سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
صداپیشه کریتوس از معرفی چندین پروژه مرتبط با God of War در 2 هفته آتی گفت
x.com

https://www.reddit.com/r/GamingLeak...p&utm_name=ioscss&utm_source=share&utm_term=1
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شایعه بزرگ برای Half-Life 3
- بازی بزودی معرفی میشه
- در حال تست گان پلی هستن
- صداهای تازه برای شات گان با Source 2
- استفاده از موتور تخریب پذیری Arty voxel
- واکنش NPC ها نسبت به NPC های نزدیکشون
- اهمیت بیشتر رو گیم پلی تا گرافیک
- بازی اوپن ورلد نیست ( سپاسگزارم )
- خطی با محیط های باز مثل آنچارتد 4
- المانهای immersive sim بیشتر
- استفاده از استیم دِک 1 و 2

x.com

View attachment 357868
امیدوارم فیزیک استثنایی این بازی در الویت باشه برای ساختش

صداپیشه کریتوس از معرفی چندین پروژه مرتبط با God of War در 2 هفته آتی گفت
x.com

https://www.reddit.com/r/GamingLeak...p&utm_name=ioscss&utm_source=share&utm_term=1
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تکذیب کرد. گفته من خودم یه معرفی‌هایی دارم، ولی هیچکدوم ربطی به گاو نداره.گفته خودم منتظر خبر جدید ازش هستم

🟧 اکتیویژن اعلام کرده بلک آپس 6 بزرگترین استقبال سری کال آف رو داشته

✅ بیشترین تعداد پلیر

✅ بیشترین ساعت بازی شده

✅ بیشترین تعداد انجام بازی‌

تو 30 روز اول انتشار بازی، با همکاری همدیگه بلک آپس 6 رو به بزرگترین کال آف دیوتی تاریخ تبدیل کردین.

photo_2024-11-25_21-20-31.jpg

آخرین ویرایش:
IMG_20241125_215727_176.jpg

تام وارن گفته که کنسول دستی جدید ایکس باکس ویندوزه و بازیای پلی استیشن رو هم اجرا میکنه.
میشه این رو برداشت کرد که کنسول خونگی ایکس باکس برای نسل آینده هم ویندوز خواهد بود ولی با قیمت مناسب و بهینه سازیای مایکروسافت.

کارمند راک‌استار در آپدیت صفحه لینکدین خود، اطلاعات جالبی از روند ساخت بازی GTA VI با موتور گرافیکی ریج بیان کرد.

آخرین نسخه موتور رِیج راک‌استار برای GTA 6 ظاهراً از قابلیت تولید اشیاء رویه‌ای بهره می‌برد. این بدان معناست که بازی می‌تواند هر بار اشیاء را به شیوه‌ای متفاوت ایجاد کند و تنوع و واقع‌گرایی بیشتری به جهان بازی بیافزاید.

[تولید اشیاء رویه‌ای: به معنای ایجاد اشیاء به صورت خودکار و تصادفی بر اساس قوانین و الگوهای از پیش تعریف شده است. این ویژگی باعث می‌شود که هر بار که بازی اجرا می‌شود، محیط بازی کمی متفاوت به نظر برسد.]

کارمند راک‌استار در آپدیت صفحه لینکدین خود، اطلاعات جالبی از روند ساخت بازی GTA VI با موتور گرافیکی ریج بیان کرد.

آخرین نسخه موتور رِیج راک‌استار برای GTA 6 ظاهراً از قابلیت تولید اشیاء رویه‌ای بهره می‌برد. این بدان معناست که بازی می‌تواند هر بار اشیاء را به شیوه‌ای متفاوت ایجاد کند و تنوع و واقع‌گرایی بیشتری به جهان بازی بیافزاید.

[تولید اشیاء رویه‌ای: به معنای ایجاد اشیاء به صورت خودکار و تصادفی بر اساس قوانین و الگوهای از پیش تعریف شده است. این ویژگی باعث می‌شود که هر بار که بازی اجرا می‌شود، محیط بازی کمی متفاوت به نظر برسد.]
بتسدا بعد از دیدن این خبر:

در TES VI ما از منوی اصلی بازی procedural generation رو شروع میکنیم.
شما هر بار که بازی رو اجرا کنین خودمون هم نمیدونیم که قرار چی رو تجربه کنید.

استودیوی Humanoid Origin که توسط کیسی هادسون کارگردان 3 گانه مس افکت تاسیس شده بود و روی یک اثر AAA Sci-Fi کار میکرد به دلیل کمبود منابع مالی تعطیل شد.
Mass Effect trilogy director Casey Hudson’s Humanoid Origin to shut down

پ.ن: اعصابمون عجیب خورد شد.~X(

Troy Baker در عنوان جدید Naughty Dog حضور خواهد داشت.
Neil Druckmann مشغول کار بر روی این بازی تک نفره است که نام آن را هنوز نمیدانیم. Druckmann به Troy علاقه داره و گفته "در یک چشم بر هم زدن و بدون هیچ تردیدی با Troy کار میکنم".
Baker نقش Joel را در The Last of Us Parts 1 و 2 بر عهده داشت.

Bak.jpg

تصویری از Baker و Druckmann در پروژه The Last of Us Part II
BakerDruckmann.jpg

Troy Baker digs deep: from The Last of Us to Indiana Jones

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or