سرخط خبرها

Woochi the Wayfarer با یک تیزر معرفی شد.
یک اکشن ادونچر کره ای مربوط به دوران Joseon
View attachment 388784
Korean fantasy action adventure game Woochi the Wayfarer announced for PS5, Xbox Series, and PC

ناشر Nexon Games و توسعه‌دهنده LoreVault از بازی Woochi the Wayfarer، یک بازی تک‌نفره فانتزی، اکشن و ماجراجویی که در دوران چوسان کره می‌گذرد، رونمایی کردند. این بازی برای پلی‌استیشن ۵، ایکس‌باکس سری و کامپیوترهای شخصی عرضه خواهد شد. تاریخ دقیقی برای انتشار بازی اعلام نشده است.

پارک یونگ-هیون، مدیرعامل Nexon Games، در یک بیانیه مطبوعاتی گفت: «بازی Woochi the Wayfarer یک تجربه بازی تازه و منحصربه‌فرد ارائه خواهد داد که بر اساس محتوای سنتی کره‌ای ساخته شده و در عین حال دارای پژواک احساسی است که هر کسی در سراسر جهان می‌تواند با آن ارتباط برقرار کند.» وی افزود: «ما قصد داریم بازی‌ای را ارائه دهیم که برای گیمرهای تمام فرهنگ‌ها جذاب باشد و داستانی شگفت‌انگیز را روایت کند که به طور کامل توانایی‌های توسعه و تجربیات انباشته‌شده Nexon Games را به نمایش بگذارد.»

جزئیات اولیه بازی:
  • داستان و گیم‌پلی: Woochi the Wayfarer یک بازی اکشن و ماجراجویی بزرگ است که ماجراهای "دوسا" (جادوگر طریقت)، جئون ووچی را به تصویر می‌کشد. این بازی که با موتور گرافیکی Unreal Engine 5 ساخته شده، دنیای فانتزی چوسان را با گرافیک زنده و داستانی اصیل، با الهام از "داستان جئون ووچی" (یک رمان کلاسیک کره‌ای)، زنده می‌کند. داستان این رمان درباره ماجراهای جئون ووچی است که از قدرت‌های خود برای مبارزه با بی‌عدالتی و فریب دادن فاسدان استفاده می‌کند. روایت تک‌نفره بازی، یک تجربه گیم‌پلی اکشن، عمیقاً فراگیر و هیجان‌انگیز را با محیط‌های جادویی و همچنین هیولاها و موسیقی سنتی کره‌ای به بازیکنان ارائه می‌دهد.

• تریلر معرفی: تیزر منتشر شده که تقریباً دو دقیقه و بیست ثانیه است، با کنار هم قرار دادن تصویر "میوآن"، یک شمن مرموز در حال خواندن ورد، و نیمرخ ووچی در جنگلی انبوه، حس تنش و رمزآلود بودن را ایجاد می‌کند. نیمه دوم تریلر، رویارویی شدیدی بین این دو نیروی قدرتمند را نشان می‌دهد.

• موسیقی: Woochi the Wayfarer دارای موسیقی متن رنگارنگ و احساسی است که از موسیقی سنتی کره‌ای الهام گرفته شده است. این موسیقی توسط جونگ جائه-ایل، آهنگساز تحسین‌شده فیلم انگل (Parasite) و سریال بازی مرکب (Squid Game) از نتفلیکس، ساخته شده است.

• توسعه و اصالت فرهنگی: LoreVault، توسعه‌دهنده بازی، با متخصصان رشته‌های مختلفی مانند ادبیات و موسیقی سنتی کره همکاری می‌کند تا تاریخ و فرهنگ منحصربه‌فرد کره را به طور مؤثری در بازی به نمایش بگذارد. آن‌ها همچنین با بازدید شخصی از اماکن فرهنگی در سراسر کره، در حال بررسی لوکیشن‌ها هستند تا دوران چوسان را با کیفیت بالا به صورت سه‌بعدی بازسازی کنند.

آخرین ویرایش:
چقدر خوبه از وقتی که استودیوهای غربی دیوونه شدن و زدن جاده خاکی و پشت بند بازی های چرت و پرت ووک و آنلاینی و اینا می‌سازن ، این چینی ها و کره ای ها سر و کله شون پیدا شده و دقیقا بازی هایی که ما میخوایم رو دارن میسازن . خدا خیرشون بده 😘

resident-evil-leon-tier-list.jpg
Dusk Golem لیکر معروف و شناخته شده در ارتباط با سری Resident Evil، به تازگی در X اطلاعات جالبی در مورد حضور لیان اس کندی به اشتراک گذاشته، که اشاره به آخرین حضور این قهرمان محبوب در این سری میکنه.

Dusk Golem​

تا جایی که اطلاع دارم شعار این نسخه از بازی ( پایان‌های مورد انتظار و شروعی دوباره) هست، میتونه آخرین حضور لیان به عنوان شخصیت اصلی باشه.
البته لیان میتونه در ادامه در انیمیشن‌ها یا بازی های پیش درآمد از نظر داستانی حضور داشته باشه، اما در خط اصلی داستان احتمالا Requiem آخرین حضور لیان است.
لیان و گریس شخصیت‌های اصلی Resident Evil Requiem هستند، بله. این را تکرار میکنم اما همین خواهد بود. هر دو قرار است نقش‌های بزرگی داشته باشند ولی فکر میکنم وقتی همه چیز تمام شود، Resident Evil Requiem میتواند حکم خداحافظی طرفداران با لیان رو داشته باشه.
دقیق از پایان Requiem اطلاع ندارم، اما تصور میکنم احتمالا در پایان لیان تصمیم به بازنشست شدن بگیرد.

1755030844837.png

شایعه: دو نسخه از Rayman در دست ساخته شده
یکیش احتمالا یک حالت کالکشن یا ریمستر از عناوین قدیمی باشه
ایده ترکیب آرت استایل Origins و Legend به صورت سه بعدی هم مطرح شده...
View attachment 388975
چه خبری خوبی همین الان نسخه legends رو شروع کردم برای بار چندم واقعا عالیه همه چیزش هنری و منحصر به فرده
راستی اون نسخه اورجینز که داخل لجندز هست همون نسخه اورجینزه یا فرق دارن ؟

چه خبری خوبی همین الان نسخه legends رو شروع کردم برای بار چندم واقعا عالیه همه چیزش هنری و منحصر به فرده
راستی اون نسخه اورجینز که داخل لجندز هست همون نسخه اورجینزه یا فرق دارن ؟
طراحی مراحل همونه ولی مکانیزم‌ها و گرافیک بر پایه Legends هست.

در مورد خبر اگر یه دنباله واقعی واسه این سری بسازن خیلی عالی میشه. واقعا دو تا نسخه آخر این سری خیلی عالی و خفن بود.

این ماه پلاس خیلی خوب عمل کرد:

✅ بازی Spider man 2018 نسخه Goty/Remastered «بسته به کنسولی که دارید» برمی گرده🤝

✅ طرفداران بازی های فایتینگ هم Mortal Kombat 1 می گیرن🔥

💥 درکنار این عناوین بزرگ:

1️⃣ بازی جدید استودیو سازنده عناوین ABZU و The Pathless یعنی بازی Sword of the Sea هم روز عرضه روی سرویس قرار می گیره «قبلیا رو بازی نکردم ولی با نمایشای این حال کردم»👏

2️⃣ بازی اکشن بی مغز کوآپ Earth Defense Force 6 هم قراره بیاد «خودم تا حالا اسمش رو نشنیده بودم»😁

3️⃣ بازی نقش آفرینی تاکتیکی Unicorn Overlord هم از طرف سازندگان Persona و Metaphor قراره به سرویس اضافه بشه💖

4️⃣ بازی نقش آفرینی ژاپنی Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key هم قراره بیاد «خودم اسمشو نشنیده بودم ولی انگار جای اکشن، تمرکز راجع به شیمی و داروسازی و ... هستش و یه فاز ماجراجویی و کژوال داره»🤗

5️⃣ اما بازی که خودم خیلی دوست داشتم تجربه کنم یعنی Indika که یه تجربه ماجراجویی ترسناک هستش که به مفاهیم روان شناختی دینی می پردازه و شخصیت اصلیش یه راهبه است که انگار با شیطان همراه می شه و ازش تعریفات خوبی شنیدم 👌

6️⃣ همچنین بازی ماجراجویی Harold Halibut هم به سرویس اضافه می شه «اثری با گرافیک استاپ موشن که انگار همه چیزش با دست خلق شده»👍

7️⃣ بازی شبیه ساز کشاوری Coral Island هم هست که چیزی ازش نمی دونم ولی 84 درصد نظرات استیم اون رو توصیه کردن🙄

💥 در کنار عناوین اکسترا، دارندگان سطح پریمیوم به این عناوین کلاسیک هم دسترسی خواهند داشت:

🟢 طرفداران ژانر وحشت می تونن دو بازی کلاسیک Resident Evil 2 و Resident Evil 3 Nemesis تجربه کنن🤩

GyPhNcWXsAAx22Z.jpg

پ.ن: واقعا گیمای پلاس پریمیوم ارزش دارن؟ همین الان با سیستم معمولی هم می شه مود گرافیکی ریخت روی رزیدنت ایول ها 2 و 3، نمی شه؟

آخرین ویرایش:
تریلر رونمایی ارلی اکسس عنوان Crosswind
یه بازیsurvival adventure جهان باز که با تم دزدان دریایی و در دنیایی واقع گرایانه اتفاق میفته.
سال 2026 منتشر میشه.
View attachment Crosswind - Official Early Access Announcement Trailer.mp4
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تریلر معرفی مرحه صحرا در SHINOBI: Art of Vengeance
29 م همین ماه میلادی(اوت) منتشر میشه.
View attachment SHINOBI_ Art of Vengeance ❘ Desert Stage Introduction Video.mp4

آخرین ویرایش:
Silent-hill-Akira-Yamaoka-resident-evil.jpg

آکیرا یامائوکا خواهان کار بر روی سری Resident Evil هست.

آهنگ ساز افسانه ای صنعت گیم و سری Silent hill، طی مصاحبه ای در رابطه با بازی DarkSwitch که یامائوکا بر روی ساندترک های بازی‌ کار کرده است، از ابراز علاقه خود برای کار بر روی سری RE گفت. وی در پاسخ به این سوال که "آیا فرانچایزی وجود دارد که همیشه رویای کار بر روی آن را در سر داشته؟" جواب داد "سری Resident Evil". وی گفت: " خب من واقعا دوست دارم بر روی RE کار کنم. RE یه بازی ترسناک هست که قبلا زیاد بازی میکردم، بنابراین اگر فرصتش پیش بیاد تا بر روی سری کار کنم عالی میشه."

Silent Hill composer Akira Yamaoka would ‘really love to work’ on a Resident Evil soundtrack | VGC

آهنگ ساز افسانه ای صنعت گیم و سری Silent hill، طی مصاحبه ای در رابطه با بازی DarkSwitch که یامائوکا بر روی ساندترک های بازی‌ کار کرده است، از ابراز علاقه خود برای کار بر روی سری RE گفت. وی در پاسخ به این سوال که "آیا فرانچایزی وجود دارد که همیشه رویای کار بر روی آن را در سر داشته؟" جواب داد "سری Resident Evil". وی گفت: " خب من واقعا دوست دارم بر روی RE کار کنم. RE یه بازی ترسناک هست که قبلا زیاد بازی میکردم، بنابراین اگر فرصتش پیش بیاد تا بر روی سری کار کنم عالی میشه."

Silent Hill composer Akira Yamaoka would ‘really love to work’ on a Resident Evil soundtrack | VGC
واقعا یکی از بازماندگان خفن از تیم سایلنت هست کاش کپکام اینو به خدمت بگیره .

دوستان عزیز در کپکام تروخدا بذارید برادر پخت و پز کند
اهنگای ریمیک سایلنت هیل 2 برای کی هستش؟ از همون قدیمیا استفاده کردن؟

• Like
Reactions: Love Console

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or