سران جنگ ، شروع درگیری لفظی شدید ما بین روئسای EA و Activision

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
johnriccitiello.jpg
activision-little-to-no-opportunities-in-social-and-mobile-gaming.jpg

درود .

خبر ساز ترین و پر حاشیه ترین بازیهای سال زا میتوان MW3 و BF3 نامید . اینقدر این دو بازی سر رو صدا کرده اند که به جز طرفداران این دو بازی سران دو شرکت سازنده بازیهای یعنی EA و Activision هم علنن به جان یکدیگر افتاده اند .
جنگ از جایی اغاز شد که اقای Bobby Kotick در مصاحبه ای با سایت CNBC بیان کرد : بازی
BF3 فقط یک عنوان برای PC میباشد که دارای مخاطبین اندک است .
همین جمله باعث شد اقای John Riccitiello نیز در جواب در گفتگویی که با خبرنگار Reuters داشت اذعان کند :

John Riccitiello : کوتیک از ترسش شروع به اطلاعات غلط دادن در مورد BF3 کرده است .
Bobby Kotick : ما فقط سرمان به کار خودمان مشغول است و اینکه کی و چه کسی در بیرون چه میکند برای ما اهمیت ندارد ؛ و این را هم درست نمیبینم که وقتی محصولی به اتمام نرسیده است نظر بدهم ، بازی BF3 را ما فقط بر روی PC دیدیم و کسی فرصت دیدن این بازی بر روی کنسول نداشته است ولی خیلی از مشتریهای ما بازی را بر روی کنسول اجرا کرده اند؛ دوست ندارم تا وقتی BF3 برروی کنسول ندیده ام نظری در مورد این بازی بدهم .

در جواب نیز اقای John Riccitiello پاسخ داد :
این اغاز جنگی است بین من و کوتیک ، و به صراحت میبینم که او BF3 یک تهدید میبینید. در پاییز امسال تایتانها با یکدیگر برخورد خواهند کرد (BF3 و MW3) و انجا خواهیم دید کی موفق است کوتیک با این سخنان میخواهد این پروژه فوقالعاده ای را که ما ساخته ایم را مشکوک جلو دهد و مردم را از ما دور کند اگر فقط توانسته است این حرف درباره بازی ما بزند باید از الان بگویم کارش سخت میباشد چون وقتی این بازی را بروی سه پلتفرم بیاریم خیلی تعجب خواهد کرد . کاملا مطمئن هستیم که بازی BF3 ما در PS3 خیلی بهتر از نسخه 360 انها خواهد بود و نسخه PC ما خیلی فراتر از نسخه PC انان میباشد ( منظور ایشون نسخه کنسولی و PC بازی ما از نسخه کنسولی و PC بازی MW3 بهتر است ) وا گر ایشون به کنفرانس ما امده بود میدید که ما فیلمهای BF3 نسخه 360 و PS3 ان را نشان دادیم و اگر وی فکر میکند انها نسخه PC بودند این واقعا مشکل ایشون است و این تمام حرفی است که میتوانم بزنم .

همانطور که به یاد دارید اقای Bobby Kotick در همایش E3 خواسته بود دموی بازی BF3 را اجرا کند که با مخالفت سران EA مواجه شد

SRC
SRC 2

آخرین ویرایش:
من میگم شماها دارید خیلی تند میرید.بازیکن های cod کژوال نیستن(به طور کلی).چون اگه بودن انقدر بازی رو پرستیژ نمی کردن.چون پرستیژ کردن کار آسونی نیست. راستی بازی های دیگه چه جوری از دست کمپر ها خلاص شدن؟
(پرستیژ کردن=تو بازی آنلاین به آخرین لولت برسی بعدش وقتی پرستیژ میکنی همه چی صفر میشه دوباره از اول بازی میکنی.مثلا تو cod bo لول آخر 50 بود و 15 بار میشد پرستیژ کرد)
مثلا تو crysis 2 به خاطر invisible شدن یا قابلیت هلوگرام کاملا میتونستی حال کمپر های احتمالی رو بگیری. یعنی خیلی از مواقع پیش میومد که بعضیا سعی میکردن تو base یا یه گوشه ای کمپ کنن و همه رو اسنایپ کنن که دو سوت یکی میرسید سر کلش و منهدمش میکرد.
یا تو geow موقع زنده شدن تا 3 ثانیه اول تیر بهت اثابت نمیکرد یا تو kz تو پایگاه خودت اصلحه نصب بود یا تو BF اونقدر محیط وسیعه که اگر هم بخوای کمپ کنی، موهات سفید میشه یا تو halo هم که دیگه .... ولی وقتی نوبت به DUTY CALL میرسه وضع برمیگرده. سازنده ها عمدا اصلا این اجازه رو دادن تا نوب جماعت رو به بازیشون جلب کنن و فروش بیشتر بکنن.

مثلا تو crysis 2 به خاطر invisible شدن یا قابلیت هلوگرام کاملا میتونستی حال کمپر های احتمالی رو بگیری. یعنی خیلی از مواقع پیش میومد که بعضیا سعی میکردن تو base یا یه گوشه ای کمپ کنن و همه رو اسنایپ کنن که دو سوت یکی میرسید سر کلش و منهدمش میکرد.
یا تو geow موقع زنده شدن تا 3 ثانیه اول تیر بهت اثابت نمیکرد یا تو kz تو پایگاه خودت اصلحه نصب بود یا تو BF اونقدر محیط وسیعه که اگر هم بخوای کمپ کنی، موهات سفید میشه یا تو halo هم که دیگه .... ولی وقتی نوبت به DUTY CALL میرسه وضع برمیگرده. سازنده ها عمدا اصلا این اجازه رو دادن تا نوب جماعت رو به بازیشون جلب کنن و فروش بیشتر بکنن.
ولی من میگم با این که تو بازی میشه کمپ کرد ولی باز هم تعدادشون نسبت به کل بازی کننده ها کمه.این رو هم از تعداد پرستیژ کننده ها میشه فهمید.
خیلی سادست. بعد از اینهمه جایزه و تبلیغات همون افراد هم به سمت BF کشیده میشن کم کم . :دی
:)

دقیقا... اما کو گوش شنوا...!:دی
حالا نوب بازی به کنار.بتلفیلد اگه بخواد بفروشه باید طرفدار های کال رو جذب کنه،در حالی که کال بازان همه نوب تشریف دارن و بتلفیدی ها همه هارکوردن.خیلی جالبه آدم یه روزه از نوب بشه هاردکور.نه؟

آخرین ویرایش:
حالا نوب بازی به کنار.بتلفیلد اگه بخواد بفروشه باید طرفدار های کال رو جذب کنه،در حالی که کال بازان همه نوب تشریف دارن و بتلفیدی ها همه هارکوردن.خیلی جالبه آدم یه روزه از نوب بشه هاردکور.نه؟
فقط میتونم بگم حرفات شرم آوره ...
وظیفه ی بنده نیست که به شما تذکر بدم اما یه اصل انسانی رو بهت یاد آوری میکنم : به کسی که نمیشناسی و به کسی که بهت توهین نکرده , اگه احترام نمیذاری توهین نکن ...

در مورد فروش هم یه سایت فقط یه سایت معتبر معرفی کنید تا ما بفهمیم کدوم چه خبره تو این دنیا ! ما که تو هر سایتی رفتیم آمار پیش فروش (نظر سنجی نه , پیش فروش) برای MW3 به شدت بالاتر بود ... :-/

• Like
Reactions: jackbauer
آقا تند نرو.ترمز بگیر ما هم سوار بشیم
کی گفته همه COD باز ها نوب هستن ؟
اصلا تا حالا آنلاینش رو بازی کردی که میگی همه نوب هستن.
اتفاقا اونایی که COD رو حرفه ای دنبال کردن تو بازی های دیگه راحت جا می افتن و قوی میشن
تو همه ی بازی ها نوب هست فقط مختص COD نیست حالا COD چون فروش بیشتری داره و افراد زیادی میخرن شاید نوب هاش بیشتر باشن
در ضمن شما هم اول نوب بودی بعد شدی هاردکور;)
پس اگه طرفداران COD بیان سمت BF اگر واقعا 100 ساعت بازی کرده باشن COD رو خیلی راحت راه مییوفتن مثل خودم که از COD4 رفتم سمت BC2
راستی بتل هم نوب زیاد داره یادمه پارسال که بازی می کردم با موتور چهار چرخ میرفتم میچسبوندم به تانک حریف یارو بوق تشریف داشت اصلا نمیدونست من پشت سرشم آخر میومد پایین knife میشد:)
درسته این سری BF3 میترکونه و من خودم قطعا فقط این بازی رو میگیرم ولی باید قبول کنیم COD تو شماره های قبلش از بخش تک نفره BF خیلی بهتر بود.مخصوصا MW2 که دیگه حرفی واسه گفتن نزاشته

برتری یک بازیfps به تخریب پذیریشه که bf3 از همه بازیا سره حتی به نظرم mw3 از هر نظر به جز فروش جلوی بد کمپانی2 هم کم میاره
از اون حرفا زدیا...
فقط میتونم بگم حرفات شرم آوره ...
وظیفه ی بنده نیست که به شما تذکر بدم اما یه اصل انسانی رو بهت یاد آوری میکنم : به کسی که نمیشناسی و به کسی که بهت توهین نکرده , اگه احترام نمیذاری توهین نکن ...

در مورد فروش هم یه سایت فقط یه سایت معتبر معرفی کنید تا ما بفهمیم کدوم چه خبره تو این دنیا ! ما که تو هر سایتی رفتیم آمار پیش فروش (نظر سنجی نه , پیش فروش) برای MW3 به شدت بالاتر بود ... :-/

آقا تند نرو.ترمز بگیر ما هم سوار بشیم
کی گفته همه COD باز ها نوب هستن ؟
اصلا تا حالا آنلاینش رو بازی کردی که میگی همه نوب هستن.
اتفاقا اونایی که COD رو حرفه ای دنبال کردن تو بازی های دیگه راحت جا می افتن و قوی میشن
تو همه ی بازی ها نوب هست فقط مختص COD نیست حالا COD چون فروش بیشتری داره و افراد زیادی میخرن شاید نوب هاش بیشتر باشن
در ضمن شما هم اول نوب بودی بعد شدی هاردکور;)
پس اگه طرفداران COD بیان سمت BF اگر واقعا 100 ساعت بازی کرده باشن COD رو خیلی راحت راه مییوفتن مثل خودم که از COD4 رفتم سمت BC2
راستی بتل هم نوب زیاد داره یادمه پارسال که بازی می کردم با موتور چهار چرخ میرفتم میچسبوندم به تانک حریف یارو بوق تشریف داشت اصلا نمیدونست من پشت سرشم آخر میومد پایین knife میشد:)
درسته این سری BF3 میترکونه و من خودم قطعا فقط این بازی رو میگیرم ولی باید قبول کنیم COD تو شماره های قبلش از بخش تک نفره BF خیلی بهتر بود.مخصوصا MW2 که دیگه حرفی واسه گفتن نزاشته
دوستان،شما یا متنای قبلیو نخوندین یا من بد نوشتم،من میگم اگه کال بازان نوب باشن(که به نظرم خودم نیستن)به نظر بتلفیدی ها غیر عادی نیستش که یهو بیان بازی بتلفیدکه به قول طرفدارن بتلفید هاردکوره رو بازی کنن؟
نتیجه میشه که یا کال بازان نوب نیستن یا بتلفیدی ها هاردکور نیستن.

نتیجه میشه که یا کال بازان نوب نیستن یا بتلفیدی ها هاردکور نیستن.
این دیگه چه صیغه ای شده میگن اینوریا نوبن اونوریا هاردکور! تو هر دو فرقه نوب و هاردکور پیدا میشه!:d

باااااا اینجا تا 3 سال پیش EA بی همه چیز روزگار بود الان نوبت ACTi هسن. یزمون من از ACTi بد میگفتم و همه میزدن مارو الان قضیه بر عکسه.منم بخاطر اینکه ینمه جو حسینی طرفداران امسالی Bf3 ژیاد شدن اومدم سمت ACTi تنها نمونه:دی در کل فقط توی مالتی cod همین camper ها بدن؟ الان قبله ی جدید علم همه پیز رو حل کرده؟ دوستان توی بازی های دیگرو توضیح دادن که.هر بازی یروشی داره براش.حالا پون bf میخواد یکار دیگه کنه اون اول بقیه هویج هستن؟bf3 خوب هست قبول ولی دیگه اب و خاک اتیش و باد رو اون درست نکرده. همه جا بوده از قبلشم.

این بزرگ کردن بعدا میخوره تو پرز ادما!از ما گفتن بود:)

• Like
Reactions: B!G_BosS
واقعا که نمی دونم بهتون چی بگم!
هر دو طرف اصلا نمی فهمید که این جا جای این حرفا نیست یه تایپیکی بود بهاسم Bf vs cod که با این کاراتون زدید قفلش کردید ! خسته شدم بس کنید دیگه! دارید مثل بچه های مهدکودک رفتار می کنید!
اقا یکی دوست داره Bf بازی کنه و یکی دوست داره Cod رو بازی کنه! برید پی کار خودتون دیگه!
اگه یکی حرف زد ساکت باشید !
این تایپیک برای اطلاع رسانیه نه جنگ و دعوای خروسی شما! :-w

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or