سلام
به نظر من بازیهای الان با وجود سیو های متعدد و همچنین ترینرها به هیچ وجه سخت نیست
زمانی که رو کنسول های قدیمی کلی مرحله رو می رفتی یا با یه تیر کشته می شدی و هیچ سیوی هم در در کار نبود اون موقع مجبور تمام وقتت رو بذاری تا از اول بازی رو بری...سختی و سر و کله زدن با یه بازی یعنی اون...نه بازی های الان
وقتی اون موقع بازی رو تموم می کردم کلی حال می کردم(نمی دونم بازی چی بود..رامبو بود که تموم میشید جزییره نابود می شد..کنسول میکرو رو می گم...یه موزیک پخش کرد که با واکمن ضبط کردم...از بس حال کرده بودم که تمومش کرده بودم
یه بازی روی میکرو بود شخصیتش فقط 2 تا هلث داشت! یعنی فقط با 2 تا تیر در جا میمردی و باید مرحله رو از اول شروع میکردی! قشنگترش اینجاست که 3 تا هلث کلی داشتیم و اگه 3 بار میردیم باید بازی رو کاملا از اول شروع میکردیم! مرحله اولش هم توی جنگل بود و بعد به یه محیط شهری مانند وارد میشدیم. خیلی هم شبیه جیمز باند میکرو بود!
کاملا مطمئن میگم که سخت ترین بازی عمرم این بازی بود! اشک من رو توی بچگیم در آورد!
من چون آدم بی حوصله ای هستم تمیتونم یه دقه سر جام بشینم همه بازیا برام سختن اما کلا rpg ها رو بیشتر از یه ساعت نمیتونم جلو برم انقدر اعصابم خورد میشه فکر میکنم با لگد دارن میزنن تو صورتم.
اما بازی سخت GRID بود مخصوصا اون قسمتها مربوط به ژاپن. بسی رنج بردیم
بازی flash point واقعا سخت بود (شماره اولش , دومی رو بازی نکردم) بعد از اینکه میمردی نشون میداد کی کشتتت ,یهو میدیدی یکی از 1 کیلومتر اونورتر پشت بوته ها دراز کشیده که امکان نداشته ببینیش زدتت
stalker clear sky هم سخت بود بیخیالش شدم