Last edited by a moderator:
قسمتای خوب قضیه این هست که میتونن شغل دیگهای گیر بیارن و ساپورتمالی و بیمه رو تا مدتی دارن. مثل ملت ما مجبور نیستن برن اسنپ و اسنپباکس کار کنن.یارو بعد از 17 سال کار تو گوگل ساعت 3 صبح اکانتش deactivate شده و بدون هیچ ایمیل یا تماس دیگهای فهمیده که جزو 12 هزار نفری بوده که اخراج شدن
از اون بدتر، یه عده دیگه باید صبح روز کاری با دفتر دستک تا ورودی شرکت میرفتن و کارت میزدن تا بفهمن اخراج شدن یا نه!
اونوقت اینجا دارن از این موضوع جهت سوژه کردن و رو نرو دیگران رفتن، استفاده میکنن
به عنوان کارگری که 14 ساعت سرکاره و گاها حتی ترس تعدیل و.. رو داره، وقتی خودمو جای اون بنده خداها میزارم حقیقتا داغون میشم
یارو بعد از 17 سال کار تو گوگل ساعت 3 صبح اکانتش deactivate شده و بدون هیچ ایمیل یا تماس دیگهای فهمیده که جزو 12 هزار نفری بوده که اخراج شدن
از اون بدتر، یه عده دیگه باید صبح روز کاری با دفتر دستک تا ورودی شرکت میرفتن و کارت میزدن تا بفهمن اخراج شدن یا نه!
اونوقت اینجا دارن از این موضوع جهت سوژه کردن و رو نرو دیگران رفتن، استفاده میکنن
به عنوان کارگری که 14 ساعت سرکاره و گاها حتی ترس تعدیل و.. رو داره، وقتی خودمو جای اون بنده خداها میزارم حقیقتا داغون میشم
به امید اهورا که راسته! ریمیک Gears 2
به نظر من کوآلیشن این نسل تبدیل به استدیوها سوپر گرافیک ساز میشه. هم تک دمویی که برای UE6 ساختن خفن بود، هم اون دمو میتریکس که اینا بخش مهمیش بودن. ضمن اینکه ارزش کارشون اینجاست که اون دمو هرچند کوتاه رو Series S هم داشت قشنگ اجرا میشد. به نظرم قشنگ میتونن با Gears 6 حسابی همه رو غافلگیر کنن. ریمیک Gears 2 هم که به نظر من با ویژوال این نسلی یه چیز ماورای خوبه
اولین کسی که خبر ریمیک گیرز ۲ را به من بدهد یه پرس چلوکباب مشتی مهمان من.
پ.ن: به یاد کایزرشوزه فقید و خبر فالوت ۴
رسمی برای عرضه در ماه مارس تایید شد، دارای مود WarGamesView attachment 282258
توییت یکی از اکانت های مایکروسافت، کاور و تاریخ انتشار بازی WWE 2K23 رو لو داد و خیلی سریع حذف شد.
همونطور که می بینید عکس جان سینا روی کاور هست (مثل نسخه 2K15) و احتمالا شو کیس بهترین مسابقات جان سینا رو داشته باشیم تو این نسخه.
تاریخ عرضه هم 17 مارس (26 اسفند) در نظر گرفته شده. بازی شنبه و در پریموم لایو اونت رویال رامبل به صورت رسمی معرفی میشه و کمتر از دو ماه تا عرضه، هیچ گیم پلی و ویدیویی ازش پخش نشده!
پ.ن: خرید کمپانی WWE به دست عربستان هم منتفی شد.
الان بری اسنپ کار کنی درامدت از مدیر یک شرکت بیشتره پیک موتوری اون روز به من می گفت ماهی 30 تومن درمیارهقسمتای خوب قضیه این هست که میتونن شغل دیگهای گیر بیارن و ساپورتمالی و بیمه رو تا مدتی دارن. مثل ملت ما مجبور نیستن برن اسنپ و اسنپباکس کار کنن.
جسارتا دری وری بهت گفته و حسابی خالی بستهالان بری اسنپ کار کنی درامدت از مدیر یک شرکت بیشتره پیک موتوری اون روز به من می گفت ماهی 30 تومن درمیاره
به نظرم اسنپ و پیک الان شغل اصلیه در کنارش برای پرستیژ کاری می تونید کارمند جایی هم بشید