Last edited by a moderator:
چرا لایو سرویسای سونی اینطوری به فنا رفتن؟شایعه(فعلا خیلی ضعیف): سونی fairgames رو کنسل کرده
View attachment 389203
منطقی بودتنها برداشتی که من از کنسل شدن بازی های گس سونی و تخته شدن استدیوهاش میکنم اینه که یه روز تو گروه تلگرامی بازیسازهای اونوری یکی یه پست میزاره: "حاجی شنیدید سونی میخواد بزنه تو خط لایو سرویس و قراره کلی پول بریزن وسط؟ وقتشه حسابی بکنیم!" بعد فرداش هرکی با یه طرح شخمی و صرفا منباب کندن از سونی میرن اونجا و قرارداد میبندن و بعد چند سال چاپیدن و بالا کشیدن پول های موجود ( و بعضا فرو کردن خود سونی با کلید واژه "به به عجب گیم خفنی شده!" یا این "استار وارز سونیه!" - که البته این کامنت ها هم میتونه از طریق همون گروه تلگرامی مذکور هماهنگ شده باشه، مثلا بیان از بازی های همیدگه تعریف کنن تا بیشتر مدیران سونی خر بشن) همگی میپیچن به بازی و سونی میمونه و یه گالن آشغال که یا باید کنسل کنه و یا اگه استدیو رو خریده تخته کنه درشو.
وگرنه من هیچ رقمه تو کتم نمیره چطور یکی میتونه یه سری بازی گس شروع کنه، رو استدیو سازنده سرمایه گذاری کلان کنه و بعد انقدر از نتیجه راضی باشه که بره کلا استدیو رو بخره و بعد یهو تو تست ها بفهمه انقدر آشغاله که باید کلا بازی رو کنسل و یحتمل استدیو رو هم ببنده بره پی کارش! میشه مگه؟
1-لگبتچرا لایو سرویسای سونی اینطوری به فنا رفتن؟
یادمه می خواستن توی فاصله زمانی کم کلی گیم عرضه کنن به امید اینکه چند تاش موفق شه
و خب هلدایورز 2 هم موفق شد توی همون عرضه های اولیه شون
پس چرا همش کنسل کردن؟
شاید به خاطر این باشه که دیگه Woke و تفکر های ضد سرمایهگذاری (همانطور که شما یک بار از تحلیل تریلر این بازی اشاره کردید) دیگه خریدار ندارد و سونی از کنکورد درس گرفته ؟
جدا از اینکه با بازگشت بتلفیلد و البته کاد های همیشگی به علاوه این که Arc Raiders هم داره عرضه میشه و بازخورد های مثبتی گرفته، ژانر شوتر دیگه مناسب سونی نباشه. البته که حساب کنیم ژانر دیگه ای نمونده جز حالت Monster Hunter از فرانچایز هورایزن.
تو مقوله Survival هم که پر از این بازی ها و اخیراً Grounded 2 خوب عمل کرده. میمونه شبیهساز زندگی که خب اونم...
چه بازی هایی زیبایی معرفی میشه اینروزا از سازنده های چینی و ژاپنیتریلر معرفی بازی جدید از سری Gujian منتشر شد. این بازی با عنوان Swords and Legends که دنباله رسمی سری معروف Gujian در سبک RPG است، توسط استودیو چینی Shanghai Aurogon در حال توسعه و برای عرضه برای کنسول ها و پی سی در نظر گرفته شده است. طبق وبسایت رسمی سبک بازی اکشن RPG با روایت داستانی سینمایی و غنی همراه با ماموریت های جانبی و جستجوی قوی و عمیق در جهان، که نه یک سولزلایک و نه کاملا جهان باز خواهد بود بلکه ساختار گیم پلی بیشتر به یک تجربه خطی گسترده نزدیک خواهد بود.
View attachment 389258
《古剑奇谭》系列单机新作--《古剑》官网
در واقع چینی و کره ایچه بازی هایی زیبایی معرفی میشه اینروزا از سازنده های چینی و ژاپنی
خیلی جذاب بود.تریلر معرفی بازی جدید از سری Gujian منتشر شد. این بازی با عنوان Swords and Legends که دنباله رسمی سری معروف Gujian در سبک RPG است، توسط استودیو چینی Shanghai Aurogon در حال توسعه و برای عرضه برای کنسول ها و پی سی در نظر گرفته شده است. طبق وبسایت رسمی سبک بازی اکشن RPG با روایت داستانی سینمایی و غنی همراه با ماموریت های جانبی و جستجوی قوی و عمیق در جهان، که نه یک سولزلایک و نه کاملا جهان باز خواهد بود بلکه ساختار گیم پلی بیشتر به یک تجربه خطی گسترده نزدیک خواهد بود.
View attachment 389258
《古剑奇谭》系列单机新作--《古剑》官网
اره منظورم کره ای بود دقیقا ، عالین هم نیروی کار با کیفیت دارن منظورم گرافیست ، طراح و... اونم تعداد بالا هم استعداد و تکنولوژی های لازم رو دارن امیدوارم ریلیز هاشون بیشتر بشه و خلا عناوین غربی رو پر کنندر واقع چینی و کره ای
به نظرم وک نبود که استودیو های سونی تموم کرد حذف کرانچ بود حذف کرانچ رسما پایان دوره طلایی استودیو های سونی بود یارو از 2018 داره یه قل دو قل میزنه و قول میدم تا 2030 هم بازیش نخواهد اومداواخر امسال...(احتمالا TGA)نیو آی پی بارلوگ و سانتامونیکا معرفی می شه
View attachment 389312
.
.
بروزرسانی: ظاهرا فیک بود![]()
سطح رسانه رو ببین ترو خدا. فاحشه توجه هستند این رسانه ها که ندیدن طرف فیکه!اواخر امسال...(احتمالا TGA)نیو آی پی بارلوگ و سانتامونیکا معرفی می شه
View attachment 389312
.
.
بروزرسانی: ظاهرا فیک بود![]()
سونی که آخرش یدونه فایتینگ درست و حسابی با کاراکترهای پلیاستیشن نساخت (کاری با اون PSASBR مسخره ندارم!) ولی کاش حالا که انقدر اینا با همدیگه رفیق شدن، برن سراغ کپکام یا نامکو و... و یدونه فایتینگ PlayStation vs Xbox بسازن با حضور کاراکترهای دو طرف!
همکاری سونی و مایکروسافت برای کراس اور Helldivers 2 و Halo:ODST رسما بیانیه ورود به یه عصر جدید تو دنیای ویدئو گیمه. برای من یه نفر که خیلی خیلی خبر هیجان انگیزیه و به همین مناسبت میخوام بالاخره Helldivers 2 رو بگیرم بازی کنم
پ.ن: به نظرم دیگه وقتشه اونایی که شل نکرده بودنم واقعا وا بدن تموم بشه بره این کنسول واری که دیگه وجود نداره.
اول لوگو اکس باکس میاد بعد لوگو پلی استیشن استودیوز!
همکاری سونی و مایکروسافت برای کراس اور Helldivers 2 و Halo:ODST رسما بیانیه ورود به یه عصر جدید تو دنیای ویدئو گیمه. برای من یه نفر که خیلی خیلی خبر هیجان انگیزیه و به همین مناسبت میخوام بالاخره Helldivers 2 رو بگیرم بازی کنم
پ.ن: به نظرم دیگه وقتشه اونایی که شل نکرده بودنم واقعا وا بدن تموم بشه بره این کنسول واری که دیگه وجود نداره.