Last edited by a moderator:
اقا این فورتنایت این همه پلیر داره پس چرا من هر وقت رفتم تو لابی همش بات بودن حریفاپیک پلیر Fornite در شنبه شب به 6.172M نفر رسید و در اون روز 44.7M پلیر داشته که 102M ساعت بازی کردن.
تسلیت به طرفداران اکس باکس، ارتش BTS در راه کنسولمایکروسافت قراره با جانگ کوک از بی تی اس برای تبلیغات اکس باکس همکاری کنه
قبل از این گفته شذه بود که بودجه مارکتینگ اکس باکس قراره بیشتر از دو برابر بشه
نبرد فن بیس سمی رپ و کی پاپ به اینجا هم کشیده بشهتسلیت به طرفداران اکس باکس، ارتش BTS در راه کنسول![]()
واقعا حوصله جو مریض فصل جوایز رو بعد این سال افسانه ای ندارم
اینکه لایواکشن هست همچین تو کت من نمیره کاش انیمه بود یا حداقل لایواکشن نبودنینتندو تایید کرد: لایواکشنی از سری بازیهای Legend of Zelda در دست ساخت قرار دارد!
این لایواکشن توسط وس بال، کارگردان آثاری چون The Maze Runner (2014), Maze Runner: The Scorch Trials (2015), Maze Runner: The Death Cure (2018) , Kingdom of the Planet of the Apes (2024)، کارگردانی خواهد شد.
آوی آراد، تهیهکننده آثاری چون Spider-Man: Across the Spider-Verse(2023), Uncharted(2022), Venom(2018) (و دیگر آثاری چون فیلمهای Spider-Man, X-Men و...)، وظیفه تهیهکنندگی این اثر را بر عهده دارد.
تامین مالی و پخش جهانی این اثر بر عهده سونی پیکچر خواهد بود.
News Release : Nov. 8, 2023 "Development of a Live-Action Film of The Legend of Zelda to Start"