Last edited by a moderator:
قسمت ٢ و ٣ بخش داستانيشو يه پورت خشك و خالى هم بكنن بسه به نظرم
بعضیا فکر میکنن از دیزاین Jin Roh کپی شده ولی نمیدونن جفتش کپی تجهیزات نظامی قدیمی آلمانهچند سال پیش یه خبری امد که دیزاین هلگاست ها از یه انیمه یا شایدم مانگا کپی شده و سر همین مجبور شدن تو کیل زُن 3 دیزاینشون رو کمی عوض کنن. شاید الکی بود همش، شایدم الان سونی صاحب اون انیمه و مانگا رو خریده
آره بابا! یه ریمیک خفن بکنن با قیمت مناسب بدن بیرون میترکونه! خیلی هم کار سختی نیست. این همه استدیو بیکار دارن. اولویت سونی نیست به وضوح.
جالبه که تیکه میندازه به متخصصان توییتر سر اینکه اطلاعات نادرست منتشر میکردند.سمینار مارک سرنی راجع به مسائل تکنیکی PS5 PRO
واقع بین بخوایم باشیم FPS داستانی با کیفیت تقریبا دیگه داره منقرض میشه. واقعا ناراحت میشم وقتی میبینم یه بازی ای مثل ایندیانا جونز رو گیمرا از اون باگ سوم شخصش با اون موومنت افتضاحش بیشتر از مود اول شخص تحویل میگیرن، یا اینکه واقعا ناراحت کنندس وقتی یه آی پی مثل Turok با اون قدمت که اصلا هویتش FPS بود رو سوم شخص کردن. یا اخباری که از Resident Evil میاد که اونم سوم شخص کردن. من حتی امید داشتم که اگر ریمیک یا نسخه دیگه ای از Dino Crisis در دست ساخته اول شخص باشه که البته قبلا هم یبار گفتم نوع گیمپلی و نوع دشمن و طرز درگیری باهاشون تقریبا سوم شخص بودن بازی رو غیرممکن میکنه. دشمنی که حداقل دو سه برابر تو جثه داره و طریقه درگیریش باهات حمله تو صورتته رو تو نمیتونی با دوربین اور شولدر باهاش مبارزه کنی. مگر اینکه سروایور هارر بودن بازی رو بریزن دور و یه چیزی مثل لاست پلنت بسازن.فعلا کلا FPS رو به یه ورشون گرفتن و کامل ایگنور شده. شاید فکر میکنن FPS های داستانی این مدلی فروش خاصی ندارن
واقع بین بخوایم باشیم FPS داستانی با کیفیت تقریبا دیگه داره منقرض میشه. واقعا ناراحت میشم وقتی میبینم یه بازی ای مثل ایندیانا جونز رو گیمرا از اون باگ سوم شخصش با اون موومنت افتضاحش بیشتر از مود اول شخص تحویل میگیرن، یا اینکه واقعا ناراحت کنندس وقتی یه آی پی مثل Turok با اون قدمت که اصلا هویتش FPS بود رو سوم شخص کردن. یا اخباری که از Resident Evil میاد که اونم سوم شخص کردن. من حتی امید داشتم که اگر ریمیک یا نسخه دیگه ای از Dino Crisis در دست ساخته اول شخص باشه که البته قبلا هم یبار گفتم نوع گیمپلی و نوع دشمن و طرز درگیری باهاشون تقریبا سوم شخص بودن بازی رو غیرممکن میکنه. دشمنی که حداقل دو سه برابر تو جثه داره و طریقه درگیریش باهات حمله تو صورتته رو تو نمیتونی با دوربین اور شولدر باهاش مبارزه کنی. مگر اینکه سروایور هارر بودن بازی رو بریزن دور و یه چیزی مثل لاست پلنت بسازن.
ولی ازونطرفم به نظرم اون روی سکه رو اگه سونی ببینه اینه که میتونه با یه ریمیک تر تمیز از کیلزون 2 طرفدارای این ژانر رو بکشونه سمت کنسولش. هنوزم این ژانر طرفدارای خودشو داره وگرنه وقتی خبر بخش داستانی درست حسابی از بلک آپس 6 اومد انقدر با استقبال رو به رو نمیشد. احساس میکنم کراس اوور هلدایورز با کلیزون صرفا برای فن سرویس نبوده و سونی میخواد یه دیتایی از پلیرا در موردش به دست بیاره.
الان فرام واسه سونی شد یا نه؟با اعلام سونی،همکاری سونی و کادوکاوا بالاخره اتفاق افتاد
کادوکاوا و سونی توافق نامه ای برای تشکیل اتحاد استراتژیک تجاری امضا کردند.
بر اساس این توافق سونی تاریخ 18 دی ماه تعداد 12،054،100سهم جدید کادوکاوا را به ارزش تقریبی 50 میلیارد ین خریداری خواهد کرد.
با این خرید،سونی با اختیار داشتن 10درصد از سهام کادوکاوا ،بزرگ ترین سهام دار این شرکت خواهد بود
راستش من این متن رو دیدم و فرستادم و دقیق نمیدونم قانون مالکیت چیه ولی بعید میدونم مالکیتش واسه سونی شده باشه و فکر کنم یه جواریی فقط جلو تصرفش توسط بقیه کمپانی ها گرفته شدهالان فرام واسه سونی شد یا نه؟