سرخط خبرها

من با بازی چیکار دارم. تو میگی تو ایران باستان اسسین داشتیم منم میگم نداریم:D البته که تو AC میتونه هر چی که نویسنده دلش میخواد رو بزاره اما دلیل نمیشه که تو ایران باستان ما اسسین داشته باشیم:D
داریم در مورد بازی حرف میزنیم، به بازی چیکار داریم؟:دی اینجا باید بگیم به تاریخ چیکار داریم! چون اصلا مهم نیست توی تاریخ اساسین ها یا حشاشین ها از کجا اومدن، مهم اینه توی سری AC از کجا اومدن:دی

من که خوشم نیومد یه ریمستر ضعیف مثل همون کرش تازه اون خیلی بهتر بود8-|
من نمیدونم چه از کراش و چه از اسپایرو چه انتظاری داشتی! ولی اینا دقیقا همون چیزیین که باید باشن:دی

• Like
Reactions: g4mer
داریم در مورد بازی حرف میزنیم، به بازی چیکار داریم؟:D اینجا باید بگیم به تاریخ چیکار داریم! چون اصلا مهم نیست توی تاریخ اساسین ها یا حشاشین ها از کجا اومدن، مهم اینه توی سری AC از کجا اومدن:D

من نمیدونم چه از کراش و چه از اسپایرو چه انتظاری داشتی! ولی اینا دقیقا همون چیزیین که باید باشن:D
یه جورین:D نه طراحیشون به خوبی اونا نه انیمیسناشون نه کنترل بازی (شاید بخاطر اینکه انحصاری نیستن:p)ولی نه من از همون ratchet and clank هم خوشم نیومد نه طراحی کرکتراش در حد cit بود نه داستان نه گیم پلی کلا سازنده ها باید دست از ساخت این ریمیکای بیخود بردارن ادامه رو بسازن منظورم rc اکتیویژن که عمرا بتونه ادامه بسازه :-"

آخرین ویرایش:
وقتی تو روز روشن دست رنجت رو کپی میکنن و میفروشن و تو مجبوری لبخند بزنی و تبریک بگی ...

View attachment 86042
اینا پول دسترنجشون رو قبلا گرفتن! :دی و الان قطعا خوشحالم هستن که افراد بیش‌تری میتونن بازیشون رو تجربه کنن. حالا اگه خودتون ناراحتید که بازی انحصاری نیست حرف تو دهن بنده خداها نذارید! :دی

یه جورین:D نه طراحیشون به خوبی اونا نه انیمیسناشون نه کنترل بازی (شاید بخاطر اینکه انحصاری نیستن:p)ولی نه من از همون ratchet and clank هم خوشم نیومد نه طراحی کرکتراش در حد cit بود نه داستان نه گیم پلی کلا سازنده ها باید دست از ساخت این ریمیکای بیخود بردارن ادامه رو بسازن منظورم rc اکتیویژن که عمرا بتونه ادامه بسازه :-"
بیا برو حاجی!:دی
کراش و اسپایرو دقیقا چیزین که باید میبودن! بازسازی همون بازی کلاسیک، همون مراحل، همون گیم پلی! سر کراش که واقعا گل کاشتن و عالی بود کارشون!
این یکی هم امیدواریم همونطور بشه! تا الان طراحی خود اسپایرو که خوب بوده، محیط هم که WoW !!! :x >:)

اکتی همون ادامه نسازه بهتره! ادامه های کراش و اسپایرو از PS2 به بعد رو دیدیم، مخصوصا اسپایرو که با اسکایلندرز زدن ناااااابودش کردن:|

در مورد رچت میشه بحث کرد؛ منم اگر ادامه میساختن بیشتر موافق بودم! ولی به نظر میرسه با ریبوت/ریمیک کردنش میخواستن طرفدارهای جدید جذب کنند! به نظر هم موفق شدن و پرفروش ترین رچت شد! الان همون رو ادامه بدن، بهتر از اینه که باز بپرن سراغ سری قبلی! ولی خوب فعلا بعیده به این زودیا از رچت چیزی ببینیم!
با این حال رچت اخیر هم بازی خیلی خوبی در اومده بود! به گستردگیه CIT نبود و شاید هیچوقت هم دیگه چنین بازیی تو سری نبینیم، اما به جای خودش و به عنوان یک بازی 40$ی، بازی خیلی خوبی بود!

در کل هیت بیخود میورزی:p من بعید میدونم خودتم بدونی دقیقا چی میخوای:دی ولی الان اکثر طرفدارها از بازسازی کراش و اسپایرو راضین، رچت هم مورد استقبال زیادی قرار گرفت:دی

View attachment 86041

به طور رسمی اعلام شده است که استودیو Boss Key Productions، دیگر به پشتیبانی بازی ناموفق LawBreakers ادامه نمی دهد.​

“The team here has worked hard on this game over the past three and a half years and our studio is determined to give this game the second life it deserves,” the post says. “However, between now and then, we cannot sit idle. We will continue to support the game in its current state, but we also need to focus on other projects with fresh creative leaders. We have been working on something new and we can’t wait to share more about it! It’s a passion project that we’re in complete control of.”

پروژه جدیدشون هم تایید کردند

LawBreakers studio says it’s moving on to other projects

• Like
Reactions: s.snake2 and x-x
جو اینجا جوری شده نمیشه کلمه ای حرف زد
سریع همه چیو ربط میدن به فن بوی بودن
نه اینسامنیاک ربطی به مایکرو و سونی و ... داره، نه این بازی انحصاری بوده
اسپایرو فقط برای پلی استیشن اومد چون ایکس باکسی وجود نداشت

مثل اینکه dev kit های PS5 به دست اکثر سازنده ها رسیده و یکی از وبسایت ها تاریخ عرضه ۲۰۱۸ رو دور از انتظار ندوسته. همین وبسایت مشخصات و تاریخ عرضه ps4-xbox one-ps4 pro رو لیک کرده بود.

-Uses AMD's Navi as its base architecture, not specifically using Navi.
-CPU is custom Zen
-Large amount of devkits have apparently gone out.
-Author suggests 2018 release of PS5 is not out of the question based on the amount of devkits released as this is a "sure sign that the launch is getting close". Not definitive.
-VR "goodies" baked in at the silicon level. (My Opinion, not authors: Sony not giving up on PSVR any time soon. VR support inside the PS5 right out of the box)

SemiAcccurate gets some Playstation 5/Next details

بیا برو حاجی!:D
کراش و اسپایرو دقیقا چیزین که باید میبودن! بازسازی همون بازی کلاسیک، همون مراحل، همون گیم پلی! سر کراش که واقعا گل کاشتن و عالی بود کارشون!
این یکی هم امیدواریم همونطور بشه! تا الان طراحی خود اسپایرو که خوب بوده، محیط هم که WoW !!! :x >:)

اکتی همون ادامه نسازه بهتره! ادامه های کراش و اسپایرو از PS2 به بعد رو دیدیم، مخصوصا اسپایرو که با اسکایلندرز زدن ناااااابودش کردن:|

در مورد رچت میشه بحث کرد؛ منم اگر ادامه میساختن بیشتر موافق بودم! ولی به نظر میرسه با ریبوت/ریمیک کردنش میخواستن طرفدارهای جدید جذب کنند! به نظر هم موفق شدن و پرفروش ترین رچت شد! الان همون رو ادامه بدن، بهتر از اینه که باز بپرن سراغ سری قبلی! ولی خوب فعلا بعیده به این زودیا از رچت چیزی ببینیم!
با این حال رچت اخیر هم بازی خیلی خوبی در اومده بود! به گستردگیه CIT نبود و شاید هیچوقت هم دیگه چنین بازیی تو سری نبینیم، اما به جای خودش و به عنوان یک بازی 40$ی، بازی خیلی خوبی بود!

در کل هیت بیخود میورزی:p من بعید میدونم خودتم بدونی دقیقا چی میخوای:D ولی الان اکثر طرفدارها از بازسازی کراش و اسپایرو راضین، رچت هم مورد استقبال زیادی قرار گرفت:D
این دیگه سلیقس حاجی:D
من که هاظر نیستم برا ریمیک یا حتی ریبوت پولی بدم :D اگه مفت بدن بازی میکنم همین کرش رو pc میگیرم چون میدونم اگه بخرم یه تجربه تکراری یا یه عنوان معمولی میبینم:-"
موضوع فن بوی بودنم شاید باشه:p:p خلاصه بگم از اکتی اون لوگوش اون پول پرستیش متنفرم همین اگه میدادن به blue point یا خود nd خیلی چیز خفن تری ازش در می امد البته بازم نمیخریدم:D
درباره رچت هم میتونست بازی بهتری باشه اما قشنگ مشخص بود روش به اندازه کافی کار نکردن
من ه ادامه همون سری future میخوام باید معلوم شه چه بلایی سر لامبکسا امد نفریس مرد یانه؟ angela cross چی شد
اون رچت باید اخرین لامبکس ها باشن Talwyn هم همینطور:D

آخرین ویرایش:
من که هاظر نیستم برا ریمیک یا حتی ریبوت پولی بدم :D اگه مفت بدن بازی میکنم همین کرش رو pc میگیرم چون میدونم اگه بخرم یه تجربه تکراری یا یه عنوان معمولی میبینم:-"
موضوع فن بوی بودنم شاید باشه:p:p خلاصه بگم از اکتی اون لوگوش اون پول پرستیش متنفرم همین اگه میدادن به blue point یا خود nd خیلی چیز خفن تری ازش در می امد البته بازم نمیخریدم:D
درباره رچت هم میتونست بازی بهتری باشه اما قشنگ مشخص بود روش به اندازه کافی کار نکردن
من ه ادامه همون سری future میخوام باید معلوم شه چه بلایی سر لامبکسا امد نفریس مرد یانه؟ angela cross چی شد
یه سرچ واسه ریمیک و خصوصا ریبوت بزن راه دوری نمیره ;)

اینکه تو یک تجربه تکراری نمیخوای، خوب این مشکل از کاری که اکتی میکنه نیست:دی
اکتی سر کراش و اسپایرو دقیقا همون چیزی رو ارائه داده که ملت میخواستن، همون تجربه تکراری با گرافیک امروزی:دی
و اصلا و ابدا SOTC رو نزار کنار، کار اونا هم دقیقا مثل کراش و اسپایروهه! نمیشه بگی یکی رو دوست داشتم و یکی رو نه:دی جفتشون یک کار رو ارائه دادن:دی

اینکه تو یک تجربه تکراری نمیخوای، خوب این مشکل از کاری که اکتی میکنه نیست:D
اکتی سر کراش و اسپایرو دقیقا همون چیزی رو ارائه داده که ملت میخواستن، همون تجربه تکراری با گرافیک امروزی:D
و اصلا و ابدا SOTC رو نزار کنار، کار اونا هم دقیقا مثل کراش و اسپایروهه! نمیشه بگی یکی رو دوست داشتم و یکی رو نه:D جفتشون یک کار رو ارائه دادن:D
در کل بگم نظر شخصیه جایه بحثی براش نیست:D اما به قول خودت درباره رچت میشه که باید تو تاپیک خودش باشه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or