Last edited by a moderator:
بجاش همش مشتقات میازاکی و سولزبورنالحق که این نسل کویر FPS بود.
خوشم میاد مثل همیشه منبع می ذاری خودت هم نگاهشم نمی کنی! این استین که هیتره باز حداقل بخواد نفرت پراکنی کنه مثل شما! لابه لاش یک سری موارد مثبت رو ذکر می کنه، لینک می دی به خودت لطف کن یک نگاه بهش بنداز که اینطور سوتی ندییا الکی می گه نویزش بهتر شده یا دماش اما منبعی براش ذکر نمی کنه چون اصلا منبعی وجود نداره و اینم خودش می دونه

از عواقب کنسل شدن Contraband و شاید فروش ضغیف بازیهای اخیرشون مثل Rage 2/Just Cause 4.View attachment 394794
استودیوی آوالانچ استودیوز در حال تعطیلی استودیوی لیورپول خود و کاهش نیروی کار در مالمو و استکهلم است.
برگشت Blue Dragon/Lost Odyssey خیلی جذابه.ATTACH=full]394789[/ATTACH]
رییس اکسباکس آقای فیل اسپنسر در مصاحبهای تازه درباره آینده فرنچایزهای قدیمی صحبت کرد و گفت چهار عنوان بیش از همه توسط طرفداران درخواست شدهاند؛ Lost Odyssey، Blue Dragon، MechAssault و Crimson Skies. او توضیح داد که Lost Odyssey و Blue Dragon به دلیل مالکیت کامل مایکروسافت روی این عناوین، شانس بیشتری برای بازسازی یا ادامه دارند و همواره طرفداران زیادی درباره آنها پرسوجو میکنند. در مقابل، MechAssault و Crimson Skies به خاطر مسائل حقوقی و مالکیت امتیازات با موانعی روبهرو هستند و بازگرداندن آنها پیچیدهتر خواهد بود. او تأکید کرد که مایکروسافت به دنبال احیای برخی فرنچایزهای فراموششده است و مثالهایی مانند موفقیت Flight Simulator و Age of Empires نشان دادهاند که چنین بازگشتهایی میتوانند با استقبال روبهرو شوند، هرچند پروژههایی مثل Phantom Dust یا Perfect Dark در گذشته به دلایل مختلف با مشکلاتی همراه بودهاند.
شما مشخصا یه نمونه واقعی از هیترهای سونی هستید که حتی منابعی که خودتون هم میزارید رو نمیخونید.تو این ویدیو بشدت از بازطراحی کنسول 2025 تعریف کرده و فقط به کم شدن حافظه ایراد گرفته.کم شدن وزن کنسول و هیت سینک در حالی که روی دما و عملکرد کنسول تاثیر منفی نداشته فقط میتونه صدای اوراقچی جماعت رو دربیاره که دنبال مس و آهن بیشتر میگردن تا ببرن رو باسکول و پول بیشتری ار قراضه جات بگیرن.تو صنعت الکترونیک هم همه دنبال حجم کوچیکتر و وزن سبکتر هستن ولی متخصصین ایرانی اول از همه اولویتشون تناژ دستگاه هستش.تو همین ویدیو هم بارها و بارها به بازطراحی اشاره کرده و ازش تعریف کردهحالا شما فن ها که باهاتون بحث کردن بی فایدس
اما در کل اکثر برندها یاد گرفتن تا جای ممکن از کیفیت کار بزنن
حتی دسته های پلی استیشن شاید جدیدهاش دیر تر دریفت بگیرن اما کیفیت کلی ساخت اونا هم پایین تر اومده
الان یه فن میاد می گه فقط 20 گرم از وزن هیت سینک کم شده در حالی که با اینکه می دونه اما بخش مهمش نمی گه که هیت سینک از 2 بخش ساخته شده و بخش دومش 60 گرم از وزنش کمتر شده یعنی جمعا 80 گرم چرا چون فنه
که اگه کلش حدود 600 گرم در نظر بگیریم که چیزی حدود 14 درصد از وزنش کم کردن
یا الکی می گه نویزش بهتر شده یا دماش اما منبعی براش ذکر نمی کنه چون اصلا منبعی وجود نداره و اینم خودش می دونه
باز طراحی هم یعنی بیای هیت پایپی یا پره های هیت سینک بیشتری یا بزرگ تری در نظر بگیری صرفا جاش یکم عوض کردن که به نظرم میاد بدترم شده باشه
اون 200 گیگی که از حافظه زدن چی؟ اونم باز طراحی بوده؟
اون پایه ای که سری قبل حذفش کردن هم باز طراحی بوده؟
دیگه می تونید خودتون گول بزنید عین این مباحث دینی اما ps5 اشغال ترین کیفیت ساخت بین تمامی نسل هاش داره نسخه های جدید ترشم مدام داره اشغال ترم می شه
در کل این بررسیم هست که می گه نسخه جدیدش بدتر شده منبعی برای حرف هام هم هست
باز شروع شد تو هیتر سونی تو هیتر ماکروسافتیشما مشخصا یه نمونه واقعی از هیترهای سونی هستید که حتی منابعی که خودتون هم میزارید رو نمیخونید.تو این ویدیو بشدت از بازطراحی کنسول 2025 تعریف کرده و فقط به کم شدن حافظه ایراد گرفته.کم شدن وزن کنسول و هیت سینک در حالی که روی دما و عملکرد کنسول تاثیر منفی نداشته فقط میتونه صدای اوراقچی جماعت رو دربیاره که دنبال مس و آهن بیشتر میگردن تا ببرن رو باسکول و پول بیشتری ار قراضه جات بگیرن.تو صنعت الکترونیک هم همه دنبال حجم کوچیکتر و وزن سبکتر هستن ولی متخصصین ایرانی اول از همه اولویتشون تناژ دستگاه هستش.تو همین ویدیو هم بارها و بارها به بازطراحی اشاره کرده و ازش تعریف کرده
View attachment 394816
View attachment 394831
این همه نوشتی ولی ذره ای به بحثمون و اطلاعات غلطتی که گذاشته بودی ربط نداشت.باز شروع شد تو هیتر سونی تو هیتر ماکروسافتی
پسر خوب من اگر می خواستم بی طرف نباشم توی جبهه سونی مشابه بعضی ها که نام نمی برم باشم الان مدیر سبز اینجا بودم
اما همیشه سعی کردم حقیقت بگم و چون اکثر ادم ها صفر صد هستن کافیه از چیز مورد علاقه شون بد بدی تا بشی هیتر نه کسی که حقیقت می گه
همین که توی این سایت هیتر همه چیز نام برده شدم یعنی کارمو درست انجام دادم
شما تیترش که زده WORSE یعنی بدتر شده رو بیخیال شدی (THE NEW PS5 SLIM IS WORSE) حتی کلیم مسخره می کنه که سری جدید 200 گیگم حافظه کمتری داره بعد می گید نه تعریف کرده
شما هنوز نمی دونید هیتر چیه در حیقیت شماها هیتر هستید که با طرفداری بی منطق باعث پسرفت شرکت ها شدید برعکس افرادی که ایرادها می گیرن حمایت نمی کنن از اشتباهات شرکت ها باعث رشد شرکت ها می شن
اگه نه که پسر خوب من تمیز ترین PS3 ایران دارم کلیم روش وقت گذاشتم برای برنامه و بازی هاش کلی دسته سونی پلی استیشن اصل دارم تابلوی گاد با لست توی اتاقمه
همون PS VITA که من اینجا گفتم ورشسکت می شه کلی توهین کردید بهم اخرش شماها نخریدید من بودم که خریدمش هنوزم منم که نگهش داشتم اخرین پست های تاپیک همین سایتم برای ویتا منم که نوشتم تا اخرین لحظه هم من تاپیکش بالا نگه داشتم
فرق من با شماها اینکه شماها طرفدار نما هستید من کاملا بی طرفم و چیزی که خوب باشه رو می گم خوبه بد باشه می گم بده هر چند که بی طرفی همیشه کمترین طرفدارم داره
در نهایت شماها می تونید خودتون گول بزنید چون انسان ها عاشق بت پرستی و بت سازی هستن اما حرف های من قطعا ازارتون می ده و اینم درک می کنم انگاری که یکی بت هاتون بخواد بشکنه