Last edited by a moderator:
قیمت چند گذاشتن و کوئست معمولی چنده؟
399$ و 128 گیگ هستقیمت چند گذاشتن و کوئست معمولی چنده؟
ترجمه تیتر ساده ای هم که گذاشتی غلطهPlayStation To Release First-Party Games on PC Day One Very Soon, Predicts Journalist
سونی برنامه داره بازیای آیندش رو Day 1 روی Pc عرضه کنه

حالا اینقد حرص خوردن و فلسفه نداره.ترجمه تیتر ساده ای هم که گذاشتی غلطه
PlayStation To Release First-Party Games on PC Day One Very Soon, Predicts Journalist
"یک روزنامهنگار" حدس می زند که پلیاستیشن خیلی زود عناوین انحصاری خود را در روز اول برای رایانههای شخصی منتشر خواهد کرد.
حالا این ژورنالیست کیه؟
Ryan McCaffrey در جدیدترین پادکست "Xbox Era" درباره آینده بازیهای کنسولی و حرکت به سمت انتشار عناوین مولتی پلتفرم صحبت کرد.
او در مورد ناشر شدن ایکسباکس اشاره کرد که پلیاستیشن "باید" به زودی به سمت یک استراتژی روز و تاریخ انتشار برای عناوین PC تغییر مسیر دهد. این روزنامهنگار معتقد است که زمان این موضوع را مشخص میکند
او به عواملی مانند صرف زمان توسعه بازی، بودجه تولید و رشد فعلی بخش رایانههای شخصی اشاره کرد. رایان مککافری خاطرنشان کرد که رشد کنسولها راکد شده است، اما این موضوع در مورد عناوین PC صادق نیست و این احتمال را ایجاد میکند که پلیاستیشن در آینده نزدیک به طور کامل این پلتفرم را بپذیرد
پ ن: ولی سونی برنامه داره![]()
حرفای یک ژورنالیست که نه سر پیازه نه ته پیاز رو به اسم "سونی" وارونش کردی! بعد انگ می زنی؟! اونی حرص می خوره که دنبال دستکاری کردن متن خبرهحالا اینقد حرص خوردن و فلسفه نداره.
یکم فکرش رو بکنیم منطقی هست و دیر یا زود این اتفاق میوفته چون تنها کنسول بازار پلی استیشن هست.
آقا اینجا سرخط خبر هاستحالا اینقد حرص خوردن و فلسفه نداره.
یکم فکرش رو بکنیم منطقی هست و دیر یا زود این اتفاق میوفته چون تنها کنسول بازار پلی استیشن هست.
حرفای یک ژورنالیست که نه سر پیازه نه ته پیاز رو به اسم "سونی" وارونش کردی! بعد انگ می زنی؟! اونی حرص می خوره که دنبال دستکاری کردن متن خبره
شما ترجمه از خودت در نکن، ما در مورد متن خبر اگر ارزشی داشته باشه منطقی فکر می کنیم.
پس مشکل اون ترجمه ای هست که من کردم؟ ای باباآقا اینجا سرخط خبر هاست
یه خبر رو با ذکر منبع بذارید و برید
ترجمه خبر شما اشتباه بوده و اصلاح شده ،دیگه نیاز به چونه زدن و از زوایای مختلف دیدن نیست
اصلا بحث ژورنالیست با سواد و بی سواد نیست شما اگه تو ترجمه پیامتون میذاشتید که به نظر فلانی این اتفاق در آینده می افته یا فلانی گفته:... مشکلی نداشت یه خبر صحیح و خوب هم بودپس مشکل اون ترجمه ای هست که من کردم؟ ای بابا
اوکی یه ژورنالیست بی سواد که حرفاس ارزشی نداره یه نظر داده که فاقد اهمیت هست.
این مظلوم چینی اینجا بین حوادث و اتفاقهایی که پیش اومد گم شد.

نمایشش خیلی خوب بوداین مظلوم چینی اینجا بین حوادث و اتفاقهایی که پیش اومد گم شد.
یعنی جزو وحشی ترین تریلرهای چندوقت اخیر بود.
فقط خواستم یادآوری کنم که اگه کسی از دستش داده دیگه از دستش نده
اگه یکی از کاربرهای خوبمون براش یه تاپیک هم بزنه که عالی میشه![]()
![]()

مشخصا به صورت کاملا غیرعمدی یه ترجمه ی اشتباه تو تاپیک گذاشتی و ملت هم دارن به ترجمه ی اشتباهت ایراد میگیرن.درستش اینه تصحیحش کنی، نه اینکه روش پافشاری کنی و فلسفه ببافیپس مشکل اون ترجمه ای هست که من کردم؟ ای بابا
اوکی یه ژورنالیست بی سواد که حرفاس ارزشی نداره یه نظر داده که فاقد اهمیت هست.
راستی این بازی داستانی یکی دو ماه دیگه همزمان برای پی سی و پی اس ۵ میاد و ناشر هم سونیه