Last edited by a moderator:
فکر کنم نوشته 20 نفر نه 20 درصد .
فکر کنم نوشته 20 نفر نه 20 درصد .
راستی لطف میکنی شما که خیلی درگیر ترجمه اخبار هستی این قضیه جدید گیم پس و آمارش رو براش یه تاپیک بزنی . مرسی .
فکر کنم سهامدارا ماکروسافت و دولت امریکا هم وارد جنگ کنسولی شدن چون خبرا اخیر از ریپورتی بوده که ماکروسافت برای (SEC (U.S. Securities and Exchange Commission فرستاده بوده ٬ حالا شما علاقه نداری یک سری خبرهارو کار کنید بحثش جداست۲) چیزی به اسم امار گیم پس وجود نداره....اصلا نمیشه از امار کلی که مایکروسافت منتشر میکنه فهمید...فقط باید منتظر گفته ی خود مایکروسافت باشیم که مثلا بگه ۳۰ میلیون مشترک داره...همین..بقیه اش دعوای کنسولیه..خودتون رو درگیر دعوای مایکروسافت/سونی نکنید
خیلی فرق داره.۱) همونه فرقی نداره...۲۰ نفر مبشه تقریبا ۱۵ ۲۰ درصد
View attachment 316028
PlayStation layoffs hit Dreams developer Media Molecule - report
۲) چیزی به اسم امار گیم پس وجود نداره....اصلا نمیشه از امار کلی که مایکروسافت منتشر میکنه فهمید...فقط باید منتظر گفته ی خود مایکروسافت باشیم که مثلا بگه ۳۰ میلیون مشترک داره...همین..بقیه اش دعوای کنسولیه..خودتون رو درگیر دعوای مایکروسافت/سونی نکنید
رفیق اتفاقا در مورد همین خبر تو همین تاپیک چندین صفحه صحبت شد!از این کامنت می توانید چک کنید.خیلی فرق داره.
۱۵ درصد برخی تعدیل ها رقمش میشه چند هزار نفر مثلا.
مثل تعدیل بزرگ مایکروسافت+ بتسدا در اوایل سال حدود ۱۰ هزار نفر که اینجا کسی راجبش یک کلمه هم حرف نزد.
https://www.thegamer.com/microsoft-layoffs-affect-bethesda-343-industries-and-the-coalition/
من جواب شما رو با یه عکس دادم تموم شد. حرص بقیهش رو نخور. پ.ن هست و با شما کاری نداره!حالا شما که دانا هستی چرا تریگر میشی ؟! این چیزی که گذاشتی چه ربطی به پست من داشت ؟!
من در جواب اون دوست عزیز گفتم کنسول وار نیست در ریپورت خود ماکروسافت به SEC نوشتن هدف رشدشون 4.4% بوده که بجاش به 0.7% رسیدن .
حالا شما هم یه نفس عمیق بکش اروم باش تو همون خبر نوشتن دیگه تارگت گیمپس رو براشون حذف کردن نیاز نیست از امسال بهش برسن
فکر کنم سهامدارا ماکروسافت و دولت امریکا هم وارد جنگ کنسولی شدن چون خبرا اخیر از ریپورتی بوده که ماکروسافت برای (SEC (U.S. Securities and Exchange Commission فرستاده بوده ٬ حالا شما علاقه نداری یک سری خبرهارو کار کنید بحثش جداست
لینک سایت SEC ( دولت آمریکا )
سایت axios هم که خبر رو انتشار داد احتمالا console warrier هستن خبر ندارن .
لینک مقاله axios
فکر کنم اسم ماکروسافت اومده اینقدر سریع خوندی نفهمدی من یا مقاله چی نوشتهبعضیها واقعا دنیاشون شده جنگ با مایکروسافت
۱) لبنک این سایتی که گذاشتی واسه دولت امربکا هیچ ربطی به کنسول وار نداره
۲) سایت axios هم مورد تایید بازیسنتر نیست و خبر گذاشتن ازش ممنوعه (برای ما اعضای تحریریه)..نکته ی جالبش هم اینکه تو خبر تحلیل خودش رو گذاشته...نه امار رسمی مایکروسافت.
در اخر...درباره کاهش/افزایش امار فروش ویا مشترکان مایکروسافت رو فقط باید خود مایکروسافت بگه...نمیشه از امار کلی اون بخش فهمید که اوضاعش چطوره
کاهش رشد از 4.4 به 0.7 از ریپورت رسمی خود ماکروسافت به sec هست نه تحلیل وضعیت فروش هم از ریپورت رسمی خود ماکروسافت معلومهDetails: For 2023, the portion of Nadella pay relating to Xbox content and services revenue, was tied to a growth target of 4.4%, but the division achieved growth of 0.7%, when adjusted for currency exchange rates, according to a new Microsoft filing.
خیلی فرق داره.
۱۵ درصد برخی تعدیل ها رقمش میشه چند هزار نفر مثلا.
مثل تعدیل بزرگ مایکروسافت+ بتسدا در اوایل سال حدود ۱۰ هزار نفر که اینجا کسی راجبش یک کلمه هم حرف نزد.
https://www.thegamer.com/microsoft-layoffs-affect-bethesda-343-industries-and-the-coalition/
قطعا این ۱۵ درصد با اون ۱۵ درصد تفاوتش خیلیه.
و اینکه سونی و مایکروسافت قطعا دعوایی ندارن ولی فن بیسشون چرا همیشه داشتند.
هر دوتاشون هم اخبار مثبت دارند و هم گاهی خبر منفی . چیزی که داریم میبینیم شما فقط گاهی خبرای منفی پلی استیشن کار میکنید و بیشتر از اون خبرای مثبت اکسباکس.
عجیبه که برای آمار گیمپس باید بشینیم مایکرو یه روزی اعلام کنه که خودت هم میدونی هیچ وقت اعلام نمیکنه. متعاقبا هرگز همچین خبری رو هم کار نمیکنی که الان همه جا راجبش دارن حرف میزنند.
Microsoft drops Game Pass growth target for CEO compensation
ولی برای خبر تعدیل ۱۵ نفر مثلا لازم نیست صبر کنیم خود سونی چیزی بگه . جالبه....
وقتی میگیم امور فروم را دادند دست یه عده خاص و سونی فنها رو ندید گرفتند ناراحت میشن از این حرف.
فکر کنم اسم ماکروسافت اومده اینقدر سریع خوندی نفهمدی من یا مقاله چی نوشته
کاهش رشد از 4.4 به 0.7 از ریپورت رسمی خود ماکروسافت به sec هست نه تحلیل وضعیت فروش هم از ریپورت رسمی خود ماکروسافت معلومه
اونقدر که دنبال دفاع از مایکروسافت هستی که حتی پست ها منم یه بار نخوندی ...اونقدر که دنبال خبر منفی درباره ی مایکروسافت هستی که حتی یه بار جمله رو ترجمه نکردی: (ترجمه مستقیم از گوگل)
بر اساس گزارش جدید مایکروسافت، برای سال 2023، بخشی از پرداخت نادلا مربوط به محتوا و درآمد خدمات ایکسباکس، با هدف رشد 4.4 درصدی همراه بود، اما این بخش با تعدیل نرخ ارز، به رشد 0.7 درصدی دست یافت.
الان اینجا چطور به نتیجه رسیدی که مشترکین گیم پس کم شدت؟؟؟