Last edited by a moderator:
احتمالا منظورشون بازی های فرام سافتوره چون قصد خریدش رو دارن از الان انصاری های منتشر شده برای xbox در نظر گرفتنش دی :
جدا از شوخی امیدوارم انحصاری از این به بعد باعث نشه کسی از تجربه عنوانی محروم بشه از جمله اونایی که از اول هم انحصاری نبودن
برای من تفکرات ضد انحصاری و همه لذت ببرن و چرا کسی رو تولیداتش میتونه اختیار داشته باشه یاد توصیفات بهشت های کمونیستی-سوسیالیستی میندازه که توش همه چیز گل و بلبله و همه به یه اندازه دارن تو زندگی لذت میبرن. و البته دقیقا همونقدر ضد توسعه و ضد پیشرفت هستشاحتمالا منظورشون بازی های فرام سافتوره چون قصد خریدش رو دارن از الان انصاری های منتشر شده برای xbox در نظر گرفتنش دی :
جدا از شوخی امیدوارم انحصاری از این به بعد باعث نشه کسی از تجربه عنوانی محروم بشه از جمله اونایی که از اول هم انحصاری نبودن
چنین چیزی فعلا ممکن نیست برا باژی داستانی پلی استیشندر کل که احتمالش هس علاوه بر death stranding و FF ها ' یروزی شاهد عرضه عناوین فرست پارتی سونی روی xbox باشیم . رقابت و بیزینس و انحصاری ها تو دنیای گیمینگ خیلی وقته الفباش عوض شده و رنگ و بوی سنتی شو از دست داده . تو این دوران تنها چیزی که برای شرکتها اهمیت داره پوله . اشکالی هم نداره . عنوان خوب عرضه کنید و مشتری مدار باشید ' اصن رو tv عرضه ش کنید . از زمانی که سونی شل کرد و عناوینش رو روی PC عرضه کرد قبح خیلی چیزا ریخت در واقع با این کارش احتمال هر اتفاقی از سمتشون ممکنه و کمتر کسی دیگه از اقدامات اینچنینی در آینده تعجب میکنه . وقتشه دیگه گیمرا خودشونو برا اینچیزا آماده کنن و با مسایل اینچنینی کنار بیان . یه غولی مث مایکروسافت میاد آش و با جاش میخره و ماشین پولسازیش مث کال اف علاوه بر گیم پس ' بصورت فول پرایس رو کنسول رقیب هم داره میفروشه و سودش مستقیم تو جیب مایکرو میره ' اون وقت یسریا با تفکرات سطحی و ناشر خطاب کردنش تمسخرش میکنن اون کاری به اینچیزا نداره فروششو میکنه مایکرو گندکاری و اشتباه تو زمینه گیمینگ کم نداشته ' اما یکی از بهترین سیاستها و اقداماتش خرید اکتی بوده . طرف داره مث چی پول پارو میکنه و بخاطر پایبندی فنهاش به برند xbox و رضایتشون گیم پس رو علم میکنه که نسبت به رقیب گیمها رو با هزینه کمتری تجربه کنن . داره دل همه رو بدست میاره حتی ps پلیرا .
تو این سالها xbox و سونی از رو دست هم زیاد کپی کردنو سعی کردن موفقیتهای همدیگه رو در ادامه مسیر الگو قرار بدن . یادمون نره اولین ناشری که عناوینش رو بصورت جدی و متداوم با عرضه همزمان عنوان gears 4 روی PC و کنسول انجام داد مایکرو بود . سونی وقتی میبینه این حرکت سودآور و البته موفق هم ظاهر شده چرا اون نکنه ؟ بحث پول که میاد وسط امکان اتفاق افتادن هرچیزی ممکنه .
شخصا برای من زمانی جنگ کنسولها تموم شد که تو library اکانتم مارکوس و کریتوس رو باهم دیدم . زمانی که gow نسخه pc رو روز عرضه خریدم یه توضیح مختصر راجبش دادم . از صمیم قلب امیدوارم شما هم یروزی بتونید حسی که من 3 سال پیش تجربه کردم رو تجربه کنید !
View attachment 360738
پلی استیشن به خاطر معروفیت برندش اینقدر فروش میکنه خیلی ها اصلا نمیدونن بازی انحصاری چی هست سیستم اشتراکی چی هست فقط اسم پلی استیشن باشه فوری میرن میخرنیه لحظه تصور کنید همه بازیا پلی استیشن رو ایکس باکس هستن و هم زمان گیم پس هم هست جدا فکر نکنم جز افرادی که کلا نمیدونن گیم چیه و برای فیفا گیم میخرن حتی یک موجود زنده پلی استیشن بخره !
البته بگم سونی حتی اگر بازیاش رو ایکس باکس نده ۹۹ درصد در آینده همشون قرار رو سوئیچ ۲ پورت شن خود من منتظرم این اتفاق بیفته برای همیشه کوچ کنم رو سوئیچ
چرا باید به سونی جون فحش بدم؟به اندازه ای که این دو ماه عضویتت از PC Gaming و Nvidia و Steam تقدیر و تشکر کردی بابت پلتفرم هایی که در اختیار ملت گذاشتن و فحش دادی به سونی، دوست دارم بدونم چقدر به حساب شما واریز کردن این مایکروسافت و ولو و انودیا
من نگفتم انحصاری ها عزیز ، بازی های که از اول مولتی پلتفرم بودن مثل بازی های اکتیویژن یا فرام سافتور که خریدشون توسط سونی و مایکروسافت نباید با انحصاری شدن پلیر های دیگه رو محروم کنن . ای پی هایی که جدید خلق میشن نهبرای من تفکرات ضد انحصاری و همه لذت ببرن و چرا کسی رو تولیداتش میتونه اختیار داشته باشه یاد توصیفات بهشت های کمونیستی-سوسیالیستی میندازه که توش همه چیز گل و بلبله و همه به یه اندازه دارن تو زندگی لذت میبرن. و البته دقیقا همونقدر ضد توسعه و ضد پیشرفت هستش
لحظه ای که سونی تصمیم بگیره به صورت کامل و روتین بازیاشو رو کنسول خانگی دیگه ای منتشر کنه کلنگ تعطیلی بخش پلی استیشنشو زده.
تا وقتی پلی استیشن برتری ای جز بازیاش نداره نباید جایی جز پلی استیشن رو کنسولا در دسترس باشه.
یه سری بازیهای خاص مخصوصا لایو سرویس ها به نظرم هیچ ایرادی نداره از همون روز اول رو تمام دیوایس ها منتشر شه ولی بقیه بازیاش خیر.
کاملا موافقم ، اضافه کنم که پلتفرم pc هم بشدت در حال رشده و فکر نکنم شرکتی باشه که ازش چشم پوشی کنه ، بجز انحصاری ها دیگه همه بازی ها d1 شدن و اکثرشون هم لید پلتفرمش pc هدر کل که احتمالش هس علاوه بر death stranding و FF ها ' یروزی شاهد عرضه عناوین فرست پارتی سونی روی xbox باشیم . رقابت و بیزینس و انحصاری ها تو دنیای گیمینگ خیلی وقته الفباش عوض شده و رنگ و بوی سنتی شو از دست داده . تو این دوران تنها چیزی که برای شرکتها اهمیت داره پوله . اشکالی هم نداره . عنوان خوب عرضه کنید و مشتری مدار باشید ' اصن رو tv عرضه ش کنید . از زمانی که سونی شل کرد و عناوینش رو روی PC عرضه کرد قبح خیلی چیزا ریخت در واقع با این کارش احتمال هر اتفاقی از سمتشون ممکنه و کمتر کسی دیگه از اقدامات اینچنینی در آینده تعجب میکنه . وقتشه دیگه گیمرا خودشونو برا اینچیزا آماده کنن و با مسایل اینچنینی کنار بیان . یه غولی مث مایکروسافت میاد آش و با جاش میخره و ماشین پولسازیش مث کال اف علاوه بر گیم پس ' بصورت فول پرایس رو کنسول رقیب هم داره میفروشه و سودش مستقیم تو جیب مایکرو میره ' اون وقت یسریا با تفکرات سطحی و ناشر خطاب کردنش تمسخرش میکنن اون کاری به اینچیزا نداره فروششو میکنه مایکرو گندکاری و اشتباه تو زمینه گیمینگ کم نداشته ' اما یکی از بهترین سیاستها و اقداماتش خرید اکتی بوده . طرف داره مث چی پول پارو میکنه و بخاطر پایبندی فنهاش به برند xbox و رضایتشون گیم پس رو علم میکنه که نسبت به رقیب گیمها رو با هزینه کمتری تجربه کنن . داره دل همه رو بدست میاره حتی ps پلیرا .
تو این سالها xbox و سونی از رو دست هم زیاد کپی کردنو سعی کردن موفقیتهای همدیگه رو در ادامه مسیر الگو قرار بدن . یادمون نره اولین ناشری که عناوینش رو بصورت جدی و متداوم با عرضه همزمان عنوان gears 4 روی PC و کنسول انجام داد مایکرو بود . سونی وقتی میبینه این حرکت سودآور و البته موفق هم ظاهر شده چرا اون نکنه ؟ بحث پول که میاد وسط امکان اتفاق افتادن هرچیزی ممکنه .
شخصا برای من زمانی جنگ کنسولها تموم شد که تو library اکانتم مارکوس و کریتوس رو باهم دیدم . زمانی که gow نسخه pc رو روز عرضه خریدم یه توضیح مختصر راجبش دادم . از صمیم قلب امیدوارم شما هم یروزی بتونید حسی که من 3 سال پیش تجربه کردم رو تجربه کنید !
View attachment 360738
الان هدف چیه از این کامنت؟ که مثلا با Concord مقایسه نکنیم؟شما آمار بازی رایگان و پولی رو تو یه کاسه میذارید؟خدایی میشه با منطق شماها برق تولید کرد تا مملکت بی برق نمونه
لازم نیست زیاد توضیح بدم،اونم تو تاپیک اخبار بازی.شما به وظیفه ی شرعیتون تو همه ی تاپیک ها ادامه بدیدالان هدف چیه از این کامنت؟ که مثلا با Concord مقایسه نکنیم؟
اگه میتونی با منطقم برق تولید کن و استفاده کن. من مشکلی ندارم.
به اندازه ای که این دو ماه عضویتت از PC Gaming و Nvidia و Steam تقدیر و تشکر کردی بابت پلتفرم هایی که در اختیار ملت گذاشتن و فحش دادی به سونی، دوست دارم بدونم چقدر به حساب شما واریز کردن این مایکروسافت و ولو و انودیادر رابطه با موفقیت PC و سرازیر شدن سیل عظیمی از بازیها برای PC باید بگم
دلیل این موفقیت عظیم چیزی جز STEAM نیست و جناب گیب نیوئل که بسیار برای ما PC GAMER ها قابل احترام هستن
حتی در اینده صنعت گیمینگ بسمت کلاد ابری این مسائل بره.. اونجاس که آرشیو کتابخانه وحشتناک قدرتمند استیم خودنمایی میکنه بازم استیم برندس
سونی با این سیاستهای کاربر دزدی ایجاد اکانت اجباری تو استیم بجایی نمیرسه، از طرفداراش میترسه مگرنه خیلی قبل تر لانچ همزمان برا PC اوکی کرده بود.
مرسی از یادآوری.لاز
لازم نیست زیاد توضیح بدم،اونم تو تاپیک اخبار بازی.شما به وظیفه ی شرعیتون تو همه ی تاپیک ها ادامه بدید
هر کی بگه کیفیت تصویر از latency پایین بهتره باید کنسولش رو قفل کرد که نتونه مود پرفورمنس تو هیچ گیمی فعال کنهفکر کنم بعضی از دوستان در جریان بهبود کیفیت پردازش ابری پلی استیشن نیستن و هنوز وضعیت چند سال پیش توی ذهنشون هست.
درسته که تأخیر بیشتری نسبت به اکسباکس داره، ولی خیلی نسبت به قبل بهبود پیدا کرده و در حال حاضر داره تا حد خوبی روی PS5 جواب میده. برای سالهای بعد هم اگه سونی خواست سراغ پلتفرمهای بیشتری بره، هنوز وقت هست و میشه به تدریج تقویتش کرد و فعلاً مثل مایکروسافت عجلهای نداره.
دیجیتال فاندری اوایل امسال یه مقایسه در مورد سرویسهای استریم پلیاستیشن و اکسباکس انجام داده بود که اینجا میتونین ببینین.
بخشی از مقاله:
For the cost of the PlayStation Plus Premium tier, overall, Sony's approach does have fewer issues. It gives us a more authentic experience, with a 4K presentation and a version of the game that's more comparable to an actual PS5. The higher latency compared to Xbox is a disappointment, but then, Xbox Cloud Gaming's issues are perhaps more impactful: a lower bitrate and resolution, heavier compression, and most importantly, the lack of parity with Series X features and performance. The Xbox Cloud Gaming service is simply not on the same level as PS Plus cloud streaming in terms of quality, as it stands today
نتیجهگیری نهایی:
Each of these services have huge benefits in terms of access to game downloads and other features, but if we're focusing on cloud streaming alone, there's a clear winner. Between the use of PS5-grade hardware server-side, the higher bitrate and resolution, PlayStation Plus presents its catalogue at a quality level that's much closer to justifying that Premium label - even if it's behind Xbox in terms of latency
یعنی تفاوت تأخیر در حدی نیست که ضعفهای استریم اکسباکس رو پوشش بده و حتی با در نظر گرفتن بحث تأخیر هم پلیاستیشن رو برنده اعلام کردن. اون هم برنده واضح و مشخص (clear winner)، نه میلیمتری و خجالتی!
اتفاقا یکی از کارای اشتباه سونی کوتاه اومدن سر لینک اکانت PSN تو بازیاش بود. اگه کسی کشورش تو PSN ساپورت نمیشه و عزت نفسشم قبول نمیکنه که کشور دیگه ای رو انتخاب کنه قاعدتا جزو جامعه مخاطب هدف پلی استیشنم نبوده پس با خیال راحت بره پایرت کنه یا کلا بازی رو تحریم کنه. حالا خوبه نصف کامیونیتی استیم در حال وی پی ان زدن و کشورای ارزون ترن ولی به PSN که رسید یهو شوکه شدن که چطوری میشه به جز کشور خودمون کشور دیگه ای رو انتخاب کنیم.سونی با این سیاستهای کاربر دزدی ایجاد اکانت اجباری تو استیم بجایی نمیرسه، از طرفداراش میترسه مگرنه خیلی قبل تر لانچ همزمان برا PC اوکی کرده بود.
دیگه هممون کاملا به فارسی مسلطیم دیگه شما دقیقا گفتی "انحصاری از این به بعد باعث نشه کسی از تجربه عنوانی محروم بشه از جمله اونایی که از اول هم انحصاری نبودن" یعنی کلیت انحصار مدنظرت بود + اونایی که از یه شماره به بعد انحصاری شدن.من نگفتم انحصاری ها عزیز ، بازی های که از اول مولتی پلتفرم بودن مثل بازی های اکتیویژن یا فرام سافتور که خریدشون توسط سونی و مایکروسافت نباید با انحصاری شدن پلیر های دیگه رو محروم کنن . ای پی هایی که جدید خلق میشن نه
البته دیگه پلتفرم xbox دد شده و کنسول بعدی مایکرواسافت که قراره به نوعی pc باشه و دیگه عرضه انحصاری های سونی فقط واسه pc صورت می گیره .
کاری با سرویس محور ها ندارم چون از لیست 200 بازی که قراره انجام بدم به مرور ، یکیش هم لایو سرویس نیست ، اما انحصاری دائمی شایسته نیست و بهتره بعد مدتی 1 سال 2 سال بسته به خود سونی بازی هاش رو واسه pc هم عرضه کنه کاری که الان انجام میده
سونی کجا کوتاه اومد؟ سونی یکی زد پس کله همون هایی که حاضر بودن کشور دیگه انتخاب کنن و رفت. با ریجن لاک کردن بازیاش باعث شد همونایی که اکانت PSN ریجن دیگه میساختن و رو استیم ریجن خودشون بازی میخریدن مجبور بشن رو استیم هم تغییر ریجن بدن.اتفاقا یکی از کارای اشتباه سونی کوتاه اومدن سر لینک اکانت PSN تو بازیاش بود. اگه کسی کشورش تو PSN ساپورت نمیشه و عزت نفسشم قبول نمیکنه که کشور دیگه ای رو انتخاب کنه قاعدتا جزو جامعه مخاطب هدف پلی استیشنم نبوده پس با خیال راحت بره پایرت کنه یا کلا بازی رو تحریم کنه. حالا خوبه نصف کامیونیتی استیم در حال وی پی ان زدن و کشورای ارزون ترن ولی به PSN که رسید یهو شوکه شدن که چطوری میشه به جز کشور خودمون کشور دیگه ای رو انتخاب کنیم.
پی سی گیمری که هزار و یک جور لانچر رو سیستمشه و اکانت اینور اونور ساخته مشکلی با یه اکانت جدید ساختن نداره. منتها به طور کل کامیونیتی فاشیست استیم با هر پلتفرم و اکوسیستم دیگه ای جز استیم مشکل دارن. همونجور که هر بازی ای که اول رو اپیک میاد رو بایکوت میکنن انگار یه جرمی رخ داده این وسط. در صورتی که از اکتیویژن بگیر تا راکستار و اسکوئر و یوبیسافت همشون نیاز به ساخت اکانت دارن و ندیدم اعتراضی شکل بگیره.
پ.ن: منظور من از حرفام به هیچ وجه گیمرای ایرانی نیست چون اصولا ما همیشه از جبر مجبوریم که یه سری چیزا رو انتخاب کنیم. یکی مجبوره از گیم پس استفاده کنه یکی مجبوره بازی هارو ظرفیتی بگیره یکیم مجبوره کشورای ارزون استیم رو انتخاب کنه. مشخصا اگه یه ریجن مخصوص خودمونو داشتیم دستمون تو انتخاب سبک بازیمون باز تر بود.
دیگه هممون کاملا به فارسی مسلطیم دیگه شما دقیقا گفتی "انحصاری از این به بعد باعث نشه کسی از تجربه عنوانی محروم بشه از جمله اونایی که از اول هم انحصاری نبودن" یعنی کلیت انحصار مدنظرت بود + اونایی که از یه شماره به بعد انحصاری شدن.
در کل به نظر من نهایت ریسک مورد قبولی که پلی استیشن میتونست کنه همین عرضه با تاخیر روی پی سی بود. اونم واقعا برای من مهم نیست که من زودتر از بقیه بازی کنم. ولی ازونجایی که پورت و بهینه سازی مخصوصا تو این نسل وقت و هزینه خیلی بیشتری نسبت به قبل داره انتظارم اینه که اولویت سونی یوزر های پلتفرم خودش باشه.