Last edited by a moderator:
پیرو این خبر بلومبرگ اعلام کرده دو عنوان بانجی یعنی اکسپنشن دستینی ۲ و ماراتن به ترتیب تا ژوئن ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ تاخیر خوردند.استادیو بانجی تعدیل نیرو داشته.
هنوز ابعاد این تعدیل نیرو مشخص نیست اما چندین کارمند بانجی با اشتراک گزاری پست هایی در شبکه های اجتماعی خبر از اخراجشون دادن.
امروز صبح مدیر عامل بانجی، جلسه ای رو تشکیل داده و به نظر توی اون از تعدیل نیرو خبر داده.
پیرو این خبر بلومبرگ اعلام کرده دو عنوان بانجی یعنی اکسپنشن دستینی ۲ و ماراتن به ترتیب تا ژوئن ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ تاخیر خوردند.
تعدیل شدگان از نیروهای بخش روابط عمومی و شبکه های اجتماعی بودند.استادیو بانجی تعدیل نیرو داشته.
هنوز ابعاد این تعدیل نیرو مشخص نیست اما چندین کارمند بانجی با اشتراک گزاری پست هایی در شبکه های اجتماعی خبر از اخراجشون دادن.
امروز صبح مدیر عامل بانجی، جلسه ای رو تشکیل داده و به نظر توی اون از تعدیل نیرو خبر داده.
فکر نمی کنم این درست باشه چون من توی LinkedIn که می بینم QA و HR و تکنسین IT و Data Scientist و .. پست گذاشتن و Open to Work شدن.تعدیل شدگان از نیروهای بخش روابط عمومی و شبکه های اجتماعی بودند.
نه به جاش چندتا سینگل پلیر اعلا نیاز داره تا عیارش مشخص بشه.یعنی برا چک کردن لایسنسشون نیاز به اینترنت هست؟
البته سونی هیچوقت اعلام نکرد که هدف بانجی فقط کمک به باقی استودیوهاس قطعا این بخشی از وظايفشونه استودیویی که دستینی به اون موفقی رو ساخت مگه میشه دیگه بازی نسازه و ۱۵۰۰ نفر نیرو فقط برای نظارت به باقی پروژه ها؟بانجی به اونهمه کارمند نیاز هم نداشت با توجه به نقش اصلی که سونی بخاطرش خریدش، یعنی نظارت و بازرسی باقی استدیوهای کم تجربه تر تو گس که بالاسرشون وایسته و بگه چیکار کنن و نکنن همین
نگفتم فقط، گفتم اصلیالبته سونی هیچوقت اعلام نکرد که هدف بانجی فقط کمک به باقی استودیوهاس
الان خوندم که جز کوردن میگه ایشون جزو اون تعدیل نیروها نبودند.همونطور که عرض کردم تعدیل نیرو Bungie به بخش خاصی محدود نبوده.
Michael Salvatori که آهنگ ساز قدیمی و معروف Bungie هست هم تحت تاثیر این تعدیل نیرو قرار گرفته.
ایشون از زمان نسخه اول Halo توی بانجی آهنگ سازی می کرده و امروزه چهره بسیار شاخته شده ای برای فن های Destiny هست.
----
به نظر بانجی بیش از ۴۰ موقعیت شغلی رو از وب سایتش حذف کرده.