سران جنگ ، شروع درگیری لفظی شدید ما بین روئسای EA و Activision

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
johnriccitiello.jpg
activision-little-to-no-opportunities-in-social-and-mobile-gaming.jpg

درود .

خبر ساز ترین و پر حاشیه ترین بازیهای سال زا میتوان MW3 و BF3 نامید . اینقدر این دو بازی سر رو صدا کرده اند که به جز طرفداران این دو بازی سران دو شرکت سازنده بازیهای یعنی EA و Activision هم علنن به جان یکدیگر افتاده اند .
جنگ از جایی اغاز شد که اقای Bobby Kotick در مصاحبه ای با سایت CNBC بیان کرد : بازی
BF3 فقط یک عنوان برای PC میباشد که دارای مخاطبین اندک است .
همین جمله باعث شد اقای John Riccitiello نیز در جواب در گفتگویی که با خبرنگار Reuters داشت اذعان کند :

John Riccitiello : کوتیک از ترسش شروع به اطلاعات غلط دادن در مورد BF3 کرده است .
Bobby Kotick : ما فقط سرمان به کار خودمان مشغول است و اینکه کی و چه کسی در بیرون چه میکند برای ما اهمیت ندارد ؛ و این را هم درست نمیبینم که وقتی محصولی به اتمام نرسیده است نظر بدهم ، بازی BF3 را ما فقط بر روی PC دیدیم و کسی فرصت دیدن این بازی بر روی کنسول نداشته است ولی خیلی از مشتریهای ما بازی را بر روی کنسول اجرا کرده اند؛ دوست ندارم تا وقتی BF3 برروی کنسول ندیده ام نظری در مورد این بازی بدهم .

در جواب نیز اقای John Riccitiello پاسخ داد :
این اغاز جنگی است بین من و کوتیک ، و به صراحت میبینم که او BF3 یک تهدید میبینید. در پاییز امسال تایتانها با یکدیگر برخورد خواهند کرد (BF3 و MW3) و انجا خواهیم دید کی موفق است کوتیک با این سخنان میخواهد این پروژه فوقالعاده ای را که ما ساخته ایم را مشکوک جلو دهد و مردم را از ما دور کند اگر فقط توانسته است این حرف درباره بازی ما بزند باید از الان بگویم کارش سخت میباشد چون وقتی این بازی را بروی سه پلتفرم بیاریم خیلی تعجب خواهد کرد . کاملا مطمئن هستیم که بازی BF3 ما در PS3 خیلی بهتر از نسخه 360 انها خواهد بود و نسخه PC ما خیلی فراتر از نسخه PC انان میباشد ( منظور ایشون نسخه کنسولی و PC بازی ما از نسخه کنسولی و PC بازی MW3 بهتر است ) وا گر ایشون به کنفرانس ما امده بود میدید که ما فیلمهای BF3 نسخه 360 و PS3 ان را نشان دادیم و اگر وی فکر میکند انها نسخه PC بودند این واقعا مشکل ایشون است و این تمام حرفی است که میتوانم بزنم .

همانطور که به یاد دارید اقای Bobby Kotick در همایش E3 خواسته بود دموی بازی BF3 را اجرا کند که با مخالفت سران EA مواجه شد

SRC
SRC 2

آخرین ویرایش:
من نميدونم آخه اين همه دعوا سر چي ؟

خوب هردو بازي عرضه ميشن هركي هركدوم رو دوست داشت بره اونو بازي كنه

حقيقت چيزي هست كه نميشه جلوي اون وايستاد.حالا فن هر بازي كه هستين باشين خواهشا واقع بين باشيد.

من خودم طرفدار Cod بودم (به خصوص شماره 2) و هستم ولي واقعيت اينه كه اين سري حداقل چند شماره هست كه درجا ميزنه.از همه لحاظ.

يك موتور گرافيكي از شماره دوم تا الان 6 تا بازي ساختن.يعني از اون زمان Cryteck دوبار انجيشن رو ارتقا داده و به اين سطح از گرافيك رسيده.(با اينكه همون سال 2007 عنواني با گرافيكي به مراتب بهتر از COD BO رو عرضه كرده بود) ولي ACTIVISION دست از سره اين انجين از رده خارج برنداشته.

در مورد BF3 هم چيزي كه از الان مشخصه اينه كه به لحاظ گرافيك تكنيكي حداقل روي PC به مراتب وضع خيلي بهتري نسبت به MW3 در زمان عرضه خواهد داشت.بقيه موارد رو نميشه از الان قضاوت كرد.

• Like
Reactions: Mehrdad
خواهشن ادب خودتون رو حفظ کنید و باعث نشید که به خودتون ضرر کنه. کرکری خوندن و ... رو نمیگم. ادبی که باعث میشه حرف های زشت از دهنتون بیرون بیاد. ممنون :rose:

چرا این حرفا رو به من میگید اصلا منگه من اول این دعوا رو شروع کردم ؟ !!! یه نگاهی هم به حرف های بقیه بندازید اقای فردین خان . همه چیو میندازید تقصیر من بدبخت . من یه حرفی زدم نظر شخصیمو گفتم و نه از کسی نظر خواستم نه اسمی از گرافیک بردم ... که کاش همونجا میمردم این حرفو نمیزدم .

وقتی تا این حد پیش میرین که اصلا مراعات نمیکنین و همه مسخره میکنن ازتون تقصیره من چیه؟هر چیزی هم حد و اندازه ای داره جناب گشتاپو ! شما هم که بدت نمیاد تا 100ساله دیگه از Cod طرفداری کنن.پشت همونا رو میگیری که توقعی هم نمیره جناحتو عوض کنی من از امسال شما بدترشو هم تو این چندسال عضویتم دیدم و چیز جدیدی نیست
باز ببین کی به کی میگه مراعات نمیکنی !!! lol کی بود اول گفت اظهار فضل میکنی ؟ وقتی شما بعد این همه توضیح هنووووووووووووووووووووووووووووووووووووووز منظور منو نفهمیدی دیگه من چی بگم.باشه حرفای ما جوک حرفای من تاریخی . من میگم فن تعصبی cod نیستم به من میگه جناح عوض کردی آخه پسر خوب مگه دارم فوتبال نگاه میکنم که وقتی حریفم 2 تا گل زد جناح عوض کنم همین خود شما که میگی حرفای من تاریخی جک و باید فیلم درست کرد الا این حرفتو به اندازه 100 تا جک و فیلم کمدی خنده داشت.=))

من نميدونم آخه اين همه دعوا سر چي ؟
موضوع سر mw3 vs bf3 نیست عزیز. اصلا چیز دیگه ای هست اینا خیلی پیاز داقشو زیاد کردن دیگه.

آخرین ویرایش:
من میگم فن تعصبی cod نیستم
اگه نیستی پس چرا عکسهای Cod رو ورداشتی اوردی گذاشتی و با Crysis و KZ2 مقایسشون کردی من داشتم میمردم انموقع از خنده اخه چرا فکر بقیه نیستی خواستی بیایی نظرتو قالب کنی تو سایت و بزور بقبولونی به بچه ها جلوتو گرفتم.بد کاری کردم؟ حالا اگه بازم میخوای ادامش بدی عیب نداره من دیگه یه بار جوابتو دادم.
یکی میاد داستان Cod رو با Halo مقایسه میکنه،یکی دیگه مولتیشو از BF:BC2 سرتر میدونه،تو میایی باز حرف خنده دارتر میزنی،یکی میگه BF3 جنس چینی و نیمدونم چی :d اخه یه ذره بفکر ما هم باشین دل و رودمون از خنده ریخت بیرون تو این چند روزه.
عکس گذاشتم واسه که فردین جان هم عکس گذاشتند. گذاشتم تا مقاسیه کنند.
البته منم گذاشتم ...

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Muse
من 3d mark 2011 رو دیدم که چی؟ گرافیک بالا=کیفیت بالا تو زمینه Realestic = طبیعی تر شدن محیط !

خب اگه دیدی دیگه چی میگی ؟ یعنی به نظرت اون انیمیشنی که چند تا سربازن تیر اندازی میکنن طبیعی هست خیلی با این که گرافیکش خیلی بالاس ؟ اگه جوابت بله هست ؟ که lol اما اگه نه دیگه منظور منو فهمیدی .

اگه نیستی پس چرا عکسهای Cod رو ورداشتی اوردی گذاشتی و با Crysis و KZ2 مقایسشون کردی من داشتم میمردم انموقع از خنده اخه چرا فکر بقیه نیستی خواستی بیایی نظرتو قالب کنی تو سایت و بزور بقبولونی به بچه ها جلوتو گرفتم.بد کاری کردم؟ حالا اگه بازم میخوای ادامش بدی عیب نداره من دیگه یه بار جوابتو دادم.
یکی میاد داستان Cod رو با Halo مقایسه میکنه،یکی دیگه مولتیشو از BF:BC2 سرتر میدونه،تو میایی باز حرف خنده دارتر میزنی،یکی میگه BF3 جنس چینی و نیمدونم چی :d اخه یه ذره بفکر ما هم باشین دل و رودمون از خنده ریخت بیرون تو این چند روزه.

عکس گذاشتم واسه که فردین جان هم عکس گذاشتند. گذاشتم تا مقاسیه کنند.

درسته . من خودم زیاد شوتر باز نیستم و تو تاریخ عمرم سه تا شوتر بازی نکردم اولیش ولفنشتاین بود که به نظرم شاهکار بود (این دوتا بازی که هنوز وجود نداشتن ) و BF2 و MW2 بود تو هر کدوم از این دو من داستان انچنان غنیی ندیدم که ملت دارن خودشون رو میکشن اصولا FPS رو چه به داستان . :| حالا اون یکی داستان نداره چسبیدن به گرافیکش ، این یکی گرافیک نداره چسبیدن به فروشش ، زیاد فرقی با هم ندارن :d ولی هر دو رو میگیرم .

آقا من کاری به درگیری ریس هاشون و این چیز هایی که گفتید ندارم اما بیاییم صادق باشیم من نه فن BF هستم نه فن COD ولی بین این دو تا از CODو به طبع mw3 بیشتر علاقه مندم و خوش بین تر حالا گرافیک BF3 بالا هم باشه به خاطر شلوغی بیش از حد این بازی اصلا ازش خوشم نمیاد چون یکبار توی گیم نت BF1 , Bf2 بازی کردم و دیگه سمت این سری نمیرم
فن MOH هستم که چند سالی هی خراب میکنه EA بره به جای BF3 روی MOH بیشتر توجه کنه تا این مسخره بازیاش

هر چیزی هم حد و اندازه ای داره جناب گشتاپو ! شما هم که بدت نمیاد تا 100ساله دیگه از Cod طرفداری کنن.پشت همونا رو میگیری که توقعی هم نمیره جناحتو عوض کنی من از امسال شما بدترشو هم تو این چندسال عضویتم دیدم و چیز جدیدی نیست
نظرات تو این تاپیک تبدیل شده به یک جوک ! حتی میشه از روشون یه چندتایی فیلم کمدی ساخت
من گشتاپو نیستم عزیز چرا داغ میکنی:d
یادت باشه اسم گذاشتن رو کاربرای دیگه خلاف قوانینهb-)
من هر وقت تو هر تاپیکی با هرکی بحث کنم یا حتی کری هم بخونم هیچوقت انسانیت رو از یاد نمی برم تا به کسی خدای نکرده توهین بشه!بالاخره چندتا گیم ارزش توهین کردنو نداره آخه!:d
من اون مطلب رو در کل گفتم تا عصبانیت ها بخوابه و به هم توهین نکنین ولی هردو طرف به خودشون گرفتن و متوجه جان کلام نشدن.
درکل قصدم فقط آروم کردن جو بود وگرنه من که اصلا داخل بحث نبودم:d

خیلی باحالین خداییش ! آقا ما که قبول داریم COD تو بحث گرافیکی تا این لحظه عقبتره اما فنای BF هیچکدوم از ضعفای بازیشون در مقابل COD رو قبول نمیکنن ! میگیم گیم پلی , میگن گرافیک ! میگیم دیالوگ , میگن گرافیک ! میگیم داستان , میگن تخریب پذیری ! میگیم جذابیت و جنگ واقعی , میگن فیزیک ! میگیم موسیقی ...
بعد وقتی تو این بحثا به جایی نمیرسن سریع تغییر موضع میدن ! یکی میاد حرف بنده رو با اینکه تاکید کرده بودم نظر شخصی , نصفه و نیمه نقل قول میکنه و اون یکی میاد میذارتش رو امضاش ! هرکس آزادانه حق داره نظر شخصیشو بیان کنه اما همونجور که گفتم , یه عده هنوز تو قرون وسطی به سر میبرن و برای نظر دیگران هیچ احترامی قائل نیستن ...
مثلا به نظر بنده بهترین بازیای تاریخ Fahrenheit و Heavy Rain هستن در صورتیکه خیلیا میگن این 2 تا اصلا بازی نیست ! بنده هیچوقت نمیام بهشون توحین کنم بلکه فقط سعی میکنم از نظر خودم دفاع کنم و نظرشون رو یه کم تغییر بدم . خب کلاس آموزشی ورود به قرن 21 برای اون عده ی بسیار کم تمام شد ...
نمیفهمم چرا اینقدر سخته که قبول کنید با یه دموی چند دقیقه ای از خراب شدن 4 تا دونه ساختمون و ارائه ی گرافیک بالا روی PC فریبتون دادن ؟! هی میاین میگین MW3 پیشرفت نداشته ! والا تو گرافیک که پیشرفتش خوب بوده (رجوع شود به طراحی اسلحه با اونهمه جزئیات) , تو گیم پلی هم که نیازی به تغییر عمده نداره بلکه فقط یه سری بهبود ساده میخواد . حالا شما به من بگین BF چه پیشرفتی کرده ؟! جز اینه که فقط تو بخش گرافیک پیشرفت داشته و تو بقیه ی موارد به وضوح از COD های قبلی تقلید کرده اما نتونسته درست این کارو انجام بده ؟! 10 دقیقه تانک سواری اونم وسط یه میدون که توش 4 تا تانک بیشتر نیست اونم تو صحرای تهران (!) واقعا هیچ شباهتی به جنگ نداره ! تو دموی پیاده هم که فقط مونده بود یه شخصیتی به اسم Ghost رو توش آتیش بزنن ! کلا تقلید از COD مخصوصا MW ها بود اما همه تو کف گرافیکشن !
در ضمن من فکر نمیکنم هیچ طرفدار CODی این بازی رو به خاطر گرافیکش دوست داشته باشه و همینطور فکر میکنم 70 % از طرفدارای BF (که تو این 1,2 ماه اخیر یه دفعه زیاد شدن) به گیم پلی بازی هیچ توجهی ندارن بلکه تو کف گرافیک بازین ...

بابا فعلا تمام مانُور بتلفيلد روي گرافيك و فيزيك و اينا بوده !!!
هنوز موردي از دايالوگ ها يا داستان و غيره منتشر نشده درست حسابي
شايد خوب باشه
كوتاه بيايد :d

مثلا به نظر بنده بهترین بازیای تاریخ Fahrenheit و Heavy Rain هستن در صورتیکه خیلیا میگن این 2 تا اصلا بازی نیست ! بنده هیچوقت نمیام بهشون توحین کنم بلکه فقط سعی میکنم از نظر خودم دفاع کنم و نظرشون رو یه کم تغییر بدم . خب کلاس آموزشی ورود به قرن 21 برای اون عده ی بسیار کم تمام شد ...
کاملا درسته من با fahrenheit زندگی کردم یک هفته تمام شبانه روز بازی کردم تا تمومش کنم (حتی 2 نفری با دوستم بازی کردم اینو) و لی کلی خاطره دارم با این بازی حیف که شاهکار Heavy rain فقط انحصاری برای ps3 اومد و نتونستم اونو بازی کنم اما بالاخره بازیش میکنم:d
در ضمن توهین نه توحین

به توصیه به فن های BF میکنم امیدوارم بهشون برنخوره اگه اینقدر گرافیک براشون مهمه چرا همون Crysis بازی نمیکنید این که خیلی گرافیکش بالاتره :)

واقعا جالبه... خیلی خیلی جالبه.. همینایی که میگن اگر به گرافیکه برید کرایسس و اینا... همینا جاهایی که به نفعشونه همچین از گرافیک دفاع میکنن که نگو.. بله گرافیک مهمه، اما چیزی که مهمتره اینه که این گرافیک در خدمت گیم پلی هست، منظور فیزیک، منظور نورپردازیه. در اینکه از نظر گیم پلی بتلفید همیشه جزو بهترین ها بوده هیچ موقع شک نبوده. گرافیک CoD از همون اولیش تاحالا چه خدمتی به گیم پلی کرده؟ دوتا مثال واقعا خیلی خوبه که زده بشه.

خیلی باحالین خداییش ! آقا ما که قبول داریم COD تو بحث گرافیکی تا این لحظه عقبتره اما فنای BF هیچکدوم از ضعفای بازیشون در مقابل COD رو قبول نمیکنن ! میگیم گیم پلی , میگن گرافیک ! میگیم دیالوگ , میگن گرافیک ! میگیم داستان , میگن تخریب پذیری ! میگیم جذابیت و جنگ واقعی , میگن فیزیک ! میگیم موسیقی ...
بعد وقتی تو این بحثا به جایی نمیرسن سریع تغییر موضع میدن ! یکی میاد حرف بنده رو با اینکه تاکید کرده بودم نظر شخصی , نصفه و نیمه نقل قول میکنه و اون یکی میاد میذارتش رو امضاش ! هرکس آزادانه حق داره نظر شخصیشو بیان کنه اما همونجور که گفتم , یه عده هنوز تو قرون وسطی به سر میبرن و برای نظر دیگران هیچ احترامی قائل نیستن ...
نمیفهمم چرا اینقدر سخته که قبول کنید با یه دموی چند دقیقه ای از خراب شدن 4 تا دونه ساختمون و ارائه ی گرافیک بالا روی PC فریبتون دادن ؟! هی میاین میگین MW3 پیشرفت نداشته ! والا تو گرافیک که پیشرفتش خوب بوده (رجوع شود به طراحی اسلحه با اونهمه جزئیات) , تو گیم پلی هم که نیازی به تغییر عمده نداره بلکه فقط یه سری بهبود ساده میخواد . حالا شما به من بگین BF چه پیشرفتی کرده ؟! جز اینه که فقط تو بخش گرافیک پیشرفت داشته و تو بقیه ی موارد به وضوح از COD های قبلی تقلید کرده اما نتونسته درست این کارو انجام بده ؟! 10 دقیقه تانک سواری اونم وسط یه میدون که توش 4 تا تانک بیشتر نیست اونم تو صحرای تهران (!) واقعا هیچ شباهتی به جنگ نداره ! تو دموی پیاده هم که فقط مونده بود یه شخصیتی به اسم Ghost رو توش آتیش بزنن ! کلا تقلید از COD مخصوصا MW ها بود اما همه تو کف گرافیکشن !
در ضمن من فکر نمیکنم هیچ طرفدار CODی این بازی رو به خاطر گرافیکش دوست داشته باشه و همینطور فکر میکنم 70 % از طرفدارای BF (که تو این 1,2 ماه اخیر یه دفعه زیاد شدن) به گیم پلی بازی هیچ توجهی ندارن بلکه تو کف گرافیک بازین ...

بتلفیلد 3 رو بازی کردی که درباره ی گیم پلی و دیالوگ و داستان و جدابیت و جنگ واقعی و موسیقی نظر میدی؟
یه جمله ای که از مغز تراوش میشه تا یه حدی میشه نظر شخصی ولی وقتی از اون حد فراتر میره میشه ......
اگه فراتر نمی رفت الان تو امضا ا بچه ها نبود
باز دوباره این جمله ی گرافیک بالا روی pc رو گفتید
گرافیک روی pc ا بتلفیلد رو گه با گرافیک روی pc ا mw3 مقایسه کنیم به چه نتیجه ای میرسیم؟

توی جنگ واقعی دوطرف جنگ میان وسط میرقصن؟

به قول یکی از بچه ها:چون تو بتلفیلد میشه تیر زد و راه رفت تقلید از cod ا

آره اونایی که طرفدار بتلفیلد شدن گوش مخملی ان شما خیلی دانایی و به همه ی نکات بازی توجه میکنی

• Like
Reactions: mehrdad486

دیگه خسته شدم از این درفشانی های شما... جسارت نباشه میشه بپرسم با فرد چند ساله ای طرفم و دارم بحث میکنم؟!

الکی از خودت حرف تو دهن ما نذار و تحویل نده. اون جمله که همش گرافیک گرافیک میکنی رو نذار تو دهن ماها و از ترشحات ذهنیت استفاده نکن. شما اگر چشم داشته باشید (که ندارید مثل آقای BABY Kotick) میتونید ببینید که بازی روی کنسول ها هم اجرا شد. نمیدونم از کی تاحالا تخریب پذیری مسئله مهمی به حساب نمیا د :)) اونوقت شماها اصلا فریب نمیخورید که با نشون دادن ریختن یه ساختمون و رد شدن یه هلیکوپتر از بالای سرتون و بعد تیر خوردن قلی، بچه هایی مثل شما را گول مزنن و به به چه چه می کنید.
ما هم کور نیستیم و میبینیم گرافیک CoD رو . اون زمان که شما اصلا نمیدونستید جیزی به نام دنیای گیم و CoD هست ماها داشتیم تو گیم نت ها مولتی CoD2 رو بازی میکردیم (چون اینترنت نبود) دیگه لازم نیست واسه ما بشناسونی. تا اونجایی که ما میبینیم هیچ تغییری نکرده گرافیک. اسلحه هم هیچ گرافیک خاصی نداره که داری مارو مرجوع میکنی به اونجا. یه چندتا دوربین اضافی بسته روی اسلحه که تو هم بگی وااااااای چقدر خفنه. اونوقت به این جزئیات چی بایدبگیم؟؟ شما خودتم بکشی تو عمرت این چنین چیزی تو گالاف نمی تونی ببینی.

اینقدر هم تقلید تقلید نکن که داری خودتو میخندونی به ملت. واقعا دیگه به سن و سالت شک کردم. بهتره قبل از اینکه اینطوری حرف بزنی یه سری تحقیقات در مورد BF ها انجام بدی بعد بیای بپری وسط و اینطوری پست بدی. MW سگ کی باشه که BF بخواد از اون تقلید کنه. در ضمن معنی جنگ رو هم فکر نکنم درک بکنی چون هنوز وقتش نرسیده. فکر میکنی صحنه های فانتزی گالاف جنگ هستن :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or