سرخط خبرها

هولی جیزس :D فول مولتی پلیر هم داره

Launching for $39.99, also on Game Pass
▪️Original Gears is "faithfully remastered" and "natively optimized"
▪️4K support, 60FPS in campaign, 120FPS in MP
▪️HDR, VRR, 4K assets and remastered textures
▪️Improved shadows and reflections, 'super resolution' with improved anti-aliasing
▪️No loading screens during Campaign
▪️All MP maps and modes included
▪️Cross-play and cross-progression across all platforms
▪️Owners of Gears of War: Ultimate Edition receive a free upgrade to Gears of War: Reloaded

یعنی ۱٪ هم فکر نمیکردم پکیج کامل بدن با مولتی پلیر.
نکته مثبت همینه
جذب مخاطبای جدید و پر شدن سرور ها از همه پلتفرما و احیای فن بیس قدیم.

همین پارسال ایشون رو رو اکس باکس رو اینسین تموم کردم، سولو و یک نفره :D

وسط های نسخه 2 بودم که دیگه اکس باکس دراپ شد، چقدر این نسخه 1 بازی خوبیه، اینکه هر اکت مدل گیم پلی مخصوص + باس یونیک خودش رو داره واقعا عالیه، نسخه 2 هم البته دوست دارم و اینکه بازی محیط های جدید و خارج از شهر داشت رو خیلی دوست دارم،

خلاصه عجله نمیکنم تا کالکشن کامل بیاد 3 نسخه :دی ولی باز هم از ایشون شروع میکنم رو پلی استیشن اینطوری بیشتر حال میده،

*هیلو میخوایم :D حتی تصور داشتن هیلو کالکشن رو پلی استیشن لذت بخشه...

نکته مثبت همینه
جذب مخاطبای جدید و پر شدن سرور ها از همه پلتفرما و احیای فن بیس قدیم.
یعنی ۵-۶ سال پیش همچین توییتی رو نشون ملت میدادی میبردنت تیمارستان. what a time to be alive. حالا زوتر ۲-۳ رو هم بدن. حتی ۴-۵ هم قبول میکنیم ازشون با اینکه به شدت از ۵ بدم میاد پلات همشون میچسبه.

یعنی ۵-۶ سال پیش همچین توییتی رو نشون ملت میدادی میبردنت تیمارستان. what a time to be alive. حالا زوتر ۲-۳ رو هم بدن. حتی ۴-۵ هم قبول میکنیم ازشون با اینکه به شدت از ۵ بدم میاد پلات همشون میچسبه.
آره واقعا. خوشحالم که جنگ کنسولی داره تموم میشه.
بهترین نسخه ۳ هست از نظر من. بدترین هم ۵. البته ۵ خیلی خوب شروع میشه ولی خیلی بد تموم میشه.
۱ نسخه بسیار خوبیه ولی من به شدت منتظر ۲ و ۳ و جاجمنت ام.

بهترین کار رو کردن که کالکشن نکردن
هنوز امید به ریمیک درست و حسابی از گیرز ۲ وجود داره همین طور نصف ارزش گیرز به مولتی پلیر و مد های مختلفش هست که در اون صورت احتمالا خبری ازشون نمیبود

خب کالکشن میدادی دیگه چه مسخره بازییه! نسخه های بعدم میخوای جدا بدی wtf :))
میخواستم برا بار چندم هیلو کالکشن رو از صفر شروع کنم ولی ترجیح میدم صبر کنم اونم‌ رو فایو بیاد که از ویژگیای کنترلر و ایناش بهره ببریم!
راستی یاد بابک بخیر باشه! یادم افتاد بنده خدارو :D

آره واقعا. خوشحالم که جنگ کنسولی داره تموم میشه.
بهترین نسخه ۳ هست از نظر من. بدترین هم ۵. البته ۵ خیلی خوب شروع میشه ولی خیلی بد تموم میشه.
۱ نسخه بسیار خوبیه ولی من به شدت منتظر ۲ و ۳ و جاجمنت ام.
این تصمیم توسط تیم مدیریتی ایکس باکس گرفته نشده .فعلا هم امی هود و خصوصا نادلا خوشحالن .ممکنه موقتی باشه چون عملا با اینکارها دلیل خریدن کنسول که مایکروسافت تنها چیزی براش مهمه و گسترش گیم پسه در حالیکه بالای ۶۵٪ کاربران گیم پس روی کنسول هستن داره ضربه میزنه و ممکنه از این کار منصرف بشن درست مثل تصمیمات بالمر و دن متریک در اوایل نسل هشتم .

• Like
Reactions: ps34 and dark souls

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or