سرخط خبرها

ساعت Hamilton Boulton Death Stranding 2 Limited Edition به مناسبت انتشار دنباله بازی Death Stranding

1000045437.jpg

این ساعت که حاصل همکاری هامیلتون با یوجی شینکاوا کارگردان هنری بازی است با الهام از فضای آخرالزمانی ساخته شده و ویژگی های منحصر به فردی دارد.

1000045438.jpg

این مدل از سری Boulton که طراحی آن به ساعت های کلاسیک Cartier Tank شباهت دارد تفاوت های چشمگیری با نسخه های معمولی دارد بدنه آن از تیتانیوم با پوشش PVD مشکی ساخته شده و دارای فرم تونئو است ابعاد ساعت ۳۶ میلی‌متر عرض ۴۸ میلی‌متر طول و ۱۳/۷ میلی‌متر ضخامت دارد که آن را به یک مدل بزرگ و برجسته تبدیل می‌کند بند سه ردیفه تیتانیومی با پوشش سندبلاست و قفل پروانه ای جلوه ای مدرن و آینده نگرانه به ساعت می بخشد.

1000045439.jpg

یکی از ویژگی های خاص این ساعت هفت کریستال یاقوت در طراحی آن است علاوه بر کریستال اصلی دو طرف بدنه دارای سه کریستال یاقوتی هستند که نمای جانبی منحصر به فردی از صفحه و عقربه ها ارائه می دهند صفحه ساعت دارای طراحی لایه ای مشکی با پرداخت های مختلف است نشانگرهای ساعت با پوشش برس خورده و لبه های صیقلی طراحی شده اند و نشانگر ساعت ۱۲ با لاک نارنجی برجسته شده است که با عقربه ثانیه شمار نارنجی هماهنگ است.

1000045440.jpg

این ساعت از موتور خودکار H10 با 80 ساعت ذخیره انرژی بهره می برد و تنها 2000 نسخه از آن تولید شده است طراحی خاص قاب پشتی لوگوی Death Stranding را به همراه شماره منحصر به فرد هر ساعت نمایش می دهد این مدل ترکیبی از طراحی کلاسیک و آینده نگرانه است که هم برای علاقه مندان به ساعت های خاص و هم طرفداران بازی های ویدیویی جذاب خواهد بود قیمت این ساعت 1395 فرانک سوئیس معادل حدود 1495 دلار آمریکا و 1380 پوند بریتانیا تعیین شده است.

1000045441.jpg

آخرین ویرایش:
انصافا 4 خیلی تو اولویت نبود.
برای دیدن ریمیک 2 هم احتمالا تا حول و حوش 2028 یا 29 به بعد باید انتظار کشید=((
شاید چون زحمت خیلی بیشتری به نسبت ریمیک4 میطلبه.
واقعا تو اولویت نبود
ولی چون ریمیکش براشون ساده تره نسبت به ۰ و ۱ و ۲ که گفتی رفتن سراغش.
برای ساخت ریمیک سه عنوان دیگه باید وقت بیشتری بذارن چون بیس این سری بعد ۳ متحول و مدرن شد قبلیا بیس گیم پلیشون دیگه خیلی قدیمی هست.

من بیشتر از هر چیز ریمیک SMT If... یا همون پرسونا ۰ رو طالبم، با همون جو دهه هشتاد نودی.

ولی ۴ هم عالیه! تجربه اینابا با گرافیک بالاتر قطعا لذت بخشه... و اون دانجنهای نفس گیر...

View attachment 381931

رونمایی از بازسازی Splinter Cell ممکنه در Summer Game Fest یا Xbox Games Showcase انجام بشه .
این رسمیه؟
یاد ریمیک پرنس افتادم داده بود به شعبه هند، این یکی رو فک کنم داده شعبه پاکستان :))
کنسلش کن تو رو خدا!

من Chaos Theory و Double Agent رو کلا skip کردم. :D بقیه رو تا آخر رفتم ولی این دوتا رو نمیدونم چی شد که هیچوقت تجربه نکردم. برنامه دارم Chaos Theory رو بزودی شروع کنم.
فقط Double Agent رو اگه دسترسی داری حتما با امولاتور یا نسخه PS2 رو بازی کن ویا Xbox.
نسخه PC اصلا یه بازی دیگست:D
چه تفاوتی داشت؟
نسخه های PC/PS3/360 رو شعبه یوبیسافت شانگهای ساخته.
نسخه PS2/Xbox(OG) رو شعبه مونترال یوبیسافت.
نیازه که بیشتر توضیح بدم؟:D

بازی دوتا یا شاید بشه گفت 3تا نسخه متفاوت از هم داره.(چون همون نسخه PS2 هم با Xbox تفاوت داره)
البته نه اینکه نسخه PCو... بد باشه و ارزش بازی کردن نداشته باشه ولی برای اولین تجربه به نظرم بهترین همونیه که مونترال ساخته.

آخرین ویرایش:
View attachment 381931

رونمایی از بازسازی Splinter Cell ممکنه در Summer Game Fest یا Xbox Games Showcase انجام بشه .
این کلوز آپ از Sam Fisher مربوط به عنوان Chaos Theory هست. خود یوبی سافت هم ذکر کرده که تصویر از ریمیکی که قراره در آینده منتشر بشه نیست.
قراره از اول با موتور Snowdrop ریبوت بشه.
دقیقا نمیدونیم چه برنامه ای دارن برای Summer Game Fest. یه هفته باید صبر کنیم.
Ubisoft Just Dropped An Image of Splinter Cell Star Sam Fisher With No Context — What Does it Mean? - IGN

آخرین ویرایش:
Forza Horizon 5 | PS5 Pro Features Trailer

View attachment 4045523362589350889.mp4

FH5 را با گرافیک 4k بهبود یافته و ray-tracing پیشرفته و draw distance بیشتر و … بر روی PS5 Pro تجربه کنید .
هم اکنون میتوانید FH5 را با ۲۰ درصد تخفیف در حراج Days of play بخرید .

پ.ن : لازم به ذکر است در تمام طول تریلر اشاره ای به Xbox یا Microsoft gaming نشده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or