Last edited by a moderator:
Korean fantasy action adventure game Woochi the Wayfarer announced for PS5, Xbox Series, and PCWoochi the Wayfarer با یک تیزر معرفی شد.
یک اکشن ادونچر کره ای مربوط به دوران Joseon
View attachment 388784
تا جایی که اطلاع دارم شعار این نسخه از بازی ( پایانهای مورد انتظار و شروعی دوباره) هست، میتونه آخرین حضور لیان به عنوان شخصیت اصلی باشه.
البته لیان میتونه در ادامه در انیمیشنها یا بازی های پیش درآمد از نظر داستانی حضور داشته باشه، اما در خط اصلی داستان احتمالا Requiem آخرین حضور لیان است.
لیان و گریس شخصیتهای اصلی Resident Evil Requiem هستند، بله. این را تکرار میکنم اما همین خواهد بود. هر دو قرار است نقشهای بزرگی داشته باشند ولی فکر میکنم وقتی همه چیز تمام شود، Resident Evil Requiem میتواند حکم خداحافظی طرفداران با لیان رو داشته باشه.
دقیق از پایان Requiem اطلاع ندارم، اما تصور میکنم احتمالا در پایان لیان تصمیم به بازنشست شدن بگیرد.
چه خبری خوبی همین الان نسخه legends رو شروع کردم برای بار چندم واقعا عالیه همه چیزش هنری و منحصر به فردهشایعه: دو نسخه از Rayman در دست ساخته شده
یکیش احتمالا یک حالت کالکشن یا ریمستر از عناوین قدیمی باشه
ایده ترکیب آرت استایل Origins و Legend به صورت سه بعدی هم مطرح شده...
View attachment 388975
طراحی مراحل همونه ولی مکانیزمها و گرافیک بر پایه Legends هست.چه خبری خوبی همین الان نسخه legends رو شروع کردم برای بار چندم واقعا عالیه همه چیزش هنری و منحصر به فرده
راستی اون نسخه اورجینز که داخل لجندز هست همون نسخه اورجینزه یا فرق دارن ؟
واقعا یکی از بازماندگان خفن از تیم سایلنت هست کاش کپکام اینو به خدمت بگیره .
آکیرا یامائوکا خواهان کار بر روی سری Resident Evil هست.
آهنگ ساز افسانه ای صنعت گیم و سری Silent hill، طی مصاحبه ای در رابطه با بازی DarkSwitch که یامائوکا بر روی ساندترک های بازی کار کرده است، از ابراز علاقه خود برای کار بر روی سری RE گفت. وی در پاسخ به این سوال که "آیا فرانچایزی وجود دارد که همیشه رویای کار بر روی آن را در سر داشته؟" جواب داد "سری Resident Evil". وی گفت: " خب من واقعا دوست دارم بر روی RE کار کنم. RE یه بازی ترسناک هست که قبلا زیاد بازی میکردم، بنابراین اگر فرصتش پیش بیاد تا بر روی سری کار کنم عالی میشه."
Silent Hill composer Akira Yamaoka would ‘really love to work’ on a Resident Evil soundtrack | VGC
دوستان عزیز در کپکام تروخدا بذارید برادر پخت و پز کند
آکیرا یامائوکا خواهان کار بر روی سری Resident Evil هست.
آهنگ ساز افسانه ای صنعت گیم و سری Silent hill، طی مصاحبه ای در رابطه با بازی DarkSwitch که یامائوکا بر روی ساندترک های بازی کار کرده است، از ابراز علاقه خود برای کار بر روی سری RE گفت. وی در پاسخ به این سوال که "آیا فرانچایزی وجود دارد که همیشه رویای کار بر روی آن را در سر داشته؟" جواب داد "سری Resident Evil". وی گفت: " خب من واقعا دوست دارم بر روی RE کار کنم. RE یه بازی ترسناک هست که قبلا زیاد بازی میکردم، بنابراین اگر فرصتش پیش بیاد تا بر روی سری کار کنم عالی میشه."
Silent Hill composer Akira Yamaoka would ‘really love to work’ on a Resident Evil soundtrack | VGC
ریمیکس های SH2 کار خود یامائوکا بوددوستان عزیز در کپکام تروخدا بذارید برادر پخت و پز کند
اهنگای ریمیک سایلنت هیل 2 برای کی هستش؟ از همون قدیمیا استفاده کردن؟