سران جنگ ، شروع درگیری لفظی شدید ما بین روئسای EA و Activision

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
johnriccitiello.jpg
activision-little-to-no-opportunities-in-social-and-mobile-gaming.jpg

درود .

خبر ساز ترین و پر حاشیه ترین بازیهای سال زا میتوان MW3 و BF3 نامید . اینقدر این دو بازی سر رو صدا کرده اند که به جز طرفداران این دو بازی سران دو شرکت سازنده بازیهای یعنی EA و Activision هم علنن به جان یکدیگر افتاده اند .
جنگ از جایی اغاز شد که اقای Bobby Kotick در مصاحبه ای با سایت CNBC بیان کرد : بازی
BF3 فقط یک عنوان برای PC میباشد که دارای مخاطبین اندک است .
همین جمله باعث شد اقای John Riccitiello نیز در جواب در گفتگویی که با خبرنگار Reuters داشت اذعان کند :

John Riccitiello : کوتیک از ترسش شروع به اطلاعات غلط دادن در مورد BF3 کرده است .
Bobby Kotick : ما فقط سرمان به کار خودمان مشغول است و اینکه کی و چه کسی در بیرون چه میکند برای ما اهمیت ندارد ؛ و این را هم درست نمیبینم که وقتی محصولی به اتمام نرسیده است نظر بدهم ، بازی BF3 را ما فقط بر روی PC دیدیم و کسی فرصت دیدن این بازی بر روی کنسول نداشته است ولی خیلی از مشتریهای ما بازی را بر روی کنسول اجرا کرده اند؛ دوست ندارم تا وقتی BF3 برروی کنسول ندیده ام نظری در مورد این بازی بدهم .

در جواب نیز اقای John Riccitiello پاسخ داد :
این اغاز جنگی است بین من و کوتیک ، و به صراحت میبینم که او BF3 یک تهدید میبینید. در پاییز امسال تایتانها با یکدیگر برخورد خواهند کرد (BF3 و MW3) و انجا خواهیم دید کی موفق است کوتیک با این سخنان میخواهد این پروژه فوقالعاده ای را که ما ساخته ایم را مشکوک جلو دهد و مردم را از ما دور کند اگر فقط توانسته است این حرف درباره بازی ما بزند باید از الان بگویم کارش سخت میباشد چون وقتی این بازی را بروی سه پلتفرم بیاریم خیلی تعجب خواهد کرد . کاملا مطمئن هستیم که بازی BF3 ما در PS3 خیلی بهتر از نسخه 360 انها خواهد بود و نسخه PC ما خیلی فراتر از نسخه PC انان میباشد ( منظور ایشون نسخه کنسولی و PC بازی ما از نسخه کنسولی و PC بازی MW3 بهتر است ) وا گر ایشون به کنفرانس ما امده بود میدید که ما فیلمهای BF3 نسخه 360 و PS3 ان را نشان دادیم و اگر وی فکر میکند انها نسخه PC بودند این واقعا مشکل ایشون است و این تمام حرفی است که میتوانم بزنم .

همانطور که به یاد دارید اقای Bobby Kotick در همایش E3 خواسته بود دموی بازی BF3 را اجرا کند که با مخالفت سران EA مواجه شد

SRC
SRC 2

آخرین ویرایش:
من Hydrophobia رو ندیدم که به خوام نظر بدم فقط شنیدم که آب نقش اساسی تو بازی داره.اصلا بحث کردن با شما بی فایدس .من هیچ وقت نگفتم کال او دوتی از همه سر بیخود واسه خودتون لیست تهیه میکنید و نتیجه گیری کلی 12 34 واسه من میزارید.برین با همن کرایسیستون حال کنین اینجوری حرفای منو به تمسخر میگیرید من گفتم از نظر من بهترین افکب آب تو کال آو دوتی هست.حالا شما اصلا بیا بگو نه بهترینش تو ماریو هست.با الان میان میگن ماریو با کرایسیس مقایسه میکنی =)) .اقا من اصلا غلط کردم که گفتم خوب شد .شما راست مگید . من اصلا دیدم با شما تو زمینه گرافیک فرق داره مثل شما حرفه ای ها نکاه نمیکنم . شما حتی اگه تو کرایسیس دریاش خشک هم باشه باز میگید بهترین افکت آب رو داره.اون فردین خان که از عکس آواتارشون معلومه که نست به کال آو دوتی چه دیدی دارن .شما هم که علی جان کاری جز مسخره کردن نداری .اول بفهم منظور من چیه بعد بیا جبهه بگیررو این حرفای بچه گانتو بزن. .اصلا من اشتباه کردم واسه شما ها عکس گذاشتم .واقعا مسخرس اگه شما فکر کردین من گقتم کال آو دوتی تو همه چی از همه بهتره. اصلا با 4 تا فن BF هیچ وقت نمیشه بحث کرد .این یکی میگه اسم COD رو در تمام زمینه ها در صدر جدول انتخاباتی قرار بدید و Boldش کنید ! دیگه وقتب ناظم سایت بیاد بگه چشم های ما مشکل داره و ما کوریم. شما راست میگی. با آب جوب خیابونتون حال کنید من هیچ انتظاری از بقیه ندارم. اصلا کال او دوتی آب نداره که بخواد افکت داشته باشه اونم عکس هارو هم من از حوض خونمون گرفتم. :))خوش باشید.

اینا هم گوشه ای از نکته سنجی های دوست خوبمون علی اقا :
دوست عزیز اون عکسایی که شما از COD Bops گرفتی توی همش داره بارون میاد یا به آب شلیک کردی ... و اون افکتارو داره ... شما برو توی Crysis 2 یکم به آب شلیک کن ببین کدومش واقعی تره ... (واقعی تر نه خشگل تر !!!! ) ...

من به شخصه خیلی به BF3 خوش بینم و اعتقاد دارم با دست پر ظاهر میشه! Activision هم بی دلیل نیست داره اینجوری موج مکزیکی میره ، احساس ترس کرده . . . اونم به شدت !!!! چون میدونه کُرکُری های EA بیخودی نی . . .
قضیه ناموسی شده ، هیچ کدومم نمیخوان کم بیارن!!! و در آخر برنده مصرف کننده هان! :p

من Hydrophobia رو ندیدم که به خوام نظر بدم فقط شنیدم که آب نقش اساسی تو بازی داره.اصلا بحث کردن با شما بی فایدس
خب وقتی نمیدونی یا ندیدی چرا الکی اظهار فضل میکنی و اطلاعات غلط میدی؟
دقت کن آب نقش اساسی داره ولی نکته ی مهم گفته :
incredible water effects و بهترین رو در بین بازیهای سال 2010 اختصاص داده بهش.
من گفتم از نظر من بهترین افکب آب تو کال آو دوتی هست
فکر کنم به اندازه کافی دلیل و مدرک تو صفحه قبل پستی که منو فردین دادیم باشه.اینجا کسی بر اساس نظر شخصی نمیاد تحقیق کنه یا خبر بخونه که ... نظر شخصی داری؟ بیا بده و برو ، اینهمه پافشاری سر این موضوع مسخره که گرافیک اب کال بالاتره چیه ؟ یا خیلی چیزهای دیگه ... یه عکس رفتی گرفتی اوردی اینجا میخوای چیو ثابت کنی؟ با چهارتا بچه که اینجا بحث نمیکنی که بیایی نظر شخصیتو قالب کنی.دلیل و مدرک حرف اول رو میزنه.;)
ینا هم گوشه ای از نکته سنجی های دوست خوبمون علی اقا
واسه خندیدن سر این موضوع من هر کاری از دستم برمیاد میکنم! چون واقا نمونه ای از تاریخی ترین و لول ترین صحبت ها رو میشه از جانب کال فن ها شنید (البته بعضی ها هم منطقی برخورد میکنن) اون پست هم اصلا جنبه ی جسارت و توهین به شخص خاصی نداره.
ون فردین خان که از عکس آواتارشون معلومه که نست به کال آو دوتی چه دیدی دارن
اواتار منم از BF میاد،خب که چی؟ تو بحث کم اوردین چسبیدین به اواتار؟ :biggrin1:

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: .:DEMON LORD:.
اون فردین خان که از عکس آواتارشون معلومه که نست به کال آو دوتی چه دیدی دارن .شما هم که علی جان کاری جز مسخره کردن نداری .اول بفهم منظور من چیه بعد بیا جبهه بگیررو این حرفای بچه گانتو بزن. .اصلا من اشتباه کردم واسه شما ها عکس گذاشتم .واقعا مسخرس اگه شما فکر کردین من گقتم کال آو دوتی تو همه چی از همه بهتره. اصلا با 4 تا فن BF هیچ وقت نمیشه بحث کرد .این یکی میگه اسم COD رو در تمام زمینه ها در صدر جدول انتخاباتی قرار بدید و Boldش کنید ! دیگه وقتب ناظم سایت بیاد بگه چشم های ما مشکل داره و ما کوریم.
آواتار من چه ربطی داره؟!!!!! عججججججب بهانه هایی در میارین ها.

نه اینکه فن های MW3 خیلی منطقی هستن و میشه باهاشون بحث کرد. تو همین چند صفحه به اندازه ای LoL بازی در آوردین که بشه تا سال ها بهشون خندید. الان یه نفر رو از بیرون فروم بیاری این نوشته های دوستان شما رو بخونه چی میگه به نظرت؟!
ناظم سایت هم چشمای خودشو گفته به شماها توهین نکرده که بگه شماها کورید. عجب گیری کردیم ها. چون یه رنگ نارنجی بالا سرمونه به خودمون هم نمیتونیم فحش بدیم.

فردین همینیکه که گفتم و میبینی برام کوچکترین اهمیتی نداره بقیه چی فکر میکنن بزار بخندن .خنده بر هر درد بی درمانی دواست. . از اواتارتم نمیترسم. :d من هر چی دلم بخواد تو بازیسنتر میگم .مخالف قوانینم عمل نکردم تا حالا.بزار منم یه عکس از افکت آب تو b ops بزارم تا اینجوری نمیشه. اگه ارزش نداره عکس نگیر به زحمت ننداز خودتو فردین جان. خوب نگاه کن بعد الکی منو مسخره کن. هم شما هم اونایی که منو مسخره کردن .

يا غمر بني هاشم:|:|
ميدوني چي رو با چي داري مقايسه ميكني؟اصلا موتور كرايتك ساخته شده واسه همين ابو جنگل و ازاينا بعد شما ميگي اب cod از همه بيشتر افكت و از اين چيزا داره:-o
حميد جان شما اين دو تا عكس كه مال crysis سال 2007 هستش رو با دقت نگاه كن بعد اگه نظرت عوض نشد ديگه ديگه...:d

اقا فردین با اجازه ی شما .خیلی ببخشید ولی مثل اینکه اینا ولکن نیستن.

[FONT=&quot]واقعا تو این 3 تا رو با اون عکسهای که فردین گذاشتی مقایسه کردی به چه نتیجه رسیدی [/FONT] [FONT=&quot]بسیار هم[/FONT] [FONT=&quot]حرف اگه روی منتطق باشه چرا نشه؟ موقعی بدون هیچ دلیلی بادمجان ول میکنید خب آدم چی بگه؟[/FONT] LOL

[FONT=&quot]اسپم نده[/FONT].

[FONT=&quot]واسه خندیدن سر این موضوع من هر کاری از دستم برمیاد میکنم! چون واقا نمونه ای از تاریخی ترین و لول ترین صحبت ها رو میشه از جانب کال فن ها شنید [/FONT]([FONT=&quot]البته بعضی ها هم منطقی برخورد میکنن) اون پست هم اصلا جنبه ی جسارت و توهین به شخص خاصی نداره[/FONT].
[FONT=&quot]برو یه جای خلوت بشین انقد بخند تا ..... تاریخی اون طرز فکر شماست نه صحبت های من[/FONT].

[FONT=&quot]خب وقتی نمیدونی یا ندیدی چرا الکی اظهار فضل میکنی و اطلاعات غلط میدی؟ [/FONT]
[FONT=&quot]دقت کن آب نقش اساسی داره ولی نکته ی مهم گفته[/FONT] :
incredible water effects [FONT=&quot]و بهترین رو در بین بازیهای سال 2010 اختصاص داده بهش[/FONT].
[FONT=&quot]به شما چه ربطی داره شما چکاره ای اینجا !!! سر پیازی یا ته پیاز ؟ من دلم میخواد هر چی دوست داشته باشم بگم خودم هم سرچ کردم و دیدم که بهترین امتیاز افکت آب رو [/FONT]Hydrophobia [FONT=&quot].. گرفته الانم به خاطر همین موضوع رفتم بازی شو خریدم که با چشمای خودم ببینم حالا گفتم آب نقش اساسی رو گرفته که چی الان پریدی به من ؟ [/FONT]

[FONT=&quot]اینهمه پافشاری سر این موضوع مسخره که گرافیک اب کال بالاتره چیه ؟[/FONT] ]تو بحث کم اوردین چسبیدین یه عکس رفتی گرفتی اوردی اینجا میخوای چیو ثابت کنی؟ با چهارتا بچه که اینجا بحث نمیکنی که بیایی نظر شخصیتو قالب کنی.دلیل و مدرک حرف اول رو میزنه.;)
[FONT=&quot]اگه چشماتو باز میکردی میدیدی که من حرفی از گرافیک نزدم اول. و فقط گفتم افکت آب باری من طبیعی بودن منظورم بود.ضمنا اینو بگم که اتفاقا تو از همشون بچه تری با این طرز جواب دادنت[/FONT] .من آخرین بارم بود با شما تعصبی ها بحث کنم نمیدونستم شما پاچه آدمو میگیرید .ضمنا من عکی واسه شما نزاشتم من داشتم با فردین جان بحث میکردم.

Electronic Arts عزیز مثل این که شما هم متوجه نشدی که منظور من گرافیک نیست و طبیعی بودنه.اون دوست عزیزی که گفته بود من تو عکسا به آب شلیک کردم یا داره بارون میاد من فقط تو یکیش شلیک کردم و اینکه بارون هم قطع نمیشد که من بدون بارون عکس بزارم.شما ببخشید به بزرگی خودتون.من عکس های شما رو همدیدم بازم میگم منظور من طبیعی بودن نه گرافیک میخوای من برای شما یه 5 دقیقه یه انیمیشن کارتونی بیارم که کاررت گرافیکت هنک کنه ؟ خیلی از بازی ها هستن گرافیک بالایی دارن ولی طبیعی نیستن .هیچ کدوم از شما منظور منو نفهمیدین و در آینده هم نمیفهمید.

خیلی جالبه من اصلا اسمی از گرافیک برده بودم تو پستم ؟ !!!! :-o :-o:-o:-o

اینجا جاش نیست هر کی خیلی علاقه داره و خیلی ادعای آخر همه چیز داره بیاد تو چت روم بازیسنتر تا اونجا بتونیم با خیال راحت بحث کنیم .

آخرین ویرایش:
[FONT=&quot]به شما چه ربطی داره شما چکاره ای اینجا !!![/FONT]
به عنوان یه فرد که با دلیل و مدرک صحبت میکنم میام اینجا و جواب میدم.اگه با لحن صحبت مشکل دارین یا خیلی فشار اومده شما هم هر جور راحتید صحبت کنید تا جایی که فحش نباشه ...
وقتی تا این حد پیش میرین که اصلا مراعات نمیکنین و همه مسخره میکنن ازتون تقصیره من چیه؟
اولش فکر میکردم فقط با BF3 مشکل دارین،ولی هر چی بیشتر توضبح دادیم از Crysis,KZ2, و خیلی های دیگه هم ایراد بی منطق برای به کرسی نشوندن طرز فکر فن بوی گونتون گرفتید

جواب بقیه صحبت هاتم نمیدم.

Electronic Arts عزیز مثل این که شما هم متوجه نشدی که منظور من گرافیک نیست و طبیعی بودنه.اون دوست عزیزی که گفته بود من تو عکسا به آب شلیک کردم یا داره بارون میاد من فقط تو یکیش شلیک کردم و اینکه بارون هم قطع نمیشد که من بدون بارون عکس بزارم.شما ببخشید به بزرگی خودتون.من عکس های شما رو همدیدم بازم میگم منظور من طبیعی بودن نه گرافیک میخوای من برای شما یه 5 دقیقه یه انیمیشن کارتونی بیارم که کاررت گرافیکت هنک کنه ؟ خیلی از بازی ها هستن گرافیک بالایی دارن ولی طبیعی نیستن .هیچ کدوم از شما منظور منو نفهمیدین و در آینده هم نمیفهمید.

خیلی جالبه من اصلا اسمی از گرافیک برده بودم تو پستم ؟ !!!! :-o :-o:-o:-o
میشه این جمله رو برا من توضیح بدی؟ یعنی چی بعضی از بازیها گرافیک بالا دارن ولی طبیعی نیستن؟ من نمیتونم بفهمم!
بعد اون تصاویری که از کرایسیس گذاشتن طبیعی تر(با گرافیک بهتر) بود یا اون تصاویر شما از کال او محبوبتون؟!

به عنوان یه فرد که با دلیل و مدرک صحبت میکنم میام اینجا و جواب میدم.اگه با لحن صحبت مشکل دارین یا خیلی فشار اومده شما هم هر جور راحتید صحبت کنید تا جایی که فحش نباشه ...
وقتی تا این حد پیش میرین که اصلا مراعات نمیکنین و همه مسخره میکنن ازتون تقصیره من چیه؟
اولش فکر میکردم فقط با BF3 مشکل دارین،ولی هر چی بیشتر توضبح دادیم از Crysis,KZ2, و خیلی های دیگه هم ایراد بی منطق برای به کرسی نشوندن طرز فکر فن بوی گونتون گرفتید

جواب بقیه صحبت هاتم نمیدم.

من با bf3 اتفاقا هیچ مشکلی ندارم داداش.اتفاقا تو تاپیک خودشم گفتم که گرافیک ش خیلی خوب بوده. بزار یه چیزی بگم من فن بزرگ رزیدنت اویل هستم رو هیچ بازی به اندازه او تعصب ندارم. اما cod رو هم خیلی دوست دارم من cod فن تعصبی نیستم اما من نظر خودمو فقط گقتم که تا حالا تو هیچ بازی افکت آب با این جزئیات ندیده بودم.. اون بازی لعنتی رو هم امروز خریدم که بازیش کنم.من نمیدونم گناه من چیه که نظر شخصیمو تو تاپیک گفتم بعد همه پریدن به جون من .

میشه این جمله رو برا من توضیح بدی؟ یعنی چی بعضی از بازیها گرافیک بالا دارن ولی طبیعی نیستن؟ من نمیتونم بفهمم!

3DMARK VANTAGE 2011 رو نصب کن بعد رو تست بزار تا منظور من رو کاملا بفهمی. در رابطه با سوال دومتون ... خودتون میدونید .

آرامش خوتونو حفظ کنین:)و طاقت شنیدن نظرات مخالف خودتون رو هم داشته باشین .;)
حالا هرکی هر لحنی داره تربیت خانوادگیشو و سطح شعور وفرهنگشو نشون میده!
خواهشا یه کاری نکنین که این تاپیک هم مثل تاپیکای دیگه که مربوط به این بازی بود قفل بشه.

خواهشن ادب خودتون رو حفظ کنید و باعث نشید که به خودتون ضرر کنه. کرکری خوندن و ... رو نمیگم. ادبی که باعث میشه حرف های زشت از دهنتون بیرون بیاد. ممنون :rose:

3DMARK VANTAGE 2011 رو نصب کن بعد رو تست بزار تا منظور من رو کاملا بفهمی. در رابطه با سوال دومتون ... خودتون میدونید .
من 3d mark 2011 رو دیدم که چی؟ گرافیک بالا=کیفیت بالا تو زمینه Realestic = طبیعی تر شدن محیط !
تو این زمینه هم از هر نظر ممکن چه اب و ..............، کال او باید بیوفته جلو کرایسیس بوق بزنه.

اینکه خیلی چیزها (واقعیات) رو واستون روو کنیم و نزاریم به خواسته خودخواهانتون برسین نتیجش همیشه بر میگرده به همین حرف :
حالا هرکی هر لحنی داره تربیت خانوادگیشو و سطح شعور وفرهنگشو نشون میده!
هر چیزی هم حد و اندازه ای داره جناب گشتاپو ! شما هم که بدت نمیاد تا 100ساله دیگه از Cod طرفداری کنن.پشت همونا رو میگیری که توقعی هم نمیره جناحتو عوض کنی من از امسال شما بدترشو هم تو این چندسال عضویتم دیدم و چیز جدیدی نیست
طاقت شنیدن نظرات مخالف خودتون رو هم داشته باشین
نظرات تو این تاپیک تبدیل شده به یک جوک ! حتی میشه از روشون یه چندتایی فیلم کمدی ساخت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or