سخت اخبار

عرضه حافظه‌های Ddr3 در سال 2007.

پهنای باند بالاتر و مصرف انرژی کمتر از جمله خصوصیات حافظه‌های Ddr3 می‌باشند
حافظه‌های Ddr3 در ابتدای عرضه بیش از 50% گرانتر از Ddr2 خواهند بود و کمتر از 10% سهم فروش بازار را شامل خواهند ‌شد. در سال 2008 تقریبا هم قیمت با Ddr2 خواهند گردید و حدود 20% سهم بازار را شامل خواهند ‌شد و در سال 2009 بیش از نیمی از فروش بازار را تصاحب خواهند کرد. حافظه‌های Ddr3 در سال 2007 به بازار عرضه خواهند شد.حافظه‌های Ddr3-800 و Ddr3-1066 در نیمه اول سال 2007 و حافظه‌های Ddr3-1333 و Ddr3-1600 در نیمه دوم سال 2007 عرضه خواهند گردید.حافظه‌های Ddr3 فرکانس و پهنای باندی تا دو برابر Ddr2 دارا می‌باشند
حافظه‌های Ddr3 مصرف انرژی کمتری (حدودا 30% کمتر) نسبت به Ddr2 دارا هستند که نتیجه کاهش ولتاژ از 1.8 به 1.5 ولت می‌باشد قرار است در حافظه‌های Ddr3 سنسور حرارتی تعبیه گردد.

منبع سایت سخت افزار http://www.sakhtafzar.com

آخرین ویرایش:
DirectX 10 و اهمیت آن در صنعت کامپیوتر های شخصیhttp://www.sakhtafzar.com/article/directx-10-what-it-means-to-the-pc-industry.html

چيپست G84 اولين پردازنده گرافيكي ارزان شركت NVIDIA كه از DIRECTX 10 پشتيباني ميكند
http://www.sakhtafzar.com/news/nvidia-g84-will-be-the-first-entry-level-dx10-gpu.html

همه چیز در باره Serial ATA
http://www.sakhtafzar.com/article/all-about-sata.html
http://www.sakhtafzar.com/article/directx-10-what-it-means-to-the-pc-industry.html

دیشب شنیدم که تو اخبار کانال 2 اخبار علمی فرهنگی هنری اعلام کرد قفل Hd-dvd توسط یه هکر شکسته شده و قابل کپی شده این خبر به نقل از ایسنا بود

سلام
اینم یه خبره دیگه .
اینتل پردازنده مجتمع با کنترلر حافظه و I/O تولید می کند
اینتل بزرگترین تولید کننده پردازنده های x86 ، امروز اعلام کرد که قصد دارد پردازنده ارزان قیمت جدیدی با نام رمز Tolapai عرضه کند که دارای کنترلر حافظه و I/O مجتمع می باشد .

بر اساس اطلاعات منتشر شده در Roadmapهای اینتل ، تراشه SoC این شرکت موسوم به Tolapai شامل میکروپروسسوری مشابه با Pentium-M و 256 کیلوبایت حافظه کاشه L2 می باشد. همچنین کنترلر حافظه آن از حافظه دو کاناله DDR2 تا فرکانس 800 مگاهرتز پشتیبانی می کند. این تراشه دارای کنترلر PCI Express و پل های I/O متداول کامپیوتر مانند Serial ATA, USB و Gigabit Ethernet نیز می باشد.
موتور پردازشی x86 این تراشه در فرکانس های 600MHz، 1.06GHz و 1.2GHz با توان حرارتی حدود 13 تا 25 وات کار می کند.

به نقل از وب سایت HKEPC ، این تراشه در بسته بندی FCBGA سرنام flip-chip ball grid array با 1088 پین ویژه سیستم های Embeded و کامپیوترهای کوچک در نظر گرفته شده است. به کمک این پردازنده می توان کامپیوتر هایی را تهیه کرد که قیمت آنها بسیار ناچیز خواهد بود.

در حال حاضر AMD و VIA نیز به ترتیب پردازنده های Geode و C7 را برای این بازار در نظر گرفته اند.

منبع : http://www.sakhtafzar.com

با تشکر . :cool:

Core 2 Duo E4300 1.8Ghz خيلي زودتر از حد انتظار به بازار اومد 4300 مدل ارزون قيمت پردازنده هاي Core 2 Duo هست قيمتي فعلي اين پردازنده 180 هزار تومن هست(رايان صبا) اما به زودي تا 130 هزار تومن هم پايين مياد. قدرت اين پردازنده کمي کمتر از core 2 Duo E6300 هست اما مثل 6300 قابليت اورکلاک فوق العادهاي داره.

سلام
راستش من دیروز بودم خونه خالم ...دیدم دختر خالم یه گرافیک جدید خریده که مدلش این بود
gigabyte geforce 6800 ultra
خوب تا اینجاش که چیز مهمی نیست ...ولی نکته جالبش اینه که من وقتی داشتم کاتالوگه گرافیکو نگاه میکردم دیدم نوشته که این کارت تا 65% توانایی پشتیبانی از دایرکت ایکس 10 رو داره...یه جایه دیگش هم نوشته بود که به زودی کارتهای 6600 که این قابلیتو دارن به بازار میان...
البته بازم در نهایت برایه خالی نبودن عریضه وسوزوندنه دله ملت گفتن که همه اینا درست ولی کارتهای 8800 سه برابر این کارت قدرت داره...
حالا من موندم که 65% پشتیبانی کردن یعنی چی;)
البته بگم که تاریخ ساخت کارت جدید بودش ......
متاسفانه اسکنر ندارم والا یه کپی ازش میزاشتم که نیاین بگین منبع کو؟

بدروووود

بازم سلام
میخواستم پستمو ویرایش کنم ولی چون جالبه اینجا میگمش
بچه ها همین الان یه ایده عالیه جالب بهم الهام شد:

ببینید بچه ها اگه یه وقتی یه کسی خواستش یه خبری بده در هر موردی اگه مطمئن هستین که خبرتون درسته ولی بنا به هر دلیلی منبع خبر یادتون رفته اینجوری بگین:
منبع: خونه دختر خالم اینا
جالب بود نه

6800 اولترا حدود 3 سال ÷یش اومد.فقط هم دایرکت ایکس 9 سی رو سا÷ورت میکنه.نه اینکه نتونه دی ایکس 10 رو ران کنه بلکه نمیتونه از تمام افکت های اون استفاده کنه.
8800 جی تی ایکس هم حدود 5-6 برابر 6800 اولترا قدرت داره(7900 جی تی 2 باربرشه وای به حال 8800 که خودش 2 باربره یه 7900 جی تی ایکسه)

سلام
تمامه اون چیزایی که گفته بودم از داخله کاتالوگه گرافیک بودش.
درسته که این کارت حدودا 3 ساله پیش اومده ولی گفتم که این کارتی که دختر خالم گرفته جدیدا از کارخونه اومده بیرون.......پس مطمئنا توی این چند ساله میتونستن یه تغییراتی توی کارت بدن.
در مورد اینکه گفتم سه برابر قدرت داره بازم اونجا دیدم اینو....در کل اینو میخوام بگم که این چیزایی که گفتم اصلا مهم نیست...مهم اطلاع رسانیه صحیحه ......شاید اطلاعات شما جدیدتر باشه.....تشکر از شما.

دوسته عزیز 6800 اولترا خیلی وقته تولیدش متوقف شده(بالای 1 سال)البته 6800 جی تی با هسته های جدیدتر ولی با همون قدرت اومد.ولی اولترا خیر

تراشه هاي گرافيكي تركيبي شركت AMD به بازار الكترونيكي عرضه شد

شركت AMD جديدترين تراشه‌‏هاي سري 690 خود را كه نخستين سكوي سخت‌‏افزاري اين شركت بوده و تركيبي از پردازنده‌‏هاي گرافيكي ATI و تراشه‌‏هاي مورد استفاده در پردازنده‌‏هاي ATHLON64 است، به بازار جهاني عرضه مي‌‏كند.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از ايلنا, متخصصان شركت AMD اظهار داشتند؛ تراشه‌‏هاي سري 690 تنها تراشه‌‏هاي گرافيكي نيست، بلكه علاوه بر خاصيت گرافيكي، داراي قابليت استفاده در ابزارهاي ويدئويي با كيفيت بسيار بالا است.
اين چيپ‌‏ست كه وسيله اصلي ارتباطي در رايانه‌‏هاي شخصي است پردازنده را به حافظه و يا پورت‌‏هاي ورودي و خروجي مرتبط مي‌‏كند.
AMD معتقد است؛ معرفي تراشه‌‏هاي گرافيكي تركيبي به معناي بر طرف‌‏سازي نياز كاربران رايانه‌‏اي از خريد كارت‌‏هاي گرافيكي مجزا است.

منبع

پرینتر همراهی که به جوهر نیاز ندارد

چندی پیش یک نوع پرینتر مدرن و پیشرفته از کمپانی توشیبا به بازار ارائه شد که می توانست با اتصال به گوشي محتويات گوناگون را چاپ كند.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از خبرگزاری سلام، اکنون یک دستگاه پرینتر جدید همراه به بازار معرفی شده است که نیازی به جوهر هم ندارد .
این دستگاه از یک نوع کاغذ پلاستیکی استفاده می کند که از قابلیت های گرمایی خاصی برخوردار است و در مقابل درجه حرارت های مختلف واکنش نشان می دهد .
عمده ترین خصوصیت مدرن این پرینتر این است که به حدی کوچک است که به راحتی می تواند در دستگاه های تلفن همراه و دوربین های دیجیتال تعبیه شود.
این محصول جدید توسط شرکتی موسوم به Zink تولید شده است .
در زیر به مشخصات این دستگاه پرینتر اشاره شده است : " به منظور رنگ آمیزی کردن صحیح هر پیکسل ، دما و وضعیت قرار گرفتن در معرض المنت گرم كننده دقیقا کنترل می شود.
کریستال های قرار گرفته در بالای لایه زردرنگ دمای بالایی را اقتضا می کنند و همینطور نیز زمان کمی را لازم دارند تا ذوب شده و رنگ بگیرند.
از طرف دیگر لایه میانی مگنت نیاز به یک دمای پایین و زمان طولانی دارد.
از طرف دیگر لایه تحتانی نیز همانطور که به دمای پایینی نیاز دارد زمان زیادی را نیز نیاز دارد تا ظاهر شود.
بر اساس این گزارش یکی از جنبه های زیبای این تکنولوژی این است که تصاویر چاپ شده صرف نظر از اینکه کیفیت خوبی داشته باشند از مقاومت بیشتری برخوردار بوده و ضد آب هستند.
لازم به ذکر است که به گفته تولید کننده ، محصول مذکور احتمالا تا پایان سال 2007 میلادی به بازار عرضه خواهد شد.

منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or