سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
قسمت ٢ و ٣ بخش داستانيشو يه پورت خشك و خالى هم بكنن بسه به نظرم

آره بابا! یه ریمیک خفن بکنن با قیمت مناسب بدن بیرون میترکونه! خیلی هم کار سختی نیست. این همه استدیو بیکار دارن. اولویت سونی نیست به وضوح.

• Like
Reactions: Destro and He!n3ger
چند سال پیش یه خبری امد که دیزاین هلگاست ها از یه انیمه یا شایدم مانگا کپی شده و سر همین مجبور شدن تو کیل زُن 3 دیزاینشون رو کمی عوض کنن. شاید الکی بود همش، شایدم الان سونی صاحب اون انیمه و مانگا رو خریده:دی
بعضیا فکر میکنن از دیزاین Jin Roh کپی شده ولی نمیدونن جفتش کپی تجهیزات نظامی قدیمی آلمانه

آره بابا! یه ریمیک خفن بکنن با قیمت مناسب بدن بیرون میترکونه! خیلی هم کار سختی نیست. این همه استدیو بیکار دارن. اولویت سونی نیست به وضوح.

٤٠ دلار يا حتى اصلا ٦٠ دلار.
خيلى خوب ميفروشه تو اين بازار.
نمبدونم چرا انقد احمقن

فعلا کلا FPS رو به یه ورشون گرفتن و کامل ایگنور شده. شاید فکر میکنن FPS های داستانی این مدلی فروش خاصی ندارن
واقع بین بخوایم باشیم FPS داستانی با کیفیت تقریبا دیگه داره منقرض میشه. واقعا ناراحت میشم وقتی میبینم یه بازی ای مثل ایندیانا جونز رو گیمرا از اون باگ سوم شخصش با اون موومنت افتضاحش بیشتر از مود اول شخص تحویل میگیرن، یا اینکه واقعا ناراحت کنندس وقتی یه آی پی مثل Turok با اون قدمت که اصلا هویتش FPS بود رو سوم شخص کردن. یا اخباری که از Resident Evil میاد که اونم سوم شخص کردن. من حتی امید داشتم که اگر ریمیک یا نسخه دیگه ای از Dino Crisis در دست ساخته اول شخص باشه که البته قبلا هم یبار گفتم نوع گیمپلی و نوع دشمن و طرز درگیری باهاشون تقریبا سوم شخص بودن بازی رو غیرممکن میکنه. دشمنی که حداقل دو سه برابر تو جثه داره و طریقه درگیریش باهات حمله تو صورتته رو تو نمیتونی با دوربین اور شولدر باهاش مبارزه کنی. مگر اینکه سروایور هارر بودن بازی رو بریزن دور و یه چیزی مثل لاست پلنت بسازن.

ولی ازونطرفم به نظرم اون روی سکه رو اگه سونی ببینه اینه که میتونه با یه ریمیک تر تمیز از کیلزون 2 طرفدارای این ژانر رو بکشونه سمت کنسولش. هنوزم این ژانر طرفدارای خودشو داره وگرنه وقتی خبر بخش داستانی درست حسابی از بلک آپس 6 اومد انقدر با استقبال رو به رو نمیشد. احساس میکنم کراس اوور هلدایورز با کلیزون صرفا برای فن سرویس نبوده و سونی میخواد یه دیتایی از پلیرا در موردش به دست بیاره.

واقع بین بخوایم باشیم FPS داستانی با کیفیت تقریبا دیگه داره منقرض میشه. واقعا ناراحت میشم وقتی میبینم یه بازی ای مثل ایندیانا جونز رو گیمرا از اون باگ سوم شخصش با اون موومنت افتضاحش بیشتر از مود اول شخص تحویل میگیرن، یا اینکه واقعا ناراحت کنندس وقتی یه آی پی مثل Turok با اون قدمت که اصلا هویتش FPS بود رو سوم شخص کردن. یا اخباری که از Resident Evil میاد که اونم سوم شخص کردن. من حتی امید داشتم که اگر ریمیک یا نسخه دیگه ای از Dino Crisis در دست ساخته اول شخص باشه که البته قبلا هم یبار گفتم نوع گیمپلی و نوع دشمن و طرز درگیری باهاشون تقریبا سوم شخص بودن بازی رو غیرممکن میکنه. دشمنی که حداقل دو سه برابر تو جثه داره و طریقه درگیریش باهات حمله تو صورتته رو تو نمیتونی با دوربین اور شولدر باهاش مبارزه کنی. مگر اینکه سروایور هارر بودن بازی رو بریزن دور و یه چیزی مثل لاست پلنت بسازن.

ولی ازونطرفم به نظرم اون روی سکه رو اگه سونی ببینه اینه که میتونه با یه ریمیک تر تمیز از کیلزون 2 طرفدارای این ژانر رو بکشونه سمت کنسولش. هنوزم این ژانر طرفدارای خودشو داره وگرنه وقتی خبر بخش داستانی درست حسابی از بلک آپس 6 اومد انقدر با استقبال رو به رو نمیشد. احساس میکنم کراس اوور هلدایورز با کلیزون صرفا برای فن سرویس نبوده و سونی میخواد یه دیتایی از پلیرا در موردش به دست بیاره.

دقیقا درست میگی، ولی به نظر من سلیقه و مد اصولا چند سال یبار ریست میشه. مثلا زمان 360 اوج دوران FPS ها بود، و کلا خیلی بازی میومد، بعد کم کم از مد افتاد و انقدر پوست انداخت و تغییر ظاهر داد که کلا مبدل شد به یه چیز دیگه. اما الان شاید اگه یه نفر ریسک کنه یه اف پی اس خوب بسازه بازم بتونه این ژآنر رو مد کنه. به همون شکل کلاسیکش، یعنی اف پی اس داستان محور، نه شوترهای نظامی مالتی پلیر که تا دلت بخواد هست.

به نظر من الان KZ2 میتونه موفق باشه. حتا Resistance. یعنی اگه با این کیفیت و استانداردهای فعلی سونی یه FPS بسازن، و اون لول داستان گویی و گرافیک رو بیارن تو این ژآنر قطعا جذاب میشه. من واقعا دوست دارم گوریلا با دسیما فعلی و توان گرافیکی الانشون KZ2 رو ریمیک کنن. تصورشم حتا برام جذابه.

• Like
Reactions: He!n3ger
با اعلام سونی،همکاری سونی و کادوکاوا بالاخره اتفاق افتاد
کادوکاوا و سونی توافق نامه ای برای تشکیل اتحاد استراتژیک تجاری امضا کردند.
بر اساس این توافق سونی تاریخ 18 دی ماه تعداد 12،054،100سهم جدید کادوکاوا را به ارزش تقریبی 50 میلیارد ین خریداری خواهد کرد.
با این خرید،سونی با اختیار داشتن 10درصد از سهام کادوکاوا ،بزرگ ترین سهام دار این شرکت خواهد بود

با اعلام سونی،همکاری سونی و کادوکاوا بالاخره اتفاق افتاد
کادوکاوا و سونی توافق نامه ای برای تشکیل اتحاد استراتژیک تجاری امضا کردند.
بر اساس این توافق سونی تاریخ 18 دی ماه تعداد 12،054،100سهم جدید کادوکاوا را به ارزش تقریبی 50 میلیارد ین خریداری خواهد کرد.
با این خرید،سونی با اختیار داشتن 10درصد از سهام کادوکاوا ،بزرگ ترین سهام دار این شرکت خواهد بود
الان فرام واسه سونی شد یا نه؟

• Like
Reactions: ps3_360_wii
الان فرام واسه سونی شد یا نه؟
راستش من این متن رو دیدم و فرستادم و دقیق نمیدونم قانون مالکیت چیه ولی بعید میدونم مالکیتش واسه سونی شده باشه و فکر کنم یه جواریی فقط جلو تصرفش توسط بقیه کمپانی ها گرفته شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or