سرانجام Famitsu به شایعات پایان داد....

Cloud Strife

Loyal Member
در SE PP چند Trailer از بازی های FFXIII و FFVsXIII و FFAXIII به نمایش در آمد که باعث به راه افتادن بحث های بسیار زیادی در محافل اینترنتی شده است.

با انتشار اولین عکس ها از این تریلر ها این بحث راه افتاده است که تمامی این Trailer ها مخصوصا Trailer بازی Versus کاملا CG می باشد و بر خلاف ادعا سازندگان به هیچ وجهReal Time نیست.

امروز مجله Famitsu تمامی ScreenShots های را که در اخرین شماره قبلی خود چاپ کرده بود برای سایت های FFFan فرستاده و تایید کرده که تمامی این تصاویر In-Engine هستند و کیفیت بازی نهایی برابر با همین تصاویر است!!:eek:

All of the images are in-engine.

واقعا قدرت موتور CT با این حرف به اثبات همه خواهد رسید.

البته در جریان همان پارتی اقای نومورا کارگردان Versus , هنگام نمایش دادن بازی Versus برای نشان دادن قدرت تیم و بازی خود ,در هنگام پخش Trailer با ماوس زاویه دوربین را در تغییر داد!

شما میتوانید تمامی SS های فرستاده شده را از سایت www.finalfantasyversusxiii.net مشاهده کنید.

پ.ن:آریا دیدی میگم ماله خود بازی هست و به هیچ وجه CG نیست!!

بین FF بازای قدیمی نظر دادن منی که همش 3-4 قسمت این سری رو بازی کردم کار درستی نیست ولی با ماکان موافقم که پرنس بیشتر شبیه squall هستش تا cloud.
از طرفی آذرخش هم شدید یاد آور همون ash هستش(اینبار حق با the thunder هستش!)
البته همونطوری که گفتید کلا سبک کاری FF همینه و اصولا این نوع طراحی کاراکترها که خیلی آرمانگرایانه هستش! باید تو این سری وجود داشته باشه.(نا سلامتی داریم میگیم FF XIII نه یه IP جدید)

از طرفی تشابه مدل سازی ها و گرافیک FF XII با FF XIII هم بیشتر مزید بر علت میشه که کاراکترهای این شماره خیلی یادآور نسخه 12 باشن.

در مورد گرافیک بازی هم باید بگم که مهمترین جنبه در کارهای SE جنبه هنری بازی هستش.
حالا ما تو این شماره داریم ترکیب عالیی از هنر و تکنیک رو میبینیم.
شاید تصاویر بازی از منظر کلی در تکنیک برترین یا چیزی شبیه به این نباشن ولی انکار این موضوع که گرافیک دیدنی هستش کار مسخره ایه.
خصوصا مبحث مدل کاراکترها که بی اغراق یکی از بهترین های تاریخ بازیسازی هستش.جزئیات کاراکترها حقیقتا بالا و به نظر من دیوانه وار زیباست.
فقط من موندم وقتی SE میتونه اینطور با انجین خودش روی بازیهاش کار کنه چرا باید لیسانس UE3.0 رو بخره و Last Remnant رو با اون بسازه!؟
البته UE3.0 بهتر از PC پشتیبانی میکنه و ضمنا حاضر و آماده تر هم هستش و برای همین هم Last Remnant زودتر عرضه میشه ولی نتیجه برای این بازی احتمالا نصف FF XIII هم نباشه حتی اگر SE بخاد کیفیت گرافیکی بازی رو به سطح بالایی برسونه با توجه به سختی کار روی UE3.0 حالا حالاها بازی باید به تعویق بیفته هرچند میشه این کار SE رو با یاد گیری تکنیکهای خاص UE3.0 توجیح کرد ولی بازم......

Kindman جون توضیحات خیلی خوبی دادی فقط این Lightning به هیچ وجح شبیه Ashe نیست! به این دو تا عکس نگاه کنید:

کلا آقای یوشیدا تو طراحی هاش یک سبک خاصی داره.اگه کارهای قبلیش رو دیده باشید متوجه میشید که با اینکه معلومه ماله یک بازی FF هست , ولی زیاد شبیه FF های دیگه نیست.مثلا آقای یوشیدا علاقه زیادی به ترکیب چهره حیوانات با انسان ها و داره و بیشتر کارهاش هم شامل همین نژاد های Animality هستش.

بر عکس آقای نومورا بیشتر Real کار میکنه و همه کارکتر هایی که طراحی میکنه جدی و سردی خاصی دارند.آقای نومورا بیشتر رو کلاس های بیشوئن و شیرودو کار میکنه.

پ.ن:Kindman جون خوشم میاد همه جا KINDMAN هستی!:love: (گرفتی که منظورم چیه؟)

يكي ديگه از چيزهايي كه باعث اين شباهت ها ميشه علاوه بر چهره هاي فانتزي كه لازمه ي اين بازي هاست انتخاب رنگ بندي مناسب هستش.
اين سبك رو من خودم فقط توي بازيهاي فاينال ديدم كه واقعا چشم نواز و گيراست و طراحان به طرز زيركانه اي از رنگ قرمز هم استفاده كردن.
قرمز از نظر تئوري رنگ شناسي رنگيه كه همه ي اجزائ محيط رو بهم پيوند ميده و در طرح ها و نگاره هاي كره و ژابن هم هميشه حضور داره.:clover:

در کل طبق معمول حق باتوئه ماکان.نمونه بارز گرایش یوشیدا به طراحهای ترکیبی و animality همین Fran و Vieraها تو FF XII هستن.
ولی شباهت کلی رو نمیشه انکار کرد چون طراحی کاراکترهای FF از یه قائده کلی پیروی میکنه.

در مورد حرف آخرم فقط راستشو گفتم!
خودمم موندم!
توجیحی بهتر از اونی که گفتم ندارم که بیارم!!!

توضیحات GENE عزیز هم کاملا تائید میشه.

عزیزم منم منظورم رنگ چشم و مو اینا نبود که این عکسا رو گذاشتی!!!!!
ته چهره منظورم بود!
با kindman هم موافقم البته توضیحات کلود هم جالب بود...
همین پرنس هم ته چهرش خیلی شبیه کلوده!!!!خیلیییییییی:eek:

از ان لحاظ اره درسته.

اگه اینجوری بخواهیم بگیم حرفت کامل درسته.حتی میشه خیلی های دیگه رو هم بهش شبیه کرد مخصوصا نوع لباسش که شبیه لباس Terra هستش.ولی از انجایی که به قول خودت این ته چهره ها یکسان هست , وقتی از شبحات دو کارکتر صحبت شد من بیشتر ئارد جزئیات شدم تا کلیات;)

در کامل کردن توضیحات مهدی باید بگم که مثلا ژاپنی ها عشق رنگ آبی و نقره ای هستند.برای همین رنگ مو ها و یا لباس ها و حتی ***** رنگی بیشتر انیمه ها و بازی های ژاپنی شامل این رنگ هاست.

اگه بخواهیم از این نظر بحث کنیم باید گفت که Sephiroth یک تقلیدی از Cetzer و Kuja یک تقلیدی از جفتشون هست.ولی چون تمامی کارکتر های FF تو کلاس کلی سطح A طراحی میشن این جور شباهت ها زیاد دیده میشه.

پ.ن:من خودم دارم درس طراحی شخصیت و روانشناسی رنگ ها تو کارکتر ها رو میخونم و با توجه به آموخته هام دارم یک مطلبی رو آماده میکنم که کل سیستم طراحی شخصیت رو توضیح میدم توش.

بابا شما ها چرا زديد جاده ي خاكي ! بحث سر بازي بود كه ايا گرافيك بازي realtime يا نه.
كه مشخص شد realtime هست !
فقط ميتونم بگم كه كار SE كمتر از شاهكار نيست مخصوصا جزئياتي كه روي كاركتر ها به كار برده يكي از بهترين هاي تاريخ هست .

راست میگی ها!! اره بلاخره یک ترجمه درست و حصابی از اسکن های فامیتسو تو چند تا سایت معتبر امد و معلوم شد که Real Time هست!

خداییش کیفیت FFXIII خداست.از ان بهتر هم Versus هست.یعنی یکی از یکی بهتر هستند!!

این طور که پیداست کنسول های این نسل هنوز تا ادامه کار خیلی کار دارن.
اون از Rage اینم از FF دیگه دارن می ترکونن ها .

این طور که پیداست کنسول های این نسل هنوز تا ادامه کار خیلی کار دارن.
اون از Rage اینم از FF دیگه دارن می ترکونن ها .

صد البته همينطوره!
نمونه ي بارزش وقتي بود كه Shadow of colossus واسه ps2 عرضه شد و همه را در تعجب و شگفت فرو برد.عنواني كه حالا هم از خيلي بازيهاي نسل جديد جلوتره.
كنسولهاي جديد هم تا قدرت نمايي واقعي خود خيلي وقت دارند:clover:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or