Last edited by a moderator:
شخصیت محبوب و معروف LMSH(Let Me Solo Her) که با کمک به بازیکنان در عنوان الدن رینگ به شهرت رسید، بالاخره PS5 خریده و شاهکار Bloodborne رو تجربه کرده.
از نظر ایشون سخت ترین باس بازی، Orphan of Kos هست و گفته:
"این باس بیشترین تکرار مبارزه و تلاش را نسبت به باس های قبلی نیاز داشت و حتی باعث شد تا Chalice Dungeons رو برای Blood Vials و گلوله، جستجو کنم. او قطعا سخت ترین باس برای من در Bloodborne است."
View attachment 377038
View attachment 377040
View attachment 377039
Bloodborne's notoriously difficult Orphan of Kos fight even gave Elden Ring legend Let Me Solo Her a run for his money, who agrees it's "definitely the hardest boss" in the action RPG
The Revenge of Shinobi باستانی 1989 رو هنوز به ایشون ترجیح میدم، چقدر این نسخه شینوبی رو سگا خارق العاده بود و چقدر دوسش داشتم، نمیدونم تا حالا 20 30 50 100 بار چقدر این رو تموم کردم؟ یک زمان که کار هر روز بود
عجب وضعیتی شده.تاریخ انتشار Borderlands 4 یازده روز جلو افتاد.
Randy Pitchford مدیر پروژه ساخت این عنوان در ویدئویی این موضوع را اعلام کرد.(البته بعدا این ویدئو رو پاک کرد. چون ظاهرا زودتر از موعد منتشر شده بود)
قرار بود 23 سپتامبر منتشر شود که تاریخ انتشار جدید، 12 سپتامبر خواهد بود.
View attachment 377077
View attachment 377074
View attachment 377075
پ.ن: اگر Borderlands 4 روز 12 سپتامبر منتشر بشه، آیا GTA 6 در ماه آگوست که اعلام شده است، منتشر خواهد شد؟
به اینا Mafia: The Old Country رو هم اضافه کن که امسال منتشر میشه. ناشر بازی هم 2K هست. تابستان و پاییز عجیبی رو پیش رو داریم.عجب وضعیتی شده.
همیشه اصولا بازیها تاخیر میخورن ولی الان بوردلندز ۴ میخواد زودتر عرضه بشه که هرچه بیشتر از پاییز فاصله بگیره . در تمام اینها نشانه هاییست برای اندیشیدن