من چون آدم بی حوصله ای هستم تمیتونم یه دقه سر جام بشینم همه بازیا برام سختن اما کلا rpg ها رو بیشتر از یه ساعت نمیتونم جلو برم انقدر اعصابم خورد میشه فکر میکنم با لگد دارن میزنن تو صورتم.
Ninja Gaiden Black!:d نمیدونم رو چه درجه سختی بازی کردم اما فکم اومد پایین الان برای اینکه شدت سختی رو بفهمین : NG2در آخرین درجه سختی مثل آب خوردن در مقابل !Black
یاد ایتاگاکی و NGبه خیر دیگه فکر نکنم بازیه دیگه ای رو حالت نرمال سخت تر از این دوتا بازی بیاد (دلیلش هم میدونید!)
كسي اگه hellgate london رو بازي كرده ميفهمه كه من چه عذابي كشيدم.واقعا كسي كه اين بازي رو بازي كرده ميدونه كه سازنده اين بازي يك ديوانه بيش نيست
ميدونيد چه عذابي كشيدم تا اين بازي رو تموم كردم
شبها خواب نداشتم.هميشه خواب ميديم كه از دست اين بازي رها شدم:d
jericho هم خلي عذاب اور بود.مخصوصا اون قسمتيش كه بايد سر اون شيطان رو با دستت ميگرفتي
به نظر من سخت ترین بازی نینجا گیدن 2 بود به خصوص مرحله ی آخرش وقتی یک غول بسیار بزرگ و سخت کشتی فکر کردی همه چیز تمام شده یک غول دیگه هم تازه داره خودشو گرم میکنه!!! (ضد حال)!!!
كسي اگه hellgate london رو بازي كرده ميفهمه كه من چه عذابي كشيدم.واقعا كسي كه اين بازي رو بازي كرده ميدونه كه سازنده اين بازي يك ديوانه بيش نيست
ميدونيد چه عذابي كشيدم تا اين بازي رو تموم كردم
شبها خواب نداشتم.هميشه خواب ميديم كه از دست اين بازي رها شدم:d
jericho هم خلي عذاب اور بود.مخصوصا اون قسمتيش كه بايد سر اون شيطان رو با دستت ميگرفتي