سران جنگ ، شروع درگیری لفظی شدید ما بین روئسای EA و Activision

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
johnriccitiello.jpg
activision-little-to-no-opportunities-in-social-and-mobile-gaming.jpg

درود .

خبر ساز ترین و پر حاشیه ترین بازیهای سال زا میتوان MW3 و BF3 نامید . اینقدر این دو بازی سر رو صدا کرده اند که به جز طرفداران این دو بازی سران دو شرکت سازنده بازیهای یعنی EA و Activision هم علنن به جان یکدیگر افتاده اند .
جنگ از جایی اغاز شد که اقای Bobby Kotick در مصاحبه ای با سایت CNBC بیان کرد : بازی
BF3 فقط یک عنوان برای PC میباشد که دارای مخاطبین اندک است .
همین جمله باعث شد اقای John Riccitiello نیز در جواب در گفتگویی که با خبرنگار Reuters داشت اذعان کند :

John Riccitiello : کوتیک از ترسش شروع به اطلاعات غلط دادن در مورد BF3 کرده است .
Bobby Kotick : ما فقط سرمان به کار خودمان مشغول است و اینکه کی و چه کسی در بیرون چه میکند برای ما اهمیت ندارد ؛ و این را هم درست نمیبینم که وقتی محصولی به اتمام نرسیده است نظر بدهم ، بازی BF3 را ما فقط بر روی PC دیدیم و کسی فرصت دیدن این بازی بر روی کنسول نداشته است ولی خیلی از مشتریهای ما بازی را بر روی کنسول اجرا کرده اند؛ دوست ندارم تا وقتی BF3 برروی کنسول ندیده ام نظری در مورد این بازی بدهم .

در جواب نیز اقای John Riccitiello پاسخ داد :
این اغاز جنگی است بین من و کوتیک ، و به صراحت میبینم که او BF3 یک تهدید میبینید. در پاییز امسال تایتانها با یکدیگر برخورد خواهند کرد (BF3 و MW3) و انجا خواهیم دید کی موفق است کوتیک با این سخنان میخواهد این پروژه فوقالعاده ای را که ما ساخته ایم را مشکوک جلو دهد و مردم را از ما دور کند اگر فقط توانسته است این حرف درباره بازی ما بزند باید از الان بگویم کارش سخت میباشد چون وقتی این بازی را بروی سه پلتفرم بیاریم خیلی تعجب خواهد کرد . کاملا مطمئن هستیم که بازی BF3 ما در PS3 خیلی بهتر از نسخه 360 انها خواهد بود و نسخه PC ما خیلی فراتر از نسخه PC انان میباشد ( منظور ایشون نسخه کنسولی و PC بازی ما از نسخه کنسولی و PC بازی MW3 بهتر است ) وا گر ایشون به کنفرانس ما امده بود میدید که ما فیلمهای BF3 نسخه 360 و PS3 ان را نشان دادیم و اگر وی فکر میکند انها نسخه PC بودند این واقعا مشکل ایشون است و این تمام حرفی است که میتوانم بزنم .

همانطور که به یاد دارید اقای Bobby Kotick در همایش E3 خواسته بود دموی بازی BF3 را اجرا کند که با مخالفت سران EA مواجه شد

SRC
SRC 2

آخرین ویرایش:
از هر لحاظی که بخواهیم حساب کنیم bf3سر تر هست این دیگه به همه ثابت شده
!

وا !! :-/
دادا حسین بازی ها که هنوز عرضه نشدن !!!
از کجا فهمیدی از همه لحاظ سرتره !؟!؟!؟
گول این عکس و تریلرها رو نخورید بلای MOH سرتون میادا !!!:d

• Like
Reactions: kamran_dotnet
دیگه خسته شدم از این درفشانی های شما... جسارت نباشه میشه بپرسم با فرد چند ساله ای طرفم و دارم بحث میکنم؟!

الکی از خودت حرف تو دهن ما نذار و تحویل نده. اون جمله که همش گرافیک گرافیک میکنی رو نذار تو دهن ماها و از ترشحات ذهنیت استفاده نکن. شما اگر چشم داشته باشید (که ندارید مثل آقای BABY Kotick) میتونید ببینید که بازی روی کنسول ها هم اجرا شد. نمیدونم از کی تاحالا تخریب پذیری مسئله مهمی به حساب نمیا د :)) اونوقت شماها اصلا فریب نمیخورید که با نشون دادن ریختن یه ساختمون و رد شدن یه هلیکوپتر از بالای سرتون و بعد تیر خوردن قلی، بچه هایی مثل شما را گول مزنن و به به چه چه می کنید.
ما هم کور نیستیم و میبینیم گرافیک CoD رو . اون زمان که شما اصلا نمیدونستید جیزی به نام دنیای گیم و CoD هست ماها داشتیم تو گیم نت ها مولتی CoD2 رو بازی میکردیم (چون اینترنت نبود) دیگه لازم نیست واسه ما بشناسونی. تا اونجایی که ما میبینیم هیچ تغییری نکرده گرافیک. اسلحه هم هیچ گرافیک خاصی نداره که داری مارو مرجوع میکنی به اونجا. یه چندتا دوربین اضافی بسته روی اسلحه که تو هم بگی وااااااای چقدر خفنه. اونوقت به این جزئیات چی بایدبگیم؟؟ شما خودتم بکشی تو عمرت این چنین چیزی تو گالاف نمی تونی ببینی.

اینقدر هم تقلید تقلید نکن که داری خودتو میخندونی به ملت. واقعا دیگه به سن و سالت شک کردم. بهتره قبل از اینکه اینطوری حرف بزنی یه سری تحقیقات در مورد BF ها انجام بدی بعد بیای بپری وسط و اینطوری پست بدی. MW سگ کی باشه که BF بخواد از اون تقلید کنه. در ضمن معنی جنگ رو هم فکر نکنم درک بکنی چون هنوز وقتش نرسیده. فکر میکنی صحنه های فانتزی گالاف جنگ هستن :))
باز اين اومد معركه گرفت كه من آخر بازيم و اون موقع چهارصد ساعت ميشستم پاي بازي.م
نميدونم چند بار بگم كه بابا به خدا بازي كردن ادعا نداره.انقدر پز نده:))
اتفاقا بايد به سن و سال شما شك كرد كه همه ادعا و پز دادنت به بازيه #:-s

در مورد تقليد هم نيازي نيست بحث بشه.بدون شك پدر اين بازي ها COD هستو بس.ديگه شماها بچه ها كه جز بازي كردن كار ديگه اي نداريد و اون موقع كه اينترنت نبود هم مولتي كال ميزدين بايد اين رو بدونين;)

در ضمن ارزش جر و بحث نداره.هر وقت اومد دو تا 3000 تومن خرج هر كدوم ميكنيم بازي ميكنيم بعد هم پرتش ميكنيم كنار :d.بزار اين شركتها بزنن سر و كله هم و به خاطر رقابت با هم بازي هاي بهتري بدن.ما هم اين وسط مفت بخوريم و حالشو ببريم :-j

دیگه خسته شدم از این درفشانی های شما... جسارت نباشه میشه بپرسم با فرد چند ساله ای طرفم و دارم بحث میکنم؟!

الکی از خودت حرف تو دهن ما نذار و تحویل نده. اون جمله که همش گرافیک گرافیک میکنی رو نذار تو دهن ماها و از ترشحات ذهنیت استفاده نکن. شما اگر چشم داشته باشید (که ندارید مثل آقای BABY Kotick) میتونید ببینید که بازی روی کنسول ها هم اجرا شد. نمیدونم از کی تاحالا تخریب پذیری مسئله مهمی به حساب نمیا د :)) اونوقت شماها اصلا فریب نمیخورید که با نشون دادن ریختن یه ساختمون و رد شدن یه هلیکوپتر از بالای سرتون و بعد تیر خوردن قلی، بچه هایی مثل شما را گول مزنن و به به چه چه می کنید.
ما هم کور نیستیم و میبینیم گرافیک CoD رو . اون زمان که شما اصلا نمیدونستید جیزی به نام دنیای گیم و CoD هست ماها داشتیم تو گیم نت ها مولتی CoD2 رو بازی میکردیم (چون اینترنت نبود) دیگه لازم نیست واسه ما بشناسونی. تا اونجایی که ما میبینیم هیچ تغییری نکرده گرافیک. اسلحه هم هیچ گرافیک خاصی نداره که داری مارو مرجوع میکنی به اونجا. یه چندتا دوربین اضافی بسته روی اسلحه که تو هم بگی وااااااای چقدر خفنه. اونوقت به این جزئیات چی بایدبگیم؟؟ شما خودتم بکشی تو عمرت این چنین چیزی تو گالاف نمی تونی ببینی.

اینقدر هم تقلید تقلید نکن که داری خودتو میخندونی به ملت. واقعا دیگه به سن و سالت شک کردم. بهتره قبل از اینکه اینطوری حرف بزنی یه سری تحقیقات در مورد BF ها انجام بدی بعد بیای بپری وسط و اینطوری پست بدی. MW سگ کی باشه که BF بخواد از اون تقلید کنه. در ضمن معنی جنگ رو هم فکر نکنم درک بکنی چون هنوز وقتش نرسیده. فکر میکنی صحنه های فانتزی گالاف جنگ هستن :))
من عاشق این سن و سال گفتناتونم ! :d یکی نفهمه فکر میکنه شماها همه 50 , 60 سالتونه و از 2 سالگی مشغول بازی کردنین ! آقا بنده یه بار دیگه هم گفتم که 19 سالمه , اگه بخوای شناسنامه هم اسکن میکنم میذارم برات ... :d
در ضمن سن و سال ملاک نیست , اینو فکر کنم بارها شنیدین ولی ...
در مورد قسمت اول باید بگم تخریب پذیری رو جزو بخش گرافیکی بازی میدونن یا فیزیک رو و بنده هم گفتم که تو بخش گرافیک قبول دارم BF جلوتره اما هرگز نمیتونم قبول کنم MW3 پیشرفت کمی نسبت به نسخه ی قبل داشته . در مورد گیم نت رفتن هم بهت تبریک میگم , شما تو گیم نت بازی میکردی , ما تو خونه حالا نمیدونم اینو میتونی یه جوری به سن و سال ربط بدی یا نه (شاید اون موقع بزرگا تو گیم نت میشستن و کوچیکا خونه) ؟! :d
در مورد عکسی هم که گذاشتی باید خدمتت عرض کنم بازم داری گرافیک BF رو با MW مقایسه میکنی . من میگم MW3 نسبت به نسخه های قبل پیشرفت زیادی داشته اونوقت شما میای عکس از BF برا من میذاری ؟! دوست عزیز BF3 رو چندین سال روش کار کردن مخصوصا بخش گرافیک رو و مهمترین حرف سازنده هاش هم در مورد گرافیک هست . جرات ندارن بگن گیم پلی ما از COD بهتره یا ما داستانی میسازیم که از مال Acti بهتر باشه . همش میگن گرافیک , تخریب پذیری , فیزیک , شیمی ...
در مورد جنگ هم باز تاکید میکنم که دمو ها رو ببینید دوباره . کدوم جنگ واقعیه ؟! جنگی که توش سرباز و جت و تانک و ... اونم با تعداد زیاد درگیرن و تمام NY رو دارن خراب میکنن یا اونکه تو صحرای تهران (حالا نمیدونم دقیقا کجای تهران میشه!) 4 تا تانک دارن ایرانیای افغان تبار رو که کلاش دستشونه :d میکشن و توپ تو در و دیوار میزنن ؟! دموی on foot هم که باز هیچ شباهتی به جنگ نداشت . 4 تا سرباز با 4 تا سرباز دیگه درگیر شدن و جالب اینجاست که دشمن همش در حال پشت کردن به شما یا فرار کردنه ...
در ضمن دوست عزیز من به جز نسخه ی اول تمام سریهای BF رو بازی کردم و به جرات میتونم بگم BF3 کوچکترین شباهتی به نسخه های قبلش نداره و مداما در حال بازسازی چیزایی هست که تو سری MW مخصوصا قسمت دوم دیدیم ! همون تیر خوردن نقی و حمل کردنش توسط قلی و ... که شما تو MW مسخره میکنید (که همین سینمایی بودن بازی باعث شده EA شروع به کپی برداری کنه) , به طرز کاملا تابلویی تو BF3 بازسازی شده اونم به طرز کاملا مسخره ای که اصلا هیچ تاثیری رو مخاطب نمیذاره ! ما به این میگیم تقلید , حالا شما سن بالاها به این چی میگین , نمیدونم ...

باز اين اومد معركه گرفت كه من آخر بازيم و اون موقع چهارصد ساعت ميشستم پاي بازي.م
نميدونم چند بار بگم كه بابا به خدا بازي كردن ادعا نداره.انقدر پز نده:))
اتفاقا بايد به سن و سال شما شك كرد كه همه ادعا و پز دادنت به بازيه #:-s

در مورد تقليد هم نيازي نيست بحث بشه.بدون شك پدر اين بازي ها COD هستو بس.ديگه شماها بچه ها كه جز بازي كردن كار ديگه اي نداريد و اون موقع كه اينترنت نبود هم مولتي كال ميزدين بايد اين رو بدونين;)

در ضمن ارزش جر و بحث نداره.هر وقت اومد دو تا 3000 تومن خرج هر كدوم ميكنيم بازي ميكنيم بعد هم پرتش ميكنيم كنار :d.بزار اين شركتها بزنن سر و كله هم و به خاطر رقابت با هم بازي هاي بهتري بدن.ما هم اين وسط مفت بخوريم و حالشو ببريم :-j

You're just a poor sad little sod, aren't you?!

عزیزم، دلبندم، CoD فرزند نا مشروع Medal of Honor ـه، برو یخورده مطالعه کن برات لازمه. اون موقع هم که اوج مدال بود DICE قبا از اینکه حرفی از CoD مطرح باشه، Battlefield 1942 رو داد بیرون... پس هر خری، بخواد از هر الاغی تقلید کنه، اون یابو، CoD نیست...

پ.ن: از همه بابت مثال فوق عذر میخوام، غیر از همه اونایی که هنوز این مسئله براشون هضم نشده...

خیلی باحالین خداییش ! آقا ما که قبول داریم COD تو بحث گرافیکی تا این لحظه عقبتره اما فنای BF هیچکدوم از ضعفای بازیشون در مقابل COD رو قبول نمیکنن ! میگیم گیم پلی , میگن گرافیک ! میگیم دیالوگ , میگن گرافیک ! میگیم داستان , میگن تخریب پذیری ! میگیم جذابیت و جنگ واقعی , میگن فیزیک ! میگیم موسیقی ...
بعد وقتی تو این بحثا به جایی نمیرسن سریع تغییر موضع میدن ! یکی میاد حرف بنده رو با اینکه تاکید کرده بودم نظر شخصی , نصفه و نیمه نقل قول میکنه و اون یکی میاد میذارتش رو امضاش ! هرکس آزادانه حق داره نظر شخصیشو بیان کنه اما همونجور که گفتم , یه عده هنوز تو قرون وسطی به سر میبرن و برای نظر دیگران هیچ احترامی قائل نیستن ...
مثلا به نظر بنده بهترین بازیای تاریخ Fahrenheit و Heavy Rain هستن در صورتیکه خیلیا میگن این 2 تا اصلا بازی نیست ! بنده هیچوقت نمیام بهشون توحین کنم بلکه فقط سعی میکنم از نظر خودم دفاع کنم و نظرشون رو یه کم تغییر بدم . خب کلاس آموزشی ورود به قرن 21 برای اون عده ی بسیار کم تمام شد ...
نمیفهمم چرا اینقدر سخته که قبول کنید با یه دموی چند دقیقه ای از خراب شدن 4 تا دونه ساختمون و ارائه ی گرافیک بالا روی PC فریبتون دادن ؟! هی میاین میگین MW3 پیشرفت نداشته ! والا تو گرافیک که پیشرفتش خوب بوده (رجوع شود به طراحی اسلحه با اونهمه جزئیات) , تو گیم پلی هم که نیازی به تغییر عمده نداره بلکه فقط یه سری بهبود ساده میخواد . حالا شما به من بگین BF چه پیشرفتی کرده ؟! جز اینه که فقط تو بخش گرافیک پیشرفت داشته و تو بقیه ی موارد به وضوح از COD های قبلی تقلید کرده اما نتونسته درست این کارو انجام بده ؟! 10 دقیقه تانک سواری اونم وسط یه میدون که توش 4 تا تانک بیشتر نیست اونم تو صحرای تهران (!) واقعا هیچ شباهتی به جنگ نداره ! تو دموی پیاده هم که فقط مونده بود یه شخصیتی به اسم Ghost رو توش آتیش بزنن ! کلا تقلید از COD مخصوصا MW ها بود اما همه تو کف گرافیکشن !
در ضمن من فکر نمیکنم هیچ طرفدار CODی این بازی رو به خاطر گرافیکش دوست داشته باشه و همینطور فکر میکنم 70 % از طرفدارای BF (که تو این 1,2 ماه اخیر یه دفعه زیاد شدن) به گیم پلی بازی هیچ توجهی ندارن بلکه تو کف گرافیک بازین ...
شما ظاهرا خیلی باحال ترین ! تمامی حرفایی که زدی کاملا از تخیلات خودت بوده که به BF فنها نسبت دادی ! اگه غیر اینه میخوام یه چند نمونه رو بهم نشون بدی.برای من و امثال من BF3 از هر نظر ممکن بهتر از و واقع گرایانه تر از اون فیلم هندی جناب عالی هست؛ از گیم پلی گرفته تا فیزیک تا گرافیک...عزیز من خیلی ها هستن که دوست ندارن تو یه جنگ مثل اسب بدون و ادم بکشن، بلکه میخوان طمع یه جنگ رو بچشن.
خلاصه نمردیم و معنی نظر شخصی رو هم فهمیدیم... اینجا این شما هستی که سعی میکنی به جای ابراز عقیدت، اونو بکنی تو پاچه دیگران.الان یه عالم از e3 تا به حال دارن میگن mw3 یه بازی تکراری هست(میتونی به انواع فرومها اعم از وطنی و غیره رجوع کنی) بعد شما داری دلایل فضایی برای قالب کردن نظرت ارائه میدی!
خب اگه دیدی دیگه چی میگی ؟ یعنی به نظرت اون انیمیشنی که چند تا سربازن تیر اندازی میکنن طبیعی هست خیلی با این که گرافیکش خیلی بالاس ؟ اگه جوابت بله هست ؟ که lol اما اگه نه دیگه منظور منو فهمیدی .
شما ظاهرا دچار کج فهمی تو طبیعی بودن گرافیک شدی! اونی که شما داری ازش حرف میزنی، انیمیشن هست نه گرافیک. اونی که من دارم ازش حرف میزنم کیفیت تکسچرها و تعداد پلیگون ها ی به کار رفته تو هر بخش هست نه کیفیت انیمیشن!
در این خصوص هم میزان تسلاشن اب کرایسیس اصلا قابل تصور نیست که با چیزی به نام cod مقایسه بشه. اصلا یه فحشه...
ببخشید اقا فردین یه سوال تو BF3 موشن بلور هم کار شده ؟
هم motion blur داره هم ظاهرا object motion blur ولی فعلا فقط برای نسخه pc تایید شده !

آخرین ویرایش:
You're just a poor sad little sod, aren't you?!

عزیزم، دلبندم، CoD فرزند نا مشروع Medal of Honor ـه، برو یخورده مطالعه کن برات لازمه. اون موقع هم که اوج مدال بود DICE قبا از اینکه حرفی از CoD مطرح باشه، Battlefield 1942 رو داد بیرون... پس هر خری، بخواد از هر الاغی تقلید کنه، اون یابو، CoD نیست...

پ.ن: از همه بابت مثال فوق عذر میخوام، غیر از همه اونایی که هنوز این مسئله براشون هضم نشده...

حالا زياد عصبي نشو برادر.سهام EA يه وقت سقوط ميكنه :-*
ولي خوب قبول دارم انگليسي بلدي :))

بگذريم..
عجب طنزي گفتي.شما هم برو تحقيق كن جيگر
اعضاي مهم تيمي كه مدال رو ميساخت در نهايت جدا شد و به Activision ملحق شدند و ساخت COD رو شروع كردند.ديديد كه بعد از جدا شدنشون هم مدال افتخار به چه خفتي افتاد;)

من عاشق این سن و سال گفتناتونم ! :d یکی نفهمه فکر میکنه شماها همه 50 , 60 سالتونه و از 2 سالگی مشغول بازی کردنین ! آقا بنده یه بار دیگه هم گفتم که 19 سالمه , اگه بخوای شناسنامه هم اسکن میکنم میذارم برات ... :d
در ضمن سن و سال ملاک نیست , اینو فکر کنم بارها شنیدین ولی ...
در مورد قسمت اول باید بگم تخریب پذیری رو جزو بخش گرافیکی بازی میدونن یا فیزیک رو و بنده هم گفتم که تو بخش گرافیک قبول دارم BF جلوتره اما هرگز نمیتونم قبول کنم MW3 پیشرفت کمی نسبت به نسخه ی قبل داشته . در مورد گیم نت رفتن هم بهت تبریک میگم , شما تو گیم نت بازی میکردی , ما تو خونه حالا نمیدونم اینو میتونی یه جوری به سن و سال ربط بدی یا نه (شاید اون موقع بزرگا تو گیم نت میشستن و کوچیکا خونه) ؟! :d
در مورد عکسی هم که گذاشتی باید خدمتت عرض کنم بازم داری گرافیک BF رو با MW مقایسه میکنی . من میگم MW3 نسبت به نسخه های قبل پیشرفت زیادی داشته اونوقت شما میای عکس از BF برا من میذاری ؟! دوست عزیز BF3 رو چندین سال روش کار کردن مخصوصا بخش گرافیک رو و مهمترین حرف سازنده هاش هم در مورد گرافیک هست . جرات ندارن بگن گیم پلی ما از COD بهتره یا ما داستانی میسازیم که از مال Acti بهتر باشه . همش میگن گرافیک , تخریب پذیری , فیزیک , شیمی ...
در مورد جنگ هم باز تاکید میکنم که دمو ها رو ببینید دوباره . کدوم جنگ واقعیه ؟! جنگی که توش سرباز و جت و تانک و ... اونم با تعداد زیاد درگیرن و تمام NY رو دارن خراب میکنن یا اونکه تو صحرای تهران (حالا نمیدونم دقیقا کجای تهران میشه!) 4 تا تانک دارن ایرانیای افغان تبار رو که کلاش دستشونه :d میکشن و توپ تو در و دیوار میزنن ؟! دموی on foot هم که باز هیچ شباهتی به جنگ نداشت . 4 تا سرباز با 4 تا سرباز دیگه درگیر شدن و جالب اینجاست که دشمن همش در حال پشت کردن به شما یا فرار کردنه ...
در ضمن دوست عزیز من به جز نسخه ی اول تمام سریهای BF رو بازی کردم و به جرات میتونم بگم BF3 کوچکترین شباهتی به نسخه های قبلش نداره و مداما در حال بازسازی چیزایی هست که تو سری MW مخصوصا قسمت دوم دیدیم ! همون تیر خوردن نقی و حمل کردنش توسط قلی و ... که شما تو MW مسخره میکنید (که همین سینمایی بودن بازی باعث شده EA شروع به کپی برداری کنه) , به طرز کاملا تابلویی تو BF3 بازسازی شده اونم به طرز کاملا مسخره ای که اصلا هیچ تاثیری رو مخاطب نمیذاره ! ما به این میگیم تقلید , حالا شما سن بالاها به این چی میگین , نمیدونم ...

در مورد قسمت اول که میگی قبول نمیکنی که هیچ تغییری نسبت به قبل نداشته که من دیگه هیچی نمیتونم بگم ! چون من که خودم عاشق هر جفتشون هستم ! واقعا می بینم هیچ تغییری تو انیمیشن و گرافیک حس نمیکنم ! حتی خیلی از دوست هام که اصلا Battlefield بازی نکردن ! و فن شدید COD هستند هم وقتی تریلر های COD رو دیدند ! همشون گفتند این که هیچ تغییری نکرده !

میدونی من برای چی از جفتشون خوشم میاد؟! چون با این که هر جفتشون FPS هستند ولی ویژگی های خاص خودشون رو دارند ! COD هیجان و جذابیت و گیم پلی روون و سریعی داره ! BF هم گیم پلی واقع گرایانه تر و تاکتیکی تر و مولتی بهتر و ... داره ! هر دو تا بازی هستند و تو زمینه ی بازی همه چی لازم نیست مثل واقعیت باشه ! این که COD بعضی از صحنه هاش خیلی دیگه هندی بازی و سقوط و ... ایناست مشکلی نیست ! چون بازیه ! ولی اگه بخوایم بحث این که کدوم بیشتر به جنگ واقعیه باید انصافا قبول کرد جو BF به جنگ نزدیک تره !

من از این تیکه ای که نقل قول کردم چند تا نتیجه میتونم برداشت کنم :

1- هر بازی که تو نیویورک باشه بیشتر به جنگ شبیه و واقعی تره و هر بازی که تو تهران و عراق و اینا باشه جنگ نیست و الکیه ؟!

2- :| BF که خودش پر از جت و تانک و نفر بر و ... است تازه همشون رو خودتم میتونی کنترل کنی ! پس دو نتیجه حاصل میشه ! : الف : جت و تانک و نفر های BF کشکن و حساب نمیشن ! / ب : تا حالا BF بازی نکردی !

3- اولا 4 تا تانک؟ شما شمردی؟! دوما شما افرادی که باهاش تو صحرا می جنگید رو از نزدیک دیدید و فهمیدید از کلاش استفاده می کنند و افغانی هستند؟ (هر چند که عمده سلاح ایران کلاشه ! ) بعد اون وقتی میاید می گید شما بدون هیچ اطلاعاتی در مورد بازی نظر میدید؟ این کار شما اسمش چیه؟ بعدشم فکر نمیکنی دیگه یکم تعداد دشمن ها توی COD زیاد باشه و بیشتر جنبه ی فیلم داشته باشه که شما سه نفری و 200 نفر آدم میکشی؟!
در حال فرار هستند؟! خوب اولا این که یه نشونه از این که بازی بیشتر شبیه به جنگه و هوش مصنوعی بیشتره ! دوما منظورت از فرار کدومه؟ همون درگیری شدید تو پارکینگ؟ یا حمله ی توپخانه ی ایران به تانک ها؟!

دشمن همش در حال پشت کردن به شما یا فرار کردنه ...

خداوکیلی بیایم یکم فکر کنیم بعد پست بدیم؟ یه سری ها که بدون این که تا قبل بدونند BF چی بوده ( این تیکه را با شما نیستم ) میان میگن Battlefield کجا بود داره از COD تقلید میکنه ! عزیزان اگر بخوایم اولین نسخه ی سری را در نظر بگیریم که میشه Codename Eagleمیشه ! حالا میگیم اون هیچی اولین نسخه ی ساخته شده به نام Battlefield اسمش Battlefield 1942 هه که بر میگرده به سال 2002 ! که اون زمان اصلا COD متولد نشده بود و خیلی ها مثل من یکی از بهترین FPS های عمرشون را با اون بازی کردند و اولین نسخه ی COD در سال 2003 منتشر شد !

حالا پست شما : میتونی با جرات بگی BF3 هیچ شباهتی به نسخه های پیشین اش نداری؟ جدا یه چیزی میگی که ملت امضا کنن یا واقعا میگی؟ اگه منظورت به نسخه های پیشین به BFBC2 و BFBC و ... است که خوب کدوم قسمت شباهت نمی بینی؟ این که تو جفتشون تانک و ... اینا وجود دارند و حتی چندین تا از وسایل نقلیه BFBC 2 تو BF 3 هم هستند؟ یا این که گیم پلی و تخریب پذیریش همون حالت قدیم و اصالت خودشو داره؟! یا این که مد های مولتی پلیرش مانند BFBC2 هه؟ یا این که ............

اگه منظورت BF 2 هه خوب اولا COD نیست که بخواد هیچ پیشرفتی نکنه ! تو این چند سال قشنگ پیشرفت کرده ! بعدشم منظورت از نبودن تشابه برگشتن جت و قابلیت خوابیدن ( ویژگی هایی که تو bfbc1 و 2 نبودن و فقط تو BF بودن) ایناست دیگه؟

ببخشید اقا فردین یه سوال تو BF3 موشن بلور هم کار شده ؟
تا دلت بخواد. به صحنه دویدن افراد دقت کن.

kamran_dotnet جان صلاح میبینم جواب شما رو ندم چون بهتره اون گلوکوزی که از خوابیدن در قندون عایدت شده از بدنت خارج بشه بعد.

Dante DMC بحث با شما هم بیفایدست چون اصلا نمیفهمی من چی میگم. میگی بزرگا میرن تو گیم نت بازی می کنن کوچیکا تو خونه :)) منظور من رو بفهم بعد جواب بده.

من گیم نت داشتم و دوستامم الان دارن بیشتر الان مولتی bf3 میزنند سینگل هم cod چون کوتاهتره قسمت داستانی به خاطر اینه وگرنه طبق نظر سنجی و امار من bf از هر نظر محبوب تر از cod است ( قابل توجه)خود من بیشتر عنواین cod رو به جز 2 این بازی رو دارم و bf هامم کمتر از cod هام است ولی هچ وقت bf به cod نمیفروشم

تا دلت بخواد. به صحنه دویدن افراد دقت کن.

kamran_dotnet جان صلاح میبینم جواب شما رو ندم چون بهتره اون گلوکوزی که از خوابیدن در قندون عایدت شده از بدنت خارج بشه بعد.

Dante DMC بحث با شما هم بیفایدست چون اصلا نمیفهمی من چی میگم. میگی بزرگا میرن تو گیم نت بازی می کنن کوچیکا تو خونه :)) منظور من رو بفهم بعد جواب بده.
درست صلاح ميبيني;)

حالا زياد عصبي نشو برادر.سهام EA يه وقت سقوط ميكنه :-*
ولي خوب قبول دارم انگليسي بلدي :))

بگذريم..
عجب طنزي گفتي.شما هم برو تحقيق كن جيگر
اعضاي مهم تيمي كه مدال رو ميساخت در نهايت جدا شد و به Activision ملحق شدند و ساخت COD رو شروع كردند.ديديد كه بعد از جدا شدنشون هم مدال افتخار به چه خفتي افتاد;)

یکی از تیم هایی که روی MoH: Allied Assault کار میکرد رفت و با بودجه ای که اکتی بهشون داد (30 - 40 درصد سهامشون خرید درواقع) از اونجا اولین CoD سال 2003، اولین BF سال 2002 ، اولین MoH هم قبل همه اینا اومد.

اقا اینجور که شما بحث میکنید خیلی خطرناکه ها.چون کافیه یک بازی موفق بشه.طرفدارش تا 1 این حرفاتون رو میزارن تو امضاشون.باور کنید این بازی ها اینجور که شما ازشون دفاع میکنید ارزش ندارن.
من باز هم میگم اگه بخواییم داستان و موسیقی و... به جز گرافیک در نظر بگیریم هزاران بازی وجود داره که از این دو بازی سرتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or