مكس پين همون زمان كه اومده بود و پي اس باز برقرار بودفيروز و كاوه پلات كردن:d
فرزان پلاتش كرده بود
مكس پين همون زمان كه اومده بود و پي اس باز برقرار بودفيروز و كاوه پلات كردن:d
سخترین پلات بعداز بازی کیل زون 2 این بازیHEAVY RAIN
gt5 سخت نیست!زمان بر هستحسین مطمئن باش هیچ کدوم به GT5 نمیرسه !!
gt5 سخت نیست!زمان بر هست
فقط رد بولش سخت هست که اگه هر کسی ۶۰۰ساعت بازی مفید داشته باشه برای گرفتن پلات رفتن رد بول براش آسون هست
اما mgs ها و مکس پین سخت هست
مثلا سخت بودم پلات مکس به یه تروفی هست که تهش تو ۵ ساعت میشه گرفتش ! اما اگه بشه گرفتش:d
که توش باید بازی رو هارد کور بری در کل یه دقیقه بهت وقت میده که هر کسی بکشی ۵ ثانیه به اون یه دقیقه اضافه میکنه (با شرایطی که گفتم تو یک دقیقه بازی باید کل مرحله ها رو بری و تموم کنی) اصلا نباید بمیری یک کله ۱۷ چپترش رو بری :d
ردبول با دسته پدر درمیاره و انصافا به نظرم واقعا سخته. چشم دیگه نمیبینه انقدر سریع میره این ماشین.
ولی تروفیه Pick up his career خیلی تو مخه به نظرم آدم 100 بار ردبول رو بره بهتره تا این که مثل شلغم بشینه هی بزنه یه مسابقه خودش بره و ما ببینیم وبعد دوباره هی بزنیم یه بار دیگه که اون نوار مربوطه پر بشه. واقعا دیوانه کنندست.
محسن یادم میفته ، نمیدونم بخندم یا گریه کنم !! اصلا مکافات بودا !!
آره با دسته رفتم :dو قبول دارم سخته من نگفتم راحت هست که :dاما نه اندازه مکس پیناگه ردبولو با دسته بری اونوقت میفهمی چقد سخته !!
اصلا اشکمو درآورد ! :d
من gt اصلا بازی نکردمآره با دسته رفتم :dو قبول دارم سخته من نگفتم راحت هست که :dاما نه اندازه مکس پین
الان تو لیست تروفی هات بودم دیدم مکس بازی نکردی پس برا گرفتن این تروفی امتحان نکردی که بدونی چقدر منظورم سخت هست
من هیچ کدوم پلات نکردم اما هر دو بازی کردم خیلی زیاد ,تا قبل از این که مکس بازی کنم سخت ترین پلاتُ برا gt میدونستم اما وقتی این تروفی مکس دیدم نظرم عوض شد
و البته مطمئنم اگه یه بار این تروفی امتحان کنی نظر شما هم عوض میشه
..................................
از نظر من پلات ها به ترتیب سختی:
1.max payne 3
2.gran turismo 5
3.metal gear solid 4
(پس تو این همه بازی هنوز gt5 رو تو مقام دوم میدونم )
آره با دسته رفتم :dو قبول دارم سخته من نگفتم راحت هست که :dاما نه اندازه مکس پین
الان تو لیست تروفی هات بودم دیدم مکس بازی نکردی پس برا گرفتن این تروفی امتحان نکردی که بدونی چقدر منظورم سخت هست
من هیچ کدوم پلات نکردم اما هر دو بازی کردم خیلی زیاد ,تا قبل از این که مکس بازی کنم سخت ترین پلاتُ برا gt میدونستم اما وقتی این تروفی مکس دیدم نظرم عوض شد
و البته مطمئنم اگه یه بار این تروفی امتحان کنی نظر شما هم عوض میشه
..................................
از نظر من پلات ها به ترتیب سختی:
1.max payne 3
2.gran turismo 5
3.metal gear solid 4
(پس تو این همه بازی هنوز gt5 رو تو مقام دوم میدونم )
سخت ترین بازی زندگی ام که چپ راست سرویسم کرد Witcher2 با درجه ی Dark:d
سخت ترین بازی زندگی ام که چپ راست سرویسم کرد Witcher2 با درجه ی Dark:d