سخت اخبار

خريت كه چه عرض شود تا برسه ايران ميشه 75:love: 0 تومن :cheesygri GTS هم بخر 550 تومن
فعلا معلوم نيست چه قدر درسته اومد بهت ميگم :cheesygri
من اگه قيمتش پايينم بياد نميخرم باس منتظر 8900 باشيم چون هر چي 8800 مشكل داشته باشه تو 8900 رفع كه ميشه هيچ يه چيز اضافه ترم داره

اوه اوه
اقا اينا رو چند دقيقه پيش ديدم تازه اومده شاتهاي جديد كه قابليت DX10 رو تو CRYCIS نشون ميده
فكتون نشكنه يه وقت
40nllsg.gif

32zops9.jpg

2akmt1g.jpg

2mraanc.jpg

2rduot1.jpg

30acjfr.jpg

4dczbxv.jpg

آقا شما به Refernce ها كار نداشته باشيد ريل تايمها رو بچسب يعني اينه!!!!!!!!

سلام برو بچ
نميدوم امشب اخبار علمي فرهنگي هنري رو ديديد
ولي اگه نديديد ميگم در مورد خنك كننده هاي مايع كه رو سيستم ها و تاثيرسون توضيح مختصري با تصوير داد كه تو تصوير طرف اتفاقا داشت بازي هم ميكرد :love:
واقعا هم راست ميگه چون امروزه طوري شده كه از يه سيستم رده متوسط مثلا كارت گرافيك 7600 و سي پي يو هاي دو هسته اي ارزون مثل 3800 و 3600 از طريق ولت مود آور كلاك كارك كرد يه سيستم High-end ميسازن كه كارت گرافيگش حداقل مثل يه 7900 GS كار ميكنه فقط با خرج 100 تا 150 دلار
43h7r89.jpg

با سلام
کسی از پردازنده های ای ام دی که با تکنولوزی 65 نانومتری ساخته میشه خبر داره؟
از همکاری انویدیا و اینتل چطور؟
همکاری ای ام دی و ای تی آی به کجا رسیده؟

اقا اينا رو چند دقيقه پيش ديدم تازه اومده شاتهاي جديد كه قابليت DX10 رو تو CRYCIS نشون ميده
مطمئنی اینا واقعی هستن؟؟؟:eek:
منبعت چیه؟
آخه فکرشو بکن.... یک نفر راحت می تونه چند تا عکس واقعی برداره و یه کم افکت روشون بذاره ، بعد پخش کنه توی فوروم سایت های معتبر انگلیسی بگه اینا کرایسیس هستن.... بعد اون عکسه میره روی صفحه ی اصلی سایت و سایتای دیگه هم پخشش میکنن و .....
اگه منبعت معتبره که هیچی....
ولی اگه معتبر نباشه ممکنه جزو اون دسته که گفتم باشه.....
پس بی زحمت منبعتو ذکر کن! ;)
موفق باشی...

سوال

سلام .اول بگم من تو سخت افزار خیلی مبتدی هستم .من چند تا سوال دارم خواهشا هر کس میدونه جواب ما رو بده.من میخوام کامی خودمو ارتقا بدم اما دیدم اگر این رو جدا بزارم و یکی دیگه بگیرم به صرفه تره برای اولین قدم من میخوام مادر برد و رم و نیز سی پی یو بگیرم .چیزی میخوام عالی یعنی در حدی که تا چند وقته دیگه کارت گرافیکی دایرکس 10 روش سوار کنم حالا میخوام من رو در خرید این 3 مورد راهنمایی کنید.یه سوال دیگه هم دارم میخواستم ببینم من اگر از تایلند این قطعات را بخرم به صرفه تر نیست؟ اصلا ایا قطعه های کامپیتری تو تایلند هم ساخته میشه اگه اره چیا؟ کسی میدونه اختلاف قیمت اونجا با اینجا چنده ؟ من اگر این قطعات را از اونجا بخرم بصرفه هست یا نه یعنی قیمتاش خیلی با اینجا اختلاف داره؟ :confused: کلا هرکسی جواب سوال ما رو میدونه ما رو بی نصیب نذاره.مرسی.

سلام .اول بگم من تو سخت افزار خیلی مبتدی هستم .من چند تا سوال دارم خواهشا هر کس میدونه جواب ما رو بده.من میخوام کامی خودمو ارتقا بدم اما دیدم اگر این رو جدا بزارم و یکی دیگه بگیرم به صرفه تره برای اولین قدم من میخوام مادر برد و رم و نیز سی پی یو بگیرم .چیزی میخوام عالی یعنی در حدی که تا چند وقته دیگه کارت گرافیکی دایرکس 10 روش سوار کنم حالا میخوام من رو در خرید این 3 مورد راهنمایی کنید.یه سوال دیگه هم دارم میخواستم ببینم من اگر از تایلند این قطعات را بخرم به صرفه تر نیست؟ اصلا ایا قطعه های کامپیتری تو تایلند هم ساخته میشه اگه اره چیا؟ کسی میدونه اختلاف قیمت اونجا با اینجا چنده ؟ من اگر این قطعات را از اونجا بخرم بصرفه هست یا نه یعنی قیمتاش خیلی با اینجا اختلاف داره؟ :confused: کلا هرکسی جواب سوال ما رو میدونه ما رو بی نصیب نذاره.مرسی.

سلام
چرا توي سخت اخبار سوالت رو پرسيدي؟
ببين مهمترين چيز كه چقدر ميخواي هزينه كني رو نگفتي.
cpu core due e6600=340toman
main:asus p5b delux=200 toman
ram:2x1gig ocz ddr2 667=240toman
اين سيستمه توپيه.اينم بگم اگه دنباله 8800 هستي از سي پي يو كم نذار.
از همين ايران بخر.اينو بگم جز كارت گرافيك بقيه ي قيمتها توي ايران نسبتا با خارج يكيه مخصوصا سي پي يو.و دوم اينكه گارانتي داره.

خب Toms Hardware بالاخره پلتفورم4*4 توسط AMD رو Benchmark کرد و تقریبا در تمام benchmark ها Core 2 Quadro سریع تریا همپا بود
اینم نتیجه گیری :

Why should I buy a pair of processors, an expensive and very special motherboard and a heavy duty 1,000 W power supply when I can get almost the same
experience with much cheaper mainstream components and Intel's quad core processor
?

The bottom line is obvious: Quad FX is hot, but its time has not yet come.

http://www.tomshardware.com/2006/11/30/brute_force_quad_cores/page13.html

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or