سرخط خبرها

Steam Deck LCD.
استیم دک ال سی دی به مناسبت بلک فرایدی تخفیف خورده و مدل ٢۵۶گیگش فقط ٣٢٠ دلار فروخته میشه.

بازی StarWars Outlaws هم تخفیف تپلی خورده و روی سویچ ٢ با ٢٩ دلار و روی پلی استیشن فقط با ١۵ دلار در دسترسه

کوروش سر جدت اینقد جفنگ ول نده
این قیمت رمی که گذاشتی کار یه scalper توی یکی از این سایتایی هست که هرکی هز قیمتی دلش میخواد میزاره.

View attachment 401800این عکس رو خودم همین الان گرفتم. قیمت ها بدون تخفیف هست.

——————————————-
افزایش قیمت رم واقعی هست و مثلا همون رمی که الان ۱۴۰ هست من ۱۰ ماه پیش گرفتم ۸۰.
ولی بیشتر این چیزا بازارگرمی برای افزایش قیمت کنسولای نسل آینده و همچنان کارت گرافیک و غیره هست.
گفتن اوج کمبود سال ۲۰۲۶ هست و بعد به مرور مشکل رفع میشه.
اگه یادتون باشه یه برنامه همینطوری هم سال ۲۰۲۰ پیاده کردن و کنسولا تا ۱۰۰۰ دلار فروش میرفتن و کارتای انویدیا هم چندین برابر قیمت واقعی.
توی ایران هم که دیگه بدتر. دلالا و کاسبا فقط منتظر یه خبر اینجورین.
افزایش قیمت رم تو این چند روز اخیر اونقدر قابل توجه بوده که همه جا دارن ازش صحبت میکنن ٬ یه سر به ردیت و X بزن و انقدر احساساتی با همه چی برخورد نکن.

افزایش قیمت رم تو این چند روز اخیر اونقدر قابل توجه بوده که همه جا دارن ازش صحبت میکنن ٬ یه سر به ردیت و X بزن و انقدر احساساتی با همه چی برخورد نکن.
توی توییتر و یوتیوت ملت فقط منتظرن خبر کار کنن برای بازدید. شرایط توی دنیای واقعی فرق داره. کوروش هم همه میدونن هدفش از اینجور پستا چیه.

توی توییتر و یوتیوت ملت فقط منتظرن خبر کار کنن برای بازدید. شرایط توی دنیای واقعی فرق داره. کوروش هم همه میدونن هدفش از اینجور پستا چیه.
من جای کوروش بودم دعا میکردم واقعا مایکرو هیچوقت از سخت افزار بیرون نره چون .یادمون نمیره سر اعلام قیمت ps5 چنان از همین مایکروسافت دست پا شکسته نگران بودن که تا وقتی مایکروسافت قیمت کنسولشو اعلام نکرد سونی اعلام نکرد . اون تازه کنسول بود این یکی هایبرید کنسوله قطعا نگرانی رقبا ازش بیشتره .البته یکم هندونه دربسته هم هست ممکنه استقبال ازش زیاد نشه . ولی خب همین که امی هود و ساتیا نادلا خوشبینن ازش مشخصه درصد موفقیتش خوبه .

آخرین ویرایش:
قیمت رم واقعی نیست؟ رم کورسیر 48 گیگ توی سایت اصلی خودش 633 دلار شده یعنی نزدیک 70 تومن ما
نسخه ی 32 گیگشم بالای 500 گذاشته
البته اینا فرکانس cl خوباشن درپیتاش که به دردم نمی خوره اصلا دیگه کم کم توی ایران برای 32 گیگش باید بین 30 تا 35 هزینه کنید

• Like
Reactions: Z-fan
کونامی و نامکو چه محبوبیتی دارن :)) نینتندو کلا یه دیفالت ذهنی ای واسه همه داره که هیشکی ازش دلخور نیست ولی یکم که بهش فکر میکنی کم کم میره رو مخت به مرور :D ولی خب در کل تو ایران به هیچ وجه کنسول به صرفه ای نیست. من خودم خیلی دوست داشتم سوییچ 2 رو بگیرم ولی این باتریش خیلی زد تو ذوقم. دیگه وایسادم هم شاید V2 اومد مثل سوییچ قبلی که شارژدهیش دو برابر بهتر شد. هم اینکه شاید تونستن هکش کنن. اورجینال سوییچ رو واقعا زورم میاد راستش. :D
بیا قبول کنیم چون مشتری بازیهاش نیستیم اینطور بهونه میاریم.
وگرنه اینجاش خال داره و لپ چپش چال داره و... همش بهانست آقا:D
قضیه اونیه که نمیخواد ازدواج کنه و از هر دختر یا پسری که میاد ایراد میگیر.

هیچکدوم از اینها هم که نبود باز یه ایرادی در سوییچ 2 پیدا میکردیم.

منبع

یک لیکر چینی که سابقه خوبی توی مسائل فرام سافتور داره گفته که Duskbloods بازی انحصاری نینتندو از ٢٠١٩ در توسعه بوده و ایده های ناآورانع زیادی داره و بیشترین تایم پلی تست فرام سافتور رو داشته
فرام سافتور میخواد ایده های گیم پلی داسکبلادز رو بعدا به بازیای دیگه ش هم بیاره

من خبر نداریم تو کشور شما چه خبر اما در کشور ما این جمله توهین محسوب می شه :-??
کوروش سر جدت اینقد جفنگ ول نده
خودت عملا اعتراف کردی که اشتباه میکردی و خبر افزایش قیمت کاملا درست بود :-??به جای اینکه من طلب کار باشم تو طلبکاری ؟
Obama Reaction GIF

من جای کوروش بودم دعا میکردم واقعا مایکرو هیچوقت از سخت افزار بیرون نره چون .یادمون نمیره سر اعلام قیمت ps5 چنان از همین مایکروسافت دست پا شکسته نگران بودن که تا وقتی مایکروسافت قیمت کنسولشو اعلام نکرد سونی اعلام نکرد . اون تازه کنسول بود این یکی هایبرید کنسوله قطعا نگرانی رقبا ازش بیشتره .البته یکم هندونه دربسته هم هست ممکنه استقبال ازش زیاد نشه . ولی خب همین که امی هود و ساتیا نادلا خوشبینن ازش مشخصه درصد موفقیتش خوبه .
در کدوم دنیای موازی زندگی میکنی ؟
کی نگران یه مینی PC که صرفا اسم XBOX یدک می کشه ؟ ملت کنسول 200 دلاری / 150 دلاری XBOX نخریدن بعد یه مینی PC که بین 1200 تا 2000 هزار دلاری بخرن :-??

----------------
PS با چه کمپانی / بازاری رقابت می کنه ؟
XBOX
استیم / PC
نینتندو

این قیمت کنسول XBOX
1764088036616.png
این نمودار افزیش قیمت یکی از قطعات PC
1764088461711.png
این قیمت سوییچ 2
1764088632603.png

در دنیای موازی شما سونی در شرایطی که به بهانه های مختلف ( افزایش قیمت رم و سایر قطعات به خاطر AI / افزایش قیمت XBOX /نبود رقیب / سقوط XBOX / تعرفه ها و... ) قیمت PS5 افزایش میده :)
در دنیای واقعی چه اتفاقی افتاده ؟
PS5 به ارزان ترین کنسول بازار تبدیل شده :-bd ارزان تر از سوییچ 2 :-bdارزان تر از 32 گیگ رم DDR5 :-bd
1764088764726.png 1764088952280.png
چرا ؟
در دنیای واقعی بر خلاف دنیای موازی شما ملت برده کمپانی ها نیستن :-??اگه قیمت و پرفورمنس کنسول / کارت گرافیک / CPU و.... قابل قبول نباشه اون محصول نمیخرن :-??
(در بدترین حالت ممکن ) اگه قیمت PS6 از یه حدی بیشتر باشه چه اتفاقی می افته ؟ ماجرا ها و فجایع 2 سال اول PS3 دوباره تکرار میشه :D دوباره سونی مجبور میشه قیمت اصلاح کنه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or