Last edited by a moderator:
در این مورد نهشکست تجاری نسخه iOS بازی رزیدنت اویل ۷
بر اساس دادههای منتشرشده از سوی Appmagic، جدیدترین تلاش کپکام برای آوردن نسخه هفتم Resident Evil به پلتفرم iOS با استقبال بسیار سرد کاربران مواجه شده؛ طوری که از زمان انتشار تاکنون تنها حدود ۸۳ هزار نفر بازی را نصب کردهاند.
در بخش پرداخت، اوضاع حتی ضعیفتر بوده؛ چرا که آمار نشان میدهد کمتر از ۲ هزار نفر حاضر شدهاند بابت تجربه این عنوان روی iPhone پولی پرداخت کنند. کل درآمد کپکام از این پروژه تنها چیزی حدود ۲۸ هزار دلار برآورد شده است.
---------
سوییچ از آیفون ۱۳ هم ضعیف تره ولی ۱۵۰ میلیون فروخت چرا؟
چون محتوای خوبی داشت
مهمترین و بزرگترین ویژگی یه کنسول بازی محتوا و مهمتر محتوای انحصاریه
کپ کام تو سال 2021 بود که گفت هدف اونها بازار PC است و میخواد که PC بازار اصلی اونها باشه. بازار PC بازار رو به رشدی بود و هست که تمامی ناشران بهش چشم دوختند.در گزارش مالی اخیر کپکام این شرکت اعلام کرد که PC اکنون به پلتفرم اصلی فروش بازیهایش تبدیل شده است. بر اساس آمار، ۲۸.۲۱۱ میلیون از بازیهای کپکام روی PC به فروش رفته که حدود ۶۰ درصد از کل فروش دیجیتالی را شامل میشود. در مقایسه، فروش روی کنسولها ۱۸.۵۱۷ میلیون نسخه (حدود ۴۰ درصد) بوده است. در مجموع، کپکام طی سال مالی گذشته بیش از ۵۱ میلیون نسخه از بازیهای خود را فروخته که نسبت به سال قبل (۴۶.۷۲۹ میلیون نسخه) رشد داشته است.
نسل ۶ و ۷ نود درصد فروش بازی های مثل کال آف روی کنسول بود و اینم نتیجه عرضه انحصاری ها برای PC هست یه دلیل دیگر هم کنار کشیدن ایکس باکس و مدیریت چند سال اخیر سونی بی تاثیر نیست
خوب دقیقا همین فاجعس که پلی 5 که الان بدون وجود ایکس باکس تو بازار باید از 100 میلیون رد شده بود هنوز 2 3 میلیون در زمان مشابه از 4 عقب تره ! واقعیت اینه عرضه انحصاریا رو پی سی با اختلاف پی سی بزرگ ترین بازار کرد و کنسول نابود کرد هرچند ایکس باکس هم الان داره بازیاش رو 5 میده و خودشم کامل محو شده باعث میشه سونی هنوز بتونه به سختی زنده بمونه ولی در کل دلیل اصلی نابودی ایکس باکس و کوچیک تر شدن بازار کنسول ها همین عرضه انحصاریا برای پی سی بودکپ کام تو سال 2021 بود که گفت هدف اونها بازار PC است و میخواد که PC بازار اصلی اونها باشه. بازار PC بازار رو به رشدی بود و هست که تمامی ناشران بهش چشم دوختند.
عرضه انحصاری ها و کنار کشیدن مایکروسافت از دید بنده بی تاثیر هست. سونی داره با نرخ فروش برابر پلی استیشن ۴، پلی استیشن ۵ رو می فروشه.
انصافا تغییر همه صداگذارها رو میتونم قبول کنم ولی ناناکو رو بهش دست بزنن واقعا دلم میشکنه.Persona 4 Remake Is Apparently Happening, As Voice Actor Confirms He's Not Coming Back For It - IGN
بازیگر های شخصیت های یوسکه و چیه از پرسونا ۴ تایید کردن که برای ریمیک بر نمیگردن . درواقع این حرفشون عملا وجود ریمیک پرسونا ۴ رو تایید کرد

آقا میخواستم لایک کنم ولی چون گفتی بهتزین داستان پرسونا در اولویت نبوده نهانصافا تغییر همه صداگذارها رو میتونم قبول کنم ولی ناناکو رو بهش دست بزنن واقعا دلم میشکنه.
اون موقع مثل خواهر کوچیکتر نداشتم بود
ولی 3R رو کاملا صداگذارهاش رو عوض کردن و با توجه به کیفیت بالای خروجی که داشتن باید با این کنار اومد که هیچکدوم از تیم اصلی برای 4R رو هم برنمیگردونن.
==========
انصافا 4 خیلی تو اولویت نبود.
برای دیدن ریمیک 2 هم احتمالا تا حول و حوش 2028 یا 29 به بعد باید انتظار کشید
شاید چون زحمت خیلی بیشتری به نسبت ریمیک4 میطلبه.
منظورم ریمیک 4 بود.سایز ماریو کارت ورد از ۲۳.۵ گیگ به ۲۱ گیگ کاهش پیدا کرده
https://x.com/obe1plays/status/1928045852141973518?s=46
آقا میخواستم لایک کنم ولی چون گفتی بهتزین داستان پرسونا در اولویت نبوده نه![]()
پیرو این خبر لایسنس WRC دوباره برگشت به Nacon که قبل از EA نسخه های مختلف بازی رو بطور سالانه منتشر میکرد.با اعلام codemasters دیگه بازی های WRC و Dirt نخواهند ساخت...
View attachment 377240
.
.
پ ن:EA اینارو با اون قیمت زیاد خرید...پتانسیل اینو داشتن تو ریسینگ مونوپولی کنند...ولی عملا خرید که تباهشون کنه...![]()
علی رغم کنسل شدن عنوان Black Panther و بسته شدن استودیوی آن، EA و Marvel مصمم هستند تا برای ساخت حداقل سه بازی، همکاری مشترک داشته باشند که اولین آنها Iron Man خواهد بود.EA استودیوی Cliffhanger را تعطیل و عنوان Black Panther را کنسل کرده است.
همچنین در بخش موبایل و تیم های مرکزی خودش هم تعدیل نیرو انجام داده.
View attachment 381748
بازیگر Tarnished احتمالا این دوست عزیزمون خواهد بودفیلم Elden Ring با رهبری Alex Garland توسط کمپانی A24 ساخته خواهد شد
View attachment 378271
خیلی احمق هستن اگر داستان فیلم توی تایم بازی اتفاق بیوفته. راحت میتونن مثل Arcane اتفاقات بازی اصلی رو شرح بدن.بازیگر Tarnished احتمالا این دوست عزیزمون خواهد بود
View attachment 381827