سران جنگ ، شروع درگیری لفظی شدید ما بین روئسای EA و Activision

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
johnriccitiello.jpg
activision-little-to-no-opportunities-in-social-and-mobile-gaming.jpg

درود .

خبر ساز ترین و پر حاشیه ترین بازیهای سال زا میتوان MW3 و BF3 نامید . اینقدر این دو بازی سر رو صدا کرده اند که به جز طرفداران این دو بازی سران دو شرکت سازنده بازیهای یعنی EA و Activision هم علنن به جان یکدیگر افتاده اند .
جنگ از جایی اغاز شد که اقای Bobby Kotick در مصاحبه ای با سایت CNBC بیان کرد : بازی
BF3 فقط یک عنوان برای PC میباشد که دارای مخاطبین اندک است .
همین جمله باعث شد اقای John Riccitiello نیز در جواب در گفتگویی که با خبرنگار Reuters داشت اذعان کند :

John Riccitiello : کوتیک از ترسش شروع به اطلاعات غلط دادن در مورد BF3 کرده است .
Bobby Kotick : ما فقط سرمان به کار خودمان مشغول است و اینکه کی و چه کسی در بیرون چه میکند برای ما اهمیت ندارد ؛ و این را هم درست نمیبینم که وقتی محصولی به اتمام نرسیده است نظر بدهم ، بازی BF3 را ما فقط بر روی PC دیدیم و کسی فرصت دیدن این بازی بر روی کنسول نداشته است ولی خیلی از مشتریهای ما بازی را بر روی کنسول اجرا کرده اند؛ دوست ندارم تا وقتی BF3 برروی کنسول ندیده ام نظری در مورد این بازی بدهم .

در جواب نیز اقای John Riccitiello پاسخ داد :
این اغاز جنگی است بین من و کوتیک ، و به صراحت میبینم که او BF3 یک تهدید میبینید. در پاییز امسال تایتانها با یکدیگر برخورد خواهند کرد (BF3 و MW3) و انجا خواهیم دید کی موفق است کوتیک با این سخنان میخواهد این پروژه فوقالعاده ای را که ما ساخته ایم را مشکوک جلو دهد و مردم را از ما دور کند اگر فقط توانسته است این حرف درباره بازی ما بزند باید از الان بگویم کارش سخت میباشد چون وقتی این بازی را بروی سه پلتفرم بیاریم خیلی تعجب خواهد کرد . کاملا مطمئن هستیم که بازی BF3 ما در PS3 خیلی بهتر از نسخه 360 انها خواهد بود و نسخه PC ما خیلی فراتر از نسخه PC انان میباشد ( منظور ایشون نسخه کنسولی و PC بازی ما از نسخه کنسولی و PC بازی MW3 بهتر است ) وا گر ایشون به کنفرانس ما امده بود میدید که ما فیلمهای BF3 نسخه 360 و PS3 ان را نشان دادیم و اگر وی فکر میکند انها نسخه PC بودند این واقعا مشکل ایشون است و این تمام حرفی است که میتوانم بزنم .

همانطور که به یاد دارید اقای Bobby Kotick در همایش E3 خواسته بود دموی بازی BF3 را اجرا کند که با مخالفت سران EA مواجه شد

SRC
SRC 2

​

آخرین ویرایش:
من الان دوباره B OPS رو بازی کردم واقعا افکت های آب توش محشر بود تو هیچ بازی دیگه به این قشنگی و با جزئیات کامل ندیده بودم.
نه خدایش کی حوصله داره بره واسه خاطر این حرف که معلوم نیست از کجا اومده بره تو کار بحث و مدرک و از این حرفها ...
یه چیزهایی آدم مبینه واقا تو این تاپیک! هر کی نفهمه یه سر به این تاپیک بزنه دم شو میزاره روی کولش دِ فرار !

نه خدایش کی حوصله داره بره واسه خاطر این حرف که معلوم نیست از کجا اومده بره تو کار بحث و مدرک و از این حرفها ...
یه چیزهایی آدم مبینه واقا تو این تاپیک! هر کی نفهمه یه سر به این تاپیک بزنه دم شو میزاره روی کولش دِ فرار !

پس هیچی نگو و فرار کن.:d

من فکر کنم که شما با CoD کلا مشکل شخصی داشته باشی:d چونکه هر جا که اسم این بازی میاد سعی در کوبیدنش داری تو تاپیک مقایسه با بتلفیلد که همش بد میگی ازش البته نه از روی منطق و صرفا از روی مسخره کردن! و اینجا هم از بتل دست برداشتی و Crysis 2 رو می کوبی تو سرCoD!
من فکر کنم که دیگه شما شورشو در اورده باشین چونکه اونقدر هم که شما میگین CoD داغون نیست!
البته با توجه به دسترسی هم که دارین کاملا تو بحثا بی طرفی رعایت میشه:d
در کل ببخشید اگه منظورم رو رک گفتم در کل قصد توهین به شخص خاصی رو ندارم
شما اول بهتره بنده رو خوب بشناسید بعد در مورد شخصیت بنده اظهار نظر بفرمایید. بهتر هست برید نظرم رو در مورد CoD های قبلی ببینید بعد اینجا، حالا به قول خودتون تیریپ رک بودن بیاید و Hero بشید.
وقتی دوستان و فن های عزیزتون این حرف های خنده دار رو میزنن انتظار دارید چی بگم؟ من هیچ جا Crysis 2 رو تو سر CoD نکوبیدم. بهتره اول خوب پست رو بخونی بعد اون دکمه زیبای نقل قول رو فشار بدی. دوست عزیزت گفت:

من الان دوباره B OPS رو بازی کردم واقعا افکت های آب توش محشر بود تو هیچ بازی دیگه به این قشنگی و با جزئیات کامل ندیده بودم.
اون تیکه بولد کردم رو میبینی دیگه؟ من جوابم به اون قسمت بود.

و این هم اظهار نظر یکی دیگر از دوستانتون. :arrowd:

کرایسیس 2 رو تو جیبش میزاره تو افکت آب.

الان واقعا به نظرت این پست یعنی چی؟ از رو عقل و منطق داره نظر میده یا صرفا دوست داره خودش رو سخره عام و خاص بکنه؟ اگر گزینه دوم هست که باید بگیم خوش باشید و ما هم به پست های شما میخندیم. ;)

ویرایش:

در ادامه صحبت هام بهتره به این عکس هم یه نگاهی بندازید تا خودتون هم به دوستانتون شک کنید.

بخدا پست هاتون اصلا ارزش نداره که به خاطرشون بخوام برم از اینجا اونجا بگردم عکس پیدا کنم بیارم.

آخرین ویرایش:
فردین همینیکه که گفتم و میبینی برام کوچکترین اهمیتی نداره بقیه چی فکر میکنن بزار بخندن .خنده بر هر درد بی درمانی دواست. . از اواتارتم نمیترسم. :d من هر چی دلم بخواد تو بازیسنتر میگم .مخالف قوانینم عمل نکردم تا حالا.بزار منم یه عکس از افکت آب تو b ops بزارم تا اینجوری نمیشه. اگه ارزش نداره عکس نگیر به زحمت ننداز خودتو فردین جان. خوب نگاه کن بعد الکی منو مسخره کن. هم شما هم اونایی که منو مسخره کردن .

آخرین ویرایش:
نه آقا این که کیفیت نیست ! :d حتما باید کلی براش تبلیغ و هارت و پورت بیخود کنن تا بشه گرافیک !
واقعا ها ! یه ذره جزئیات شما تو افکت آب کرایسیس میبینید ؟ ! هی بحث میکنن اینا. عکس هایی که من گذاشتم کاملا گویای واقعیت هستن .

پسر كيلزون كه ته تخيليه ابش
به خدا كلي دقت كردم فهميدم ابه
فكر ميكردم زمين يخ زده :d

ایول منم همینو میگم اصلا تو این عکس هایی که من گذاشتم جزئیات کف رو اب انعکاس نور اینارو که دقت نمیکنن فقط چون گفتن گرافیک = کرایسیس دیگه فکر میکنن چه خبره هیچ مالیم نیست افکت آبش در مقابل bops .نه اون نه کیلزون . دلم میخواست یه ویدوئ از این میزاشتم اینجا تا دیگه جای هیچ شک و شبه ای باقی نمونه .الان اینا باز دارن میرن دنبال یه عکس ار کراسیس که افکت آبشو بگن از این بهتره.:d

آخرین ویرایش:
EA كلاً علاقه زيادي به هايپ الكي شوتر هاش داره ، زمان BC2 هم همين حرفها كه MW2 رو زمين ميزنيم زياد بود ، زمان MoH حرفهاي بازي ـه ما شاهكاره و اينا زياد بود .
باز هم MW چه از لحاظ فروش چه از لحاظ فنّي موفق تر خواهد بود .

• Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ
EA كلاً علاقه زيادي به هايپ الكي شوتر هاش داره ، زمان BC2 هم همين حرفها كه MW2 رو زمين ميزنيم زياد بود ، زمان MoH حرفهاي بازي ـه ما شاهكاره و اينا زياد بود .
باز هم MW چه از لحاظ فروش چه از لحاظ فنّي موفق تر خواهد بود .

از لحاظ فني فكر كنم ديگه بچه مدرسه اي هاي سنگال هم فهميده باشن كه بتلفيلد يك گام از تمام گيم هاي توليد شده ي عصر حاضر جلوتره !!!
به نظر من از كراسيسي وارهد هم جلوتره !! نه، هم سطح هستن
ديگه در مقابل كال او ديوتي كه هيچي :))

فردین همینیکه که گفتم و میبینی برام کوچکترین اهمیتی نداره بقیه چی فکر میکنن بزار بخندن .خنده بر هر درد بی درمانی دواست. . از اواتارتم نمیترسم. :d من هر چی دلم بخواد تو بازیسنتر میگم .مخالف قوانینم عمل نکردم تا حالا.بزار منم یه عکس از افکت آب تو b ops بزارم تا اینجوری نمیشه. اگه ارزش نداره عکس نگیر به زحمت ننداز خودتو فردین جان. خوب نگاه کن بعد الکی منو مسخره کن. هم شما هم اونایی که منو مسخره کردن .

:O:O:O:O:O:O:O:O:O

الان واقعا داری این آب شیروونی رو با کراسیس مقایسه میکنی؟؟!!

ای خداااا چشمای من مشکل داره یا مشکل از جای دیگست؟!

آقا شما راست میگید. آب هاش خیلی خفنه و کلا شماها راست میگید موفق باشید... ;)

من یک ساعت دارم نگاه میکنم چیز خاصی ندیدم که قابل تعریف باشه! Water Effect الان خیلی وقته پیشرفت کرده توی CE1 که 2004 FC منتشر شده رو برو ببین گرافیکشو از خیلی بازیهای الان بالاتره.water چیزی نیست که هر چقدر رو به واقعیت بره پس حتما گرافیکش بالاتره ! وقتی کیفیت water کرایسیس رو با کیفیت کال مقایسه میکنین ، یا مثلا داستان Halo رو و یا مولتی رو هم از BF سرتر میدونید دیگه هیچ حرفی باقی نمیمونه جز یک چیز ! :

اینکه Cod از تمام اون خصوصیاتی که شامل،گرافیک (از جمله افکت اب)،گیم پلی (نکته: اینجا دقت کنید Halo و سری BF تو این زمینه بوق تشریف دارن!) داستان پردازی و جو اتمسفر هم که تخصص داده میشه به Cod (نکته: LOL!) افکت صدا که اصلا شامل BF:BC1,2 نمیشه و بازم Cod برتری داره (نکته: سایت مثل گیم اسپات هم زیر سوال میره چون بهترین صدا گذاری رو اختصاص بهش "Superb sound design. ") و ... همینطور ادامه داره.

در کل از پست چندتا بروبچ تاپیک فقط یک نتیجه میشه گرفت،اونم اینه که بازیهایی از جمله:
سری Halo
سری Battlefield
سری Crysis
و خیلی های دیگه در هیچ زمینه ای نسبت به Cod برتری ندارن !

نتیجه گیری کلی:
LOL

نتیجه گیری کلی 2:
Call Of Duty بهترین بازی قرن معرفی شد !

نتیجه گیری کلی 3: یه official سایت به خودتون (بروبچ کال) اختصاص بدین و بلافاصله بعد از خضورتون در نمایشگاه های E3،TGS و ... اسم COD رو در تمام زمینه ها در صدر جدول انتخاباتی قرار بدید و Boldش کنید !

نتیجه گیری کلی 4:
عنوان Hydrophobia رو نادیده بگیرید چون گیم اسپات بهترین Water Quality رو در سال 2010 اختصاص داده بهش و چنین گفته :
Impressive water physics
An unusual take on survival horror with incredible water effects,
تصاویر :

نتیجه گیری کلی 5: Enjoy

من Hydrophobia رو ندیدم که به خوام نظر بدم فقط شنیدم که آب نقش اساسی تو بازی داره.اصلا بحث کردن با شما بی فایدس .من هیچ وقت نگفتم کال او دوتی از همه سر بیخود واسه خودتون لیست تهیه میکنید و نتیجه گیری کلی 12 34 واسه من میزارید.برین با همن کرایسیستون حال کنین اینجوری حرفای منو به تمسخر میگیرید من گفتم از نظر من بهترین افکب آب تو کال آو دوتی هست.حالا شما اصلا بیا بگو نه بهترینش تو ماریو هست.با الان میان میگن ماریو با کرایسیس مقایسه میکنی =)) .اقا من اصلا غلط کردم که گفتم خوب شد .شما راست مگید . من اصلا دیدم با شما تو زمینه گرافیک فرق داره مثل شما حرفه ای ها نکاه نمیکنم . شما حتی اگه تو کرایسیس دریاش خشک هم باشه باز میگید بهترین افکت آب رو داره.اون فردین خان که از عکس آواتارشون معلومه که نست به کال آو دوتی چه دیدی دارن .شما هم که علی جان کاری جز مسخره کردن نداری .اول بفهم منظور من چیه بعد بیا جبهه بگیررو این حرفای بچه گانتو بزن. .اصلا من اشتباه کردم واسه شما ها عکس گذاشتم .واقعا مسخرس اگه شما فکر کردین من گقتم کال آو دوتی تو همه چی از همه بهتره. اصلا با 4 تا فن BF هیچ وقت نمیشه بحث کرد .این یکی میگه اسم COD رو در تمام زمینه ها در صدر جدول انتخاباتی قرار بدید و Boldش کنید ! دیگه وقتب ناظم سایت بیاد بگه چشم های ما مشکل داره و ما کوریم. شما راست میگی. با آب جوب خیابونتون حال کنید من هیچ انتظاری از بقیه ندارم. اصلا کال او دوتی آب نداره که بخواد افکت داشته باشه اونم عکس هارو هم من از حوض خونمون گرفتم. :))خوش باشید.

اینا هم گوشه ای از نکته سنجی های دوست خوبمون علی اقا :

ر کل از پست چندتا بروبچ تاپیک فقط یک نتیجه میشه گرفت،اونم اینه که بازیهایی از جمله:
سری Halo
سری Battlefield
سری Crysis
و خیلی های دیگه در هیچ زمینه ای نسبت به Cod برتری ندارن !

نتیجه گیری کلی:
LOL

نتیجه گیری کلی 2:
Call Of Duty بهترین بازی قرن معرفی شد !

نتیجه گیری کلی 3: یه official سایت به خودتون (بروبچ کال) اختصاص بدین و بلافاصله بعد از خضورتون در نمایشگاه های E3،TGS و ... اسم COD رو در تمام زمینه ها در صدر جدول انتخاباتی قرار بدید و Boldش کنید !

آخرین ویرایش:

واقعا تو این 3 تا رو با اون عکسهای که فردین گذاشتی مقایسه کردی به چه نتیجه رسیدی :دی بسیار هم LOL
اصلا با 4 تا فن BF هیچ وقت نمیشه بحث کرد
حرف اگه روی منتطق باشه چرا نشه؟ موقعی بدون هیچ دلیلی بادمجان ول میکنید خب آدم چی بگه؟

مثل اینکه بعضی از دوستان حافظشون یاری نمیکنه که MW2 یکی از مدعیان GOTY 2009 بود.
BC2 کلا چندتا جایزه به خاطر مولتی پلیرش گرفت در صورتی که MW2 هم برای بهترین بازی سال 2009 نامزد بود و هم از نظر بعضی سایتها و مجلات بهترین FPS سال 2009 بود در صورتی که BC2 نه تنها در این زمینه بلکه نه تو فروش و نه تو امتیازات نتونست همچین موفقیتی داشته باشه بعد حالا یه سری اومدن میگن BC2 پوزه MW2 رو به خاک مالید:lol:
اصولا حرف من اینه که غیر از یه عده محدودی که احتمالا با گیم پلی سری BF حال میکنن بقیه یعنی 90% کسایی که دارن سنگ BF3 رو به سینه میزنن فقط و فقط جو گرافیک گرفتتشون.چون اصولا گیمر ایرانی آفریده شده برای گرافیک پرستی.

• Like
Reactions: shahnam

=))=))=))
آب به این طبیعی تا حالا ندیده بودم:))
چه گرافیکی
الان من میخوام برن تمام نسخه های COD رو تو آب شنا کنم:))
این عکس ها رو به ما نشون نده ما تحمل نداریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or