Last edited by a moderator:
برا atari vcs میاد و pc و ایکس باکس سری ایکس و اس و سوییچ و ps4 و ps5![]()
آتاری بعد از ۳۳ سال میخواد یک بازی جدید برای کنسول قدیمی خود Atari 2600 منتشر کنه
اسم بازی Mr. Run and Jump هست که قراره با قیمت ۶۰ دلار منتشر بشه
و گفته که ۳۱ ژانویه امسال یعنی ۱۱ بهمن قراره این بازی عرضه بشه.
- آتاری هاتون هنوز نگه داشتید؟
#News - @Rigiato
من 10 روزه یه ویدیو دارم ادیت میکنم 5 بار دیلیت کردم کاروبازی صبا، رقیب Grand Theft Auto به صورت رسمی معرفی شد
پ.ن: گزارشها حاکی از این است که پس از معرفی این بازی، سهام شرکت تیک-تو اینتراکتیو به شدت سقوط کرده و این شرکت در کنفرانسی، فردا به صورت رسمی اعلام ورشکستگی خواهد کرد.
آقا تحلیل نکنید کار اینارو. اینا نون و پیشرفتشون به همین اهمیت دادن و تحلیل بقیه اس. هر کی یه سرسوزن در هر زمینه ای آگاهی داشته باشه (نه فقط گیم) و این ویدیو رو ببینه از همون ثانیه اول تا ثانیه آخر حالش گرفته می شه و ایضا بهم می خوره از این حجم از خزعبلات، دروغ، فریب، اطلاعت غلط و...من 10 روزه یه ویدیو دارم ادیت میکنم 5 بار دیلیت کردم کارو
اصلا صدا گذاریش بیش از 10 روز زمان میبره
این احتمالا رفته رو سورس هیتمن ماد زده گفته بازی ساختم یه پول تپل هم گرفتند
بعد میگه gta
حالا گیرم gta یعنی من برم میامی و لس آنجس و نیویورکو ول کنم برم از پیشوا ماشین بدزدم تا باقر آباد برم که چه
فکر کنم دوستمون آخرین gta که بازی کرده gta 3 بوده
----------------------------------------------------------------------------
مخالف پیشرفت صنعت گیم نیستم ولی بهترین فرصت برای گیم ایران عرضه بازی موبایلیه
والا اگه به آگاهی هم نیاز باشهآقا تحلیل نکنید کار اینارو. اینا نون و پیشرفتشون به همین اهمیت دادن و تحلیل بقیه اس. هر کی یه سرسوزن در هر زمینه ای آگاهی داشته باشه (نه فقط گیم) و این ویدیو رو ببینه از همون ثانیه اول تا ثانیه آخر حالش گرفته می شه و ایضا بهم می خوره از این حجم از خزعبلات، دروغ، فریب، اطلاعت غلط و...
اصلا نیاز به تحلیل و بررسی نداره.

والا ما یک بازی برای pc و کنسول ها ساختیم 3 سال از ما کلی وقت ، پول و انرژی گرفت و به خاطر دست گلهای اقایون هم همه جا باید ایرانی بودنمون رو پنهان میکردیم که مشکلی برامون پیش نیادبازی صبا، رقیب Grand Theft Auto به صورت رسمی معرفی شد
پ.ن: گزارشها حاکی از این است که پس از معرفی این بازی، سهام شرکت تیک-تو اینتراکتیو به شدت سقوط کرده و این شرکت در کنفرانسی، فردا به صورت رسمی اعلام ورشکستگی خواهد کرد.

مگر همه دنیا بازی تولید میکنند؟مگر قراره هر کشوری بازی تولید کنه؟مهم اینه که کاری نکنه بازی فیلتر نشه رو ملت و رگولیتش کنهفرهنگ سازی کنه که بچه ۶ ساله نشینه پای gta بعد بیاد برای خودش قیب ایکس وای بسازه !والا ما یک بازی برای pc و کنسول ها ساختیم 3 سال از ما کلی وقت ، پول و انرژی گرفت و به خاطر دست گلهای اقایون هم همه جا باید ایرانی بودنمون رو پنهان میکردیم که مشکلی برامون پیش نیاد
حالا از تریبون مملکت چه چیزهایی رو بعنوان بازی پرزنت میکنن، تو 10 روز؟؟
خداییش به همه جای ادم فشار میاد

بازی صبا، رقیب Grand Theft Auto به صورت رسمی معرفی شد
با خودکار کشیدن فکر کردن دیگه نمیشه خوند، بعد بقیه رفتن اسکن کردن، اعداد مشخص شدهگویا توی مدارکی که وسط دادگاههای خرید اکتیویژن بلیزارد توسط مایکروسافت دست به دست میشه، هزینه تولید دو تا از بازیهای پلی استیشن هم مشخص شده. اون هم در حالی که سونی نمیخواسته این قضیه مشخص بشه و مثلاً اومدن خط سیاه روی اون بخشها کشیدن، ولی انقدر داغون این کار رو انجام دادن که ملت تونستن اعداد و ارقام رو بخونن!
The Last of Us 2 حدود ۲۰۰ تا سازنده داشته و ۲۲۰ میلیون دلار هم خرجش شده.
Horizon Forbidden West هم حدود ۳۰۰ تا سازنده داشته و ۲۱۲ میلیون دلار براش هزینه شده.
با توجه به نوع توضیحات، گویا هزینه بازاریابی هم در نظر گرفته نشده که اگه اون هزینه رو هم حساب کنیم دیگه خیلی رقم فجیعتر میشه!
-----------------
کلاً هزینه تولید بازیهای AAA خیلی داره وحشتناک میشه و عجیب نیست که روز به روز میزان ریسکپذیری ناشرها کمتر میشه. یعنی کافیه ۲،۳ تا بازی AAA با بودجه عظیم بسازن و خوب نفروشه تا به فنا برن.
این وسط مردم هم شاکی هستن که چرا قیمت بازیها ۷۰ دلار شده. برای ما که توی کشور گل و بلبل زندگی میکنیم، ۱۰ دلار هم به هر حال در حد خودش یه چیزی محسوب میشه، ولی وقتی خارجیها از این قضیه ناله میکنن خیلی برام عجیبه!
قیمت بازیها از سال ۲۰۰۵ با شروع نسل هفتم به ۶۰ دلار رسید، در حالی که اون موقع هزینه تولید بازیها قابل مقایسه با امروز نبود. درسته که مفهوم تورم توی کشورهای درست حسابی با اینجا متفاوته، ولی به هر حال اونجا هم تورم صفر نیست و ۶۰ دلار در سال ۲۰۰۵ میشه ۹۳ دلار در سال ۲۰۲۳، در حالی که بازیها با هزینه تولید خیلی بیشتر نسبت به ۲۰۰۵، فقط ۱۰ دلار گرونتر شدن.
مطمئناً مفهوم این صحبتها این نیست که خودآزاری دارم و از گرون شدن بازیها خوشم میاد و به عنوان سهامدار، یه پولی توی جیبم میره!ولی بحث منطق در میون هست و به نظرم این افزایش قیمت کوچیک بعد از این همه سال، اصلاً چیز عجیبی نبوده که یه عده به خاطرش توی سایتهای خارجی قیام کردن.
بعید میدونم این کار بی منظور و اتفاقی بوده باشه، ولی این روندی که پیش اومده، هزینه ها، مدت زمان ساخت و... فضای خلاقیت رو گرفته و ریسک کردن و آیپی جدید ساختن فقط از چند تا استودیو انگشت شمار بر میاد...گویا توی مدارکی که وسط دادگاههای خرید اکتیویژن بلیزارد توسط مایکروسافت دست به دست میشه، هزینه تولید دو تا از بازیهای پلی استیشن هم مشخص شده. اون هم در حالی که سونی نمیخواسته این قضیه مشخص بشه و مثلاً اومدن خط سیاه روی اون بخشها کشیدن، ولی انقدر داغون این کار رو انجام دادن که ملت تونستن اعداد و ارقام رو بخونن!
Horizon Forbidden West هم حدود ۳۰۰ تا سازنده داشته و ۲۱۲ میلیون دلار براش هزینه شده.
با توجه به نوع توضیحات، گویا هزینه بازاریابی هم در نظر گرفته نشده که اگه اون هزینه رو هم حساب کنیم دیگه خیلی رقم فجیعتر میشه!
-----------------
کلاً هزینه تولید بازیهای AAA خیلی داره وحشتناک میشه و عجیب نیست که روز به روز میزان ریسکپذیری ناشرها کمتر میشه. یعنی کافیه ۲،۳ تا بازی AAA با بودجه عظیم بسازن و خوب نفروشه تا به فنا برن.
این وسط مردم هم شاکی هستن که چرا قیمت بازیها ۷۰ دلار شده. برای ما که توی کشور گل و بلبل زندگی میکنیم، ۱۰ دلار هم به هر حال در حد خودش یه چیزی محسوب میشه، ولی وقتی خارجیها از این قضیه ناله میکنن خیلی برام عجیبه!
قیمت بازیها از سال ۲۰۰۵ با شروع نسل هفتم به ۶۰ دلار رسید، در حالی که اون موقع هزینه تولید بازیها قابل مقایسه با امروز نبود. درسته که مفهوم تورم توی کشورهای درست حسابی با اینجا متفاوته، ولی به هر حال اونجا هم تورم صفر نیست و ۶۰ دلار در سال ۲۰۰۵ میشه ۹۳ دلار در سال ۲۰۲۳، در حالی که بازیها با هزینه تولید خیلی بیشتر نسبت به ۲۰۰۵، فقط ۱۰ دلار گرونتر شدن.
مطمئناً مفهوم این صحبتها این نیست که خودآزاری دارم و از گرون شدن بازیها خوشم میاد و به عنوان سهامدار، یه پولی توی جیبم میره!ولی بحث منطق در میون هست و به نظرم این افزایش قیمت کوچیک بعد از این همه سال، اصلاً چیز عجیبی نبوده که یه عده به خاطرش توی سایتهای خارجی قیام کردن.
با همه صحبت هات موافقم ولی اگه ملت قیام نکنن و منطقی برخورد کنن با قضیه اینام میگن عه چه خوب که میفهمین و درکتون بالاست گیمرهای عزیز پس حالا که درکتون بالاست بجای ۱۰ دلار ۲۵ دلار گرونتر کنیمگویا توی مدارکی که وسط دادگاههای خرید اکتیویژن بلیزارد توسط مایکروسافت دست به دست میشه، هزینه تولید دو تا از بازیهای پلی استیشن هم مشخص شده. اون هم در حالی که سونی نمیخواسته این قضیه مشخص بشه و مثلاً اومدن خط سیاه روی اون بخشها کشیدن، ولی انقدر داغون این کار رو انجام دادن که ملت تونستن اعداد و ارقام رو بخونن!
-----------------