Last edited by a moderator:
رفیق کل بحث به کنار،Deathloop موقع عرضه انحصاری زمانی پلی استیشن بود!!!اون که بدون شک جمله احمقانه و زردی برای ایجاد هیاهو بوده (البته در نهایت هم بخش دومش به ضرر پلی استیشن شده!)، ولی همین IGN چند هفته پیش اومد سال ۲۰۲۳ رو بررسی کرد و نتیجه خیلی با مفهوم Xbox Tax متفاوت بود:
ایکس باکس: B
پلی استیشن: C
اگه واقعاً خبری از این ماجراها بود، میشد به بهانههای مختلف به راحتی امتیاز ایکس باکس رو پایینتر آورد یا پلی استیشن رو بالاتر برد. ولی توی سالی که پلی استیشن هم Spider-Man 2 و Final Fantasy XVI رو داشت و هم PSVR2 و همینطور تا لحظه انتشار اون ردهبندیها تنها کنسولی بود که بهترین بازی سال یعنی Baldur's Gate 3 رو اجرا میکرد، حتی به B هم نرسیده.
بحث Spider-Man 2 شد و یادم اومد که بزرگترین بازی پلی استیشن در سال ۲۰۲۳ با میانگین ۹۰، از طرف IGN امتیاز ۸/۱۰ رو گرفت. همون IGNـی که این نسل چهار تا امتیاز ۱۰ به بازیهای فرستپارتی مایکروسافت داده (Forza Horizon 5، Pentiment، Flight Simulator و Deathloop). حتی امتیاز As Dusk Falls هم که اون زمان ناشرش ایکس باکس بود، بالاتر از Spider-Man 2 بوده و امیدواریم مسئولین به این ماجرای PlayStation Tax رسیدگی کنن!
-------------------
اون مدل تیترهای زرد IGN هم سابقه دار هست و مثلاً همین چند وقت پیش رسماً Spider-Man 2 رو مسخره کردن و یه جوری تیتر زدن و عکس از قیافه کتکخورده و غمناک پیتر پارکر گذاشتن که انگار داریم در مورد یه فاجعه اتمی صحبت میکنیم، در حالی که خیلی از بازیها آرزوشون هست که اون تعداد نامزدی رو به دست بیارن.
![]()
درسته که اون موقع روی کنسول در انحصار زمانی PS5 بوده، ولی ماهها از خرید بتزدا توسط مایکروسافت میگذشت و اینطوری نبود که بعدش این قضیه مشخص شده باشه. یعنی استودیو آرکین از ماهها قبل از انتشار Deathloop وارد خونواده ایکس باکس شده بود ولی به خاطر قراردادهای قبلی، بازی اول روی PS5 و پیسی منتشر شد و مایکروسافت در این زمینه نقشی نداشت. مثل Redfall و Starfield که برای PS5 هم در دست تولید بودن، ولی اون نسخهها رو ترکوندن که روی کنسولها در انحصار ایکس باکس باشن.رفیق کل بحث به کنار،Deathloop موقع عرضه انحصاری زمانی پلی استیشن بود!!!

بنده فقط صحبت شما در مورد Deathloop رو تصحیح کردم،متوجه دلیل این همه توضیح نمی شوم!اتفاقا خودم هم مشکلی با امتیازات بالا یا پایین ندارم و به نظرم در اکثر موارد منطقی هستند و اصلا در این مورد صحبتی هم نکردم.درسته که اون موقع روی کنسول در انحصار زمانی PS5 بوده، ولی ماهها از خرید بتزدا توسط مایکروسافت میگذشت و اینطوری نبود که بعدش این قضیه مشخص شده باشه. یعنی استودیو آرکین از ماهها قبل از انتشار Deathloop وارد خونواده ایکس باکس شده بود ولی به خاطر قراردادهای قبلی، بازی اول روی PS5 و پیسی منتشر شد و مایکروسافت در این زمینه نقشی نداشت. مثل Redfall و Starfield که برای PS5 هم در دست تولید بودن، ولی اون نسخهها رو ترکوندن که روی کنسولها در انحصار ایکس باکس باشن.
حالا اگه میخواین Deathloop رو جز آثار بتزدا بعد از خریداری توسط مایکروسافت حساب نکنین و از این زاویه بهش نگاه کنین که اون موقع بازی فرستپارتی نبوده، من مشکلی ندارم.اصلاً اون رو حذف میکنیم و میگیم IGN با وجود Xbox Tax، این نسل به ۳ تا بازی مایکروسافت امتیاز کامل داده. یا مثلاً به Grounded و As Dusk Falls امتیاز ۹ داده که نشوندهنده Xbox Tax هست، وگرنه حق این دو بازی هم ۱۰ بود.
کلی مثال نقض وجود داره که واضحترینش همون امتیاز B به ایکس باکس و امتیاز C به پلی استیشن هست که از دید من بحث رو تموم میکنه و مثالهای دیگه مثل مسخره کردن نامزدیهای Spider-Man 2 توسط IGN، فقط اضافهکاری هستن. در مجموع از نظر من، این بحث Xbox Tax خیلی سطحی و پیشپاافتاده و یه چیزی شبیه تخت بودن زمین هست!برای همین با کمال احترام به نظر دوستان، دیگه صحبتی در این مورد ندارم.
کلی مثال نقض وجود داره که واضحترینش همون امتیاز B به ایکس باکس و امتیاز C به پلی استیشن هست که از دید من بحث رو تموم میکنه و مثالهای دیگه مثل مسخره کردن نامزدیهای Spider-Man 2 توسط IGN، فقط اضافهکاری هستن. در مجموع از نظر من، این بحث Xbox Tax خیلی سطحی و پیشپاافتاده و یه چیزی شبیه تخت بودن زمین هست!برای همین با کمال احترام به نظر دوستان، دیگه صحبتی در این مورد ندارم.
کاری با این بحث ندارم. فقط این امتیاز B به اکس باکس و C به پلی استیشن تو سال گذشته، لطف IGN به اکس باکس نبوده که هی میگی، واقعیت بوده و IGN هم مثل بقیه سایت ها (مثل این) چیزی که واقعا بوده رو داده و به قول معروف حال نداده به اکس باکسدرسته که اون موقع روی کنسول در انحصار زمانی PS5 بوده، ولی ماهها از خرید بتزدا توسط مایکروسافت میگذشت و اینطوری نبود که بعدش این قضیه مشخص شده باشه. یعنی استودیو آرکین از ماهها قبل از انتشار Deathloop وارد خونواده ایکس باکس شده بود ولی به خاطر قراردادهای قبلی، بازی اول روی PS5 و پیسی منتشر شد و مایکروسافت در این زمینه نقشی نداشت. مثل Redfall و Starfield که برای PS5 هم در دست تولید بودن، ولی اون نسخهها رو ترکوندن که روی کنسولها در انحصار ایکس باکس باشن.
حالا اگه میخواین Deathloop رو جز آثار بتزدا بعد از خریداری توسط مایکروسافت حساب نکنین و از این زاویه بهش نگاه کنین که اون موقع بازی فرستپارتی نبوده، من مشکلی ندارم.اصلاً اون رو حذف میکنیم و میگیم IGN با وجود Xbox Tax، این نسل به ۳ تا بازی مایکروسافت امتیاز کامل داده. یا مثلاً به Grounded و As Dusk Falls امتیاز ۹ داده که نشوندهنده Xbox Tax هست، وگرنه حق این دو بازی هم ۱۰ بود.
کسی اینارو بازی میکنه ناموسا؟؟؟جایزه بابت چی میدن الان وقتی فروش هم ندارهبازی سال ایران هم مشخص شد !
اینقدر هیجان بالا بود که نزدیک بود موقع اعلام برنده تشنج کنم
View attachment 324861
همونایی که میرن فیلمای سفارشی رو میبینن! به حدی اون جماعت احمقن که نه تنها بازیش میکنن بلکه کیف دنیارم میبرن.کسی اینارو بازی میکنه ناموسا؟؟؟جایزه بابت چی میدن الان وقتی فروش هم نداره![]()
بازی سال ایران هم مشخص شد !
اینقدر هیجان بالا بود که نزدیک بود موقع اعلام برنده تشنج کنم
View attachment 324861
جشنواره بازیهای رایانهای فجر - اعلام نامزدهای غزال زرین نهمین جشنواره بازیهای رایانهای فجردوست دارم بدونم باقی نامزدها چیها بودن که این Goty شد![]()
این ویدیو بهتر نحوه کارو نشون میده، دمویی که نشون دادن از league of legends هست که مینی مپو میخونه ولی ویدیویی ندادن که میتونه تو بازیای بدون مینی مپ هم کار کنه یا نهایا AI باعث نابودی بازیهای انلاین خواهد شد؟
خب تیتر یه مقدار ترسناکه...اما داستان از CES امسال شروع میشه.....شرکت msi مانیتورهای جدیدی رو معرفی کرده که مجهز به چیمهای هوش مصنوعی یا AI هستند...این چیپها میتونن دشمنان رو داخل مینی مپ ها شناسایی کنند و روی صفحه ی اصلی به گیمر نشان دهند....حتی میشود که صدای پا و شلیک و غیره را نیز تشخیص داده و جهت را به بازیکن نشان دهد....لازم به ذکر است که کنسولهای xbox/ps هم به این مانیتور وصل میشوند، پس گیمرهای کنسولی هم درامان نیستند
..توضیحات کاملتر: