Last edited by a moderator:
اینکار رو باید با بخش اعظم ipهای rare انجام بدنکاش مثل کرش و اسپایرو اول قبلی ها رو ریمیک کنند.
ولى واقعا chinatown wars خيلى بازى خوبى بود.کلاً راک استار با نینتندو سر بازی هاش بخصوص gta مشکل داره
از کل سری gta برای کل کنسول ها نینتندو
فقط ۳ نسخه داد
نسخه اول برای کنسول دستی نسل ۶ گیم بوی ادونس داد
که پورت بازی قدیمی gta یک یا دو بود
یعنی زمانی که gta vice city عرضه شده بود
همچین چیز داغونی برای gba اومد
نسخه دوم ، بازی GTA: Chinatown Wars بود
که برای کنسول nintendo ds و playstation portable ( psp ) اومد
خود کنسول سونی psp به تنهایی چند نسخه gta داشت
و نسخه آخر همون ۳ گانه بود که خیلی ها بهش انتقاد داشتن
برای nintendo switch اومد
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
پس احتمالش خیلی کمه که gta ها جدید و ... برای نینتندو سوییچ بیاد
من خودم تو تاپیک سوئیچ تو همین فرم بازی سنتر برای خرید سوییچ سوال میپرسیدم
در جواب برای خرید سوییچ بهم گفتن : ارزشی نداره کوهی از افت فریم و تصاویر مات در انتظارتونه
خودشون معتقدند کنسول مشکل داره بعد توقع دارن gta با این همه قدرت و ابهت و نیاز سخت افزاری بالا براش بیاد
پارادوکس عجیبیه
ولى واقعا chinatown wars خيلى بازى خوبى بود.
دیزنی تاریخ انتشار بازی Star Wars Outlaws را لو داد!
طبق پستی از دیزنی، بازی جدید و جهان باز شرکت Ubisoft که بر اساس دنیای جنگ ستارگان توسعه داده میشود و Star Wars Outlaws نام دارد، در اواخر 2024 بصورت رسمی عرضه خواهد شد.
View attachment 324022
منبع:IGN
احتمال زیاد میره برا سال بعدیوبیسافت انتشار بازی Star Wars Outlaws در اواخر 2024 را تکذیب کرد
از طرفی دو روز قبل بود که وبلاگ رسمی دیزنی در پستی به این اشاره کرد که بازی مذکور قرار است در انتهای سال جاری میلادی منتشر بشود تا بازه تقریبی زمان انتشار این اثر مشخص شود.
با این حال، یوبی سافت به سرعت برای اصلاح این خبر اقدام نموده است؛ همانطور که توسط رسانه کوتاکو مشاهده شده، اشاره به لانچ Star Wars Outlaws در اواخر 2024 از پست وبلاگ دیزنی حذف شده و با تاریخ مبهم 2024 جایگزین شده است. علاوه بر این، یکی از سخنگویان یوبی سافت هم در این باره به کوتاکو گفته است که انتشار بازی در اواخر 2024، نادرست است.
پ.ن: الان معلوم نیست دعوا سر وسط یا آخر سال 2024 یا کلا سال بعد
به به چه حالی بکنیم امسال با خندیدن و شادی از نمرات پایین و فجیع این دوتا
View attachment 324102
این چهره ی اولین انسانیه که تونسته بازی تتریس رو به اتمام برسونه. پسرک ١٣ ساله ای بنام ولیس گیبسون که دو دهه بعد از ساخت تتریس بدنیا اومده. ولیس تونسته به لول ١۵٧ و امتیاز 999999 در تتریس برسه که دیگه بعد از رسیدن به این امتیاز بازی فریز میشه و بیشتر ادامه پیدا نمیکنه.
13-year-old boy becomes first person to 'beat' Tetris
-----------
اما یک خبر هیجان انگیز دیگه اینکه یه خرده فروش در نبرسکا انبار یک مغازه ای رو کشف میکنه که در اواسط دهه ی ٩٠ تعطیل شده. توی این انبار متوجه میشن صدها بازی دست نخورده و اکبند از سگا جنسیس ، SNES و سگا ساترن قرار داره! ویدیوی ٧دقیقه ای از این اکتشاف رو پایین میذارم . خودم شخصا حسادت بسیار زیادی متحمل شدم و نتونستم ویدیو رو تا اخر ببینم واقعا کوفتشون بشه و خوشبحالشون
Hundreds Of Rare Sealed Nintendo and Sega Games Discovered In Nebraska Storage Facility - IGN
اگه من یه انباری پیدا میکردم که پر بود از بازی های آک و دست نخورده ی دورانی که کلی باهاش خاطره دارم، یدونه اش هم نمیفروختم.اينجورى ميشه يه شبه پولدار شد
البته بازياش خيلى عناوين چشمگيرى نبودن ولى بهر حال عتيقه حساب ميشن.
مگه همون سیستم ready to play نیست که از زمان 4 بود؟طبق گزارشی که از پتنت جدید سونی منتشر شده، گویا این شرکت میخواد نوآوری جدیدی ارائه بده که به کاربران این اجازه رو میده در حالی که بازی آنها در حال دانلود است، بتوانند در همان حال آن را بازی هم بکنند.که اگه این امر صورت بگیره، نیازی نیست مدت زیادی منتظر دانلود بازی و اجرا آن باشیم. این پتنت در ماه آگوست ثبت شده و هفته گذشته منتشر شده.
Reports Claim Sony is Eyeing a New Technological Advancement to 'Accelerate Game Download'