سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یارو بعد از 17 سال کار تو گوگل ساعت 3 صبح اکانتش deactivate شده و بدون هیچ ایمیل یا تماس دیگه‌ای فهمیده که جزو 12 هزار نفری بوده که اخراج شدن
از اون بدتر، یه عده دیگه باید صبح روز کاری با دفتر دستک تا ورودی شرکت می‌رفتن و کارت می‌زدن تا بفهمن اخراج شدن یا نه!

اونوقت اینجا دارن از این موضوع جهت سوژه کردن و رو نرو دیگران رفتن، استفاده میکنن
به عنوان کارگری که 14 ساعت سرکاره و گاها حتی ترس تعدیل و.. رو داره، وقتی خودمو جای اون بنده خداها میزارم حقیقتا داغون میشم
قسمتای خوب قضیه این هست‌ که می‌تونن شغل دیگه‌ای گیر بیارن و ساپورت‌مالی و بیمه رو تا مدتی دارن. مثل ملت ما مجبور نیستن برن اسنپ و اسنپ‌باکس کار کنن.

یارو بعد از 17 سال کار تو گوگل ساعت 3 صبح اکانتش deactivate شده و بدون هیچ ایمیل یا تماس دیگه‌ای فهمیده که جزو 12 هزار نفری بوده که اخراج شدن
از اون بدتر، یه عده دیگه باید صبح روز کاری با دفتر دستک تا ورودی شرکت می‌رفتن و کارت می‌زدن تا بفهمن اخراج شدن یا نه!

اونوقت اینجا دارن از این موضوع جهت سوژه کردن و رو نرو دیگران رفتن، استفاده میکنن
به عنوان کارگری که 14 ساعت سرکاره و گاها حتی ترس تعدیل و.. رو داره، وقتی خودمو جای اون بنده خداها میزارم حقیقتا داغون میشم
img_20230123_093752_456-jpg.282245
IMG_20230123_093752_456.jpg
واکنش گوگل نسبت به این خبر

آخرین ویرایش:
WWE-2K23-Cover-Art.jpg

توییت یکی از اکانت های مایکروسافت، کاور و تاریخ انتشار بازی WWE 2K23 رو لو داد و خیلی سریع حذف شد.
همونطور که می بینید عکس جان سینا روی کاور هست (مثل نسخه 2K15) و احتمالا شو کیس بهترین مسابقات جان سینا رو داشته باشیم تو این نسخه.
تاریخ عرضه هم 17 مارس (26 اسفند) در نظر گرفته شده. بازی شنبه و در پریموم لایو اونت رویال رامبل به صورت رسمی معرفی میشه و کمتر از دو ماه تا عرضه، هیچ گیم پلی و ویدیویی ازش پخش نشده!

پ.ن: خرید کمپانی WWE به دست عربستان هم منتفی شد.

آخرین ویرایش:

به امید اهورا که راسته! ریمیک Gears 2 :(

به نظر من کوآلیشن این نسل تبدیل به استدیوها سوپر گرافیک ساز میشه. هم تک دمویی که برای UE6 ساختن خفن بود، هم اون دمو میتریکس که اینا بخش مهمیش بودن. ضمن اینکه ارزش کارشون اینجاست که اون دمو هرچند کوتاه رو Series S هم داشت قشنگ اجرا میشد. به نظرم قشنگ میتونن با Gears 6 حسابی همه رو غافلگیر کنن. ریمیک Gears 2 هم که به نظر من با ویژوال این نسلی یه چیز ماورای خوبه:(

به امید اهورا که راسته! ریمیک Gears 2 :(

به نظر من کوآلیشن این نسل تبدیل به استدیوها سوپر گرافیک ساز میشه. هم تک دمویی که برای UE6 ساختن خفن بود، هم اون دمو میتریکس که اینا بخش مهمیش بودن. ضمن اینکه ارزش کارشون اینجاست که اون دمو هرچند کوتاه رو Series S هم داشت قشنگ اجرا میشد. به نظرم قشنگ میتونن با Gears 6 حسابی همه رو غافلگیر کنن. ریمیک Gears 2 هم که به نظر من با ویژوال این نسلی یه چیز ماورای خوبه:(

اولین کسی که خبر ریمیک گیرز ۲ را به من بدهد یه پرس چلوکباب مشتی مهمان من.

پ.ن: به یاد کایزرشوزه فقید و خبر فالوت ۴ :D

View attachment 282258

توییت یکی از اکانت های مایکروسافت، کاور و تاریخ انتشار بازی WWE 2K23 رو لو داد و خیلی سریع حذف شد.
همونطور که می بینید عکس جان سینا روی کاور هست (مثل نسخه 2K15) و احتمالا شو کیس بهترین مسابقات جان سینا رو داشته باشیم تو این نسخه.
تاریخ عرضه هم 17 مارس (26 اسفند) در نظر گرفته شده. بازی شنبه و در پریموم لایو اونت رویال رامبل به صورت رسمی معرفی میشه و کمتر از دو ماه تا عرضه، هیچ گیم پلی و ویدیویی ازش پخش نشده!

پ.ن: خرید کمپانی WWE به دست عربستان هم منتفی شد.
رسمی برای عرضه در ماه مارس تایید شد، دارای مود WarGames
IMG_۲۰۲۳۰۱۲۳_۱۷۰۸۴۴.jpg

آخرین ویرایش:
Blizzard امروز تمامی سرور های بازی هاش رو در چین خاموش می کنه.
این اتفاق به دلیل این میفته که Blizzard با NetEase در زمینه ادامه همکاری به توافق نرسید.
مدیر عامل NetEase گفته که این شرکت و Blizzard اختلافات اساسی در مذاکرات داشتند که باعث شد مذاکرات به شکست منجر بشه.

چین کمپانی های بازیسازی رو مجبور می کنه که با شرکت های چینی در زمینه پرداخت, بومی سازی سرور ها و پیاده سازی قوانین چین در بازی ها همکاری کنند.

4A Games اعلام کرده که SDK موتور بازیشون رو به صورت رایگان در اختیار دارندگان Metro Exodus میزاره. این SDK ادیتور کامل موتورشون ـه که به راحتی میشه باهاش بازی جدا گونه ساخت در کنارش تمام Asset و لول های Metro Exodus رو هم منتشر میکنن تا ساختن ماد آسون تر بشه .

4A GAMES STUDIO UPDATE — 4A Games

پ.ن : بتزدا قبلا برای Creation Engine همین کار رو کرده بود

آخرین ویرایش:
قسمتای خوب قضیه این هست‌ که می‌تونن شغل دیگه‌ای گیر بیارن و ساپورت‌مالی و بیمه رو تا مدتی دارن. مثل ملت ما مجبور نیستن برن اسنپ و اسنپ‌باکس کار کنن.
الان بری اسنپ کار کنی درامدت از مدیر یک شرکت بیشتره پیک موتوری اون روز به من می گفت ماهی 30 تومن درمیاره
به نظرم اسنپ و پیک الان شغل اصلیه در کنارش برای پرستیژ کاری می تونید کارمند جایی هم بشید

• Love
Reactions: Taha75
الان بری اسنپ کار کنی درامدت از مدیر یک شرکت بیشتره پیک موتوری اون روز به من می گفت ماهی 30 تومن درمیاره
به نظرم اسنپ و پیک الان شغل اصلیه در کنارش برای پرستیژ کاری می تونید کارمند جایی هم بشید
جسارتا دری وری بهت گفته و حسابی خالی بسته😁

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or