سرانجام Famitsu به شایعات پایان داد....

Cloud Strife

Loyal Member
در SE PP چند Trailer از بازی های FFXIII و FFVsXIII و FFAXIII به نمایش در آمد که باعث به راه افتادن بحث های بسیار زیادی در محافل اینترنتی شده است.

با انتشار اولین عکس ها از این تریلر ها این بحث راه افتاده است که تمامی این Trailer ها مخصوصا Trailer بازی Versus کاملا CG می باشد و بر خلاف ادعا سازندگان به هیچ وجهReal Time نیست.

امروز مجله Famitsu تمامی ScreenShots های را که در اخرین شماره قبلی خود چاپ کرده بود برای سایت های FFFan فرستاده و تایید کرده که تمامی این تصاویر In-Engine هستند و کیفیت بازی نهایی برابر با همین تصاویر است!!:eek:

All of the images are in-engine.

واقعا قدرت موتور CT با این حرف به اثبات همه خواهد رسید.

البته در جریان همان پارتی اقای نومورا کارگردان Versus , هنگام نمایش دادن بازی Versus برای نشان دادن قدرت تیم و بازی خود ,در هنگام پخش Trailer با ماوس زاویه دوربین را در تغییر داد!

شما میتوانید تمامی SS های فرستاده شده را از سایت www.finalfantasyversusxiii.net مشاهده کنید.

پ.ن:آریا دیدی میگم ماله خود بازی هست و به هیچ وجه CG نیست!!

گفته In-Engine نگفته In-Game footage که!

خیلی از بازیها دمو هاشون با استفاده از موتور باری ساخته میشه ولی کیفیت اون دمو ها با In- Game footage تفاوت داره.
..............
در ضمن هر خبری که گذاشته میشه باید منبع هم داده بشه چون این سایتی که داده شده فقط نوشته ک In-Engine هست و هیچ توضیح دیگه ای مبنی بر اینکه کیفیت بازی نهایی برابر با همین تصاویر هست رو نداده.اگر از جایی اسکن مجله رو دیدید , لینک اون رو بدید.

آخرین ویرایش:
نه! بحث سر این هست که میگفتن اصلا CG هست!

همین قدر مهم هست که با موتور خود بازی رندر شدن.یعنی CG نیست.

بعد چقدر بگم , موقع نشون دادن Trailer بازی Versus خود نومورا زاویه دوربین رو تغییر داد که نشون میده RT رندر میشده.حالا فیلمش که پخش شد میبینید ؛ هر چند که همین الان هم میتونید تو YouTube ببینید.(من YouTube برام *****ه وگرنه لینکش رو میدادم.) یک سرچ کوچیک بکنید فیلمش رو میبینید....

پ.ن:اسکن های مجله زبونش ژاپنی هست و بدرد منبع خبر نمیخوره...

همین قدر مهم هست که با موتور خود بازی رندر شدن.یعنی CG نیست.
CG Movie ـها که مخفف Computer Graphics Movie هست یعنی هر ویدئویی که با کامپیوتر ساخته شده باشه حالا فرقی نمیکنه با انجین FF ساخته شده باشه یا انجین X به هر حال Realtime نیستن.کلا به این جور ویدئو ها میگن Target Render
موقع نشون دادن Trailer بازی Versus خود نومورا زاویه دوربین رو تغییر داد که نشون میده RT رندر میشده.حالا فیلمش که پخش شد میبینید
من این ویدئو رو ندیدم که زاویه دوربین دقیقا چه جوری عوض میشه ولی توی یه CG هم میشه با استفاده از تکنیک ضبط موازی و جند لایه زاویه دوربین رو تغییر داد.

راستش اول از همه بزار بگم که خیلی خوشحالم یک نفر میدونست CG یعنی چی و لازم نیست من دوباره بگم که CGI با CG فرق داره!

حرف شما کاملا صحیح هست حتی FMV ها هم CG هستند منتهی با کیفیت In-Game , یعنی کلن هر چیزی که با کامپیوتر ساخته میشه رو میگن CG .

ولی کلن یک اصطلاحی وجود داره که به انیمیشن های 3D میگن CG Movie. وقتی میگم CG Trailer نیست یعنی منظورم این هست که مثل اولین Trailer منتشر شده از Versus نیست.

به ان Trailer میگن CG مثل فیلم FFVIIAC که یک CG Movie هست.من خودم هیچ جا نشنیدم که مثلا بگن Traget Render Movie بازی WOW !! همه جا میگن CG Movie یا همون Cinematic .

در اینجا هم مهم این هست که این Trailer یک CG یا به قول شما Target Render یا هر چیزی که میگید نیست و با موتور خود بازی رندر شده.پس یعنی موتور بازی توانایی رندر کردن این همه پولیگان رو داره.

پ.ن:به نظر خودت وقتی نومورا همینجوری زاویه دوربین رو تغییر میداد تا نورپردازی و ... رو نشون بده داشت از این تکنیک استفاده میکرد؟

در اینجا هم مهم این هست که این Trailer یک CG یا به قول شما Target Render یا هر چیزی که میگید نیست و با موتور خود بازی رندر شده.پس یعنی موتور بازی توانایی رندر کردن این همه پولیگان رو داره.
تریلر beyond good and evil 2 هم به همین صورت است که گفته شد تریلر با موتور خود بازی ساخته شده ولی نگفتن که بازی هم همین گرافیک رو داره.یه چیزه دیگه هم اینه که موتور بازی هر چه قدر هم که قوی باشه دلیل بر بالا بودن گرافیک بازی نمیشه.چون سخت افزار کنسول محدوده و باید نسبت به سخت افزار مربوطه بازی طراحی بشه

آقا به خدا تو خود Scan های فامیتسو گفتن که کیفیت بازی نهایی در حد همین In-Engine Trailer ـه هست و تایید شده که این عکسی که من از Versus گزاشتم , اصلا RT هست.فقط من منتظر هستم که یکی از این سایت ها انم ترجمه بکنه که بشه خبر رو با یک منبع گزاشت.

به جون خودم و میترا و آناهیتا این Trailer بازی Versus اصلا RT بود:(( چرا گریه منو در میارید:(( برید یه سر تو YouTube خودتون ببینید باورتون بشه.:((

ولی از من بپرسین کیفیت گیم پلی بازی ممکنه دقیقا مثل تریلر پخش شده باشه . به نظر من این تریلری که پخش شده کاملا REALTIME هست .

اگه همین تریلری که از بازی در نمایشگاه E32008 پخش شد دقت کنید یکی دو لحظه از گیم پلی بازی نشون داده میشه که کیفتش دقیقا مثل بقیه جاهاست .
و البته گرافیک بازی هم اونقدرها بالا نیست که نشه باور کرد .

این تصویر جدیدکه به صورت HD پخش شده دقت کنید در بازی کاملا مشخصه که AA هم به کار برده شده :
xiii6.jpg

xiii7.jpg

ما بقی را اینجا گذاشتم :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9336&page=2

آخرین ویرایش:
سلام:love:
چه عجب یه چیزی از این پارتی درز کرد:biggrin1:
واقا ممنون CLOUDعزیز بابت خبر:love:
و از Gartall جان هم خیلی خیلی ممنون بابت عکسا:love::love:
از خوش حالی دارم پرواز میکنم

spam:
این lightning یه کم زیادی شبیه ash نیس؟:confused:
راستش اصلا شبیه نیستند! اخه Ash کار یوشیدا هست و این اذرخش کار نومورا.سبک کاریشون کلا با هم فرق میکنه...

ولی به قول مهدی FF هست دیگه! زیاد سخت نگیر!

ولی خداییش تو FFXIII بیشتر کارکتر ها جدید هستند و زیاد کلیشه ای نیستند.(البته به نظر من)

پ.ن:مهدی تو ام میگی Prince شبیه Cloud هست؟ من میگم بیشتر شبیه Squal هست!

پ.ن.2:بازی Chaos Legion رو انجام دادید؟ دالاراکوا خود سفیروث و زیک هم همون "کلود با موهای قرمز!" هستش!(اسمش هم کپی زک!)

راستش اصلا شبیه نیستند! اخه Ash کار یوشیدا هست و این اذرخش کار نومورا.سبک کاریشون کلا با هم فرق میکنه...

ولی به قول مهدی FF هست دیگه! زیاد سخت نگیر!

ولی خداییش تو FFXIII بیشتر کارکتر ها جدید هستند و زیاد کلیشه ای نیستند.(البته به نظر من)

پ.ن:مهدی تو ام میگی Prince شبیه Cloud هست؟ من میگم بیشتر شبیه Squal هست!

پ.ن.2:بازی Chaos Legion رو انجام دادید؟ دالاراکوا خود سفیروث و زیک هم همون "کلود با موهای قرمز!" هستش!(اسمش هم کپی زک!)
ایول!!!!! من میخواستم الان همینو بگم:eek:
آره این رو کپ کام زده نه؟ شرم آوره! تازه دوبلش هم اومده!
دختر عمه م کارتون ac رو دیده بود گفت بیا بازیشون اومده. آقا بازیش واسه pc ترجمه فارسی اومده اونم خرید آورد داد. من بازی که کردم یخ زدم تا این پسر مو قرمزه رو دیدم. ترکیبی از کلود و nowie بود نه؟؟؟ دالاراکوا که وحشتناک کپی سفیروث بوووووود....:confused:
آره خدا رو شکر کارارکترای ff13 همه گوگول مگولن(رجوع به کارتون باب اسفنجی دوبله گلوری)... من خودم کار نومورا رو بیشتر میپسندم!
آره منم با مهدی موافقم! پرنس خیلیییییی شبیه کلوده! از اینجور کاراکترا بدم میاد. زیادی اغراق شده ن!:mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or