Last edited by a moderator:
ارزوت به یک شکل دیگه براورده شده، هر چقدر کنسول تبدیل به پی سی نشده (چرا باید بشه؟) اما پی سی تقریبا تمام بازی های اکس باکس رو حداقل اجرا میکنه، دیگه خودت بهتر میدونی...بزرگترین آرزو من از 20 سال پیش این بوده که یک کنسولی بسازن که کارهای PC انجام بده و تا الان اگر این کار انجام ندادن به خاطر منافع خود شرکتها بوده ه بیشتر گیمرها بدوش اند
اینکه یک کنسول بسازن و pc باشه 7 8 سال هم دووم بیاره با 700 800 دلار شدنی نیست نهایتش میشه مثل استیم دک که بازی هایی که براش بهینه میشن قابل بازی میشهبزرگترین آرزو من از 20 سال پیش این بوده که یک کنسولی بسازن که کارهای PC انجام بده و تا الان اگر این کار انجام ندادن به خاطر منافع خود شرکتها بوده ه بیشتر گیمرها بدوش اند
منظور یک PC هست که فقط کارهای روزمره انجام بده همین الان کنسولهای نسل قبل هم سخت افزارشون اینقدر کشش داره که راحت ویندوز اجرا بکنه و خیلی کارهای روزمره انجام بده کنسول های نسل جدید که بماند! برای شرکت ها این قابلیت خیلی راحته ولی به خاطر مسائل تجاری انجامش نمیدن که امیدوارم ماکروسافت سنت شکنی بکنهاینکه یک کنسول بسازن و pc باشه 7 8 سال هم دووم بیاره با 700 800 دلار شدنی نیست نهایتش میشه مثل استیم دک که بازی هایی که براش بهینه میشن قابل بازی میشه
---
اینجا خیلی گرونه و دیگه خریدش واسه خیلی از اقشار جامعه ممکن نیست و حتی واسه اونایی هم که ممکنه دیگه بصرفه نیست اما با این وجود هیچی pc نمیشه ( به عنوان pc گیمر هدفم کوچک کردن جایگاه کنسول نیست چون خودمم دوست دارم اونارو هم داشته باشم )
هنوز جای سنت شکنیای قبلیش بر پیکره فنهاش خوب نشده که دنبال سنت شکنی جدیدی!امیدوارم ماکروسافت سنت شکنی بکنه

خیلی وقته به آرزوت رسیدی.برو یه pc بخربزرگترین آرزو من از 20 سال پیش این بوده که یک کنسولی بسازن که کارهای PC انجام بده و تا الان اگر این کار انجام ندادن به خاطر منافع خود شرکتها بوده ه بیشتر گیمرها بدوش اند
راست میگی همینکه با سنت شکنیش کاری کرد که سونی هم مولتی پلتفرم بشه جاش هنوز درد میکنههنوز جای سنت شکنیای قبلیش بر پیکره فنهاش خوب نشده که دنبال سنت شکنی جدیدی!
دو نسله توی صنعت گیم یه تپه سالم باقی نذاشته! سنت شکنی!!!!![]()
عجیبه هر کاری مایکروسافت کرده یا میخواد در آینده بکنه، همیشه جزو آرزوهای شما بوده! یعنی این حد از تلهپاتی و پیوند قلبی که بین شما و مدیران ردموندی هست، اعجابآوره!بزرگترین آرزو من از 20 سال پیش این بوده که یک کنسولی بسازن که کارهای PC انجام بده و تا الان اگر این کار انجام ندادن به خاطر منافع خود شرکتها بوده ه بیشتر گیمرها بدوش اند
همونقدر که خبری از Splinter Cell Remake, POP Remake و BGE 2 شد، از این هم خبری میشهیوبی سافت به صورت رسمی نسخه بعدی Rayman رو تایید کرد استدیو Ubisoft Montpellier و Ubisoft Milan در حال کار بر روی جدیدترین عنوان این سری هستن
خیلی هم شاید نظر بدی نباشه، قیمت بالا و یک محصول که حداقل نزدیک به یک PC رده بالا باشه زمان عرضه باشه خودش شاید بدک نباشه.