سرخط خبرها

#شایعه
- از ۲۰۲۷ ریلیز day one بازی ها از گیمپس حذف خواهد شد
- ۳ دلار گیم پس ارزان تر میشود .
- cloud gaming از گیمپس حذف خواهد شد .
- یک tier همراه با تبلیغات به گیمپس اضافه میشود.
- ۲۵ ساعت کلاد گیمینگ در ماه به صورت یک add-on ۵.۹۹ دلاری فروخته میشود .

Rumor/Leak: How Gamepass will work next year Microsoft - Rumor

پ.ن : منبع این شایعه تغییرات ۲۰۲۵ گیمپس رو قبلش درست لیک کرده بود .

تبليغات؟ يعنى يهو وسط بازى تبليغ روغن خراطين و قرص ريزش مو و اينا ميكنه؟ :D

تبليغات؟ يعنى يهو وسط بازى تبليغ روغن خراطين و قرص ريزش مو و اينا ميكنه؟ :D
حالا جدای از شوخی، بعیده که تبلیغات وسط بازی ظاهر بشن؛ اینجوری صدای گیمرجماعت درمیاد :D احتمالاً یا مثل بازی‌ها و اپلیکیشن‌های موبایلی، موقع ورود به بازی و یا موقع چرخیدن تو main menu نمایش داده میشه، یا نهایتاً مثل نوتیف trophy، گوشه صفحه یه چیزی pop up میشه و یکی دو دقیقه بعدش میره. جز این باشه، خیلی تو مُخه :D

• Like
Reactions: Zack.Fair
حالا جدای از شوخی، بعیده که تبلیغات وسط بازی ظاهر بشن؛ اینجوری صدای گیمرجماعت درمیاد :D احتمالاً یا مثل بازی‌ها و اپلیکیشن‌های موبایلی، موقع ورود به بازی و یا موقع چرخیدن تو main menu نمایش داده میشه، یا نهایتاً مثل نوتیف trophy، گوشه صفحه یه چیزی pop up میشه و یکی دو دقیقه بعدش میره. جز این باشه، خیلی تو مُخه :D
تو ready player one اتفاقا یه سکانسش درمورد همین تبلیغات درون بازی بود :D

1789598227567.png
1789598244083.png

خب قسمت دوم Lollipop رو بالاخره نشون دادن.

Lollipop Chainsaw 2 Back2Back

View attachment 422445

گیمپلی کامل

انیمیشن ها عالی :))
دیدنشم وقتمو تلف کرد حتی.

به لطف اینسومنیاک دیگه مغزم نسبت به این هینت ها واکنش میده :| احساس میکنم به طور کلی زیاد بوده ازین چیزا الان یهو ملت واکنش دادن :D

Resident Evil به کارگردانی Zach Cregger، بالاترین امتیاز و بهترین نقدها را در بین فیلم های اقتباسی از ویدئو گیم دریافت کرده است. اسکور 96% در Rotten Tomatoes با بیش از 80 نقد.

res.jpg
Resident Evil Is Now the Highest-Rated Video Game Movie

دیدنشم وقتمو تلف کرد حتی.

به لطف اینسومنیاک دیگه مغزم نسبت به این هینت ها واکنش میده :| احساس میکنم به طور کلی زیاد بوده ازین چیزا الان یهو ملت واکنش دادن :D

من لالی پاپ ریمستر رو بازی کردم، همونو یه مقدار بهتر کردن، تکسچر آب تو کف خیابون ریفلکشن داره، همین. انیمیشن ها، پارتیکل ها، همه چیز متعلق به دو نسل قبله. واقعا این حجم از آشغال ساختن نوبره! شورشو در آوردن دیکه این ژاپنی ها!

طبق اطلاعاتی که Jordan Miller از رسانه VGC به دست آورده مجموعه Metal Gear Solid Master Collection Vol. 3 شامل بازی‌های Metal Gear Rising: Revengeance و Metal Gear Solid V خواهد بود .

جزئیات عناوین حاضر تو این مجموعه
  • بازی Metal Gear Rising: Revengeance یـ پورت مدرن واسه کنسول‌های نسل جدید دریافت میکنه .
  • بازی Metal Gear Solid V رو نرخ 60 فریم بر ثانیه روی کنسول‌های نسل فعلی اجرا میشه و از سایر قابلیت‌های فنی این کنسول‌ها پشتیبانی میکنه .
پ.ن : محتواهای حذف شده بازی Metal Gear Solid V به این نسخه اضافه نشده است .
نسخه V واجبه برای Xbox نسخه One رزولوشن خجالت آوری میداد .
چند وقت پیشم رو بکوارد سریز ایکس همچنان آپسکیل جالبی نمیداد . فکر هم نمیکنم الانم وضعش بهتر باشه .

خب قسمت دوم Lollipop رو بالاخره نشون دادن.

Lollipop Chainsaw 2 Back2Back

View attachment 422445

گیمپلی کامل

انیمیشن ها عالی :))
این نسخه قبلیشم همینطور فان و جوک بود! اتفاقا استقبال خوبیم ازش شد! من امتحانی خیلی کوتاه روی کنسول دوستم یکی دو ساعتی بازیش کرده بودم و برخلاف ویدیو و تریلرهاش عجیب و غریبش، خود بازی بشدت باحال بود!
اگه تونستین نسخه قبلی رو تست کنین. در عین احمقانه بودنش ولی گیم پلیش خیلی کیف میده. ۲شم ادامه همون راهو داره میره و مخاطب خودش قطعا با دیدنش کیف میبره! :D

من لالی پاپ ریمستر رو بازی کردم، همونو یه مقدار بهتر کردن، تکسچر آب تو کف خیابون ریفلکشن داره، همین. انیمیشن ها، پارتیکل ها، همه چیز متعلق به دو نسل قبله. واقعا این حجم از آشغال ساختن نوبره! شورشو در آوردن دیکه این ژاپنی ها!
به جز چند مورد انگشت‌شمار، مابقی دِوِلوپرهای ژاپنی عملاً تو روزهای خوش و موفق نسل 6 و دوران یکه‌تازی‌شون روی PS2 و GameCube گیر کردن و هنوز هم با یادآوریِ دستاوردهای اون زمان، به لحاظ روانی خودشون رو ارضاء و قانع می‌کنن. این وسط، واکنش هیجانی و ذوق‌زدگی ما گیمرها هم که بیشتر ناشی از نوستالژی و مرور خاطرات و علاقه ذاتی خیلی‌هامون به Retro Gaming ـه، این توهم رو در اون‌ها ایجاد می‌کنه که نیازی به تغییر و تحول بازی‌هاشون نیست. شخصاً هیچ‌وقت فکر نمی‌کردم، صنعت گیم ژاپن نه تنها اینطوری درجا بزنه، بلکه در برابر انتقادات درست و به‌جا، پنبه تو گوششون فرو کنن و خودشون رو بزنن بی‌خیالی!

View attachment 422488

یه عکس لیک شده از مشخصات کنسول دستی احتمالی سونی که میتونه بازیای پی اس۵ رو اجرا کنه
اون بخش آخر جالبه :
11-10 تو حالت موبایل/دستی و 14 ترافلاپ تو حالت Docked !

جالبه.
=======
ولی اینکه فقط بازیهای ps5 رو میخواد اجرا کنه به نظرتون خیلی دیر نیست؟

اگه بازیهای Ps6 رو هم براش بهینه کنن که یه جورایی نقش سری اس رو برای پلی استیشن بتونه بازی کنه خیلی میتونه موفق باشه.

جذاب‌ترین قسمت نسل بعد همین کنسولای دستی ان
من فقط امیدوارم مثل ویتا سرش نیاد و با اومدن پلی استیشن ۶ بیخیالش نشن.
سخت افزار قوی ای نداره ولی خب مث استیم دک میتونه همه بازیا رو اجرا کنه

• Like
Reactions: mostafawarcraf

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or