Last edited by a moderator:
این شرایط رو نسل پیش هم Ninja Gaiden 2 نداشت؟ip برای رمدی هست ولی حق و حقوق نسخه اول از جمله بازسازی و ... برای مایکروسافت هست

به به! منتظریم ببینیم چی در میاد! امیدوارم خفن بشه
این شرایط رو نسل پیش هم Ninja Gaiden 2 نداشت؟
چندتا بازی اینجوری دیگه هم از دو طرف داشتیم فکر کنم، فکر کنم از نظر پیچوندن بشه پیچوند![]()
نینجا گایدن سیگما 1 قبل از ساخته شدن دومی اومد ، دوباره سیگما2 هم قبل از وجود NG3 اومد!پیچوندند که نه ولی ممکنه اگر نسخه جدیدی در ساخت باشه توافق کنند باهم قسمت اول از انحصاری در بیاد سره چنتا بازی اینطوری شده![]()

کلاً خیال ریمستر شدن AW رو از سرتون بیرون کنید که احتمالش نزدیک به صفره، اگه یادتون باشه الان یه سالی میشه که اصلاً بازی رو به دلیل اینکه نتونستن یا نخواستن حق کپی رایت آهنگ های داخل بازی رو تمدید کنن از استور استیم کشیدن بیرون.این شرایط رو نسل پیش هم Ninja Gaiden 2 نداشت؟
چندتا بازی اینجوری دیگه هم از دو طرف داشتیم فکر کنم، فکر کنم از نظر پیچوندن بشه پیچوند![]()
من که کاریش ندارم، فقط میخواستم بگم قبلا چنین شرایطی برای بازی های دیگه ای بوده و اینگونه شده! برای همین غیرممکن نیست!کلاً خیال ریمستر شدن AW رو از سرتون بیرون کنید که احتمالش نزدیک به صفره، اگه یادتون باشه الان یه سالی میشه که اصلاً بازی رو به دلیل اینکه نتونستن یا نخواستن حق کپی رایت آهنگ های داخل بازی رو تمدید کنن از استور استیم کشیدن بیرون.

ای کونامی !@#$%

آخه پول پرست اینم یه راه آسون دوشیدنه وقتی نمیتونی مثل آدم یه نسخه جدید بدی بیرون.
اینکه هنوز به کونامی امید داری جای تعجب دارهای کونامی !@#$%
کونامی میمیری یه ریمیک اعلا از سایلنت های 1و2و3 بزنی برای این نسل.آخه پول پرست اینم یه راه آسون دوشیدنه وقتی نمیتونی مثل آدم یه نسخه جدید بدی بیرون.
![]()