سخت اخبار

من كه شخصا يه 3800 ميگيرم تا 3000 اورش ميكنم كه بشه fx64
بعد فردا میبینی که کامپیوتر بالا نمیاد ... . چیشده ... ؟! CPU سوخته !
اخه OVERCLOCK که نشد راه حل. یعنی هرچی ما میخریم( CPU,MAIN , VGA) میتونیم سریع بریم OVERCLOCK کنیم و حداقل 200 هزار تومن سود کنیم. اگه اینجوری بود که دیگه تو دنیا هیچ کی مثلا FX نمیخرید یا مثلا 7900GTX نمیخرید و همه این راه شما رو در پیش میگرفتند کلی هم سود میکردند.
پس قضیه چیزه دیگریست ... .

اقا اميده گل دقيقا قضيه يه چيزه ديگس و شما درست ميگي.
من خودم از اوركلاك خيلي لذت ميبرم و اصلا برام شده يه جور سرگرمي.اگه از اوركلاكرهاي خيلي خفن كه من پيششون بچم بپرسي اصلا براي قدرت اور نميكنن و فقط بخاطره لذت بخش بودنشه.
من اگه بخوام اور كنم مطمعنا يه واتر كولينگ يا يه فن درستو حسابي با يه خميره خوب ميخرم كه به سيستمم اسيبي نرسه.ولي واقعا خودت ببين اور چيزه بدي نيست 180 هزار تومن كجا و 900 هزار تومن كجا!!!!!

نوشته شده توسط m_unknown_r:
انويديا كارت هاي 7600 gt& gs رو براي شكافه agp وارد بازار كرد.با همون قدرت و با همون كلاك سريه pcie
اينم يه نمونش از ليدتك
http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a7600_gttdh_2.html
wo0o0w
ایول
کار خیلی خوبی کرد دستش درد نکنه :cheesygri
راستی مگه میشه قدرتش با pci یکی باشه :confused:

تو كارتهايه سريه پايين بله.
بزرگترين مشكل agp سره قبول نكردنه پايپ لاينه بيشتر از 16 تاست.ولي 7600 12 تا داره پس حله.
مگه 6800 جي تي agp با pcie فرقي داره؟

نوشته شده توسط m_unknown_r:
تو كارتهايه سريه پايين بله.
بزرگترين مشكل agp سره قبول نكردنه پايپ لاينه بيشتر از 16 تاست.ولي 7600 12 تا داره پس حله.
مگه 6800 جي تي agp با pcie فرقي داره؟
نمیدونم والا من اطلاع ندارم فقط همه میگفتن سرعت pci چند برابره agp هست منم شک کردم :blushing:

آخرین ویرایش:
نه مثله sli نيست.مثله همون 2 هسته اي هست با اين تفاوت كه توي يك cpu 4 تا هسته ي مستقل وجود داره.قيمتاش هم مثله اينكه خيلي بالاس .فعلا به نظره من حداقل تا 3 سال ديگه به 4 هسته اي براي گيم نياز نيست.هنوز ما بازي زيادي نداريم كه از تكنولوزي smp استفاده كني.مثله quake 4-cod2 اونم با گرفتم يك پچ.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or