سرخط خبرها

F7Qq9Ad2bWUVXLcmJVg2h5-650-80.jpg

بعد شکست مفتضحانه LawBreakers این دفعه Cliff Bleszinski عنوان بتل رویال Radical Heights با تم دهه 80 به صورت Free to Play معرفی کرد که به صورت دسترسی زودهنگام در استیم منتشر خواهد شد...

The new game by LawBreakers studio Boss Key is a 1980s battle royale

بازی Early Access اش شروع شده
یک چیز شتیه که دومی نداره، واقعا حال به هم زنه
بعد از شکست این بازی که 100% ای هست، احتمالا استادیو جمع می کنه می ره

واقعا همین آشغالی رو عرضه کردن، خجالت آوره

Retail listing has Kingdom Hearts 3 down for release in October

اگر درست باشه، دو ماه پشت سر هم وحشتناک پر بازیی رو شاهد هستیم:-"
سپتامبر که Spider-Man , Spyro Trilogy , Dragon Quest XI - Yakuza Kiwami 2 و Shadow of Tomb Rider رو داره( و احتمالا بازی های دیگه که یادم نیست:-" )

اکتبر هم COD BO IIII و RDR و KH III ! :|

من از این لیست 4تا بازی دارم که خیلی برام مهمند:| موندم چه بلایی باید سر خودم بیارم:-" و کدومشون رو زودتر بگیرم و کدوم هاشون رو با تاخیر...:(

آخرین ویرایش:
Retail listing has Kingdom Hearts 3 down for release in October

اگر درست باشه، دو ماه پشت سر هم وحشتناک پر بازیی رو شاهد هستیم:-"
سپتامبر که Spider-Man , Spyro Trilogy , Dragon Quest XI - Yakuza Kiwami 2 و Shadow of Tomb Rider رو داره( و احتمالا بازی های دیگه که یادم نیست:-" )

اکتبر هم COD BO II و RDR و KH III ! :|

من از این لیست 4تا بازی دارم که خیلی برام مهمند:| موندم چه بلایی باید سر خودم بیارم:-" و کدومشون رو زودتر بگیرم و کدوم هاشون رو با تاخیر...:(
واسه من که اکتبر فعلا تقریبا خالیه :D
ولی سپتامبر نابود میشم...لامصب اکثرا هم بازیهای سی چهل ساعتی به بالا هستن :|
"موردانتظار شماره یک - DQ XI" با فاصله‌ی 3 روز از "موردانتظار شماره سه - SpiderMan" عرضه میشه#:-S

• Like
Reactions: Akiba
https://kotaku.com/sources-the-playstation-5-is-still-a-ways-off-1825152206

DacYHtHVwAAwyeB.jpg

خب Kotaku خیالمون رو راحت کرد <:-P چند روز پیش یه شایعه‌‌ای منتشر شده بود که می‌گفت PS5 امسال عرضه میشه ولی مثل اینکه اشتباه بوده...
Kotaku از چنتا منبع مطمئن یه اطلاعاتی بدست آورده که می‌گه، PS5 حتی احتمال عرضش توی 2019 هم کمه، چه برسه به 2018 !
ولی آخرش اینم گفتن که یه حرکت از مایکروسافت یا یه رقیب دیگه می‌تونه، شرایط رو تغییر بده و تاریخ عرضه عوض بشه :-"

کپکام نام تجاری Onimusha رو توی چند منطقه مختلف ثبت کرده:

Capcom files trademark application for Onimusha in multiple regions

Onimusha Remastered Collection8->
خبر خیلی خوبیه\m/ اما اگه قرار باشه فقط یه ریمستر ساده باشه مثل DMC HD Collection به درد عمه اش میخوره:D ما یه ریمیک در حد SotC و یا Crash میخواییم از اونیموشا:D

کپکام نام تجاری Onimusha رو توی چند منطقه مختلف ثبت کرده:

Capcom files trademark application for Onimusha in multiple regions

Onimusha Remastered Collection8->

والا با این روندی که کپکام پیش گرفته، ریمستر تایید شده است:D ولی یه ریمیک از دینو کریسیس با رزیدنت اویل 3 هم بدن، خیلی خوب میشه:D\m/ یه خبری هم از ریمیک اویل 2 هم بدن بد نیستx-(

والا با این روندی که کپکام پیش گرفته، ریمستر تایید شده است:D ولی یه ریمیک از دینو کریسیس با رزیدنت اویل 3 هم بدن، خیلی خوب میشه:D\m/ یه خبری هم از ریمیک اویل 2 هم بدن بد نیستx-(
تو هم مثل من میگی دینو کریسیس؟:)) یادش به خیر از بچگی همینطوری ورد زبونمونه و درست هم نمیشه:)):D
من احساس میکنم کپکام داره پله به پله پیش میره. اول رزیدنت، بعدش DMC، بعدش SF، الانم خبر از اونیموشا میاد و بعدش مطمئنم میرن سراغ DC. منتها ریمیک RE3 هنوز خیلی طول میکشه تا بیاد:D فعلا که زیر ریمیک 2 زاییدن\m/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or