سرخط خبرها

12409.jpg

پلتفرم گیمینگ آمریکایی Roblox توسط نهاد نظارتی ارتباطات روسیه، Roskomnadzor، مسدود شد.
علت این اقدام «توزیع محتوای افراطی و تبلیغات LGBTQ» در این پلتفرم است که عمدتاً توسط کودکان استفاده می‌شود. روس‌کامنادزور اعلام کرده که محتوای روبلاکس بر رشد معنوی و اخلاقی کودکان تأثیر منفی می‌گذارد و همچنین حاوی مطالب مروج فعالیت‌های تروریستی و دعوت به خشونت است.
این اقدام در راستای سیاست‌های جدید روسیه است که «جنبش بین‌المللی LGBTQ» را افراطی اعلام کرده است. سخنگوی روبلاکس اعلام کرد که این شرکت به قوانین محلی احترام می‌گذارد و روبلاکس را فضایی مثبت برای ارتباط می‌داند.

View attachment 402957

پلتفرم گیمینگ آمریکایی Roblox توسط نهاد نظارتی ارتباطات روسیه، Roskomnadzor، مسدود شد.
علت این اقدام «توزیع محتوای افراطی و تبلیغات LGBTQ» در این پلتفرم است که عمدتاً توسط کودکان استفاده می‌شود. روس‌کامنادزور اعلام کرده که محتوای روبلاکس بر رشد معنوی و اخلاقی کودکان تأثیر منفی می‌گذارد و همچنین حاوی مطالب مروج فعالیت‌های تروریستی و دعوت به خشونت است.
این اقدام در راستای سیاست‌های جدید روسیه است که «جنبش بین‌المللی LGBTQ» را افراطی اعلام کرده است. سخنگوی روبلاکس اعلام کرد که این شرکت به قوانین محلی احترام می‌گذارد و روبلاکس را فضایی مثبت برای ارتباط می‌داند.
اینم باید جزو توافق اوکراین و روسیه بکنن که کلا محتوای شت‌جی‌بی‌تی از این‌ پلتفرم حذف شه😁😁😁

Banjo-Kazooie روی پلی استیشن!
یکی از بهترین و خلاق ترین طراحان برای عنوان Dreams یعنی گروه Eupholace، بازی Banjo-Kazooie: Mumbomania را طراحی و عرضه کرده که بسیار زیباست و مورد توجه قرار گرفته.
View attachment 402968
View attachment 402969
View attachment 402971
View attachment 402972
View attachment 402970
Someone Made Banjo-Kazooie in Dreams on PS5, PS4, and You've Got to See It
خدا رو شکر مالک IP نینتندو نیست. اگه بود فردا صبح برای این گروه SMS ابلاغیه از عدل ایران میومد 🤣😁

دوستان امروز بازی routine پس از نزدیک به 15 سال بالاخره منتشر شد!
دیدم تاپیک نداشت و براش یدونه زدم (لینک) روی گیمپس هم هست و حتی برای xbox one هم منتشر شده.دیدم راجبش صحبت هایی شده بود تو این تاپیک گفتم هم اطلا بدم هم تاپیکشو بزنم.تاپیک نداشت تو بازیسنتر و خیلی دنبالش گشتم که بیارمش بالا و بگم بالاخره منتشر شد!:D

خیلی عجیب نمیشه اینطوری؟ تاحالا مگه فرض نبود که دسترسی اکس باکس بعدی به استیم در نتیجه ساختار پی سی مانند هست؟ حالا پلی استیشن 6 چطوری میخواد به استیم دسترسی داشته باشه بدون ساختار پی سی؟ یعنی پی اس 6 هم قراره یک کنسول به شدت متفاوت از پی اس 4 و 5 باشه؟

*دسترسی به استیم به صورت جداگانه بعید میدونم کسی بدش بیاد، اما سوال این هست که دقیقا چطوری؟ از طرفی وقتی مدل پلی استیشن فعلی به شدت موفق هست، سونی چرا باید بزنه 6 رو تا این حد متحول کنه؟

• Like
Reactions: He!n3ger
REPLACED launches March 12, 2026

بازی REPLACED در تاریخ 12 مارس 2026 برای ایکس باکس، کامپیوتر و سرویس گیم پس منتشر میشه.
یه عنوام 2.5 بعدی اکشن پلتفرمر که در دهه 1980 آمریکا اتفاق میفته بعد از یک فاجعه هسته ای.
فضای سایبر پانکی داره.
تریلر تاریخ انتشار:
View attachment Replaced - Official Release Date Trailer.mp4

سریال Tomb Raider که تولید آمازون هست و Sophie Turner در آن نقش لارا را خواهد داشت، دوباره این فرنچایز را به صورت گسترده ای احیا میکند.
Story Kitchen که یک شرکت تولیدی است که در اقتباس از ویدئو گیم تخصص دارد، به تازگی از همکاری خود با استودیوی MGM آمازون که پخش کننده سریال است و Crystal Dynamics خالق سری بازی های Tomb Raider خبر داده است و گفته که سریال تلویزیونی و بازی کامپیوتری این مجموعه را در قالب یک دنیای داستانی واحد، به همدیگر مرتبط خواهد کرد.
tomb2.jpg
رونمایی Crystal Dynamics از احیای بازی با آنریل انجین 5
View attachment tomb.mp4
Tomb Raider - Live Action — Story Kitchen

تاد هاوارد: GTA 6 خیلی قبل از Elder Scrolls 6 میاد!

فن‌های سری Elder Scrolls دیگه دارن مو سفید می‌کنن از بس منتظر خبر جدید از قسمت ششم هستن، ولی تاد هاوارد بالاخره یه حرف حسابی زد و آب پاکی رو ریخت روی دست همه:

" GTA 6 قطعاً زودتر از بازی ما می‌رسه بازار! "

ماجرا تو یه مراسم مربوط به فصل دوم سریال Fallout اتفاق افتاد. یه خبرنگار هلندی ازش پرسید: «به نظرت کدوم زودتر میاد؟ GTA 6، Elder Scrolls 6 یا Fallout 5؟»

تاد هاوارد خندش گرفت و گفت: «اِممم… من پولم رو شرط میبندم روی GTA 6!»

خبرنگار گفت: «یعنی فکر می‌کنی واقعاً همون موقع که گفتن بیاد و دیگه تاخیر نخوره؟»
تاد هم خیلی راحت گفت: «آره، فکر کنم همین‌طوره.»

تاد از راکستار کلی هم تعریف کرد و گفت:

من واقعاً بی‌صبرم که بازیشون رو بازی کنم. بچه‌های راکستار عالی کار می‌کنن. من خیلی‌هاشون رو می‌شناسم، اینا بهترینن تو ساختن دنیایی که حس کنی واقعاً زنده‌ست ، حتی وقتی خودت توش نیستی، انگار اون دنیا داره زندگی خودش رو می‌کنه.

خب، از Elder Scrolls 6 هنوز بعد از حدود ۷ سال از اون تیزر معروف، هیچ خبر درست و حسابی‌ای نداریم. فقط می‌دونیم خیلی باید صبر کنیم!

View attachment VID_20251204_230410_882.mp4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or