Last edited by a moderator:
حیف شد واقعا.saber قصد داشت 4Agames(سازنده مترو) رو از امبریسر بازخرید کنه، که ظاهرا موفق نشدند، اعلام کردن 4Agamesزیر نظر امبریسر همچنان به کارش ادامه میده
Castles بازی موبایله.در صفحه لینکدین برنامه نویس شرکت بتسدا،
گویا این شخص از اکتبر سال ۲۰۲۰ مشغول کار برو روی عنوان The Elder Scrolls: Castles میباشد.
View attachment 349640
ارتباط گودرز به شقایق رو دارید تاپیک به تاپیک گسترش می دید! کنسول دستی یا هندهلد چه ارتباطی به کنسول خونگی اونم PS5 PRO داره؟ اصلا کنسول دستی هیچی، کنسول هم نه، یک PC با همین شایعه قیمت 400چوق چطور می خواد در بحث سخت افزار پاسخ سخت افزار 700چوقیPS5 PRO رو بده؟ تا دیروز نینتندو برای دوستانتون حقیر بود! حالا شده رقیب سخت افزار PRO! نینتندو کلا مسیرش متفاوته وگرنه در بحث سخت افزاری زودتر از این ها پاسخ می داداحتمال دارد، نینتندو در پاسخ به معرفی PS5 Pro، این کنسول را بزودی و تا آخر سال، معرفی کند.
این معرفی PS5 pro اعصاب نزاشته برا کسی ظاهرا چرا عصبانی می شین؟ متن لیک به سوییچ ۲ و پاسخ به pro اشاره کرده.ارتباط گودرز به شقایق رو دارید تاپیک به تاپیک گسترش می دید! کنسول دستی یا هندهلد چه ارتباطی به کنسول خونگی اونم PS5 PRO داره؟ اصلا کنسول دستی هیچی، کنسول هم نه، یک PC با همین شایعه قیمت 400چوق چطور می خواد در بحث سخت افزار پاسخ سخت افزار 700چوقیPS5 PRO رو بده؟ تا دیروز نینتندو برای دوستانتون حقیر بود! حالا شده رقیب سخت افزار PRO! نینتندو کلا مسیرش متفاوته وگرنه در بحث سخت افزاری زودتر از این ها پاسخ می داد
خیلی ببخشید که به ساحت مقدس حضرت پرو توهین کردم با پوشش خبر! اصلا آوردن اسم ps5 pro هم لیاقت میخواد!ارتباط گودرز به شقایق رو دارید تاپیک به تاپیک گسترش می دید! کنسول دستی یا هندهلد چه ارتباطی به کنسول خونگی اونم PS5 PRO داره؟ اصلا کنسول دستی هیچی، کنسول هم نه، یک PC با همین شایعه قیمت 400چوق چطور می خواد در بحث سخت افزار پاسخ سخت افزار 700چوقیPS5 PRO رو بده؟ تا دیروز نینتندو برای دوستانتون حقیر بود! حالا شده رقیب سخت افزار PRO! نینتندو کلا مسیرش متفاوته وگرنه در بحث سخت افزاری زودتر از این ها پاسخ می داد
این معرفی PS5 pro اعصاب نزاشته برا کسی ظاهرا چرا عصبانی می شین؟ متن لیک به سوییچ ۲ و پاسخ به pro اشاره کرده.
View attachment 349916
Theenduring popularity of the Switch "series" can be attributed to Nintendo not intending to profit from hardware, but deriving more revenues from software and IP licensing.خیلی ببخشید که به ساحت مقدس حضرت پرو توهین کردم با پوشش خبر! اصلا آوردن اسم ps5 pro هم لیاقت میخواد!
شما داروغه فرومی؟ کنترل میکنی کی چی پست میده؟
من صرفا خبر رو کپی پیست کردم و چیزی از خودم ننوشتم.
البته خبرش ژورنالیسیتی طوره ها قشنگ معلومه میخواد vs راه بندازه بیشتر دیده بشه وگرنه خیلی وقته که نینتندو راه خودشو جدا کرده وارد کنسول وار نشده مخاطب خودشو دارهاین معرفی PS5 pro اعصاب نزاشته برا کسی ظاهرا چرا عصبانی می شین؟ متن لیک به سوییچ ۲ و پاسخ به pro اشاره کرده.
View attachment 349916
البته خبرش ژورنالیسیتی طوره ها قشنگ معلومه میخواد vs راه بندازه بیشتر دیده بشه وگرنه خیلی وقته که نینتندو راه خودشو جدا کرده وارد کنسول وار نشده مخاطب خودشو داره
خیلی بعیده اونی که دنبال کنسول دستی و قابل حمل باشه بگه عه ps5pro اومده اونو بگیرم یا برعکس کسی که دنبال ps5 بوده بگه عه کنسول دستی نینتندو اومد ولش کن اونو بگیرم
کارت اشتباه بودخیلی ببخشید که به ساحت مقدس حضرت پرو توهین کردم با پوشش خبر! اصلا آوردن اسم ps5 pro هم لیاقت میخواد!
شما داروغه فرومی؟ کنترل میکنی کی چی پست میده؟
من صرفا خبر رو کپی پیست کردم و چیزی از خودم ننوشتم.