Last edited by a moderator:
افزایش قیمت رم تو این چند روز اخیر اونقدر قابل توجه بوده که همه جا دارن ازش صحبت میکنن ٬ یه سر به ردیت و X بزن و انقدر احساساتی با همه چی برخورد نکن.کوروش سر جدت اینقد جفنگ ول نده
این قیمت رمی که گذاشتی کار یه scalper توی یکی از این سایتایی هست که هرکی هز قیمتی دلش میخواد میزاره.
View attachment 401800این عکس رو خودم همین الان گرفتم. قیمت ها بدون تخفیف هست.
——————————————-
افزایش قیمت رم واقعی هست و مثلا همون رمی که الان ۱۴۰ هست من ۱۰ ماه پیش گرفتم ۸۰.
ولی بیشتر این چیزا بازارگرمی برای افزایش قیمت کنسولای نسل آینده و همچنان کارت گرافیک و غیره هست.
گفتن اوج کمبود سال ۲۰۲۶ هست و بعد به مرور مشکل رفع میشه.
اگه یادتون باشه یه برنامه همینطوری هم سال ۲۰۲۰ پیاده کردن و کنسولا تا ۱۰۰۰ دلار فروش میرفتن و کارتای انویدیا هم چندین برابر قیمت واقعی.
توی ایران هم که دیگه بدتر. دلالا و کاسبا فقط منتظر یه خبر اینجورین.
توی توییتر و یوتیوت ملت فقط منتظرن خبر کار کنن برای بازدید. شرایط توی دنیای واقعی فرق داره. کوروش هم همه میدونن هدفش از اینجور پستا چیه.افزایش قیمت رم تو این چند روز اخیر اونقدر قابل توجه بوده که همه جا دارن ازش صحبت میکنن ٬ یه سر به ردیت و X بزن و انقدر احساساتی با همه چی برخورد نکن.
من جای کوروش بودم دعا میکردم واقعا مایکرو هیچوقت از سخت افزار بیرون نره چون .یادمون نمیره سر اعلام قیمت ps5 چنان از همین مایکروسافت دست پا شکسته نگران بودن که تا وقتی مایکروسافت قیمت کنسولشو اعلام نکرد سونی اعلام نکرد . اون تازه کنسول بود این یکی هایبرید کنسوله قطعا نگرانی رقبا ازش بیشتره .البته یکم هندونه دربسته هم هست ممکنه استقبال ازش زیاد نشه . ولی خب همین که امی هود و ساتیا نادلا خوشبینن ازش مشخصه درصد موفقیتش خوبه .توی توییتر و یوتیوت ملت فقط منتظرن خبر کار کنن برای بازدید. شرایط توی دنیای واقعی فرق داره. کوروش هم همه میدونن هدفش از اینجور پستا چیه.
محصول بعدی: شلنگ توالت ایکس باکس با طراحی عمو اسپنسر
بیا قبول کنیم چون مشتری بازیهاش نیستیم اینطور بهونه میاریم.کونامی و نامکو چه محبوبیتی دارننینتندو کلا یه دیفالت ذهنی ای واسه همه داره که هیشکی ازش دلخور نیست ولی یکم که بهش فکر میکنی کم کم میره رو مخت به مرور
ولی خب در کل تو ایران به هیچ وجه کنسول به صرفه ای نیست. من خودم خیلی دوست داشتم سوییچ 2 رو بگیرم ولی این باتریش خیلی زد تو ذوقم. دیگه وایسادم هم شاید V2 اومد مثل سوییچ قبلی که شارژدهیش دو برابر بهتر شد. هم اینکه شاید تونستن هکش کنن. اورجینال سوییچ رو واقعا زورم میاد راستش.
![]()
This is an Xboxمحصول بعدی: شلنگ توالت ایکس باکس با طراحی عمو اسپنسر
فقط چهره اونایی که با دیدن عکس چشمشون به دسته ایکس باکسشون میوفته
من خبر نداریم تو کشور شما چه خبر اما در کشور ما این جمله توهین محسوب می شهتوی توییتر و یوتیوت ملت فقط منتظرن خبر کار کنن برای بازدید. شرایط توی دنیای واقعی فرق داره. کوروش هم همه میدونن هدفش از اینجور پستا چیه.

خودت عملا اعتراف کردی که اشتباه میکردی و خبر افزایش قیمت کاملا درست بودکوروش سر جدت اینقد جفنگ ول نده
به جای اینکه من طلب کار باشم تو طلبکاری ؟
در کدوم دنیای موازی زندگی میکنی ؟من جای کوروش بودم دعا میکردم واقعا مایکرو هیچوقت از سخت افزار بیرون نره چون .یادمون نمیره سر اعلام قیمت ps5 چنان از همین مایکروسافت دست پا شکسته نگران بودن که تا وقتی مایکروسافت قیمت کنسولشو اعلام نکرد سونی اعلام نکرد . اون تازه کنسول بود این یکی هایبرید کنسوله قطعا نگرانی رقبا ازش بیشتره .البته یکم هندونه دربسته هم هست ممکنه استقبال ازش زیاد نشه . ولی خب همین که امی هود و ساتیا نادلا خوشبینن ازش مشخصه درصد موفقیتش خوبه .

ارزان تر از سوییچ 2
ارزان تر از 32 گیگ رم DDR5 
اگه قیمت و پرفورمنس کنسول / کارت گرافیک / CPU و.... قابل قبول نباشه اون محصول نمیخرن