سرخط خبرها

هولی جیزس :D فول مولتی پلیر هم داره

Launching for $39.99, also on Game Pass
▪️Original Gears is "faithfully remastered" and "natively optimized"
▪️4K support, 60FPS in campaign, 120FPS in MP
▪️HDR, VRR, 4K assets and remastered textures
▪️Improved shadows and reflections, 'super resolution' with improved anti-aliasing
▪️No loading screens during Campaign
▪️All MP maps and modes included
▪️Cross-play and cross-progression across all platforms
▪️Owners of Gears of War: Ultimate Edition receive a free upgrade to Gears of War: Reloaded

یعنی ۱٪ هم فکر نمیکردم پکیج کامل بدن با مولتی پلیر.
نکته مثبت همینه
جذب مخاطبای جدید و پر شدن سرور ها از همه پلتفرما و احیای فن بیس قدیم.

همین پارسال ایشون رو رو اکس باکس رو اینسین تموم کردم، سولو و یک نفره :D

وسط های نسخه 2 بودم که دیگه اکس باکس دراپ شد، چقدر این نسخه 1 بازی خوبیه، اینکه هر اکت مدل گیم پلی مخصوص + باس یونیک خودش رو داره واقعا عالیه، نسخه 2 هم البته دوست دارم و اینکه بازی محیط های جدید و خارج از شهر داشت رو خیلی دوست دارم،

خلاصه عجله نمیکنم تا کالکشن کامل بیاد 3 نسخه :دی ولی باز هم از ایشون شروع میکنم رو پلی استیشن اینطوری بیشتر حال میده،

*هیلو میخوایم :D حتی تصور داشتن هیلو کالکشن رو پلی استیشن لذت بخشه...

نکته مثبت همینه
جذب مخاطبای جدید و پر شدن سرور ها از همه پلتفرما و احیای فن بیس قدیم.
یعنی ۵-۶ سال پیش همچین توییتی رو نشون ملت میدادی میبردنت تیمارستان. what a time to be alive. حالا زوتر ۲-۳ رو هم بدن. حتی ۴-۵ هم قبول میکنیم ازشون با اینکه به شدت از ۵ بدم میاد پلات همشون میچسبه.

یعنی ۵-۶ سال پیش همچین توییتی رو نشون ملت میدادی میبردنت تیمارستان. what a time to be alive. حالا زوتر ۲-۳ رو هم بدن. حتی ۴-۵ هم قبول میکنیم ازشون با اینکه به شدت از ۵ بدم میاد پلات همشون میچسبه.
آره واقعا. خوشحالم که جنگ کنسولی داره تموم میشه.
بهترین نسخه ۳ هست از نظر من. بدترین هم ۵. البته ۵ خیلی خوب شروع میشه ولی خیلی بد تموم میشه.
۱ نسخه بسیار خوبیه ولی من به شدت منتظر ۲ و ۳ و جاجمنت ام.

بهترین کار رو کردن که کالکشن نکردن
هنوز امید به ریمیک درست و حسابی از گیرز ۲ وجود داره همین طور نصف ارزش گیرز به مولتی پلیر و مد های مختلفش هست که در اون صورت احتمالا خبری ازشون نمیبود

خب کالکشن میدادی دیگه چه مسخره بازییه! نسخه های بعدم میخوای جدا بدی wtf :))
میخواستم برا بار چندم هیلو کالکشن رو از صفر شروع کنم ولی ترجیح میدم صبر کنم اونم‌ رو فایو بیاد که از ویژگیای کنترلر و ایناش بهره ببریم!
راستی یاد بابک بخیر باشه! یادم افتاد بنده خدارو :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• omid0
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or