Last edited by a moderator:
این همونیه که قراره تو عربستان باشه؟DLC رایگان AC Mirage که قراره در آینده منتشر بشه گویا اسمش Valley Of Memory هست. عکسی منتشر شده از این مورد:
View attachment 395162
---
ساپورت یوبیسافت از بازیای داستان محور و آفلاینش ستودنیه! اکثر بازیای سینگلش تا مدتها ساپورت میشه و براشون محتوا میاد.
DLC رایگان AC Mirage که قراره در آینده منتشر بشه گویا اسمش Valley Of Memory هست. عکسی منتشر شده از این مورد:
View attachment 395162
---
ساپورت یوبیسافت از بازیای داستان محور و آفلاینش ستودنیه! اکثر بازیای سینگلش تا مدتها ساپورت میشه و براشون محتوا میاد.
این Mirage یک dlc به اسم چهل دزد بغداد داره، چطوره؟ ارزش بازی کردن داره؟ چند ساعته؟این همونیه که قراره تو عربستان باشه؟
این یکی خیلی جالب بود ٬ کم پیش میاد برای بازی ای که مدت نسبتن زیادیه که از عرضه ش میگذره dlc منتشر بشه ٬ که یوبی چند بار این حرکت و زده
چند وقت پیشم برای Division 2 یه dlc دادنحرکت جالب و قشنگی بود
اره همونه. عموما بازیاش همه خوب ساپورت میشن. تا همین ۲ سال پیش سر والهالا برای ادیسه هم dlc داده بود حتی. هیچ کمپانی دیگه ای اینطوری بازی آفلاینشو ساپورت نمیکنه.این همونیه که قراره تو عربستان باشه؟
این یکی خیلی جالب بود ٬ کم پیش میاد برای بازی ای که مدت نسبتن زیادیه که از عرضه ش میگذره dlc منتشر بشه ٬ که یوبی چند بار این حرکت و زده
چند وقت پیشم برای Division 2 یه dlc دادنحرکت جالب و قشنگی بود
اون فک کنم کوتاه بود. در حد یکی دوتا مرحله اگه اشتباه نکنم.این Mirage یک dlc به اسم چهل دزد بغداد داره، چطوره؟ ارزش بازی کردن داره؟ چند ساعته؟
واقعا ریمیک CE رو درک نمی کنم! ریمیک کردید یکبار و هنوز هم کاملا قابل بازیه. الان باید برید سراغ ریمیک Halo 3.
چه دوره ای بود نسل هفت و قبلش با گیتار هیرو (3 مخصوصا) و راک بند، حیف که دیگه خبر خاصی ازشون نیست البته موسیقی هم جریانش متفاوت شده و اون بند های معروف کلاسیک (محتوای اصلی و معروف و بفروش این بازی ها) تقریبا از رده خارج شدند (مخاطب جدید کمتر اهلشون هست) شاید برای همین اینا هم به مرور افت کردند...عنوان Rock Band 4 این آخر هفته از فروشگاه های دیجیتالی حذف خواهد شد. پس از آن، دی ال سی ها نیز حذف میشوند. به دلیل اتمام زمان لایسنس ها.
البته کسانی که قبلا بازی را خریداری کرده اند، کماکان به آن دسترسی دارند و مشکلی نخواهد بود.
View attachment 395169
Rock Band 4 will be delisted this weekend, with its DLC to follow | VGC
ظاهرا گفته که بازیهای سونی خیلی زیادی غمناک و تم انتقامی دارن و این صحبتها و مثلا تو دوران پاندمی کووید جواب میدادن ولی الان مثلا جواب نمیده .یکی از منتقد های IGN می گه، با تمام علاقه ای که به فرست پارتی های سونی دارم، اما احساس می کنم نسبت به گذشته داستان سرایی و روایت متفاوت کمتری رو از این استدیو ها می بینیم، و جوری هست که انگار نوع داستان ها در این استدیو ها تبدیل به یک الگو شده... و در کل از این وضعیت خسته هست
View attachment 395133
پ ن: قطعا این بحث موافقان و مخالفان زیادی داره... اما منم خیلی همینجا گفتم نگرش سونی به فرست پارتی ها رو تا نسل هفت خیلی دوست داشتم... ولی از شروع نسل هشت... سعی کردن برای عناوین پر هزینه از نظر روایت و حتی کلیت لور اون داستان شباهت های یکسانی ایجاد کنند!!!
حتی DS که کاملا برا کوجیما هست... توش باز یکسری الگو های پلی استیشن رو می تونیم پیدا کنیم
اومدم بذارم که دیدم گذاشته شدهیکی از منتقد های IGN می گه، با تمام علاقه ای که به فرست پارتی های سونی دارم، اما احساس می کنم نسبت به گذشته داستان سرایی و روایت متفاوت کمتری رو از این استدیو ها می بینیم، و جوری هست که انگار نوع داستان ها در این استدیو ها تبدیل به یک الگو شده... و در کل از این وضعیت خسته هست
View attachment 395133
پ ن: قطعا این بحث موافقان و مخالفان زیادی داره... اما منم خیلی همینجا گفتم نگرش سونی به فرست پارتی ها رو تا نسل هفت خیلی دوست داشتم... ولی از شروع نسل هشت... سعی کردن برای عناوین پر هزینه از نظر روایت و حتی کلیت لور اون داستان شباهت های یکسانی ایجاد کنند!!!
حتی DS که کاملا برا کوجیما هست... توش باز یکسری الگو های پلی استیشن رو می تونیم پیدا کنیم
این ریمیک برای کاربران پلی استیشن هست در اصل. بعدش الباقی رو ریمیک میکنند.واقعا ریمیک CE رو درک نمی کنم! ریمیک کردید یکبار و هنوز هم کاملا قابل بازیه. الان باید برید سراغ ریمیک Halo 3.
ای جی ان هیچ نقدی به مجموعه بازی های تکراری نینتندو نداره؟ مثلا سوپر ماریو صد ساله همونجوریه...یکی از منتقد های IGN می گه، با تمام علاقه ای که به فرست پارتی های سونی دارم، اما احساس می کنم نسبت به گذشته داستان سرایی و روایت متفاوت کمتری رو از این استدیو ها می بینیم، و جوری هست که انگار نوع داستان ها در این استدیو ها تبدیل به یک الگو شده... و در کل از این وضعیت خسته هست
View attachment 395133