Last edited by a moderator:
![]()
بعد شکست مفتضحانه LawBreakers این دفعه Cliff Bleszinski عنوان بتل رویال Radical Heights با تم دهه 80 به صورت Free to Play معرفی کرد که به صورت دسترسی زودهنگام در استیم منتشر خواهد شد...
The new game by LawBreakers studio Boss Key is a 1980s battle royale

)
موندم چه بلایی باید سر خودم بیارم
و کدومشون رو زودتر بگیرم و کدوم هاشون رو با تاخیر...
واسه من که اکتبر فعلا تقریبا خالیهRetail listing has Kingdom Hearts 3 down for release in October
اگر درست باشه، دو ماه پشت سر هم وحشتناک پر بازیی رو شاهد هستیم
سپتامبر که Spider-Man , Spyro Trilogy , Dragon Quest XI - Yakuza Kiwami 2 و Shadow of Tomb Rider رو داره( و احتمالا بازی های دیگه که یادم نیست)
اکتبر هم COD BO II و RDR و KH III !
من از این لیست 4تا بازی دارم که خیلی برام مهمندموندم چه بلایی باید سر خودم بیارم
و کدومشون رو زودتر بگیرم و کدوم هاشون رو با تاخیر...
![]()

یه لحظه یادم رفت اپریله

چند روز پیش یه شایعهای منتشر شده بود که میگفت PS5 امسال عرضه میشه ولی مثل اینکه اشتباه بوده...
![]()
بعد شکست مفتضحانه LawBreakers این دفعه Cliff Bleszinski عنوان بتل رویال Radical Heights با تم دهه 80 به صورت Free to Play معرفی کرد که به صورت دسترسی زودهنگام در استیم منتشر خواهد شد...
The new game by LawBreakers studio Boss Key is a 1980s battle royale

بیشتر شبیه رویاپردازیه تا برنامه ریزی برای محصول.

خبر خیلی خوبیهکپکام نام تجاری Onimusha رو توی چند منطقه مختلف ثبت کرده:
Capcom files trademark application for Onimusha in multiple regions
Onimusha Remastered Collection![]()
اما اگه قرار باشه فقط یه ریمستر ساده باشه مثل DMC HD Collection به درد عمه اش میخورهکپکام نام تجاری Onimusha رو توی چند منطقه مختلف ثبت کرده:
Capcom files trademark application for Onimusha in multiple regions
Onimusha Remastered Collection![]()
یه خبری هم از ریمیک اویل 2 هم بدن بد نیست
تو هم مثل من میگی دینو کریسیس؟والا با این روندی که کپکام پیش گرفته، ریمستر تایید شده استولی یه ریمیک از دینو کریسیس با رزیدنت اویل 3 هم بدن، خیلی خوب میشه
یه خبری هم از ریمیک اویل 2 هم بدن بد نیست
![]()
یادش به خیر از بچگی همینطوری ورد زبونمونه و درست هم نمیشه

فعلا که زیر ریمیک 2 زاییدن