Last edited by a moderator:
چه کثافتی.بعد قراره بیاد رو گیم پس اشتراک خود wow چی میشه؟ گیم تایم رو میخوان حذف کنن یا صرفا بیس گیم رو گیم پس رایگان باشه باز تایمو جدا بخرن پلیرا؟View attachment 389113 بازی World of Warcraft به طور رسمی برای ایکسباکس و سرویس Xbox Game Pass منتشر خواهد شد.
دوستان عزیز در کپکام تروخدا بذارید برادر پخت و پز کند
اهنگای ریمیک سایلنت هیل 2 برای کی هستش؟ از همون قدیمیا استفاده کردن؟
همچنین چیزی قرار نیست رخ بده.View attachment 389113 بازی World of Warcraft به طور رسمی برای ایکسباکس و سرویس Xbox Game Pass منتشر خواهد شد.
این تریلری که پارسال ازش اومد خیلی مصنوعی و فیک میزد.تریلر عنوان Neo Berlin 2087 که در گیمز کام نمایش داده شده.
دنیایی پرآشوب و تاریک شبیه به سایبرپانک. یک بازی اکشن آر پی جی که برای علاقه مندان به تجربه های عمیق داستانی تک نفره طراحی شده و هم به صورت اول شخص و هم سوم شخص قابل تجربه است.
View attachment 389119
View attachment 389120
مگه تفاوتی هم می کنه؟یامائوکا فکر کنم خیلی وقته freelance کار میکنه و کارمند شرکت خاصی نیست. یعنی برای هر پروژه و هر شرکتی که خودش بخواد قراردادی کار میکنه. قطعا اگر روزی بخواد برای کپکام هم کار کنه به همین صورت هست.
عجب چیزی شده لامصب، هرچی افکت و تکنولوژی گرافیکی هم بود چپونده بودن تو بازیتریلر عنوان Neo Berlin 2087 که در گیمز کام نمایش داده شده.
دنیایی پرآشوب و تاریک شبیه به سایبرپانک. یک بازی اکشن آر پی جی که برای علاقه مندان به تجربه های عمیق داستانی تک نفره طراحی شده و هم به صورت اول شخص و هم سوم شخص قابل تجربه است.
View attachment 389119
View attachment 389120
دوست عزیز چیزی که نوشتید اشتباهه و فعلا wow نه به گیمپس میاد و نه به کنسولها!View attachment 389113 بازی World of Warcraft به طور رسمی برای ایکسباکس و سرویس Xbox Game Pass منتشر خواهد شد.
منم دیروز هرچی گشتم خبری ندیدم.اشتباه شده فکر کنم.همچین خریتی هم فکر نکنم بکنن.دوست عزیز چیزی که نوشتید اشتباهه و فعلا wow نه به گیمپس میاد و نه به کنسولها!
این فقط تبلیغ برای بسته الحاقی جدید بود! شما چون لوگو ایکسباکس رو در آغاز ویدئو دیدید ، فکر کردید قراره برای کنسول هم بیاد که درست نیست این موضوع. Activision Blizzard الان زیرمجموعه مایکروسافت هستش برای همین هم لوگو xbox میاد در آغاز و پایان ویدئو، همین!
میتونید برید در x و خودتون تریلر رو مشاهده کنید
اومدنش برای گیمپس گمون نکنم چیز اونقدر بدی هم باشه.درسته که الان سابسکریپشن میفروشه ماهیانه ولی احتمالا میشه مدلی هم طراحی کرد که اگه از طریق گیمپس بیایی ، باید بازم هزینه بدیمنم دیروز هرچی گشتم خبری ندیدم.اشتباه شده فکر کنم.همچین خریتی هم فکر نکنم بکنن.
اشتراک 12 ماهه Wow الان ارزانتر از اشتراک 12 ماهه گیم پس التیمت هست.اومدنش برای گیمپس گمون نکنم چیز اونقدر بدی هم باشه.درسته که الان سابسکریپشن میفروشه ماهیانه ولی احتمالا میشه مدلی هم طراحی کرد که اگه از طریق گیمپس بیایی ، باید بازم هزینه بدی
رو کنسول شاید نیاد ولی گیمپس میتونه به سود بازی باشه و اونقدر هم ویرانگر نیست که دوستان تصور میکنن
شایعه(فعلا خیلی ضعیف): سونی fairgames رو کنسل کرده
View attachment 389203
شاید به خاطر این باشه که دیگه Woke و تفکر های ضد سرمایهگذاری (همانطور که شما یک بار از تحلیل تریلر این بازی اشاره کردید) دیگه خریدار ندارد و سونی از کنکورد درس گرفته ؟تنها برداشتی که من از کنسل شدن بازی های گس سونی و تخته شدن استدیوهاش میکنم اینه که یه روز تو گروه تلگرامی بازیسازهای اونوری یکی یه پست میزاره: "حاجی شنیدید سونی میخواد بزنه تو خط لایو سرویس و قراره کلی پول بریزن وسط؟ وقتشه حسابی بکنیم!" بعد فرداش هرکی با یه طرح شخمی و صرفا منباب کندن از سونی میرن اونجا و قرارداد میبندن و بعد چند سال چاپیدن و بالا کشیدن پول های موجود ( و بعضا فرو کردن خود سونی با کلید واژه "به به عجب گیم خفنی شده!" یا این "استار وارز سونیه!" - که البته این کامنت ها هم میتونه از طریق همون گروه تلگرامی مذکور هماهنگ شده باشه، مثلا بیان از بازی های همیدگه تعریف کنن تا بیشتر مدیران سونی خر بشن) همگی میپیچن به بازی و سونی میمونه و یه گالن آشغال که یا باید کنسل کنه و یا اگه استدیو رو خریده تخته کنه درشو.
وگرنه من هیچ رقمه تو کتم نمیره چطور یکی میتونه یه سری بازی گس شروع کنه، رو استدیو سازنده سرمایه گذاری کلان کنه و بعد انقدر از نتیجه راضی باشه که بره کلا استدیو رو بخره و بعد یهو تو تست ها بفهمه انقدر آشغاله که باید کلا بازی رو کنسل و یحتمل استدیو رو هم ببنده بره پی کارش! میشه مگه؟