#شایعه
- از ۲۰۲۷ ریلیز day one بازی ها از گیمپس حذف خواهد شد
- ۳ دلار گیم پس ارزان تر میشود .
- cloud gaming از گیمپس حذف خواهد شد .
- یک tier همراه با تبلیغات به گیمپس اضافه میشود.
- ۲۵ ساعت کلاد گیمینگ در ماه به صورت یک add-on ۵.۹۹ دلاری فروخته میشود .
Rumor/Leak: How Gamepass will work next year Microsoft - Rumor
پ.ن : منبع این شایعه تغییرات ۲۰۲۵ گیمپس رو قبلش درست لیک کرده بود .
حالا جدای از شوخی، بعیده که تبلیغات وسط بازی ظاهر بشن؛ اینجوری صدای گیمرجماعت درمیادتبليغات؟ يعنى يهو وسط بازى تبليغ روغن خراطين و قرص ريزش مو و اينا ميكنه؟![]()
ما که یه اد بلاکر نصب میکنیم میره پی کارشتبليغات؟ يعنى يهو وسط بازى تبليغ روغن خراطين و قرص ريزش مو و اينا ميكنه؟![]()
تو ready player one اتفاقا یه سکانسش درمورد همین تبلیغات درون بازی بودحالا جدای از شوخی، بعیده که تبلیغات وسط بازی ظاهر بشن؛ اینجوری صدای گیمرجماعت درمیاداحتمالاً یا مثل بازیها و اپلیکیشنهای موبایلی، موقع ورود به بازی و یا موقع چرخیدن تو main menu نمایش داده میشه، یا نهایتاً مثل نوتیف trophy، گوشه صفحه یه چیزی pop up میشه و یکی دو دقیقه بعدش میره. جز این باشه، خیلی تو مُخه
![]()

دیدنشم وقتمو تلف کرد حتی.خب قسمت دوم Lollipop رو بالاخره نشون دادن.
Lollipop Chainsaw 2 Back2Back
View attachment 422445
گیمپلی کامل
انیمیشن ها عالی![]()
احساس میکنم به طور کلی زیاد بوده ازین چیزا الان یهو ملت واکنش دادن
دیدنشم وقتمو تلف کرد حتی.
به لطف اینسومنیاک دیگه مغزم نسبت به این هینت ها واکنش میدهاحساس میکنم به طور کلی زیاد بوده ازین چیزا الان یهو ملت واکنش دادن
![]()
نسخه V واجبه برای Xbox نسخه One رزولوشن خجالت آوری میداد .طبق اطلاعاتی که Jordan Miller از رسانه VGC به دست آورده مجموعه Metal Gear Solid Master Collection Vol. 3 شامل بازیهای Metal Gear Rising: Revengeance و Metal Gear Solid V خواهد بود .پ.ن : محتواهای حذف شده بازی Metal Gear Solid V به این نسخه اضافه نشده است .
جزئیات عناوین حاضر تو این مجموعه
- بازی Metal Gear Rising: Revengeance یـ پورت مدرن واسه کنسولهای نسل جدید دریافت میکنه .
- بازی Metal Gear Solid V رو نرخ 60 فریم بر ثانیه روی کنسولهای نسل فعلی اجرا میشه و از سایر قابلیتهای فنی این کنسولها پشتیبانی میکنه .
این نسخه قبلیشم همینطور فان و جوک بود! اتفاقا استقبال خوبیم ازش شد! من امتحانی خیلی کوتاه روی کنسول دوستم یکی دو ساعتی بازیش کرده بودم و برخلاف ویدیو و تریلرهاش عجیب و غریبش، خود بازی بشدت باحال بود!خب قسمت دوم Lollipop رو بالاخره نشون دادن.
Lollipop Chainsaw 2 Back2Back
View attachment 422445
گیمپلی کامل
انیمیشن ها عالی![]()
به جز چند مورد انگشتشمار، مابقی دِوِلوپرهای ژاپنی عملاً تو روزهای خوش و موفق نسل 6 و دوران یکهتازیشون روی PS2 و GameCube گیر کردن و هنوز هم با یادآوریِ دستاوردهای اون زمان، به لحاظ روانی خودشون رو ارضاء و قانع میکنن. این وسط، واکنش هیجانی و ذوقزدگی ما گیمرها هم که بیشتر ناشی از نوستالژی و مرور خاطرات و علاقه ذاتی خیلیهامون به Retro Gaming ـه، این توهم رو در اونها ایجاد میکنه که نیازی به تغییر و تحول بازیهاشون نیست. شخصاً هیچوقت فکر نمیکردم، صنعت گیم ژاپن نه تنها اینطوری درجا بزنه، بلکه در برابر انتقادات درست و بهجا، پنبه تو گوششون فرو کنن و خودشون رو بزنن بیخیالی!من لالی پاپ ریمستر رو بازی کردم، همونو یه مقدار بهتر کردن، تکسچر آب تو کف خیابون ریفلکشن داره، همین. انیمیشن ها، پارتیکل ها، همه چیز متعلق به دو نسل قبله. واقعا این حجم از آشغال ساختن نوبره! شورشو در آوردن دیکه این ژاپنی ها!
جذابترین قسمت نسل بعد همین کنسولای دستی انView attachment 422488
یه عکس لیک شده از مشخصات کنسول دستی احتمالی سونی که میتونه بازیای پی اس۵ رو اجرا کنه
اون بخش آخر جالبه :View attachment 422488
یه عکس لیک شده از مشخصات کنسول دستی احتمالی سونی که میتونه بازیای پی اس۵ رو اجرا کنه
من فقط امیدوارم مثل ویتا سرش نیاد و با اومدن پلی استیشن ۶ بیخیالش نشن.جذابترین قسمت نسل بعد همین کنسولای دستی ان