سرخط خبرها

سونی که آخرش یدونه فایتینگ درست و حسابی با کاراکترهای پلی‌استیشن نساخت (کاری با اون PSASBR مسخره ندارم!) ولی کاش حالا که انقدر اینا با همدیگه رفیق شدن، برن سراغ کپکام یا نامکو و... و یدونه فایتینگ PlayStation vs Xbox بسازن با حضور کاراکترهای دو طرف! :دی

با چیزهایی که از این سونی جدید دیدیم فعععک نکنننمممم کلا دیگه از این بازیا بسازه، ولی واقعا ایده خوبیه:دی

پ.ن: چند سال پیش سر یه تعزیه ای دعوا میشه بین تعزیه خون ها، شمر و امام حسین، مسلم ابن عقیل رو تا میخوره میزنن. این ایده تو هم میتونه همچین چیزی باشه، مثلا کریتوس و مارکوس رو برداری، نیت رو کتک بزنی:دی

IMG_20250819_190427_148.jpg
به نظر می‌رسد پورت Xbox series x بازی Returnal توسط Nixxes در دست ساخت است

پورت سری اس به دلایل نا معلوم فعلا در دستور کار نیست

همچنین به نظر می‌رسد سونی در حال انجام مذاکراتی با ماکروسافت برای پورت کامل بازی های خود بر روی اکس باکس اما به شرط سود بیشتر برای ناشر ( سونی ) است.

همکاری سونی و مایکروسافت برای کراس اور Helldivers 2 و Halo:ODST رسما بیانیه ورود به یه عصر جدید تو دنیای ویدئو گیمه. برای من یه نفر که خیلی خیلی خبر هیجان انگیزیه و به همین مناسبت میخوام بالاخره Helldivers 2 رو بگیرم بازی کنم:دی

پ.ن: به نظرم دیگه وقتشه اونایی که شل نکرده بودنم واقعا وا بدن تموم بشه بره این کنسول واری که دیگه وجود نداره.

بذار ببينيم اونوريا ميخرن شلوغ بشه يا نه :D
واقعا برام عجيب بود سونى چطور واسه عرضه بازى انلاينش روى پلنفرم جديد هيچ حركت و تبليغى نميخواست بكنه كه حركت جالبى كردن.
البته همينم كمه! الان بايد حداقل پايه ثابت تبليغات يوتيوبى باشن.
چيشون ازين بازياى مسخره موبايل كمتره.

ايشالا قدم بعدى اين باشه بريم كمك ماركوس اينا واسه تثبيت دموكراسى حين حمله لوكاست ها :D

بذار ببينيم اونوريا ميخرن شلوغ بشه يا نه :D

ببین وقتی من تصمیم بگیرم یه بازی مالتی پلیر بازی کنم یعنی معجزه شده:دی قطعا استقبال خوبی میکنن همه. یعنی امیدوارم استقبال خوبی بکنن:دی حیفه همچین چیزهای خفنی دیگه تکرار نشه.

ببین وقتی من تصمیم بگیرم یه بازی مالتی پلیر بازی کنم یعنی معجزه شده:دی قطعا استقبال خوبی میکنن همه. یعنی امیدوارم استقبال خوبی بکنن:دی حیفه همچین چیزهای خفنی دیگه تکرار نشه.

منم ميخرم اگه اوضاع خوب باشه.
شديدا اميدوارم يه برنامه گيرز محور هم داشته باشن :D

View attachment 389405
به نظر می‌رسد پورت Xbox series x بازی Returnal توسط Nixxes در دست ساخت است

پورت سری اس به دلایل نا معلوم فعلا در دستور کار نیست

همچنین به نظر می‌رسد سونی در حال انجام مذاکراتی با ماکروسافت برای پورت کامل بازی های خود بر روی اکس باکس اما به شرط سود بیشتر برای ناشر ( سونی ) است.
لیکرا تا همین یه ماه پیش روحشونم خبر نداشت Helldivers قراره پورت بشه ولی الان همه اطلاعات دارن :D

IMG_20250819_193007_879.jpg
خبر خوب برای طرفداران BioShock؛ راد فرگوسن نسخه بعدی را خواهد ساخت

با اعلام جیسون شرایر، راد فرگوسن وظیفه مدیریت استودیوی Cloud Chamber را برعهده گرفته و مشغول تعدیل نیرو و تشکیل یک تیم جدید برای ساخت BioShock 4 است.

View attachment 389410
خبر خوب برای طرفداران BioShock؛ راد فرگوسن نسخه بعدی را خواهد ساخت

با اعلام جیسون شرایر، راد فرگوسن وظیفه مدیریت استودیوی Cloud Chamber را برعهده گرفته و مشغول تعدیل نیرو و تشکیل یک تیم جدید برای ساخت BioShock 4 است.
خبر خوب؟!
یعنی بازم چند سال دیگه تاخیر میخوره پس8-|
البته دوست عزیز مسئول بد بودن خبر شما نیستی،کلا هرچی فریاد داریم باید سر 2k بزنیم نه کسی که خبر رو گذاشته،بد برداشت نکن لطفا:D
سر fable هم گفتم اینجا هم بنظرم باید همون رو گفت که پدرسگا مگه چی می سازید که انقدر طولش دادید~X(

تریلر معرفی بازی جدید از سری Gujian منتشر شد. این بازی با عنوان Swords and Legends که دنباله رسمی سری معروف Gujian در سبک RPG است، توسط استودیو چینی Shanghai Aurogon در حال توسعه و برای عرضه برای کنسول ها و پی سی در نظر گرفته شده است. طبق وبسایت رسمی سبک بازی اکشن RPG با روایت داستانی سینمایی و غنی همراه با ماموریت های جانبی و جستجوی قوی‌ و عمیق در جهان، که نه یک سولزلایک و نه کاملا جهان باز خواهد بود بلکه ساختار گیم پلی بیشتر به یک تجربه خطی گسترده نزدیک خواهد بود.

View attachment 389258

《古剑奇谭》系列单机新作--《古剑》官网
این تریلر گیمزکام کمی با تریلر چینی متفاوته.
یکسری صحنه ها ازش حذف شده و یکسری نماها به اون اضافه شده.
تقریبا NPCها یا خداگونه ها و... رو اصلا نشون ندادن که تو تریلر چینی بودن.

کنسول دستی ROG Xbox Ally در دو مدل، روز 16 اکتبر به بازار میاد.
View attachment 389570
View attachment 389569

ROG Xbox Ally Handhelds Launch October 16: Get Ready to Play! - Xbox Wire
دوست داشتم همین الان اماده داشتمش میرفتم بازی های مایکرو رو روش میترکوندم :D

حقیقتا دلم برای اکس باکسم تنگ شده، بدون تردید در اینده نسبتا نزدیک، یکی از اینا مدل روز رو میگیرم... امیدوارم استیم هم ساپورت کنه، اینطوری رسما بهشته...

دوست داشتم همین الان اماده داشتمش میرفتم بازی های مایکرو رو روش میترکوندم :D

حقیقتا دلم برای اکس باکسم تنگ شده، بدون تردید در اینده نسبتا نزدیک، یکی از اینا مدل روز رو میگیرم... امیدوارم استیم هم ساپورت کنه، اینطوری رسما بهشته...
ساپورت میکنه مهرداد جان
rog3.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or