سران جنگ ، شروع درگیری لفظی شدید ما بین روئسای EA و Activision

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
johnriccitiello.jpg
activision-little-to-no-opportunities-in-social-and-mobile-gaming.jpg

درود .

خبر ساز ترین و پر حاشیه ترین بازیهای سال زا میتوان MW3 و BF3 نامید . اینقدر این دو بازی سر رو صدا کرده اند که به جز طرفداران این دو بازی سران دو شرکت سازنده بازیهای یعنی EA و Activision هم علنن به جان یکدیگر افتاده اند .
جنگ از جایی اغاز شد که اقای Bobby Kotick در مصاحبه ای با سایت CNBC بیان کرد : بازی
BF3 فقط یک عنوان برای PC میباشد که دارای مخاطبین اندک است .
همین جمله باعث شد اقای John Riccitiello نیز در جواب در گفتگویی که با خبرنگار Reuters داشت اذعان کند :

John Riccitiello : کوتیک از ترسش شروع به اطلاعات غلط دادن در مورد BF3 کرده است .
Bobby Kotick : ما فقط سرمان به کار خودمان مشغول است و اینکه کی و چه کسی در بیرون چه میکند برای ما اهمیت ندارد ؛ و این را هم درست نمیبینم که وقتی محصولی به اتمام نرسیده است نظر بدهم ، بازی BF3 را ما فقط بر روی PC دیدیم و کسی فرصت دیدن این بازی بر روی کنسول نداشته است ولی خیلی از مشتریهای ما بازی را بر روی کنسول اجرا کرده اند؛ دوست ندارم تا وقتی BF3 برروی کنسول ندیده ام نظری در مورد این بازی بدهم .

در جواب نیز اقای John Riccitiello پاسخ داد :
این اغاز جنگی است بین من و کوتیک ، و به صراحت میبینم که او BF3 یک تهدید میبینید. در پاییز امسال تایتانها با یکدیگر برخورد خواهند کرد (BF3 و MW3) و انجا خواهیم دید کی موفق است کوتیک با این سخنان میخواهد این پروژه فوقالعاده ای را که ما ساخته ایم را مشکوک جلو دهد و مردم را از ما دور کند اگر فقط توانسته است این حرف درباره بازی ما بزند باید از الان بگویم کارش سخت میباشد چون وقتی این بازی را بروی سه پلتفرم بیاریم خیلی تعجب خواهد کرد . کاملا مطمئن هستیم که بازی BF3 ما در PS3 خیلی بهتر از نسخه 360 انها خواهد بود و نسخه PC ما خیلی فراتر از نسخه PC انان میباشد ( منظور ایشون نسخه کنسولی و PC بازی ما از نسخه کنسولی و PC بازی MW3 بهتر است ) وا گر ایشون به کنفرانس ما امده بود میدید که ما فیلمهای BF3 نسخه 360 و PS3 ان را نشان دادیم و اگر وی فکر میکند انها نسخه PC بودند این واقعا مشکل ایشون است و این تمام حرفی است که میتوانم بزنم .

همانطور که به یاد دارید اقای Bobby Kotick در همایش E3 خواسته بود دموی بازی BF3 را اجرا کند که با مخالفت سران EA مواجه شد

SRC
SRC 2

آخرین ویرایش:
یکی از تیم هایی که روی MoH: Allied Assault کار میکرد رفت و با بودجه ای که اکتی بهشون داد (30 - 40 درصد سهامشون خرید درواقع) از اونجا اولین CoD سال 2003، اولین BF سال 2002 ، اولین MoH هم قبل همه اینا اومد.

تحقيقت رو كردي؟ آفرين پسر;)
زين پس خواستي يه چيزي بگي ، اولش خوشگل برو تحقيق كن.

EA اگر اون تيم رو نگه داشته بود الان اينجوري MOH‌به گند كشيده نميشد.در ضمن نيازي نداشت به وسيله كل كل با COD سعي در فروش بيشتر بازي هاش داشته باشه(bullet storm و BF) :d

قضيه كل كل EA هم ميدونيد مثل چيه؟ :
يه بابايي بود چند سال به برت پيت التماس ميكرد كه يه بار از محلشون رد بشه بهش سلام كنه.برت پيت هم ميگفت دست از سرم بردار بابا
خلاصه اين زندگيش رو ميفروشه ميده برت پيت ميگه جان من اينبار از جواديه رد شدي يه سلام به ما بكن.اون هم ميگه باشه
روز موعود اين تو محل وايساده بود، برت پيت هم رد ميشه بهش ميگه چطوري جعفر؟
يارو برميگرده به رفيقاش يواشكي ميگه: اه باز اين سيريش پيداش شد:))

• Like
Reactions: daniel45

EA اگر اون تيم رو نگه داشته بود الان اينجوري MOH‌به گند كشيده نميشد.در ضمن نيازي نداشت به وسيله كل كل با COD سعي در فروش بيشتر بازي هاش داشته باشه(bullet storm و BF) :d

يه بابايي بود چند سال به برت پيت التماس ميكرد كه يه بار از محلشون رد بشه بهش سلام كنه.برت پيت هم ميگفت دست از سرم بردار بابا
خلاصه اين زندگيش رو ميفروشه ميده برت پيت ميگه جان من اينبار از جواديه رد شدي يه سلام به ما بكن.اون هم ميگه باشه

واقعا مثالی بس شیاسته و بجا بود /sarcasm

BRAD PITT، نه Barret Pitt یا Bert Pitt و یا حتی Bret...
باهم همه تکرار کنیم بی - آر - اِی - دی، بـــــــــــــــــــــــــرَد پیت.

من عاشق این سن و سال گفتناتونم ! :d یکی نفهمه فکر میکنه شماها همه 50 , 60 سالتونه و از 2 سالگی مشغول بازی کردنین ! آقا بنده یه بار دیگه هم گفتم که 19 سالمه , اگه بخوای شناسنامه هم اسکن میکنم میذارم برات ... :d
در ضمن سن و سال ملاک نیست , اینو فکر کنم بارها شنیدین ولی ...
در مورد قسمت اول باید بگم تخریب پذیری رو جزو بخش گرافیکی بازی میدونن یا فیزیک رو و بنده هم گفتم که تو بخش گرافیک قبول دارم BF جلوتره اما هرگز نمیتونم قبول کنم MW3 پیشرفت کمی نسبت به نسخه ی قبل داشته . در مورد گیم نت رفتن هم بهت تبریک میگم , شما تو گیم نت بازی میکردی , ما تو خونه حالا نمیدونم اینو میتونی یه جوری به سن و سال ربط بدی یا نه (شاید اون موقع بزرگا تو گیم نت میشستن و کوچیکا خونه) ؟! :d
در مورد عکسی هم که گذاشتی باید خدمتت عرض کنم بازم داری گرافیک BF رو با MW مقایسه میکنی . من میگم MW3 نسبت به نسخه های قبل پیشرفت زیادی داشته اونوقت شما میای عکس از BF برا من میذاری ؟! دوست عزیز BF3 رو چندین سال روش کار کردن مخصوصا بخش گرافیک رو و مهمترین حرف سازنده هاش هم در مورد گرافیک هست . جرات ندارن بگن گیم پلی ما از COD بهتره یا ما داستانی میسازیم که از مال Acti بهتر باشه . همش میگن گرافیک , تخریب پذیری , فیزیک , شیمی ...
در مورد جنگ هم باز تاکید میکنم که دمو ها رو ببینید دوباره . کدوم جنگ واقعیه ؟! جنگی که توش سرباز و جت و تانک و ... اونم با تعداد زیاد درگیرن و تمام NY رو دارن خراب میکنن یا اونکه تو صحرای تهران (حالا نمیدونم دقیقا کجای تهران میشه!) 4 تا تانک دارن ایرانیای افغان تبار رو که کلاش دستشونه :d میکشن و توپ تو در و دیوار میزنن ؟! دموی on foot هم که باز هیچ شباهتی به جنگ نداشت . 4 تا سرباز با 4 تا سرباز دیگه درگیر شدن و جالب اینجاست که دشمن همش در حال پشت کردن به شما یا فرار کردنه ...
در ضمن دوست عزیز من به جز نسخه ی اول تمام سریهای BF رو بازی کردم و به جرات میتونم بگم BF3 کوچکترین شباهتی به نسخه های قبلش نداره و مداما در حال بازسازی چیزایی هست که تو سری MW مخصوصا قسمت دوم دیدیم ! همون تیر خوردن نقی و حمل کردنش توسط قلی و ... که شما تو MW مسخره میکنید (که همین سینمایی بودن بازی باعث شده EA شروع به کپی برداری کنه) , به طرز کاملا تابلویی تو BF3 بازسازی شده اونم به طرز کاملا مسخره ای که اصلا هیچ تاثیری رو مخاطب نمیذاره ! ما به این میگیم تقلید , حالا شما سن بالاها به این چی میگین , نمیدونم ...

بعد یعنی جنگ های COD زیر دریا و وسط نیویورک و کاخ سفید و ... میشه واقعی ؟

تا اونجایی هم که ما میدونیم تمام جنگ های از WW2 به اینور همه شلوغ با گردان های زره ای زیاد بوده ! حالا نمیدونم منظورت چیه که تانک زیاد و اینا یعنی واقعی نیست !

bf3 فقط گرافیک داره و بس.البته نه این که گیم پلی و غیره اش بد هست اما در بقیه جهات MW3 سر تره!
ببینم بازی رو انجام دادی اینقدر مطمئن داری نظر میدی؟ بعد اون بقیه جهات میشه بگی چیا هستن که MW3 داره و BF3 نداره ؟ (گویا شما هردو بازی رو انجام دادی به همه چی واقف هستی ، توضیح میدی ؟ )

اقا جان این جا، جایی برای جُک تعریف شما نیست نمیدونم حرفی برای گفتن ندارید چرا به بیراه میزنید .

ببینم بازی رو انجام دادی اینقدر مطمئن داری نظر میدی؟ بعد اون بقیه جهات میشه بگی چیا هستن که MW3 داره و BF3 نداره ؟ (گویا شما هردو بازی رو انجام دادی به همه چی واقف هستی ، توضیح میدی ؟ )

اقا جان این جا، جایی برای جُک تعریف شما نیست نمیدونم حرفی برای گفتن ندارید چرا به بیراه میزنید .
اتفاقا ميبينيد كه حرف براي گفتن دارم و ميزنم.جك رو هم به صورت SPOILER‌ گذاشتم و دقيقا هم جدي بود.خودتون ميدونيد منظورم چيه.
ميبينيد كه آقايون با اين همه رنگ و لعاب جوابي ندارن ميان ايراد تايپي ميگيرن:))

ما بريم چون حقيقتش كار و زندگي داريم.بيكار نيستيم ده دقيقه يه بار بيايم چك كنيم و جواب بديم.بزار دوستان بمونن و سعي در فروش بيشتر BF3 و بالا بردن قيمت سهامشون در EA داشته باشند.
حالا باز فردا پس فردا سر ميزنم.اما كلا بگم: اسكي رفتن روي ... يكي ديگه خيلي ضايس.
چه برسه با همون پاهاي رنگي شده بياي و بگي ما رقيب COD هستيم :-J

در دنیا جای كافی برای همه هست. پس به جای اینكه جای كسی را بگیری، سعی كن جای خودت را پیدا كنی.
چالي چاپلين

• Like
Reactions: ARN31
اتفاقا ميبينيد كه حرف براي گفتن دارم و ميزنم.جك رو هم به صورت SPOILER‌ گذاشتم و دقيقا هم جدي بود.خودتون ميدونيد منظورم چيه.
ميبينيد كه آقايون با اين همه رنگ و لعاب جوابي ندارن ميان ايراد تايپي ميگيرن:))

ما بريم چون حقيقتش كار و زندگي داريم.بيكار نيستيم ده دقيقه يه بار بيايم چك كنيم و جواب بديم.بزار دوستان بمونن و سعي در فروش بيشتر BF3 و بالا بردن قيمت سهامشون در EA داشته باشند.
حالا باز فردا پس فردا سر ميزنم.اما كلا بگم: اسكي رفتن روي ... يكي ديگه خيلي ضايس.
چه برسه با همون پاهاي رنگي شده بياي و بگي ما رقيب COD هستيم :-J

در دنیا جای كافی برای همه هست. پس به جای اینكه جای كسی را بگیری، سعی كن جای خودت را پیدا كنی.
چالي چاپلين
دفعه پیش هم که من با شما رو به رو شدم دقیقا متوجه شدم شما وقتی نمیتونی با کسی صحبت کنی هی سعی میکنی طرف مقابلت رو بیکار و نفهم جلوه بدی و خودتو خیلی فهمیده! واقعا لحن شما خیلی تاسف باره. ضمنا شما به هیچ وجه توی اون مثلا جکتون خطای تایپی نکردی چون یه غلط رو چندبار تکرار کردی مسئله اینجاست که نمیتونی قبول کنی که گاهی اوقات حرفات به درد چاخان سراهای مرثیه خونی میخورن تا یه جایی مثل اینجا !

اعضاي مهم تيمي كه مدال رو ميساخت در نهايت جدا شد و به Activision ملحق شدند و ساخت COD رو شروع كردند.ديديد كه بعد از جدا شدنشون هم مدال افتخار به چه خفتي افتاد;)

تا جایی که من میدونم همین اعضایی که با رفتشون باعث به خفت افتادن مدال و باعث سرافرازی کال شدن از infinity ward جدا شدن و یه استدیو دیگه (اگه اشتباه نکنم respawn ) رو (باز هم اگه اشتباه نکنم زیر مجموعه EA ) تشکیل دادن پس باید منتظر یه شاهکار از طرف اونها و به خفت کشیده شدن کال رو داشته باشد. ( چون BF3 رو قبول ندارید )

البته اینو بگم که الان بهترین استدیو سازنده کال Treyarch هست چون اینفینیتی دیگه اون استدیو سابق نیست،پس خواهشا کال سال بعد رو بهتر از این بدونید )

کدوم جنگ واقعیه ؟!

در واقع هیچ کدوم

دیگه با این وضع تاسف بار تاپیک کوچکترین پست کسی و نقل قول نمیکنم مگر اینکه نظر شخصی نباشه
یه مدت تو بحث کم اوردی پیدات نبود حالا تا دیدی تاپیک رفته اون زیر زیر ها برگشتی با همون حرفهای قبلیت که از قول خودت نظر شخصیه ... که نحوه ی نظر شخصی دادن هم بلد نیستی متاسفانه.

من واقا پست های چندتا از بروبچ رو تحسین میکنم.زمانی که BF و MOH ساخته میشد اکتی دنبال خریدن سهام استادیوی Moh بود چون کلا اکتی از پیش خودش چیزی نداره و خیلی راحت هم الان اونارو از دست داده و بفکر آینده نیست (مخصوصا شما فن هاش که به فکر آینده و نسل بعد نیستید) هر چند من خودم طبق نظر شخصی که دارم همون 2002 Moh قدیم رو به MW,1,2,3 الان ترجیح میدم.به همین راحتی.ولی اگه بیام بگردم توی تاپیک ها و یه فرصتی پیدا کنم برای طرفداری نابجا و کورکورانه از این موضوع که شاید از خیلی لحاظ هم حق داشته باشید دیگه نظر شخصی نیست ... شما هنوز طریقه بیان کردن نظر شخصیتونو ندارین آقای محترم اونوقت چه توقعی از بچه ها دارید؟

دفعه پیش هم که من با شما رو به رو شدم دقیقا متوجه شدم شما وقتی نمیتونی با کسی صحبت کنی هی سعی میکنی طرف مقابلت رو بیکار و نفهم جلوه بدی و خودتو خیلی فهمیده! واقعا لحن شما خیلی تاسف باره. ضمنا شما به هیچ وجه توی اون مثلا جکتون خطای تایپی نکردی چون یه غلط رو چندبار تکرار کردی مسئله اینجاست که نمیتونی قبول کنی که گاهی اوقات حرفات به درد چاخان سراهای مرثیه خونی میخورن تا یه جایی مثل اینجا !
من كه توقع ندارم شما خوشتون بياد جيگرم
دارم ميزنم وسط خال.بايد هم بدتون بياد:-*
من كسي رو بيكار و نفهم جلوه نميدم.كسي كه بيكار و نفهم باشه از حرفهاي من ناراحت ميشه چون فهميده كه مچش رو گرفتم.

خوشم مياد همچين ميزارم تو كاسه يه عده كه ديگه حرفي واسه گفتن ندارن.دو صفحه گذشته هنوز گير برت پيت يا برد پيتن :))

در ضمن من قبلا هم هم گفتم.من نه فن كال هستم و نه بتلفيلد.
انقدر خودم رو كيچيك نميكنم كه بيام درگير تبليغات و در آمدزايي شركتها بشم.
بازي كه مياد يا از رفقا ميگيريم يا مفت ميخريم.بازي ميكنيم.آنيستال خلاص:d
حالا بيا اينجا 15 صفحه بحث كن.

حیف وقت و استهلاک صفحه کلید که با این بحثهای بی نتیجه داره تلف میشه

بقیه سودشونو می برن اعصاب خوردکنیش میمونه واسه ما.

فروم محلی برای اثبات نظرات شخصی نیست محلی برای بیانشون هست نتیجه گیری با خواننده هست که از بین پستها جمع بندی خودشو بکنه.

ببخشید از Off Topic

آقای Ali_Amini از کی تا حالا بیان دیدگاه شخصی هم محدودیت دار شده ما نمیدونستیم ؟
بله قبول دارم وقتی یه جا مثلا بحث GT و Forza هست من بیام وسط بگم نظر شخصی من اینه که NBA2K از این دو تا قشنگتره باید همه بهم بخندن و سوژم کنن ولی در تاپیکی که بحث سر دو تا بازی به نام BF و COD هستش یه نفر بیاد بگه COD بهترین بازی از نظر من هستش به این دلیل و آن دلیل که حالا حتی از HALO هم داستانش قشنگتره جرم کرده؟و اینقدر باید کاربران بکوبنش ؟
من خودم فن BF3 هستم ولی بعضی ها تو تاپیک دیگه زیادی فکر می کنن بلدن و مدام اینو اونو مسخره می کنن
من اصلا با نظر این دوستمون کاری ندارم و طرفداریش رو هم نمی کنم چون اصلا نمیشناسمشون ولی شما و امثال شما می تونستن به جا مسخره کردن و امضا کردن پست این کاربر منطقی باهاش صحبت کنن و بگن به این دلیل و آن دلیل نظر شما اشتباه هستش!

آقای Ali_Amini از کی تا حالا بیان دیدگاه شخصی هم محدودیت دار شده ما نمیدونستیم ؟
تا جایی که من میدونم گفتن جملاتی از قبیل داستان کال (وقتی با Halo مقایسه میشه یعنی اینکه از تمام بازیهای fps بهتره! LOL) از Halo بهتره و خیلی چیزهای دیگه مقایسه میکنن،حتی گفتن همین یه تیکه حرف و پافشاری کردن در فروم های خارجی هم باهاشون برخورد میشه چون این حرف از ماورا طبیعت میاد و همینطور از لول کبیر هم یه چیزی اونورتره!
و همینطور در پست قبلی بهش اشاره کردم من Moh قدیم رو به دلایلی که "میتونم بیان کنم" و نظر شخصیم هست از کال بهتر میدونم.حالا همینطور بیام طومار ردیف کنم و پشت سر هم پافشاری کنم شما چه عکس العملی نشون میدید ؟!
LOL کبیر هم جوابگو نیست سر این جریان.

ولی شما و امثال شما می تونستن به جا مسخره کردن و امضا کردن پست این کاربر منطقی باهاش صحبت کنن و بگن به این دلیل و آن دلیل نظر شما اشتباه هستش!

کلا هر وقت که منطق نباشه کار به لودگی و مسخرگی میکشه!
در ضمن اگه دو کلمه ی(LOL,نوب) رو از پستای طرفدارای بتلفیلد پاک کنین می بینید که هیچی نمی مونه!
پ.ن:من تو تاپیکای دیگه ی این دو بازی گفتم که تو بتلفیلد2 حالت درازکش یا سینه خیز وجود نداشت (حداقل تا اونجایی که یادمه تو مولتیش نبود چون خودم کلی مولتیشو بازی کردم)و تو نسخه سوم بازی تازه اضافه کردن و روش هم تو تریلرشون مانور میدن و همش کاراکتر رو درازکش یا در حال سینه خیز رفتن نشون میدن.. با همین کلمات لول! و مسخرگی مواجه شدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or