Last edited by a moderator:
سونی که آخرش یدونه فایتینگ درست و حسابی با کاراکترهای پلیاستیشن نساخت (کاری با اون PSASBR مسخره ندارم!) ولی کاش حالا که انقدر اینا با همدیگه رفیق شدن، برن سراغ کپکام یا نامکو و... و یدونه فایتینگ PlayStation vs Xbox بسازن با حضور کاراکترهای دو طرف!![]()
همکاری سونی و مایکروسافت برای کراس اور Helldivers 2 و Halo:ODST رسما بیانیه ورود به یه عصر جدید تو دنیای ویدئو گیمه. برای من یه نفر که خیلی خیلی خبر هیجان انگیزیه و به همین مناسبت میخوام بالاخره Helldivers 2 رو بگیرم بازی کنم
پ.ن: به نظرم دیگه وقتشه اونایی که شل نکرده بودنم واقعا وا بدن تموم بشه بره این کنسول واری که دیگه وجود نداره.
بذار ببينيم اونوريا ميخرن شلوغ بشه يا نه![]()
ببین وقتی من تصمیم بگیرم یه بازی مالتی پلیر بازی کنم یعنی معجزه شدهقطعا استقبال خوبی میکنن همه. یعنی امیدوارم استقبال خوبی بکنن
حیفه همچین چیزهای خفنی دیگه تکرار نشه.
لیکرا تا همین یه ماه پیش روحشونم خبر نداشت Helldivers قراره پورت بشه ولی الان همه اطلاعات دارنView attachment 389405
به نظر میرسد پورت Xbox series x بازی Returnal توسط Nixxes در دست ساخت است
پورت سری اس به دلایل نا معلوم فعلا در دستور کار نیست
همچنین به نظر میرسد سونی در حال انجام مذاکراتی با ماکروسافت برای پورت کامل بازی های خود بر روی اکس باکس اما به شرط سود بیشتر برای ناشر ( سونی ) است.
خبر خوب؟!View attachment 389410
خبر خوب برای طرفداران BioShock؛ راد فرگوسن نسخه بعدی را خواهد ساخت
با اعلام جیسون شرایر، راد فرگوسن وظیفه مدیریت استودیوی Cloud Chamber را برعهده گرفته و مشغول تعدیل نیرو و تشکیل یک تیم جدید برای ساخت BioShock 4 است.

این تریلر گیمزکام کمی با تریلر چینی متفاوته.تریلر معرفی بازی جدید از سری Gujian منتشر شد. این بازی با عنوان Swords and Legends که دنباله رسمی سری معروف Gujian در سبک RPG است، توسط استودیو چینی Shanghai Aurogon در حال توسعه و برای عرضه برای کنسول ها و پی سی در نظر گرفته شده است. طبق وبسایت رسمی سبک بازی اکشن RPG با روایت داستانی سینمایی و غنی همراه با ماموریت های جانبی و جستجوی قوی و عمیق در جهان، که نه یک سولزلایک و نه کاملا جهان باز خواهد بود بلکه ساختار گیم پلی بیشتر به یک تجربه خطی گسترده نزدیک خواهد بود.
View attachment 389258
《古剑奇谭》系列单机新作--《古剑》官网
دوست داشتم همین الان اماده داشتمش میرفتم بازی های مایکرو رو روش میترکوندمکنسول دستی ROG Xbox Ally در دو مدل، روز 16 اکتبر به بازار میاد.
View attachment 389570
View attachment 389569
ROG Xbox Ally Handhelds Launch October 16: Get Ready to Play! - Xbox Wire
از همین الان کل بار فروشندگان ایرانی میشه خرید از آمریکا بخاطر همین باید افزایش قیمت بدنافزایش قیمت PS5 تو آمریکا
View attachment 389578