نه الان ۲۰۰۵ هستش، نه اشا شارما پیتر موره نه اکسباکس هلیکس قراره ۳۶۰ باشه (تهش یه مینی پی سیه) و نه amd تامین کننده حافظه اس.با توجه به هزینه بالای تحقیقاتی که پرداخت کردند بیشتر از یک تا حداکثر دو سال بخوان تاخیر بزنن باز باید کلی هزینه تحقیق بدن .درنتیجه تاخیر بیشتر از دو سال محاله .
درثانی سونی سر جریان اتفاقاتی پیتر مور مدیرعامل ایکس باکس بود اصلا خاطره خوشی نداره و بخواد تنهایی تاخیر بزنه محاله .گویا مایکروسافت سر هوش مصنوعی رم از قبل سفارش داده و وضعیتش خیلی بهتره هرچند این اواخر اشا با amd قرارداد امضا کرده و رم رو به قیمت بهتری میخره .
نسل بعدی جهش خوبی رو شاهد خواهیم بود هم FSR عالی شده هم فریم جنریشن چند برابری به پختگی نسبتا خوبی رسیده هم دیگه شاهد یکسری محدودیت های نسل های قبلی نیستیم جهش پردازنده های AMD هم خیلی عالی بوده الان حتی Z1 EX هم از PS5 عملکرد بهتری که برای کنسول های دستی نسل قبلی محسوب می شه Z2 EX که عملا بهترم هستیه زمانی PS2 اومد، کرک و پر برامون نمونده بود از جهشی که نسبت به PS1 داشت. یا جهشی که PS3 نسبت به PS2 داشت. با اون قطار بازیهای خفن.
انصافا هیچ هایپ و ذوقی برای کنسول های نسل بعد دیگه وجود نداره. همین الآنشم من PS5 ندارم و عنوانی (جز GTA VI) نبوده که بگم تجربه فلان بازی رو از دست دادم.
انویدیا همین چند روزه دوباره افزایش قیمت روی کارتهاش داشته ، ایندفعه 30 درصدی.
مشخص هم نیست این روند تا کی ادامه داره.
فقط بحث کمبود قطعه هم نیست ، همه چی داره چندبرابر میشه.
سونی و مایکرو هم که باشی بالاخره باید دست AMD و انویدیا و مابقی رو ببینی.
خودشون که نمیتونن همه چی رو از پایه طراحی کنن.
با ادامه این روند اگه بگن این کنسولها 1000 دلار قیمت دارن هم باید کلاهمون رو بندازیم بالا که بیشتر از این نشده.
ولی واقعا خیلی بده که برای کنترل قیمت کنسول و... نهایتا بخوان از سطح انقلابی بودن PS6 یا کنسول مایکرو کم کنن.
چون این مسیری که وضعیت کمبود و قیمت قطعه ها طی میکنن نهایتا این کمپانیها رو به یه همچین تصمیمهایی وا میداره.
همون بهتر که انتشار کنسولها تاخیر بخوره و به همچین عاقبتی دچار نشه.
منم فکر میکنم بهترین کار همینه.
خب وقتی کنسول میاد و تا چندسال کنسول نسل قبلی ساپورت میشه...
به نظرم جا داره که نسل جدید رو هم تاخیر بزنن ، پلیرها هم حتما خوشحال تر میشن.
همه دوستان با مفهوم عمده فروشی / خرده فروشی اشنایی دارن ( هر چقد که تعداد بالاتر سفارش بدی قیمت تکی پایین تر میاد ) در دنیای سخت افزار هم همین قانون وجود دارهواقعا چه اضطراری برای عرضه کنسول جدید هست؟ چه قدر از قدرت همین کنسول ها مگه استفاده شد؟ چه قدر بازی انحصاری بزرگ منتشر شد؟ چه تکنولوژی گرافیکی جدیدی اومده که نیاز به تغییرات بنیادین سخت افزاری داره؟
و چه انگیزهای برای خرید یه سخت افزار جدید هزار دلاری هست وقتی احتمالا دو سه سال محتوای اصلیش ریمستر و عرضهی پچ نکست جن برای بازی های نسل قبلشه؟

تو دلت از جای دیگه پره فکر میکنی نسل جدید که بیاد همه اینها با یه معجزه حل میشه.از قول ما حرف نزن ما اگه 3 سال یکی هم کنسول جدید بیاد ما خوشحالیم چرا؟ چون گرافیک بازی ها از نظر من خیلی مشکل داره من اصلا از گرافیک 2026 بازی ها راضی نیستم این چه نسلیه که هنوز بازی ها رزولوشن اشغالی دارن اکثرشون شفاف نیستن حتی در حد 2K هم نیستن مد پرفورمنس چون من 2K می دونم چطوریه
فریم ها هم زور بزنه 60
تکسچرها همچنان داغونن سایه ها ایراد داره رفلکشن ها داغون
فیزیک فیزیک فیزیک یعنی این بخش عقبگردم داشته تخریب رد فکشن کجا دیتیل فیزیک کرایسیس کجا این بازی های جدید کجا
قیمت قطعات هم روند خاص خودش داره هیچ شرکتی به فکر مشتری نیست زمانی که اینجا با فن بوییسم مبارزه می کردم هی بن می کردن همچین روزهایی پیشبینی می کردم حالا باز از شرکت ها بزرگ حمایت با تعریف الکی بکنید چوبش خودتون می خورید ما هم با شما فن بوی ها می سوزیم
خب تمام بحث همینه، کسی که کنسول میخره دنبال تجربه بازیهای خفن انحصاری کنسوله و میدونه سخت افزارش بسته و ضعیفه و نهایتا 3~4 سال بعد منسوخ میشه.نسل بعدی جهش خوبی رو شاهد خواهیم بود هم FSR عالی شده هم فریم جنریشن چند برابری به پختگی نسبتا خوبی رسیده هم دیگه شاهد یکسری محدودیت های نسل های قبلی نیستیم جهش پردازنده های AMD هم خیلی عالی بوده الان حتی Z1 EX هم از PS5 عملکرد بهتری که برای کنسول های دستی نسل قبلی محسوب می شه Z2 EX که عملا بهترم هست
مشکلات انریل 5 با محدودیت ری تیسینگ اینا هم حل می شه کلا نسل خوبی می شه نسل بعد نگرانش نباشید من کلی بررسی کردم تنها ایراد نسل بعد قیمت فضایی چند سال ابتداییش هست و البته بعیدم می دونم دیگه شاهد کنسول 500 دلاری باشیم حتی اخراش
گرافیک بازیها مشکل داره و جهش صورت نگرفته چون رسانه هایی مثل دیحیتال فاندری باعث شدن سلیقه ذهنیت مخاطبان و بازیسازان به سمت نزدیک کردن کنسول به پی سی بره و به جای پیشرفت گرافیک واقعی بازیها بحث مزخرف رزولوشن 4k و ۶۰ فریم و ری تریستیگ و ۱۲۰ فریم که پی سی فنا دغدغه اصلیشونه شکل بگیره.اتفاقا این نسل نزدیک ترین نسل کنسول به پی سی هست و تنها نسلی هست که اکثر بازیها به صورت کامل ۶۰ فریم و بعضی ها حتی تا ۱۲۰ فریم اجرا میشه و چیزی که پی سی فنها همیشه پزش رو میدادن و با ۳۰ فریم به کنسول سرکوفت میزدن این نسل پرپر شده رفته!!!و همین مزخرفات باعث شده این نسل جهش گرافیکی واقعی نداشته باشه.اگه بازیها ۳۰ فریم بودن و 4k و ری تریسینگ دغدغه اصلی نبود اکثرا بازیها گرافیک دموی ماتریکس داشتن.کنسول فنا بحث ۴ تا فریم بیشتر و ۴ تا پیکسل بیشتر براشون مهم نبود جهش گرافیک مهم بود که متاسفانه به اون علتی که گفتم جهش نداشتیماز قول ما حرف نزن ما اگه 3 سال یکی هم کنسول جدید بیاد ما خوشحالیم چرا؟ چون گرافیک بازی ها از نظر من خیلی مشکل داره من اصلا از گرافیک 2026 بازی ها راضی نیستم این چه نسلیه که هنوز بازی ها رزولوشن اشغالی دارن اکثرشون شفاف نیستن حتی در حد 2K هم نیستن مد پرفورمنس چون من 2K می دونم چطوریه
فریم ها هم زور بزنه 60
تکسچرها همچنان داغونن سایه ها ایراد داره رفلکشن ها داغون
فیزیک فیزیک فیزیک یعنی این بخش عقبگردم داشته تخریب رد فکشن کجا دیتیل فیزیک کرایسیس کجا این بازی های جدید کجا
قیمت قطعات هم روند خاص خودش داره هیچ شرکتی به فکر مشتری نیست زمانی که اینجا با فن بوییسم مبارزه می کردم هی بن می کردن همچین روزهایی پیشبینی می کردم حالا باز از شرکت ها بزرگ حمایت با تعریف الکی بکنید چوبش خودتون می خورید ما هم با شما فن بوی ها می سوزیم
سرنی بزرگ چند سال پیش بینی میکرده این شرایط پیش بیاد و طراحی نسخه دستی PS6 / نسخه ضعیف تر PS6 با همون چیپ نسخه دستی شروع کردهبه هر نوعی اگر کنسولی رو بدن که ۹۰۰-۱۰۰۰ دلار قیمت داشته باشه اونم تو یکی دو سال اینده با کله میخورن زمین!
الان هر کی کنسول میگیره به خاطر قیمت مناسب و راحتی کار باهاشه نه اینکه بیای بیش از دوبرابر نسل قبلی پاش پول بدی و تازه بازی خاصی هم روش نباشه! شما هر جوری حساب کنی از نسل شش به این ور تا نسل نهم کنسول ها از نسل قبلی ارزونتر و بهتر شدن ( با احتساب تورم ) اما حالا ملتی که سر فایو دعوا میکردن که چهارصد دلار بهتره و نه پانصد دلار رو بیای یهو ۹۰۰ تا بذاری جلوش میگه من با همین سر میکنم، همین جریان سر ایکس باکس وان اومد مه سر صد دلار بیشتری که تازه باهاش کینکت هم گیرشون می اومد ملت بیشتر رفتن فور خریدن
کرونا باز اگر گفته میشه سخت بود و بی پولی ولی حداقل کنسول با قیمت اصلی خیلی جاها پیدا میشد ولی الان با این حد گرونی اون بدنه اصلی کسانی که کنسول میخریدن جذب نمیشن
شاید بگید امار فروش پرو زیاده ولی این امار بعید میدونم حتی پنج تا ده درصد کل فروش سونی رو پوشش بده حالا شما بیا ۱۰۰۰ دلار کنسول رو بذار جلوی ملت که معلوم نیست حتی ۲۰-۳۰ درصد هم بهتر بتونن پرفورمنس بهتری نسبت به نسل قبل بدن با این بند و شرط که هیچ کدوم از استودیوها واقعا توان مالی و دانشی این کارو ندارن! و بدتر از اون لزومی هم بش نیست، هیچ کس رو کنسول دنبال ۲۴۰ فریم نیست
احتمالا به خاطر شرایط کاری خودشون این حرکت رو بزنن ولی واقعا کوبیدن اب در هاون میشه
اتفاقا یکی از چیزهایی که میخواستم بهش اشاره بکنم ولی حال نکردم بنویسم همین بود که اینا همه اش نه ولی بیشتر تخم مرغ هاشون رو میذارن تو سبد ai و نمیدونم fsr و این چیزا ولی باز هم توانمندی استودیو رو که نمیتونی در نظر نگیری، اگر اینطوری بشه یه سری فرمت خاص و فریم های تولید شده فقط میاد جلو چشم مون، تجربه خاصی از این موضوع ندارم ولی میترسم یه جایی یهو بخوره به دیوار و بشه فیچری مثل 3D و ایناسرنی بزرگ چند سال پیش بینی میکرده این شرایط پیش بیاد و طراحی نسخه دستی PS6 / نسخه ضعیف تر PS6 با همون چیپ نسخه دستی شروع کرده
لیک پارسال / قبل از شروع ابر بحران RAM
View attachment 417879
در بدترین شرایط سونی می تونه نسخه ضعیف تر PS6 با قیمت 550 دلاری عرضه کنه
----
معلوم نیست حتی ۲۰-۳۰ درصد هم بهتر بتونن پرفورمنس بهتری نسبت به نسل قبل بدن
پیشرفت اصلی در بحث RT و پردازش AI
PS6 در بحث RT بین 5 برابر ( RT ) تا بیش از 10 برابر ( PATH TRACING ) بهتر از PS5 خواهد بود
در بحث AI که PS5 اصلا هسته AI نداره / حداقل 5 برابر بهتر از PS5PRO
ترکیب RT چند لول بالاتر + هسته های AI + رزولوشن خروجی یکسان هر کنسول ( 4K ) اختلاف گرافیکی زیادی بین PS5 و PS6 به وجود میاره
-----------
هیچ کدوم از استودیوها واقعا توان مالی و دانشی این کارو ندارن! و بدتر از اون لزومی هم بش نیست
استودیوها قرار نیست کار خاصی انجام بدن / همین الان هم انجین ها چند لول از سخت افزار فعلی جلوترن
تمام بازی های PATH TRACING بدون بهینه سازی خاصی روی PS6 اجرا می شن
View attachment 417876View attachment 417877
راکستار نسخه PATH TRACING GTA 6 با گرافیک چند لول بالاتر اماده عرضه داره اما کنسولی وجود نداره که توانایی اجرا 30 فریم اش هم داشته باشه / مجبورا صبر کنن تا نسخه نسل بعدی با قیمت 100 دلار بفروشن![]()
اون مثال های میزنی از اول هم با فشار تبلیغات زنده بود / AI اپ اسکیل از سال 2018 شروع شده و اینده قطعی صنعت گیماتفاقا یکی از چیزهایی که میخواستم بهش اشاره بکنم ولی حال نکردم بنویسم همین بود که اینا همه اش نه ولی بیشتر تخم مرغ هاشون رو میذارن تو سبد ai و نمیدونم fsr و این چیزا ولی باز هم توانمندی استودیو رو که نمیتونی در نظر نگیری، اگر اینطوری بشه یه سری فرمت خاص و فریم های تولید شده فقط میاد جلو چشم مون، تجربه خاصی از این موضوع ندارم ولی میترسم یه جایی یهو بخوره به دیوار و بشه فیچری مثل 3D و اینا
نکته اصلی قیمت بود که گفتم بخواد بیاد میاد، ولی با ۹۰۰-۱۰۰۰ دلار کسی نمیره سمتش خصوصا اون قشری که کنسول ۵۰۰-۴۰۰ دلاری دارن و طبق گفته خودتون تولید فایو ۷۰۰ تایی هم نمی ارزه پس فقط میمونه سیکس ۱۰۰۰ تایی، پس اکثرا میرن تو یه ایست اجباری چون واقعا صرف نمیکنه. نه فقط واسه من اینجا بلکه حتی خارج، گواه این موضوع هم اینه که تا صدتا تحفیف میذارن رو کنسول یهو فروش جهش میکنه، پس هزینه و قیمت خیلی مهمه
بحث کنسول دستی مسلما برای یه سری حتی خود من گیراست ولی نه با باطری داغون ۲-۳ ساعته و از اون سمت اگر قرار باشه سیکس ضعیف تر بدن با ۵۵۰ تا من نوعی نمیرم سمتش چون میشه جریان سریز اس و سریز ایکس، جدا کدوم احمقی میاد کنسول رومیزی ( نه دستی ) ضعیف تر بده بعد بگه خوب این هم شد سیکس اون هم بعد این فاجعه مایکروسافت و ایکس باکس
ادم کنسول دستی رو میتونه هضم کنه فریم و رزولوشن و تکسچر ضعیف بده ولی خانگی رو نه
اون مبحث عمده فروشی و عمده خریدن تونهم درست بود ولی نه در شرایطی که اصلا کارخونه ای برای تولید نمونده و همه ظرفیت ها تا ۲۰۳۰-۲۰۲۹ پر شده مگر اینکه اون پشت پسل ها خود سونی رفته قرارداد بسته و این پرشدن ظرفیت یه قسمتی ایش کنسول نسل بعد بوده ولی بازم نمی تونید افزایش قیمت رم رو حتی با عمده حساب کردن توجیه کنید چون حتی الانش هم کنسول صدتا رفته روش
همون طوری که اکثر بازی های این نسل 60 فریم شدن نسل بعدی هم مشکل رزولوشن حل می شهتو دلت از جای دیگه پره فکر میکنی نسل جدید که بیاد همه اینها با یه معجزه حل میشه.
از قول کسی که کنسول باز باشه به نظرم خیلی منطقیه که بخواد روی کنسولش همچنان بازی منتشر بشه.
این مشکلاتی که برای کنسول لیست میکنی تا آخر باهاشه ، مخصوصا وقتی بزاریش کنار PC.
فقط هر نسل این مشکلات به روز میشن و دوباره کنار PCهای هم نسل که بزاریم میشه همین موارد و چیزهایی که بهش اضافه یا کم میشن رو زد تو سرش که خب به نظرم این اصلا منصفانه نیست.
اصلا اگه نسلی هم باشه که اینقدر کنسولهاش قوی باشن که پا به پای PCهای مدرن بیان باز هم طی یکی دو سال جا میمونن و باز هم نقطه سر خط.
به نظرم بهتره اصلا بحثش رو پیش نکشیم.
کنسول یعنی محدودیت سخت افزاری ، یک پلتفرم بسته که با شرایط فعلی نهایتا هر نسل یک بار به روز بشه.
کسی که اینقدر این موارد براش مهمه خب PC میخره ، دیگه اصلا نباید سمت کنسول بیاد که بخواد اینقدر حرص بخوره.
یکی که مثل تو فکر میکنه چرا باید کنسول بخره؟
PC که داری ، سالی یکبار به روز کن خب.
اگه به روز هم میکنی خب دیگه چرا برات مشکلات کنسولها مطرحه؟
بستن پی سی به قدری گرون شده که کنسول هر حالتیش می صرفه چیزی که دستشون می گیره گرافیک بازی های این نسل هم خوبن فقط اگه تلویزیون 4k داشته باشی قطعا ps5 pro خیلی گزینه ی بهتری هستخب تمام بحث همینه، کسی که کنسول میخره دنبال تجربه بازیهای خفن انحصاری کنسوله و میدونه سخت افزارش بسته و ضعیفه و نهایتا 3~4 سال بعد منسوخ میشه.
حالا اگه بازی خوب هم نداشته باشه، چرا باید قیمت فضایی بده که تهش چیزی دستشو نگیره؟ یکم دیگه میذاره روش یه PC متوسط میگیره. هر 5 سال یه بار ارتقا جزئی میده کارشم راه می افته.
الان دیجیتال فاندی بردی زیر سوال؟ اتفاقا باعث شد خیلی از سازنده های بی مسئولیت وادار به فیکس کردن بازی هاشون بکنهگرافیک بازیها مشکل داره و جهش صورت نگرفته چون رسانه هایی مثل دیحیتال فاندری باعث شدن سلیقه ذهنیت مخاطبان و بازیسازان به سمت نزدیک کردن کنسول به پی سی بره و به جای پیشرفت گرافیک واقعی بازیها بحث مزخرف رزولوشن 4k و ۶۰ فریم و ری تریستیگ و ۱۲۰ فریم که پی سی فنا دغدغه اصلیشونه شکل بگیره.اتفاقا این نسل نزدیک ترین نسل کنسول به پی سی هست و تنها نسلی هست که اکثر بازیها به صورت کامل ۶۰ فریم و بعضی ها حتی تا ۱۲۰ فریم اجرا میشه و چیزی که پی سی فنها همیشه پزش رو میدادن و با ۳۰ فریم به کنسول سرکوفت میزدن این نسل پرپر شده رفته!!!و همین مزخرفات باعث شده این نسل جهش گرافیکی واقعی نداشته باشه.اگه بازیها ۳۰ فریم بودن و 4k و ری تریسینگ دغدغه اصلی نبود اکثرا بازیها گرافیک دموی ماتریکس داشتن.کنسول فنا بحث ۴ تا فریم بیشتر و ۴ تا پیکسل بیشتر براشون مهم نبود جهش گرافیک مهم بود که متاسفانه به اون علتی که گفتم جهش نداشتیم
قدیم تو مصاحبه گفته بود، افسردگی پس از زایمان گرفت. الکلی شده بوده بدجور، دراگ هم میزده و احتمالا تا روز اخر زندگیش هم کارش همین بوده.مثل اینکه علت مرگش خودکشی یا اوردوز باشه. توی گوگل علتش برای کنارهگیری از سینما رو این نوشته
her struggles with alcohol and post-partum depression
اوضاع روحی درستی نداشته. خانوادهش هنوز علت مرگ رو نگفتند