سرخط خبرها

ip برای رمدی هست ولی حق و حقوق نسخه اول از جمله بازسازی و ... برای مایکروسافت هست
این شرایط رو نسل پیش هم Ninja Gaiden 2 نداشت؟
چندتا بازی اینجوری دیگه هم از دو طرف داشتیم فکر کنم، فکر کنم از نظر پیچوندن بشه پیچوند:-"

به به! منتظریم ببینیم چی در میاد! امیدوارم خفن بشه:x
فبلی هاش رو بازی نکردم ولی از وقتی باهاش آشنا شدم، حس میکنم شدید بهم سازگاره:دی

• Like
Reactions: Jill-Valentine
چندتا بازی اینجوری دیگه هم از دو طرف داشتیم فکر کنم، فکر کنم از نظر پیچوندن بشه پیچوند:-"

پیچوندند که نه ولی ممکنه اگر نسخه جدیدی در ساخت باشه توافق کنند باهم قسمت اول از انحصاری در بیاد سره چنتا بازی اینطوری شده :D

• Like
Reactions: D@SHR3ZA and Akiba
پیچوندند که نه ولی ممکنه اگر نسخه جدیدی در ساخت باشه توافق کنند باهم قسمت اول از انحصاری در بیاد سره چنتا بازی اینطوری شده :D
نینجا گایدن سیگما 1 قبل از ساخته شدن دومی اومد ، دوباره سیگما2 هم قبل از وجود NG3 اومد!
تازه جفتشون مراحل و کاراکترهای اضافه هم داشتن:دی

حالا پست صحنه نمیدونم چه خبر بوده، ولی ما پیجوندن در نظر میگیریم! یه سیگما زدن تنگ اسم و پیچونده شد قضیه:))

• Like
Reactions: Ali Venom
کلاً خیال ریمستر شدن AW رو از سرتون بیرون کنید که احتمالش نزدیک به صفره، اگه یادتون باشه الان یه سالی میشه که اصلاً بازی رو به دلیل اینکه نتونستن یا نخواستن حق کپی رایت آهنگ های داخل بازی رو تمدید کنن از استور استیم کشیدن بیرون.

• Like
Reactions: Ozzy the turtle
کلاً خیال ریمستر شدن AW رو از سرتون بیرون کنید که احتمالش نزدیک به صفره، اگه یادتون باشه الان یه سالی میشه که اصلاً بازی رو به دلیل اینکه نتونستن یا نخواستن حق کپی رایت آهنگ های داخل بازی رو تمدید کنن از استور استیم کشیدن بیرون.
من که کاریش ندارم، فقط میخواستم بگم قبلا چنین شرایطی برای بازی های دیگه ای بوده و اینگونه شده! برای همین غیرممکن نیست!:دی
اتفاقا اگر قرار باشه ریمستر یا رو کنسول دیگه ای بیاد، میتونند با شرکت های کنسول سازی مذاکره کنند برای حق کپی رایت آهنگ ها و ...
ولی خوب گویا بندگان خدا فعلا هیچکی کاریشون نداره و به حال خودشون رها شدن!
این خبرم احتمالا مربوط به بازی جدیدشونه که پارسال گفتن دارن میسازن!

3dox_mv5bmtm3mzy0nzk2ml5bml5banbnxkftztcwodq0mtmymw_._v1_uy317_cr1,0,214,317_al_.jpg

به احتمال زیاد diane kruger نقش اصلی زن عنوان death stranding خواهد بود.

Death Stranding Diane Kruger Casting Rumor Pops Up

“We made a four-page manual on crate stacking”: Ratchet and Clank’s creators on the lessons of their 15-year success story | GamesRadar+
مصاحبه با خالقین ratchet clank درباره ریشه ها و چگونگی ساخت سری

The origins of Sonic the Hedgehog
صحبت های خالقین sonic درباره ریشه ها و چیزهایی که تا الان دربارش نشنیده بودیم

اینا جدیدن شرمنده ترجمه ای نزاشتم از حرفاشون(:|

View attachment 85707

:|:|:|:|:|:|:|:|

:((:((:((:((:((:((:((:((:((

gaming machines, slot machines و...

ای کونامی !@#$% :-qx-(

کونامی میمیری یه ریمیک اعلا از سایلنت های 1و2و3 بزنی برای این نسل. :-w آخه پول پرست اینم یه راه آسون دوشیدنه وقتی نمیتونی مثل آدم یه نسخه جدید بدی بیرون.~o)

• Like
Reactions: Jill-Valentine
ای کونامی !@#$% :-qx-(

کونامی میمیری یه ریمیک اعلا از سایلنت های 1و2و3 بزنی برای این نسل. :-w آخه پول پرست اینم یه راه آسون دوشیدنه وقتی نمیتونی مثل آدم یه نسخه جدید بدی بیرون.~o)
اینکه هنوز به کونامی امید داری جای تعجب داره:D
کونامی در حال حاضر عملا یه کمپانی نابود شده-ست و فقط مردن رئیس و دست اندرکارانش میتونه اوضاع رو تغییر بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or