سرخط خبرها

https://s6.uupload.ir/files/the-witcher-new-saga_ptkk.jpg

The Witcher 4’s game director has been revealed | VGC
کارگردان انیمیشن بازی The Witcher 3 در توییتی اعلام کرد به‌عنوان کارگردان اصلی The Witcher 4 انتخاب شده
از وقتی Henry Cavill گفت دیگه تو سریال ویچر نیست، هر خبری از بازی و فیلم‌ میاد غمگین‌ میشم🥲🥲

• Like
Reactions: Extreme V5
بنظر میاد به زودی باید شاهد عرضه ی AC Valhalla روی استیم باشیم . اطلاعات از دیتابیس Ubi یافت شده ! Ubi مگه دیتابیس هم داره ؟ :>

AC-Valhalla-Ubi-Connect-Steam-version.png

ینی خوشم میاد هرکی با Epic قرار داد انحصاری امضا میکنه بعد از مدتی نابود میشه و دست از پا دراز تر برمیگرده روی پلتفرم محبوب و مردمی گیمرا :D ای کاش (( Ea )) هم میشد یکاری کرد با Epic یه قراردادی چیزی ببنده یه ملت از دستش راحت میشدن !! الهی آمین یا رب العالمین :D:D

آخرین ویرایش:
کوجیما دیکه ملت رو سرکار نمی‌ذاره؟😁😁
قدیم خیلی کرم داشت😁
پ.ن: ماشالا داداش لخت نشسته تریلر لیک‌ می‌کنه😁(شوخی)

بعد از Death Stranding استاد کوجیما mama رو به عنوان کراش جدید انتخاب کرده؟
عکس سمت راست هم مال Death Stranding ـه.

hk.JPG

هیدئو کوجیما اعلام کرد که با وجود پیشنهادات بزرگ, تا وقتی که زنده هست استودیو اش را نمیفروشد.

Hideo Kojima is not selling his studio – even to tech goliaths like Microsoft and Sony

"بزارید تکرار کنم که ما سازنده ایندی هستیم, ما هیچ گونه وابستگی ای نداریم و کسی ما را حمایت مالی نمی کند. و هرروز خیلی ها با پیشنهاداتی برای خرید استودیوی ما به سراغم میان. قیمت بعضی از این پیشنهادات به شکل عجیبی بالا است اما اینطور نیست که من دنبال پول باشم. من میخواهم چیزی که دوست دارم را بسازم. برای همین است که این استودیو را تاسیس کردم. تا وقتی که زنده ام, فکر نمیکنم که هیچ وقت اون پیشنهادات را قبول کنم."

تیزر mgs3 ریمیک...احتمالا تو دسامبر رونمایی بشه

ویدیو لیک شده مثل اینکه فیک :D
ولی Dusk Golem باور داره که ریمیک در دست ساخت و اینکار توسط Virtuous انجام داده میشه :-?
در اینکه Virtuous داره میسازتش شکی نیست
همون موقع که این ویدیو اومد توی یکی از ویدیوهای رسمی ویرتوس این صحنه دیده شد
حقیقتا آرتیست تو ساعت کاری عشقی نمیاد آرت متال گیر بکشه :D.

mgs3.JPG

ولی اگه اون ویدیو واقعی باشه به ضررشون تموم میشه, چون است های استفاده شده در این ویدیو مال آنریل 5 و Pre Made شده هست
من خودم قبلا گفتم که انتظار یک ریمیک چیپ رو دارم, از اونایی که گیم پلی و گرافیکش مدرنه ولی لول دیزاین و کیفیت انیمیشن صورت کرکترهاش همونه با صداهایی که دوباره ضبظ شده
اما با دیدن ریمیک SH2 امیدوار شدم که ریمیک درست و حسابی ای در کار باشه, الان با دیدن این ویدیو نمیدونم چی بگم ولی بشخصه فکر نمیکنم وقتی کونامی همچین هزینه ای برای SH2 کرده همون کار رو برای متال گیر هم نکنه, به هرحال مشخصه که چیزی به معرفی بازی نمونده :D.

رسانه‌های مختلف در حال گیر دادن به فف16 هستن که چرا شخصیت سیاه پوست توی بازی دیده نمیشه. از جمله کوتاکو و پیسی گیمور در این مورد قلم فرسایی کرده‌اند:

Final Fantasy XVI Dev Has A Terrible Answer For Why The Game Is So White
Final Fantasy 16 is the latest game to use the historical 'realism' excuse to exclude Black characters
پهن مغز که میگند این آقایون هستند.

رسانه‌های مختلف در حال گیر دادن به فف16 هستن که چرا شخصیت سیاه پوست توی بازی دیده نمیشه. از جمله کوتاکو و پیسی گیمور در این مورد قلم فرسایی کرده‌اند:

Final Fantasy XVI Dev Has A Terrible Answer For Why The Game Is So White
Final Fantasy 16 is the latest game to use the historical 'realism' excuse to exclude Black characters
اشتباه از طرف اون بنده خدا بوده که وقتی ازش پرسیدن چرا نژادهای دیگه مثل سیاه‌پوست ندارین، به جای اینکه بگه «حال نکردم و دلم خواسته دنیای بازی این شکلی باشه»، اومده کلی توضیح داده! :دی

شرکت متا/فیسک بوک برای تعدیل نیرو هزاران نفر از نیرو هاش آماده می شه.
این اتفاق برای اولین بار در ۱۸ سال گذشته اتفاق میفته و احتمالا به یکی از بزرگترین (یا شاید بزرگترین) تعدیل نیرو های تاریخ شرکت های IT تبدیل می شه.
شرکت متا که بر روی متاورس تمرکز کرده و هدست های واقیت مجازی Meta Quest (با نام قبلی Oculus) رو می سازه در آخرین گزارش مالی اش از ضرر هنگفت این بخش خبر داده. سهام این شرکت از اول امسال تا به امروز 73% افت کرده.
این شرکت در حال حاضر عمده بازار واقیت مجازی رو به لطف هدست Quest 2 در اختیار داره و اخیرا هدست Quest Pro رو با قابلیت های واقیت ترکیبی معرفی و عرضه کرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or