Last edited by a moderator:
مطمئنا فرق فوکولهمشکل سخت افزار فسیلشه که خودتم نه، همه قبول دارن برای AAAـها منسوخ شدست، کامنتم ترول نبود، کلا هر بازی کراس جنی که پلتفرم های مقصدش "همزمان" به سوییچ در نسل 9 منتهی بشه باتل نکه دیگه! نوش جونتون ولی خودمون به برخی بازی های کراس جن که به PS4 منتهی می شه ایراد گرفتیم غیر اینه؟ پس شل کنید
![]()
شما در مقابل فهمیدن اگر مقاومت نکنی منظور من از همون پست اول کاملا مشخص بودببین آخر من نفهمیدم.
فاتحه Hogwarts Legacy و Crisis Core Remastered خونده است یا داری از خودت حرف در میاری؟
وگرنه قدرت پایین سوییچ روبروی PS5 رو که عمه منم میدونه
چرا میپیچونی سوال روشما در مقابل فهمیدن اگر مقاومت نکنی منظور من از همون پست اول کاملا مشخص بود
ولی من فکر نمی کنم! چون اگر بخواد مقایسه هم بکنه چون سخت افزار سوییچ نسل هفتیه این مقایسه روبا ایکس باکس فت و PS4 فت انجام می ده نه دو نسل بعدش!
آفرین باتل نکه اسمشاگه بازی ای رو سوییچ میاد یعنی صرفا یه ورژن باتل نک اش توانایی اجرا رو سوییچ رو داره
نه بیشتر نه کمتر. به هیچ وجه سطح کیفی هیچ بازی ای رو تا الان تعیین نکرده
مگه بازی هایی که از اول واسه این کنسول طراحی شدن (امثال Octopath Traveler و Monster Hunter Rise و No More Heroes 3 و...) که اونام عموما اول فقط رو سوییچ عرضه میشن.
این که هر بازی ای که واسه سوییچ میاد تو 2010 گیر کرده یه حرف عجیبیه واقعا. میدونید چقد خرت و پرت از نسل هشت این چند ساله رو سوییچ پورت شده؟
نسخه سوییچ شون آره. به لحاظ فنی در حد همون سال هاست. ولی خود بازی رو پلتفرم های دیگه هنوز وضعیت اش ایده آله
ببینید کار میبره ها. ولی خیلی بازی ها رو میشه اسکیل داون کرد آورد رو سوییچ. ربطی به کیفیت بازی وقتی اسکیل داون نشده نداره
مرد مومن اگه باتل نک میکرد رو خود سویچ خوب اجرا میشد. باتل نک معنیش اینه که برای حداقل توسعه داده بشه بازی. میدونی معنی این چیه و چی داری میگی؟ داری میگی عملا لید پلتفرم بازیای که گفته سویچه. کدوم بازی ترد پارتی لید پلتفرمش سویچه. طرف نمیاد بازیشو بترکونه که اخر سر رو هیچی درست حسابی اجرا نشه. هیچ دولوپمنتی اینطوری که میگی نیست. رو سویچ فقط دانگرید میشه. خیلی بازیایی ترد پارتی که رو سویچ اومدن موقع ریلیز اصلیشون اصلا سویچ وجود هم نداشت. کدوم توسعه دهنده ایی گفته چون بازی رو رو سویچ دادیم کیفیت بازیمون رو پلتفرمای دیگه پایینتره؟ هیچ دولوپر درست حسابی همچین حرفیو نمیزنه هیچوقت.آفرین باتل نکه اسمشهمین اتفاق برای بازی های کراس جن PS5 هم افتاد، کسی نبود اینطوری تمام قد بخاطر دیدگاه فن بویانه از پلتفرم دوس داشتنیش دفاع کنه و بگه بازی ای که برای نسل 9 میاد هیچ عیبی نداره برای سخت افزار نسل 7 هم بیاد! نهایت داونگرید می شه دیگه نه! سطح کیفی فنی بازی هم هیچ ربطی به اینکه داره برای نسل 7 میاد نداره.یعنی خود توسعه دهنده ها هم براشون قفله چیزایی که میگی! صداشون هم دراومده بود در مقطعی که بازی های نسل 8 رو با چه دوشواری ای برای wiiu و سوییچ پورت می کنن! بودیمو دیدیم اگه خبراشو نداری برات بفرستم! حالا شما که سوییچ داری شاید برات مهم نباشه حتی با 480p و داونگریدهای فراوون بازی کنی، ولی برای منی که کنسول نسل 9 دارم مهمه این قضیه که استانداردهای کیفی فنی رو فدایسخت افزار نسل هفتی نکنن، حالا شما می خوای بگی هیچ ربطی به این داستانا نداره دیدگاه شخصیته، چون خواه ناخواه روی کیفیت نهایی تاثیرشو می ذاره، همین ابری بودن اکثر بازیای سوییچ نشون می ده این سخت افزار درنسل هشت منسوخ شده. حالا اینکه بازی برای سویبچ همزمان میاد اینطور نیست که نسخه PS5 جدا توسعه پیدا کرده و سوییچ جدا، هر دو یک نسخه ان ولی بخاطر باتل نک بودن کیفیت نهایی فدای کمیت شده.حالا شما می خوای این واقعیتو وارونه جلوه بدی به خودت مربوطه، چیزیه که توسعه دهنده ها همیشه بهش اشاره می کنن ولی خب جاییکه به نفعتون نیست! کلا می زنید کوچه علی چپ
خب اگر زمین بازیش متفاوت هست که واقعاً هم هست پس چرا پای آمار فروش کنسول و بازیاش که میرسه مدام توسط فنش مقایسه میشه با پلی استیشن و اکسباکس ؟الان حداقل ۱۰-۱۲ سالی میشه من یادمه تو این سایت خودمون همچنان یه سری از دوستان نیمتونن متوجه بشن که نینتندو کلا زمین بازیش با سونی و مایکروسافت جداس. یادش بخیر چه بحث هایی داشتیم سر وی و 3ds و اون اویل سوییچ![]()
بالای 100 میلیون خریدار سوییچ مخاطب خاص محسوب میشه؟ جلل خالقدیگه کسی نیست که شک داشته باشه نینتندو فقط بخاطر چندتا ای پی و مخاطب خاصی که داره هنوز رو پا مونده وگرنه حرف زیادی نمیتونه برای ساپورت بازیهای مولتی پلتفرم داشته باشه.
مخاطبای داخل قطار و متروبالای 100 میلیون خریدار سوییچ مخاطب خاص محسوب میشه؟ جلل خالق![]()
سفارش بدیم بعدش به Konami و Ubisoft حمله کننهمون هکر هایی که به cdrp و ea حمله کرده بودن به bandai namco هم حمله کردن
View attachment 263680
Elden Ring publisher Bandai Namco reportedly targeted in a ransomware attack | VGC