Last edited by a moderator:

با هنرنمایی بهرام افشاری ...
اون موقع که ریلیز شده بود من vagabond نخونده بودم الان که باکس آرتشو دیدم، گفتم چقدر شبیه ساساکی کوجیروئه. رفتم دیدم بله یکی از طراح های بازی اینوئه بوده
نههههههههههههههههView attachment 403340
خداحافظی خالق افسانهای Tekken پس از ۳۰ سال
کاتسوهیرو هارادا، سازنده باسابقه سری Tekken و یکی از شناختهشدهترین چهرههای دنیای بازیهای مبارزهای، اعلام کرد که در پایان سال ۲۰۲۵ از Bandai Namco جدا خواهد شد. او این تصمیم را همزمان با سیامین سالگرد سری Tekken «بهترین زمان برای بستن یک فصل بزرگ از زندگی حرفهای خود» توصیف کرد.
هارادا در بیانیهای طولانی، به سالهای نخست فعالیتش در آرکیدهای ژاپن و برگزاری تورنمنتهای کوچک در داخل و خارج از کشور اشاره کرد؛ روزهایی که خود او کابینتهای آرکید را حمل میکرد و به بازیکنان میگفت: «لطفاً Tekken را امتحان کنید». او گفت همین ارتباط مستقیم با جامعهی بازیساز و بازیکنان، هویت او را شکل داده است.
هارادا همچنین از دست دادن دوستان نزدیک، بازنشستگی همکاران قدیمی و مشورتهای ارزشمند کن کوتاراگی—پدر پلیاستیشن—را از عوامل مهم شکلگیری این تصمیم دانست. او تأکید کرد که طی ۴ تا ۵ سال گذشته، تمام مسئولیتها و داستانپردازی سری Tekken را به تیم منتقل کرده است.
او در کنار مجموعه Tekken، روی پروژههایی همچون Summer Lesson، بازی Pokkén Tournament و سری SoulCalibur نیز کار کرده است و میگوید هرکدام برایش تجربهای ارزشمند بودهاند.
هارادا اعلام کرد که برنامههای آینده خود را در زمان مناسب با طرفداران به اشتراک خواهد گذاشت. با وجود جدایی، او به درخواست شرکت در فینال TWT در ژانویه ۲۰۲۶ به عنوان مهمان حضور پیدا میکند.
داریم گذر دوران رو به چشم میبینیم.خاطره سازهای دوران کودکی و نوجوونی یکی یکی دارن یه جوری کنار میرن، گذر زمان خیلی ملموس شده جدی جدی پیر شدیم![]()